Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. října 2011 v 19:36® osprey
-
Kazan> Hele, my dva si poslední dobou nějak moc rozumíme…
Vnímám to podobně.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 19:36:44 uživatelem osprey. - Pondělí 10. října 2011 v 19:33® Kazan
-
osprey> máš pravdu, je to těžký, pokud se tu na něco zeptáš, tak ti většinou odpoví Piranha, protože ostatní se k tomu až na vyjímky nemají. Pokud se zapojí do diskuze zde lidi kteří opravdu ty znalosti mají, bude si z čeho vybrat a poučí se i Piranha. Jinak co se Piranhy týká, občas má dost nevymáchanou hubu ale v jádru je to dobrej kluk, tím samozřejmě v žádném případě nemíním ospravedlňovat jeho zdejší vulgarity.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 19:33:57 uživatelem Kazan. - Pondělí 10. října 2011 v 18:47® osprey
-
ZN> Je to těžký. Já muškařím rád a blbě, k tomu se hrdě hlásím. Kraviny nepoznám, naopak jsem v tomto oboru schopen je sám plodit. Protože ještě v sobě chovám kousek pokory, chodím do této diskuze pouze pronášet obecné nezávazné plky a trochu sem hodit oko.
Takže vidím jen rozvinutý osobní spor, který je tu už dlouho a začal zjevně někde úplně jinde. Řekl bych, že servítky si nebere žádná strana, ale vás je víc a jste komunikačně mnohem zdatnější. Piranha si pak pomáhá jak může.
Bohužel pak sahá k tomu, co jediné je v diskuzích důvodem k zásahu admina – k vulgárním výpadům proti ostatním diskutujícím.
Piranha> Neznám osud vašeho sporu, ale podle mě nemáš šanci zvítězit. Argumentačně tě roznesou na kopytech (mě by roznesli taky) a pokud dojde na nadávky, tak se k nim z titulu své funkce přidám ještě já. Takže díky za poslední smířlivou reakci. Nemá smysl to tu hrotit. Smazal jsem jeden tvůj přípěvek, kterým byl sprostým výkřikem do prázdna, zbytek tu nechám.
Ban neřeším, něco takového jsem podpořil jednou a tenkrát šlo o osobu, ktrá sem chodila vysloveně s cílem škodit. Tebe takto nevnímám.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:46® Piranha
-
JHolc> pošlu ti kontakt na osobku.Mirek je super chlap on se s každým domluví.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:42® JHolc
-
OK, hádka skončila, tak zpátky k muškařině.
Kolegové, prosím, neví někdo, kde sehnat nitě od Buka? Slyšel jsem na ně jen samou chválu, ale internet neříká, kde je sehnat. Našel jsem stránky maybafly, ale tam je taky nemá… Nejradši bych nějakou elastickou vázací. Díky.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:20® Piranha
-
osprey> ok já je nechám vybrečet a až tady bude zase něco na počtení tak se zase zapojím.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:16® ZN
-
osprey> je to fakt asi s těžkým srdcem
Zvláště, když tento pacient se snažil na tom MRKu proniknout do diskuze na plný pecky. Moc se mu to nedařilo, páč nic neví, nemá o ničem páru, ale mermo mocí se snažil někomu udělovat rady. Tak teď operuje tady. Rozdává rady, i když prd ví (pak ty rady tak vypadají),všude byl jednou, jen v prd.li dvakrát, a ještě dokonce chce někoho někam vykazovat. Míro, svět se v prdel obrací.
A pak se člověk diví, že tady ti „pamětníci“ nechodí. Co by tu taky dělali, že, když se vyskytují individua, kteří si za každou cenu honí …, jen aby byli vidět. Víš, jak to myslím, s holou prdelí, ale vyskakovat. Chybí troška té pokory a sebereflexe, ale o tom jsme se bavili mockrát
- Pondělí 10. října 2011 v 17:52® osprey
-
Piranha> Je mi líto, ale opravdu se necháváš vytáčet k nemístným reakcím.
Používej argumenty a když ti dojdou, tak raději mlč. Když už na tebe startuje i takovej kliďas jako je Medvěd, tak to je něco špatně.
- Pondělí 10. října 2011 v 17:41® osprey
-
ZN> Právo udělovat ban si ponechal náčelník. Právě jsem dorazil od sousedního compu, kde jsem se věnoval klidné a soustředěné práci. S těžkým srdcem si to tu jdu celé přelouskat
- Pondělí 10. října 2011 v 17:35® Piranha
-
mvincik>o to já se pokouším, než mě někdo z Mrku tady vyprovokuje.OK, už se nenechám.
- Pondělí 10. října 2011 v 15:16® mvincik
-
Pro všechny – Pročetl jsem po delší době cca 3 strany diskuze dozadu, ale místo toho, abych se zde dozvěděl něco zajímavého či nového, tak pomalu polovina příspěvků je typu urážek a pod.
Lidi, hoďte se do klidu a piště sem radši nějaké rady, vkládejte fota či nějaké triky a pod., ať se ti, kteří nejsou v moušěe tak daleko jako vy mají šanci se zlepšovat a vzdělávat. Bylo by to asi přínosnější, než ty urážky.
Trocha kultůry by neuškodila!
- Pondělí 10. října 2011 v 0:11® drozďák
-
Piranha> já peška nemám.
Peška máš ty, jenže si tak blbej, že na to ani nemůžeš přijít…
- Neděle 9. října 2011 ve 22:51® sus1
-
JHolc> To víš , jak neni pevný spojení, tak to vypadne, no??
- Neděle 9. října 2011 ve 22:37® Salmo1
-
hraji> Sadilo se i 1000% a stylem co krok to ryba.Všechno pochopitelně pod kyslíkem.Černý pták dozobe, ale prvotní příčina to není…bohužel.Dokud se nebude dařit ve vodě rybám z přirozeného výtěru budeme jenom paběrkovat.
- Neděle 9. října 2011 ve 22:36® 1Mara
-
Zby…> Tady brečíme na špatným hrobě , ale taková je i doba , všechny zajímaj jen peníze a na přírodu kterou člověk zničil svou chamtivostí a nevzdělánim z vysoka … Dobrou .
- Neděle 9. října 2011 ve 22:30® Zby...
-
1Mara> Viš je smutne že se nas par starych chlapu snaži o to aby v te naši řice byl jakysi život,enom jak vidiš přistup tych druhych.....Chce se mi bečeť.Dobru noc chlapi.
- Neděle 9. října 2011 ve 22:26® 1Mara
-
Zby…> To stebou souhlasím , Hering by ti mohl vyprávět co se děje u nich na Ploučnici a Kamenici , s bagrama tam lítaj jako kreténi a na život v řece povodí z vysoka kašle
Takže jak píšeš , do finále všechno zničí , peníze rozkradou a umělá koryta přinese rybám a živočichům jen zkázu
- Neděle 9. října 2011 ve 22:20® ZN
-
osprey> nedáš tomu bláznovi ban? Nic nepřináší, jen pořád dokola plká blbosti, snaží se za každou cenu zaujmout,i když o ničem nemá páru a ještě nezná základní pravidla vebové komunikace
- Neděle 9. října 2011 ve 22:18® Zby...
-
1Mara> K… regulace a je všecko čpatně. Bo ti pitomci si mysla že to cosi pomože.Jak pustiš do hrnka vodu pomalu,tak přeteče za 10 min a jak rychle tak za 1O vteřin.A z řyku je to to same enem že se ti vyleje kajsi na soutoku a topi niže.Ale to ti chytři lude na vrchu něsu schopni pochopiť.A s kormoranem je to stejne jak všude.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2011 22:20:36 uživatelem Zby.... - Neděle 9. října 2011 ve 22:17® ZN
-
Piranha> ty jsi fakt trdýlko, které má soustavně potřebu někomu něco dokazovat a ukazovat. Navyjde to tam, zkoušíš to jinde. Pokaždé se stejným výsledkem.
- Neděle 9. října 2011 ve 22:02® 1Mara
-
Zby…> Regulace řeky ? Nebo kormorán ?
- Neděle 9. října 2011 ve 21:59® Zby...
-
Viditě tak sem se nechal unesť a chtel sem napsať.Buďtě radi že aspoň matě kdě chytať.Bo u nas ti gauneři z POVODI ODRY všecky řyky tak zniča,že za chvilu jak němaš auto a nězajeděš o sto kilometru dal tak maš smulu.Možeš akurat tak na stojak a potočak,lipan di do ři..
- Neděle 9. října 2011 ve 21:51® mildas
-
Piranha> neber si mě do huby, přiblblo !
Bavíš se s drozďákem, tak se bav s drozďákem !
- Neděle 9. října 2011 ve 21:47® Zby...
-
Piranha> Viš možna sem to adresoval špatně a za to se omlouvam.Ale jak si uvědomim že totu čtu ai děcka,tak kurnik jak po nich možeme chtět,aby se chovaly u vody slušně jak to my neumime vuči sobě.A to neber osobně,to se tyka ai ostatnich u vody.Lidi po sobě nechavaju bordel…Ale celkem synci buďme k sobě ohleduplni.
- Neděle 9. října 2011 ve 21:43® Medvěd
-
Piranha> Jsi vostrej,opravdu vostrej rybář
- Neděle 9. října 2011 ve 21:33® Piranha
-
Zby…> když se bavíš normálně a slušně a pak přivandruje někdo a hned tě napadne aby tě vytočil, tak ho do prdele pošlu vícekrát.Přečti si níže proč jsem tak reagoval.Evidentně mu jde jen o to vyvolat nějakou hádku, ale já na něj z vysoka s… Brou noc.
- Neděle 9. října 2011 ve 21:30® Piranha
-
drozďák> nemám si proč zametat.Že jsem byl při zahájení muškařit na Jizeře a dle tvého šlapal lipanům v jikrách, nelituji.Máš peška, popel si na hlavu sypat nehodlám stejně jako desítky dalších co tam byly.Někdo tráví ryby vajglama jako p. Hanzlík, jinej hamtá na ryby jako já.Každej jsme nějakej
Až bude zahájení v květnu, budu to dodržovat.A teď mi vynadej do prasat než si tě hodím do ignorky abych ty tvoje kokotiny nečetl.
- Neděle 9. října 2011 ve 21:28® Zby...
-
Piranha> Viš synku ja nemožu než suhlasit s tym ZN.Ja čitam jak MRK tak CHYTEJ a určitě si rad přečtu z jedneho ai druheho.A někdy cosi napišu.Už jsem hodně takych jak si Ty naučil chytať ryby,ale nikdy bych druheho neodkazal tajak Ty.Da se řešit spoustu věci ale dycky slušně.A jak se tak nebudem chovať,tak pudem všeci tam jak to kerysi napsal DO PRDELE!
- Neděle 9. října 2011 ve 21:04® JHolc
-
sus1> To je ono! Nějak mi vypadlo…
- Neděle 9. října 2011 ve 20:30® brčal
-
Příští rok známý má odloženo trochu Lipana. Bude mít 3 roky
uvidíme kde se dá
Počítám že půjde do místenkového revíru a bude chráněn od rybožravců atd .