Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. listopadu 2011 ve 12:27® Shrek
Shrek

stopař> uffff, zrovna si říkám, co je to dneska za dobu, když se každej uráží kvůli kdejakýmu pošťuchování..... Tak to jsem rád. Jdu prolézt gaĺerii, třeba vyštrachám něco, co by se dalo umotat na lipany…

Středa 2. listopadu 2011 ve 12:23® stopař
stopař

Alivio> Neboj nejsem nijak urážlivej člověk. :-D

Středa 2. listopadu 2011 ve 12:21® Shrek
Shrek

stopař> zrovna co se Tebe týče, bych si nedovolil říct křivého slova (nemám sebemenší důvod) a můj příspěvek byl myšlen formou humoru. Pevně věřím, že jsi nad věcí a fotky Tvých chlupatých háčků budou dále zdobit zdejší stránky.

Středa 2. listopadu 2011 v 11:31® stopař
stopař

All Armor> Navštěvuju Webů povícero a čas od času z některých sbírám inšpiraci asi jako většina z nás. ;-)

Středa 2. listopadu 2011 v 11:29® stopař
stopař

Alivio> Jak píšeš,tak už jste mně pánové prokoukly,mám tedy už smůlu zahrabu se pod zem a nebudu ani dejchat. :-O

Středa 2. listopadu 2011 v 11:27® stopař
stopař

ladamaj> Odpověděl ti už All Armor tak že to mám bez práce.

Středa 2. listopadu 2011 v 10:59® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome příští rok se kvám určitě dostanu letos to nešlo,mužem pokecat po skajpíku.Jinak vás rád zase uvidím.:->

Středa 2. listopadu 2011 v 10:56® ladamaj
ladamaj

All Armor>mám v pc cca 5 až 6 tisic druhů jinak vážem nazakázku klidně i podle poslaného vzoru ,fota co kdo chce.Nejsem zrovna začátečník kupuji akorát nitě naty ještě nemám dodavatele jinak vše dělám sám to sem ale hňup ale ty seš vzdělanější i chytřejší tak běž rozdávat rozum na mrk ty.Už ses jednou ukázal a to mě stačí jinak OK.

Středa 2. listopadu 2011 v 10:53® Shrek
Shrek

ladamaj> jasný, taky vážu, v žádném případě nemohu tvrdit, že vážu dobře, i když pravdou je, že se mi čas od času nějaká patentka povede :-D Stejně pak u vody rekognoskuju krabičky BoBovi a Rarachovi :-D

Středa 2. listopadu 2011 v 10:49® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome to se ptám jen pro zajímavost.Jinak synátor váže už lépe jak já,no když se nato musí čučet přes lupu no co nadělám hlavně že sem ho trošku zasvětil a to dost dobře kdyř váže na kšeft.:-))

Středa 2. listopadu 2011 v 10:45@ All Armor

Alivio> Checheche, teorií, co představují rybě některé mušky, je mnoho. A mnoho se na to téma v minulosti napsalo. Pokud možno věrné napodobeniny existujícího hmyzu jsou jasné. Ale pokud se píše, že u evropskách vod žije 800 druhů hmyzu a muškaři mají víc jako 3000 druhů mušek, tak je jasné, že většina je fantastických. Kaktus používám a vážu ho často tak, že každá polovin má jinou barvu. Ať si ryba vybere, jakou mušku chce. Jí ten „zbytek“ vůbec nevadí.

Středa 2. listopadu 2011 v 10:39@ All Armor

All Armor> Nakonec jsou i české stránky, kde se dá inspirovat: http://www.fliesfactory.com/…t-cerna.html?…

Středa 2. listopadu 2011 v 10:36@ All Armor

stopař> Podobně jako na MRK-u se tady víc pindá. Kdo chce vidět chlupatý háčky, musí jinam. http://www.danica.com/flytier/

Středa 2. listopadu 2011 v 10:34@ All Armor

ladamaj> To je známej kaktus. Třeba tady máš návod. Taky na to chytám. A takhle se píše: vychytávka:-D http://www.mrk.cz/clanek.php3?…

Středa 2. listopadu 2011 v 10:13® Shrek
Shrek

ladamaj> to neřeš, Láďo. To neni ani vychytávka, to je spíš vykopávka. Ryba není debil aby nepoznala, že to, čemu roste hlava z pupku není k jídlu. To tady jen prezentuje, abychom to všichni vázali, pak jsme na to nic nenachytali a všechny ryby zůstaly jemu :-D

Středa 2. listopadu 2011 v 9:12® ladamaj
ladamaj

stopař>ahoj prosímtě ta moucha stím korálkem uprostřed jde o nymfu nebo jen o vichitávku dík za radu zajímavé pořád se učíme.

Středa 2. listopadu 2011 v 9:06® Piranha
Piranha

drozďák> no to mě ani nenapadlo že je vlastně hájenej.Tak o to je to horší.Kritika je dobrá věc, na mou hlavu jí napadalo tolik, že už s tím pak člověk musí něco dělat :-)) tak snad ho to nakopne taky.

Středa 2. listopadu 2011 v 0:46® brčal
brčal

osprey> přírodní zajc. jeden je světlejší a druhý tmavší.

Středa 2. listopadu 2011 v 0:31® JHolc

Taky se snažím trochu doplnit krabičku… Ale mouchu ve svěráčku prostě nemůžu zaboha vyfotit. Tak aspoň pro ilustraci.

Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 23:32:05 uživatelem JHolc.
foto/diskuze/muskareni/2011/th-img45719.jpg
Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:35® mvincik
mvincik

drozďák> Chápu. Hawk!

Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:33® drozďák

mvincik> určitě máš pravdu. Jen mám dojem, že neznalost a slabé mentální portfolio není výsadou muškařů, o které se otírám. Nechme toho, napsal jsem dost. Mě tohle zkrátka spolehlivě vytáčí.

Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:15® mvincik
mvincik

drozďák> Ono jde asi i o to, že těm lidem vůbec nedochází, jaký to má důsledek a že je to špatně. A proto na to nereagují negativně.

U mladších je to možná i tím, že vychodit ryb. kroužek již není povinnost pro obdržení povolenky, zrovna tam by se dalo směrovat určitým směrem. A druhá věc je lhostejnost i v případě, že znalý jsem.

Ale třeba se mýlím…

Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 22:17:46 uživatelem mvincik.
Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:03® drozďák

Piranha> pozor, to není atak na tebe. Spíše zamyšlení nad tím, když dělají dva totéž a tváří se, že to není totéž…

Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:03® osprey
osprey

drozďák> Amen.

Úterý 1. listopadu 2011 ve 23:00® drozďák

Piranha> a já si to nemyslím. A vůbec to nepíšu proto, abych se chladil na lidech z Monfish. S lopatou neuděláš nic, hovado zůstane hovadem (viz fotky, na které si poukazoval). Ale na webu, kde by se měli scházet lidé s trochu vyspělejším myšlením, na webu, který se také rád ohání etikou a vším možným je fotka z mého odkazu prostě pěst na oko. Kriste co to je? Válet hájeného potočáka po šutrech, jenom abych zblejsknul pstruží sotva dorost a zapózoval si na netu? Idiocie. Jinak to nazvat nedokážu. Takhle se nehcová muškař, ale prase. A že mu nikdo nedokáže za takovou fotku ani nic říct, to je kolegiálně tolerovaná prasárna. Kritika podobných počinů u anonymních jedinců a přehlížení toho samého ve vlastních řadách pokrytectví nejhrubšího zrna.

Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:42® osprey
osprey

brčal> Tělíčko je CDC nebo je to nějaká srst?

Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:39® brčal
brčal

Taky něco přidám :-) jednoduché a účinné :-)

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img45718.jpg
Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:13® HaDová
HaDová

NOVINKA – http://www.chytej.cz/uzly-a-montaze/

Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:34® stopař
stopař

iceman> Jé děkuju ti . No snažím se,to víš jsem začátečník a furt se učím.:-D

Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:29® iceman
iceman

stopař> pěkné, na začátečníka solidní mušky :-D