Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. října 2011 v 15:25® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Jednoduše. Voda i s obsádkou je majetek klubu. Klub se stará, aby to k něčemu bylo. Na členství v klubu není automatický nárok, musíš si ho zasloužit. Bohatý může platit, chudý si to holt třeba odpracuje (kolem revíru je práce hromada), ale nějakou rybářskou a etickou úroveň by měli mít všichni, jinak budou odejiti.
Jediné riziko je vytváření uzavřených elitářských skupin, do kterých se nedá proniknout.
Já bych si dovedl v Protivíně představit situaci, kdy si každý zachytá asi tak třikrát líp než dneska, jenom bude muset víc dělat a tolik toho nesežere. Asi pětina členů by povolenku zřejmě nedostala nebo o ni brzy přišla.
Ale je to zbytečné řešit. O tom, že moje názory jsou víceméně zcestné a společensky neakceptovatelné, jsem psal níže.
- Středa 26. října 2011 v 15:14® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Ta zásada klubového rybářství by mě docela zajímala. Jak to mělo fungovat?
- Středa 26. října 2011 v 15:09® osprey
-
drozďák> Bohužel, s tou organizací rybolovu, máš pravdu. Chytat může kdekdo.
Kdysi jsem docela intenzivně hlásal zásady klubového rybaření, bohužel prý byly příliš diskriminující.
Taky jsem kdysi v českém školství vyjádřil jisté pochybnosti o tom, zda má smysl vzdělávat nevzdělatelné, místo aby jim byla opakovaně vštípena základní pravidla kázně a občanského soužití plus nějaké pracovní návyky. I to bylo špatně.
Rovněž jsem zpochybnil ideály multikulturní společnosti a některé další dle mého názoru idealistické názory na existenci lidstva.
Když to tak vezmu v běhu dějin, moje názory jsou jeden velký průser. Takže není třeba je brát vážně. Tím pádem mě vůbec nebude trápit, když se na mě chlapec vykašle.
- Středa 26. října 2011 ve 14:50® drozďák
-
osprey> tím vším si dotyčný prošel už několikrát a již před několika roky. Opakovaně. Je třeba se smířit s faktem, že duševní výbava některých jedinců zkrátka nemá potřebnou kvalitu k svému rozvoji a není s to vygenerovat pro svého nositele jakoukoliv formu progresu. Nicméně do jisté míry za chronický stav tohoto živočicha může systém, který mu umožňuje realizaci. Že to odsírají ryby cenné pro celý ekosystém je asi považováno za zanedbatelnou škodu, tak je připuštěn k lovu a povolence. Místo aby jako jinde v civilizovaném světě mohl navštívit pouze revír s odlovným režimem a nepáchal tak škody jinde.
Proč ten elaborát píšu, vždyť stačila jedna věta o nevzdělatelném a nepoučitelném duševním kastrátovi.
- Středa 26. října 2011 ve 13:32® osprey
-
kamos007> Výchova bolí. Tady nejde o to, že by se po tobě někdo chtěl vozit. Tady se ti pár lidí snaží rozmluvit tvoje špatné návyky, když už sem s námi chodíš kecat.
Mě focení tak trochu živí a nedovolím si dát fotku pstruha, který vypadá, že půjde zpátky do vody, aby se někde válel. Ve vodě, v ruce, na kraji vody a i to je až dost.
Možná ode mě někdy uvidíš fotku duháka na trávě. Tak ten zpátky nešel.
Američani někde napsali, že podle výzkumu je úmrtnost pstruhů při chyť a pusť 3 – 17 %. No a hádej na čem všem závisí, jestli je to 3 % anebo těch 17 %?
- Úterý 25. října 2011 ve 21:06® Shrek
-
Piranha> jen jako srovnání, určitě to neni jeden a ten samej.
- Úterý 25. října 2011 ve 20:39® Piranha
-
Alivio> počkej jako myslíš jeden a ten samej pod dvěma as? Nebo jako porovnání.
- Úterý 25. října 2011 v 19:57® 1Mara
-
Medvěd>
Tento příspěvek byl editován 25.10.2011 19:57:48 uživatelem 1Mara. - Úterý 25. října 2011 v 19:47® ladamaj
-
Medvěd>já chci také
- Úterý 25. října 2011 v 19:06® Shrek
-
Tady je to kamos007, v kaprařině je to pextr.......ach jo
- Úterý 25. října 2011 v 18:51® iceman
-
Medvěd> dobrý nápad, vem mě ho celého, naporcuji si ho sám
- Úterý 25. října 2011 v 18:44® Medvěd
-
iceman> ve Frýdku jsem každou chvilku.Mám Ti kousek toho prcka přivézt?
- Úterý 25. října 2011 v 18:32® iceman
-
kamos007> kdo říká že jsi nevytáhl třicátníka? Ty neumíš číst a nemáš pamět? tohle jsi psal ty mě, že JÁ bych tam u Vás nevytáhl ani třicátníka, že jsem vypatlanej a frajer. Doufám, že se někdy potkáme, rád bych si to poslechl online přímo do očí.
- Úterý 25. října 2011 v 18:22® Piranha
-
stopař> samozřejmě, duhák není hoden nést jméno Pstruh.Tudíž pstruhy nežeru.
- Úterý 25. října 2011 v 18:22® kamos007
-
A VY OSTATNÍ DEJTE MI POKOJ JÁ VÁM TAKY NIC NEDĚLÁM.
- Úterý 25. října 2011 v 18:21® kamos007
-
iceman> já že bych nevytáhl ani třicátníka??? letos jich mám několik i větší na mouchu a duháka mam 38 cm a předloni jsem chytil 35 potočaka ať věříš nebo ne.
- Úterý 25. října 2011 v 18:19® stopař
-
bubu> No už je to pár let.
- Úterý 25. října 2011 v 18:15® bubu
-
stopař> ale no ták,Stando. Jak dloho se známe?
- Úterý 25. října 2011 v 18:15® stopař
-
Piranha> No možná tak duháka.
- Úterý 25. října 2011 v 18:12® Piranha
-
stopař> Stando zase ale na druhou stranu, máslem pstruha neurazíš
- Úterý 25. října 2011 v 18:10® stopař
-
bubu> Ono nejde o to jestli umíme chytit rybu Evžene ale jde o to jak se k té ulovené rybě chovat.
- Úterý 25. října 2011 v 18:04® Piranha
-
bubu> místo fotek samej ochlupenej háček a ryba taky žádná
- Úterý 25. října 2011 v 18:04® Piranha
-
bubu>
od tebe to sedí Evžene.
- Úterý 25. října 2011 v 17:57® bubu
-
rybu si chytit neumíte a klukovi závidíte kousek masa,na kerý má právo. Frajeři.
- Úterý 25. října 2011 v 17:50® stopař
-
iceman> Ono někdo si dá poradit a někdo nechce.Když si nechce nechat poradit že se to nedělá a rybě to opravdu vadí tak je nejlepší mu přestat radit uplně.Píše něco o masařích a sám je masař ! Poslat ho k šípku magora !
- Úterý 25. října 2011 v 17:43® iceman
-
Je to marný, marný, marný, když mu něco vyčtete dostanete SZ peprnou odpověď. Klidně jí sem hodím. Jen raďte takovým frajírkům, je to házení perel ......
Hej ty seš asi vypatlaný.Mám právo nato si občas vzít rybu.Taky to není ubohých 35 na tokové strouze na kterou chodí plno masařů bych tě chtěl vidět frajere bys nevytáhl ani 30-cátníka.
- Úterý 25. října 2011 v 17:43® Piranha
-
kamos007> nepřežívaj občas ani to zdolávání.Přečti si co dokáže kyselina mléčná ve svalech.
Dejsi 5 kilometů, pak zasprintuj 200m, udělej 60 kliků a 100 dřepů a pak skoč do vody 5st. a snaž se uplavat 300m ke břehu. Pak tě začnou fotit a pošlou pěšky domů
příjemný
- Úterý 25. října 2011 v 16:44® Bigpista
-
kamos007> To (ne)myslíš špatně.
- Úterý 25. října 2011 v 16:02® kamos007
-
osprey> no nemyslím si že za těch 30 sec. se tomu pstruhovi v trávě něco stane
- Úterý 25. října 2011 ve 14:49® osprey
-
kamos007> Přijde na to jakou rybu a proč ji vůbec pokládat.