Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. října 2011 ve 20:05@ All Armor
-
brčal> Ja mám Zemana rád a na jeho dluhy kašlu.Škoda, že to neustál. Časopisy mám odložené. A ten prodej krámů není myslen ve zlém, já ty krámy kupuju. Já vím, že máš prodejnu. Furt sleduju, co nabízíš. Máš věci, co jiní domácí nenabízí. Ař ti to funguje. Chystám se, že se zastavím v obchodě.
- Sobota 8. října 2011 ve 20:02@ All Armor
-
Mates(původní)> Tobě se 5× omlouvám. Patřilo to Mildasovi. U toho to sedí. Ten si to vyžádal. Že jsem to napsal na tvou adresu, je skutečně nedopatření.
- Sobota 8. října 2011 v 16:00® XAXAP
-
osprey> moucha je ve vší podstatě zastaralej způsob lovu. Je to hezký, ale neefektivní. Velký ryby, který se chytaj na mouchu obvykle chytneš snáz jiným způsobem.
PS: moc dobrej článek jsi napsal
- Sobota 8. října 2011 ve 13:52® brčal
-
Alldorado> to je fajn že prodává krámy a vydával časopis za který dluží po celé republice. Osobně jsem jeden z nich.
- Sobota 8. října 2011 ve 13:29® osprey
-
Medvěd> Já chytil i lipany, proudníky, tlouště. Ale do 20 cm. Veřejně tu hlásám teorii, že malá ryba má růst. A lipany chci chytat na sucho – to má krásu a půvab. No a zatím jsem neviděl sebrání od ryby, na kterou bych si chtěl hodit.
Věřím, že lepší ryby přijdou. Ale člověk by rád i nějakou pěknou štiku, candáta, pár pěkných okounů, povodit na feederu nebo plavačce něco kaprfišů, no a pak to vypadá jak to vypadá.
Ale mám s čím chytat, občas i chvilku na to to zkusit a pravdu máš v tom, že jednou to přijde.
Mimochodem, ze střevlí jsem měl radost, už dlouho jsem je neviděl.
- Sobota 8. října 2011 ve 13:18® Medvěd
-
osprey> ty střevle,to je taková vlaštovka.Ono to přijde.Nevím kdy,nevím kde ale přijde
- Sobota 8. října 2011 ve 13:14® osprey
-
mildas> Ty jsi hodnej vždycky
Hele, muškařil jsem teď (to je u mě vždycky svátek). Dvakrát. Ale vzdal jsem to, braly mi příliš malé ryby a velké jsem ani nenašel. Zato jsem umuškařil i dvě střevle. Zkusím ještě počkat.
- Sobota 8. října 2011 ve 2:47® mildas
-
osprey> děkuji a omlouvám se. Ono je to občas lepší, než sto byť slušných slov.
Už budu zase hodnej
- Pátek 7. října 2011 ve 23:56® Kazan
-
juráš> díky kouknu na to
- Pátek 7. října 2011 ve 20:49® juráš
-
Kazan> ja je koupil v HOBBY-G
Tento příspěvek byl editován 7.10.2011 20:50:40 uživatelem juráš. - Pátek 7. října 2011 v 16:29® Mates(původní)
-
sunet> Já bych to nijak nehrotil, mám tušení, že vím kdo je ALL***,uznávám, že jsem barvy na svém vzoru prohodil a byl jsem na to po právu upozorněn. Ta histerie a to divadlo okolo bylo zbytečné. Primárně šlo o používání pírek z českých dvorků.
- Pátek 7. října 2011 v 15:56® sunet
-
All Armor> Vážený pane anonyme, v případě, že hledáte flame, doporučuji stránky zpravodajských portálů. V případě, že si nejste jist významem vámi používaných slov, doporučuji výkladový slovník. Jestli jste si jist tím, co píšete, vřele doporučuji přečíst si Pravidla pro přispívání do diskuse.
A bych byl i věcný, muška Tup's Indispensable (Nepostrádatelná) se váže ve čtyřech variantách, suchá chmýřenka, suchá parachute, mokrá a nymfa. Vámi zobrazená varianta je právě nymfa, která však nemá z původním vzorem takřka nic společného, protože se jednalo o mušku suchou, poprve navázanou na začátku minulého století.
- Pátek 7. října 2011 v 10:55® drozďák
-
Piranha> ja už se lekl, že existuje něco, co neznáš.
- Pátek 7. října 2011 v 10:54® drozďák
-
All Armor> otázkou je, zda li se tě o to někdo prosil. Třeba mají stejný pocit ostatní diskutéři při ping pongu s tebou…
- Pátek 7. října 2011 v 10:43® Cudla
-
Alldorado>Sám už patřim do kategorie"RETRO",mam ho i jako plavku na ten chytam stále i jako vláčák.Jinak radši preferuji" uhlíky ",ale občas i z mostalgie je vytáhnu.
- Pátek 7. října 2011 v 10:33® Mates(původní)
-
All Armor> Snažím se být slušný, prosím pokus se taky, děkuji.
- Pátek 7. října 2011 v 10:16@ All Armor
-
Mates(původní)> No nevím, či jsem netratil marně čas s kokotem.
- Pátek 7. října 2011 v 9:08® Mates(původní)
-
Alldorado> Děkuju ti, že si mi ukázal světlo na konci tunelu.
- Pátek 7. října 2011 v 0:46® osprey
-
mildas> Pokud najdeš osobní a pádný důvod…
Já třeba půjdu na ryby.
Ale znáš to – hlavně světový mír.
Tento příspěvek byl editován 7.10.2011 00:47:06 uživatelem osprey. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:25® mildas
-
osprey> už můžu napsat, že je to kretén nebo se to furt ještě nesmí ?
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:20® Kazan
-
Piranha> taky řešení
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:12® Piranha
-
Kazan> ti je navohejbám z drátu z céóčka Karle
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:11® Piranha
-
Alldorado>
Miloše znám, ne tedy vyloženě osobně jako kamarád, ale ve špindlu jsem se s ním na BBC utkal.Je to dobrej chlap a paní taky.
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:10® Kazan
-
Neví někdo kde na netu koupit očka na muškařský prut?
- Čtvrtek 6. října 2011 v 19:45@ Alldorado
-
Piranha> Nevím, či si robíš prču, nebo či fakt nevíš,že jde o dva různé chlapy. Ten soudruh, o kterém píši, vydával dokonce muškařský časopis a prodává krámy pro tiché blázny: http://www.rybarske-potreby.cz/zaznam.php?…. První obchod měl na Slezské. Pokud se děláš blbým, tak jsem ti to sežral. Ale když tady někdo píše o bělění skalpů 100% H2O2, tak se už nedivím ničemu.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 19:32® Piranha
-
Alldorado> a já myslel že fušoval jen do politiky
- Čtvrtek 6. října 2011 v 17:00@ Alldorado
-
Cudla> To ale patří do kategorie RETRO. Fakt s tím ještě chytáš? Já to dávno rozdal. Ty pruty Wonderod v licenci Shakespeare vyráběla Druchema Praha a výrobu měl na starosti známý Miloš Zeman. Měl jsem černý i bílý prut. A jemné vláčecí pruty stejného designu. Na ten mušák jsem pochytal spoustu ryb, hlavně lipanů. Bylo to takové blátičko pomalé.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 16:51@ Alldorado
-
Matesovi – tak vypadá tá slavná Tup´s Indispensable – Nepostradatelná, podle Milana Kurnôcika ze Žiliny. Právě ji Ĺubo Kordoš z Mikuláše znovu publikoval. Tá muška, co jsi za ni nesprávně vydával, ale byla taky dobrá.Rád jsem tě poškolil. Kdyby jsi zase něco nevěděl, tak se zeptej.Rád ti poradím. Pokud budu ovšem vědět. Nobody is perfect.
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:50® Cudla
-
sunet> Ten a „zelená příšera“,na obojí nedam dopustit
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:33® Bigpista
-
drozďák> Taky myslím, že by to chtělo hlubší debatu a taky se mi do toho nechce. A to rozhodně neznamená, že bych s tebou v podstatě nesouhlasil, že potočáka je třeba chránit a hýčkat.