Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. listopadu 2011 ve 12:23® stopař
-
Alivio> Neboj nejsem nijak urážlivej člověk.
- Středa 2. listopadu 2011 ve 12:21® Shrek
-
stopař> zrovna co se Tebe týče, bych si nedovolil říct křivého slova (nemám sebemenší důvod) a můj příspěvek byl myšlen formou humoru. Pevně věřím, že jsi nad věcí a fotky Tvých chlupatých háčků budou dále zdobit zdejší stránky.
- Středa 2. listopadu 2011 v 11:31® stopař
-
All Armor> Navštěvuju Webů povícero a čas od času z některých sbírám inšpiraci asi jako většina z nás.
- Středa 2. listopadu 2011 v 11:29® stopař
-
Alivio> Jak píšeš,tak už jste mně pánové prokoukly,mám tedy už smůlu zahrabu se pod zem a nebudu ani dejchat.
- Středa 2. listopadu 2011 v 11:27® stopař
-
ladamaj> Odpověděl ti už All Armor tak že to mám bez práce.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:59® ladamaj
-
Alivio>Tome příští rok se kvám určitě dostanu letos to nešlo,mužem pokecat po skajpíku.Jinak vás rád zase uvidím.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:56® ladamaj
-
All Armor>mám v pc cca 5 až 6 tisic druhů jinak vážem nazakázku klidně i podle poslaného vzoru ,fota co kdo chce.Nejsem zrovna začátečník kupuji akorát nitě naty ještě nemám dodavatele jinak vše dělám sám to sem ale hňup ale ty seš vzdělanější i chytřejší tak běž rozdávat rozum na mrk ty.Už ses jednou ukázal a to mě stačí jinak OK.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:53® Shrek
-
ladamaj> jasný, taky vážu, v žádném případě nemohu tvrdit, že vážu dobře, i když pravdou je, že se mi čas od času nějaká patentka povede
Stejně pak u vody rekognoskuju krabičky BoBovi a Rarachovi
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:49® ladamaj
-
Alivio>Tome to se ptám jen pro zajímavost.Jinak synátor váže už lépe jak já,no když se nato musí čučet přes lupu no co nadělám hlavně že sem ho trošku zasvětil a to dost dobře kdyř váže na kšeft.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:45@ All Armor
-
Alivio> Checheche, teorií, co představují rybě některé mušky, je mnoho. A mnoho se na to téma v minulosti napsalo. Pokud možno věrné napodobeniny existujícího hmyzu jsou jasné. Ale pokud se píše, že u evropskách vod žije 800 druhů hmyzu a muškaři mají víc jako 3000 druhů mušek, tak je jasné, že většina je fantastických. Kaktus používám a vážu ho často tak, že každá polovin má jinou barvu. Ať si ryba vybere, jakou mušku chce. Jí ten „zbytek“ vůbec nevadí.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:39@ All Armor
-
All Armor> Nakonec jsou i české stránky, kde se dá inspirovat: http://www.fliesfactory.com/…t-cerna.html?…
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:36@ All Armor
-
stopař> Podobně jako na MRK-u se tady víc pindá. Kdo chce vidět chlupatý háčky, musí jinam. http://www.danica.com/flytier/
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:34@ All Armor
-
ladamaj> To je známej kaktus. Třeba tady máš návod. Taky na to chytám. A takhle se píše: vychytávka
http://www.mrk.cz/clanek.php3?…
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:13® Shrek
-
ladamaj> to neřeš, Láďo. To neni ani vychytávka, to je spíš vykopávka. Ryba není debil aby nepoznala, že to, čemu roste hlava z pupku není k jídlu. To tady jen prezentuje, abychom to všichni vázali, pak jsme na to nic nenachytali a všechny ryby zůstaly jemu
- Středa 2. listopadu 2011 v 9:12® ladamaj
-
stopař>ahoj prosímtě ta moucha stím korálkem uprostřed jde o nymfu nebo jen o vichitávku dík za radu zajímavé pořád se učíme.
- Středa 2. listopadu 2011 v 9:06® Piranha
-
drozďák> no to mě ani nenapadlo že je vlastně hájenej.Tak o to je to horší.Kritika je dobrá věc, na mou hlavu jí napadalo tolik, že už s tím pak člověk musí něco dělat
tak snad ho to nakopne taky.
- Středa 2. listopadu 2011 v 0:46® brčal
-
osprey> přírodní zajc. jeden je světlejší a druhý tmavší.
- Středa 2. listopadu 2011 v 0:31® JHolc
-
Taky se snažím trochu doplnit krabičku… Ale mouchu ve svěráčku prostě nemůžu zaboha vyfotit. Tak aspoň pro ilustraci.
Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 23:32:05 uživatelem JHolc. - Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:35® mvincik
-
drozďák> Chápu. Hawk!
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:33® drozďák
-
mvincik> určitě máš pravdu. Jen mám dojem, že neznalost a slabé mentální portfolio není výsadou muškařů, o které se otírám. Nechme toho, napsal jsem dost. Mě tohle zkrátka spolehlivě vytáčí.
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:15® mvincik
-
drozďák> Ono jde asi i o to, že těm lidem vůbec nedochází, jaký to má důsledek a že je to špatně. A proto na to nereagují negativně.
U mladších je to možná i tím, že vychodit ryb. kroužek již není povinnost pro obdržení povolenky, zrovna tam by se dalo směrovat určitým směrem. A druhá věc je lhostejnost i v případě, že znalý jsem.
Ale třeba se mýlím…
Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 22:17:46 uživatelem mvincik. - Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:03® drozďák
-
Piranha> pozor, to není atak na tebe. Spíše zamyšlení nad tím, když dělají dva totéž a tváří se, že to není totéž…
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:03® osprey
-
drozďák> Amen.
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:00® drozďák
-
Piranha> a já si to nemyslím. A vůbec to nepíšu proto, abych se chladil na lidech z Monfish. S lopatou neuděláš nic, hovado zůstane hovadem (viz fotky, na které si poukazoval). Ale na webu, kde by se měli scházet lidé s trochu vyspělejším myšlením, na webu, který se také rád ohání etikou a vším možným je fotka z mého odkazu prostě pěst na oko. Kriste co to je? Válet hájeného potočáka po šutrech, jenom abych zblejsknul pstruží sotva dorost a zapózoval si na netu? Idiocie. Jinak to nazvat nedokážu. Takhle se nehcová muškař, ale prase. A že mu nikdo nedokáže za takovou fotku ani nic říct, to je kolegiálně tolerovaná prasárna. Kritika podobných počinů u anonymních jedinců a přehlížení toho samého ve vlastních řadách pokrytectví nejhrubšího zrna.
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:42® osprey
-
brčal> Tělíčko je CDC nebo je to nějaká srst?
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:39® brčal
-
Taky něco přidám
jednoduché a účinné
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:13® HaDová
-
NOVINKA – http://www.chytej.cz/uzly-a-montaze/
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:34® stopař
-
iceman> Jé děkuju ti . No snažím se,to víš jsem začátečník a furt se učím.
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:29® iceman
-
stopař> pěkné, na začátečníka solidní mušky
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:27® mvincik
-
stopař> Líbí se mi tvé „výtvory“ a jelikož mám v současné době nedostatek much i času, i bych něco rád pořídil. Proto.