Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:25® 1Mara
-
Mates(původní)> Sis jsem začátečník , ale právě proto taková spotřeba
Ale něco na tento způsob, jednoduchý a účelný.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 16:22® stopař
-
David Havlíček>
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 16:20® HaD
-
jojo, furt sem živej a zdravej
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:20® Mates(původní)
-
1Mara> Tak jsem rád, že jsi spokojený, doufám, že se pak pochlubíš s výtvorama.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:58® stopař
-
David Havlíček> Tak co,přežil jsi střelbu bez úhony ?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:55® stopař
-
bubu> Vážeš stále moc hezky.Jo panečku mistr se pozná.Včera jsem nějak brzo odpadnul,to bude asi tím sněhem.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:47@ Ulcek
-
mildas> něco podobnýho se ti může stát i cestou z Prahy do Varšavy.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:59® Shrek
-
1Mara> zrovna mě napadlo to samé – je ráno a David nikde
Axamith> Tvou „nemoc“ chápu u nás to jistí 12 včelstev , každé má k dispozici 3 nástavky. A když se točí, voní půlka vesnice
Z marketu jsou sračky a ne med.....
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:41® 1Mara
-
Mates(původní)> Tak to dorazilo , moc pěkný a i velký , fakt moc díky , pošlu ti též něco na dlouhé zimní večery
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:21® 1Mara
-
David Havlíček> Žiješ ještě ?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:19® 1Mara
-
Mates(původní)> OK
Už se těším a ještě jednou moc díky
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:11® Axamith
-
Nechci jen kritizovat, asi se už dostávám do fáze vzpomínání. Možná mám smůlu, že se trefím do té „správné“ debaty. A to mě pak otráví na hodně dlouhou dobu.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:15® mvincik
-
Axamith> Ono to tu tak hrozné čtení není. Jem se vždy jednou za čas objeví nějaké individuum, které jak rychle přišlo zase odejde, buď samo nebo za spolupráce adminů…
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:09® Mates(původní)
-
Axamith> Pěkná práce.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:01® Axamith
-
Ještě doplnění k cestování na východ. Počátkem 90-tých let jsem jezdíval na Ukrajinu, je to v podstatě za kopcem, ale i tak to byl v té době docela western. A jak píše Sunet, s Rusama se dobře pilo. Tak přívětivé lidi by u nás pohledal.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 8:58® Axamith
-
Osprey: na knížkách od Kozáka a Luskače jsem vyrůstal, před nedávnem jsem na ně při uklízení sklepa narazil a opět si je se zájmem přečetl. Bubu : to víš, že ti klidně nějaký med nechám. Ty šmejdy v marketech nekupuj, to většinou nemá s medem moc společného. Přikládám foto, jak to vypadá u nás na zahradě a svoji podobiznu v jiné „zbroji“, než jsou neopreny. Obul jsem se do toho tak razantně, že dálkově studuji včelařskou školu. Tak za tři roky na to budu mít i papír. All: jak je to příjemné čtení, když se tu neuráží . . .
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 8:21® All Armor
-
bubu> A znáš ten, jak zastavili policajti Helenku, že jede rychle a ona furt mlela, že ať ji neserou, že auto, řidičák, prsteny, kožich…všechno jí dal Bubu? A potom jim dala miláčka Bubu v telefonu? A Bubu řek, pro někoho Bubu, pro idioty Lubomír Štrougal?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 8:17® All Armor
-
jiris> Je Karel už doma?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 7:52® Mates(původní)
-
1Mara> Zdar, orel včera opustil hnízdo, počítej, že nejpozději v pátek dosedne.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 4:40® ladamaj
-
David Havlíček>tomu nevěř kdyby chtěl něco takového podniknout tak jde o blázna to zde zveřejňovat seš
.OK
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 1:12® Chose
-
Není to k nasrání, že už je po sezóně?
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 0:57® mildas
-
sunet> tohle bylo taky kupé, jeli tím vlakem asi týden. Oni si ho otevřeli. To pití jim, hádám, zůstalo
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 0:27® sunet
-
mildas> Je možné, že se věci mění. V tom devadesátem jsme tam jeli ještě v kupéčku, to se dalo zavřít, ale i tak nám to připadalo bezpečné. A s rusama se dobře pilo
.
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:50® jiris
-
bubu>
jak to tady čtu, tak jsem si vzpomněl. „Zdar tady Evžen. Já žádnýho Evžena neznám“
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:20® Zauwi
-
bubu: ??? jo ta suchá?
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:17® bubu
-
Zauwi> si nedáš pokoj
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:17® mildas
-
sunet> před dvěma lety jeli kamarádi vlakem do Kyrgistánu (nejsem si jist těmi i/y). V noci, když spali, oběhlo pár týpků vlak, vyházeli z oken bágly spících a na příhodném místě vyskákali sami také. Ti kámoši dali měsíc ve čtyřech v jednom stanu, Dušan v jedněch ponožkách a jedněch slipech.
Tak se do toho vlaku moc nehrň.
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:15® Zauwi
-
bubu: co suchá, zkoušel jsi?
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:12® bubu
-
Zauwi> pod mostem se dalo projít
- Středa 7. prosince 2011 ve 23:07® bubu
-
Zauwi> řek bych,že až moc málo