Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. října 2011 v 19:50® mvincik
-
brčal> Dej vědít poznatky. Ať se daří!
- Sobota 22. října 2011 v 19:33® brčal
-
mvincik> hm já jdu ráno. Uvidíme jak to půjde jestli vůbec něco
- Sobota 22. října 2011 v 18:04® mvincik
-
brčal> Mě se tedka osvědčila šedá. Zelená mi moc nefunguje. Prdlačka je ale v tom, že mam po jednom kuse, jak ji trefím, brzy utrhnu a nemam zase nic. A pořád dokola.
- Středa 19. října 2011 ve 21:45® brčal
-
mvincik> mám to furt stejné zelená, zelená zelená
jen pak trochu nejde chytat
Sám jsem nikde nebyl, zkusím o víkendu chytnou nějaký dravce.
- Středa 19. října 2011 v 19:32® JHolc
-
Já už nebyl u vody ani nepamatuju. Motorovku ale držím pořád, takže budu házet nejmíň o dva metry dál…
- Středa 19. října 2011 v 19:30® mvincik
-
brčal> A když už jsme u toho, poradil bys co tedka platí na ty krasavce pruhované?? Zítra se asi po 3 týdnech snad dostanu k vodě…
- Středa 19. října 2011 v 19:29® mvincik
-
brčal> Šťourám se tak špendlíkem v uchu a najednou… TICHO!
- Středa 19. října 2011 v 18:24® brčal
-
Ticho ?
- Neděle 16. října 2011 v 10:46® osprey
-
XAXAP> Tohle není moje diskuze, sem lezu opatrně, aby si lidi nevšimli, že jsem na tom s mouchou ještě hůř než se všeobecně myslí
- Neděle 16. října 2011 v 9:39® XAXAP
-
osprey> nenech si tady diskusi rozmrdávat drozďákem, dyk je to prostý internetový plkal, argumentačně ho sejme kde co.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 16:35® mvincik
-
JHolc> Je to v pr****, nestíhám nic, akorát jdu vykládat obklady a dlažbu. Až po neděli snad.
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 12:04® Bigpista
-
JHolc> K panu Janusovi jsem chodil na ryb. kroužek. Byl to skvělej chlap, výbornej rybář a snad ještě lepší učitel.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 11:47® Mates(původní)
-
JHolc> Já jsem si to myslel. Měl jsi štěstí. Závidím Ti.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 11:42® JHolc
-
mvincik> Jsem pro, jen ještě nevím, jak to budu stíhat. V kolik to vidíš? Nemám na tebe číslo, odešel mi telefon…
- Čtvrtek 13. října 2011 v 11:40® JHolc
-
Mates(původní)> Úplně na začátku mě učil p. Milan Janus, teď kamarádi strakoňáci, kteří mají odchytáno podstatně víc než já…
- Čtvrtek 13. října 2011 v 7:53® Mates(původní)
-
Dědek> Předevčírem mi posílal recept na boršč…
- Středa 12. října 2011 ve 22:16® ZN
-
Dědek> u sousedů se občas objeví.
- Středa 12. října 2011 ve 21:42® Dědek
-
all: nemluvil někdo v poslední době s modrákem? tel nebere, na zprávy neodpovídá …
- Středa 12. října 2011 v 16:53® mvincik
-
JHolc> Zítra v podvečer???
- Středa 12. října 2011 v 11:24® Mates(původní)
-
JHolc> Zdravím, chtěl bych se zeptat kdo tě učil muškařit.
- Úterý 11. října 2011 v 11:55® osprey
-
mildas> Už to nechám. Myslím, že se to tady zas na chvilku srovná.
Ono je občas potřeba udělat průvan, jenom to nesmí být trvalý stav.
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:20® JHolc
-
Když jsem se tak rozepsal o ničem, tak jsem zapoměl i poděkovat za kontakty na Buka a další tipy. Díky.
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:44® JHolc
-
mvincik> A kdo mě to minule solidně přechytal? O Květáku ani nemluvím, ty „motale“!
Je fakt, že muškařit mě učili lidé, kterých si moc vážím a od kterých se bylo co učit. Bohužel jsem brzy skončil a před pár lety se začal učit znova. Kluci, kteří se učili se mnou a nevybodli se na to jsou dneska někde úplně jinde… Nejhorší je, že poslední dobou sklouzávám k české nymfě a nic moc jiného nechytám – na sucho jen když ryby aktivně sbírají, abych se je snažil vyházet, k tomu se nedonutím. Mokrou chytám jen po jaru a streamer hlavně na stojáku, nebo na MP. Učím se za pochodu, teď mě rrovna zajímá stojákové chytání na pakomáry, nebaví, ale zajímá…
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:34® mildas
-
osprey> v tom případě smaž, prosím, i můj post na Piranhu.
Ale jen první větu !
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:01® drozďák
-
Hádat se nemám zapotřebí, dokazovat si něco už tuplem ne. Na světě jsou dvě věci, které mě spolehlivě zvednou ze židle – opravdu jen dvě.
- kázání vody a chlastání vína – proto moje reakce na Piranhu, a to byla ještě hodně slušná. Aspoň na začátku ano. Vykazovat se nenechám, a když už, tak vůbec ne od nějakého rychlokvašeného embrya, které má pocit že sežralo i šalamounovo hovno. A to re pak má i patřičnou razanci.
- lidská blbost a buranství.
Stýkat se ze známými, schopnými a inteligentními lidmi ještě neznamená sám schopný, známý a inteligentní být. Všechno chce svůj čas a vývoj. Jak se tlačí na pilu, dopadá to bídně a člověk je pouze směšnou karikaturou…
- Pondělí 10. října 2011 ve 21:11® mvincik
-
osprey> jojo, já se taky snažím a když občas i nějaká ta fiška mi na to vletí, tak si občas i řeknu, že ne snad ouplně všecko dělám špatně. A to mě vždy zahřeje a dá chuť do dalších hodů, ikdyž občas je to velikej boj, JHolc by o mě mohl povyprávět, jakej jsem motal atd…
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:37® osprey
-
mvincik> Já se svými pěti vycházkami za rok se můžu stěží držet tam, co jsem. Na nějaký rozvoj nezbývá místo. Vždycky budu muškař na baterky.
Jediné, co mě nutí se nepatrně zlepšovat, je trvalý úbytek ryb. I když zdálo se mi, že letos byl slušný výtěr lipana, což by mohlo být do budoucna dobré. Bohužel i volavky si toho ale všimly.
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:25® ZN
-
JHolc> Buko je můj kamarád, jeho nitě používám léta. Pro mě jsou skvělé. Pokud chceš, tady máš kontakt
- Pondělí 10. října 2011 v 19:58® Kazan
-
osprey> to bude tím, že se mám líbí stejné řeznictví
- Pondělí 10. října 2011 v 19:56® mvincik
-
osprey> Tvá první věta, jako by ze mě vypadla! Jsme na tom obdobně… Rádo by, ale neumě.