Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 15. listopadu 2011 ve 12:47® 1Mara
1Mara

Mates(původní)> No já se právě z takovímy lidmi nebavím , vím houby kdo to je a dle toho jak tady vystupuje , tak snědl veškerou moudrost v četně politických ftipů , které nejsou vůbec vtipné. Tím ale netrvdím že dotyčný je nějaký blbec a že ničemu nerozumí e nebo ví houby , něco ví dle jeho přízpěvků v skorokaždé diskuzi.:-)

Úterý 15. listopadu 2011 v 10:50® Mates(původní)
Mates(původní)

1Mara> No ono by se nakonec možná ukázalo, že je to známá firma a v lepším případě by se s ním už nikdo nebavil v horším by mu pár lidí připomělo, kde má díru ze který vylezl.

Úterý 15. listopadu 2011 v 10:46® All Armor
All Armor

1Mara> Říkej mi klidně Ferdinand d´Este. Já píšu na netu 20 let, od samého začátku a po negativních zkušenostech (až kriminálních) s gaunery toužícími po penězích jiných, svou pravou identitu nezveřejňuji. Nakonec, kde máš záruku, že Franta Rohlíček se tak skutečně jmenuje, že?

Tento příspěvek byl editován 15.11.2011 09:46:28 uživatelem All Armor.
Úterý 15. listopadu 2011 v 10:38® 1Mara
1Mara

All Armor> Kdybys vylezl s anonimity tak by si tě nezpletl …

Úterý 15. listopadu 2011 v 10:35® All Armor
All Armor

osprey> Tak proč ty jeho hovadiny nevymažeš? Ten alkoholik si mne s někým plete, asi s jiným alkoholikem, s kterým chlastával v Hubové.

Úterý 15. listopadu 2011 v 10:30® All Armor
All Armor

Buko> Vole, s někým si mne pleteš.

Úterý 15. listopadu 2011 v 8:52® ZN
ZN

drozďák> jako… hádejme se, vyměňujme názory, klidně i drsnější formou (ale slušně), ale pomocí argumentů. Zatahování osobních věcí, to mi prostě připadá přes závit. Nepřišel jsi skutečně o nic.

Úterý 15. listopadu 2011 v 1:46® drozďák

osprey> já to nečetl, bylo to již smazáno. Ale zjevně jsem asi o nic nepřišel…

Úterý 15. listopadu 2011 v 1:29® sunet

Tak, aby se diskuze vedla trochu více směrem k muškaření, dovolím si ukázat jeden vlastní výtvor. Původně měl být určen pro lipany, bohužel lovený úsek je od nich už asi prostý (ještě před pár léty zde byli krásní lipani). Situaci tak zachránila až jedná tůň, kde byli při chuti pstruzi.

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img45870.jpg
Úterý 15. listopadu 2011 v 0:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

A já to zase prošvihnul… :-((

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:17® ZN
ZN

osprey> dobře jsi udělal. Bylo to přes závit, a hodně. Nechápu to. Mirek měl rozum.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:05® osprey
osprey

drozďák> Nepřu se. V tomto případě už jsem svůj postoj vysvětlil. Rozhodla žádost jednoho z aktérů. Zodpovědnost za své rozhodnutí unesu. Ostatně, co mi zbývá…

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:58® drozďák

osprey> věci, které neslouží ke cti by naopak mazány být neměly. Pak si člověk vytváří iluze a zavádějící názor. Samozřejmě je otázka, zda li si z plků na netu nějaký názor dokážu vytvořit a jak moc je relevantní… … i když, trochu je.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:40® osprey
osprey

Piranha> Člověk ve své omezenosti dělá co může. Když to holt udělám blbě, musíš se připomenout.

Kolikrát mám na monitoru otevřená tři okna, skáču z jednoho do druhého a občas přitom udělám kravinu. Pokud je to v něčem, co mám rozdělané, většinou na to přijdu.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:31® Piranha
Piranha

osprey> OK, v pořádku.Já myslel že jsi se na to vybod :-))

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:30® osprey
osprey

Piranha> Pak jsem asi smazal jiný, protože po tvojí žádosti jsem ti nějaký příspěvek smazal. Víc si už bohužel nepamatuju.

Příště, když to pohnojím, napiš mi znovu.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:54® Piranha
Piranha

osprey> Míro a proč jsi nesmazal můj příspěvek když jsem tě o to žádal osobkou.Uvědomil jsem si později, že to bylo dost ostrý co jsem psal na to album.Byla tam vulgární slova a ani mě se to pak nelíbilo.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:47® osprey
osprey

Doudleban> Jak jsem už napsal – kdybych nebyl požádán, nechal bych to plavat. S ohledem na to, že jsem požádán byl a příspěvky skutečně nebyly ke cti ani autorům, ani serveru, žádosti jsem vyhověl.

Až mě o něco požádáš, taky se ti budu snažit vyhovět, pokud to bude možné.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:41® Ftmči
Ftmči

osprey: Nečetl jsem to a je mi po tom houby, ale… Právě proto, že žádný z diskutérů není žádný floutek (jako třeba já:-)) a nepochybně si je vědom toho, co na veřejný web píše, není dle mého důvod uchylovat se k cenzuře. Samozřejmě je-li přáním provozovatele webu, mít to tu hezké a čisté, pak je vše v naprostém pořádku.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:21® osprey
osprey

Mates(původní)> Nemyslím si, že je třeba, aby tu na sebe dva uznávaní vzdělaní chlapi, co už něco zažili, kydali veřejně špínu. Myslím si, že ani oni o to nestojí, i když se třeba nechali k něčemu takovému strhnout. Buko mě navíc o to požádal a myslím, že to bylo rozumné přání. Mazal jsem až na základě jeho žádosti.

Alivio to napsal přesně tak, jak to cítím. Snad ti takovéhle zdůvodnění postačí.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 18:15® Shrek
Shrek

Mates(původní)> oba dva pánové zde vystupují jako zkušení rybáři a dokáží svými zkušenostmi poradit, byť každý po svém. Pokud mají nějaký spor mezi sebou, je to jen jejich věc a pokud někdo z nich napíše, že tento problém nechce veřejně rozdmýchávat, nevidím důvod, proč jim nevyhovět. Urážlivé a osočující příspěvky jsou hodné mladého pubescentního floutka, kterým ani jeden z dotyčných už nějaký ten pátek jistě není. Takže i já jsem pro smazání a jedeme dál… :-)

Pondělí 14. listopadu 2011 v 17:10® Buko

osprey> Mirku děkuji.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 15:45® Mates(původní)
Mates(původní)

osprey> Jak nejsou hodny? Kdo tohle určuje? Každý svého štěstí strůjcem.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 14:39® osprey
osprey

Buko> Na tvou žádost jsem opravdu vaše poslední příspěvky smazal. Nejsou vás hodny.

Osobní zprávy tu fungují spolehlivě, kdyžtak to dořešte po nich.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 11:37® jehla

all armor, buko – co se to tu děje? neblbněte, kluci…:-)) )

Pondělí 14. listopadu 2011 v 0:23® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

osprey> Takže dobrý :-D

Neděle 13. listopadu 2011 v 16:16® osprey
osprey

BoBo-Falknow> Já ti nevím, vezli mě takoví týpci autem podle té vody, pak mě vysadili u nějakého jezu, chvilku jsme házeli a cestou zpátky už byla taková tma, že už jsem z té řeky skoro nic neviděl:-))

Neděle 13. listopadu 2011 ve 12:17® All Armor
All Armor

BoBo-Falknow> Já tam viděl naposledy nakotěnýho Málka. Že nefotíte jen střízlivý…To by ste možná nemohli fotit vubec, že?:-D

Tento příspěvek byl editován 13.11.2011 11:19:13 uživatelem All Armor.
Neděle 13. listopadu 2011 v 9:28® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

osprey> A dobrý? :-D

Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:49® osprey
osprey

BoBo-Falknow> To dělám já. Poflakuju se asi o 600 km blíž:-))

A jednou jsem už viděl Ohři:-))