Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. září 2011 ve 22:03® mvincik
-
brčal> Nádhera, moc hezké kousky!
- Sobota 17. září 2011 ve 22:02® brčal
-
Trochu přidám
jeden duháček co jsem pustil a páreček mušek.
- Sobota 17. září 2011 ve 22:00® brčal
-
JHolc> funguje každá muška
jen vždy tam kde mi chcem
- Sobota 17. září 2011 ve 21:46® JHolc
-
brčal> Dneska je to na tom internetu samej provokatér!
Vážeš je pěkné, jen co je pravda. Já se k tomu nemůžu dokopat, sezónu jsem začal se třema krabičkama, teď se to krčí ve dvou a asi bych je už dostal i do jedné. Nejhorší je, že většinou vážu tři kusy od jednoho vzoru ve třech velikostech a některé nefungují – no a přece je nebudu seřezávat…
- Sobota 17. září 2011 ve 21:38® brčal
-
JHolc> jdu vázat
- Sobota 17. září 2011 ve 21:32® JHolc
-
brčal> Jo, je to obecně o spear pointu, a mají takové „akorát“ tvary. Prostě je mám rád
Ale ten Hanák vypadá opravdu dobře a pravděpodobně bude za polovinu ceny. Asi můj nový favorit.
- Sobota 17. září 2011 ve 21:28® brčal
-
JHolc> mám rád Tiemco 100 BL SP berou to velmi dobře. Todle je Hanák 500 taky pěkný háček.
Tento příspěvek byl editován 17.9.2011 21:29:21 uživatelem brčal. - Sobota 17. září 2011 ve 21:26® JHolc
-
mvincik>
- Sobota 17. září 2011 ve 21:24® JHolc
-
brčal> Vůbec jsem netušil, že hanáci dělají takové pěkné háčky. Já rád vážu na Tiemca, celá moucha se pak dost prodraží, ale ty háčky vydrží dost – jak rybu, tak kamení. Jenom se hrozně těžko shání…
- Sobota 17. září 2011 ve 21:19® brčal
-
JHolc> no je to Hanák. Mám to ještě na vázáno na Hends 384 bl . Ještě s modrou hlavičkou mám taky uvázano spoustu mušek. jen duhák to nechce a hned se to oklepe. Na gamarusovém háčku muška chodí úplně jinak a tak rychle se neotříská barva s hlavičky. Dokonce i s normálních barvách.
Tento příspěvek byl editován 17.9.2011 21:22:18 uživatelem brčal. - Sobota 17. září 2011 ve 21:19® mvincik
-
JHolc> Pod tohle se můžu podepsat velkými písmeny…
- Sobota 17. září 2011 ve 21:15® ZN
-
osprey> kašlem na to, je to o ničem
- Sobota 17. září 2011 ve 21:07® osprey
-
ZN> Nemáš se za co omlouvat, já jen chtěl, aby v tom ladamaj nejel sám.
Osobně jsem několikrát diskutoval s lidmi jako XAXAP a jemu podobní, někdy i chlupy lítaly, ale pořád to bylo o něčem. Takové diskuze mám rád a dokonce bez rozpaků uznám intelektuální převahu protivníka. Horší jsou diskuze, kde už jde jen o to, kdo dokáže být víc sprostý.
Nechci, aby to tu bylo jak mezi třináctiletými na Facebooku.
- Sobota 17. září 2011 ve 21:00® ZN
-
osprey> ale jo,znáš mě. Jsem zastáncem klidně tvrdé, ale férové diskuze. Nestíhal jsem asi to promazané, ale z toho, co zůstalo, mi ty ladamajovy příspěvky férové taky nepřišly. Pokud je to vytržené z kontextu, pak se omlouvám.
- Sobota 17. září 2011 ve 21:00® JHolc
-
Já nevím, proč se tu vlastně bavíte o člověku, který sám sebe povýšil na „něco víc“ ? Já osobně si na něho nedokážu udělat názor, to je obecně problém komunikace na síti, ale je to i výhoda – je o hodně snazší na jeho příspěvky nereagovat…
- Sobota 17. září 2011 ve 20:55® osprey
-
ZN> Ty výpady byly opravdu za hranicí slušného chování. Mazal jsem jako za dva a půl roku tady ještě nikdy.
Je to těžké, v podstatě sdílím tvůj názor a dokud se používají argumenty, do diskuze nezasahuju. Dnes to bylo třeba, to, co se používalo, argumenty nebyly. Takže ladamaje pro jednou i chápu.
- Sobota 17. září 2011 ve 20:54® JHolc
-
brčal> Ta moucha vypadá dobře! V jednoduchosti je síla. Ten háček je od Knápka, nebo je to černé Tiemco 2499? S dovolením ji okopíruju, ale dám jí do modra. Teď vázat moc nestíhám, jen dovazuju co utrhám, ale na zimu se ti ozvu s objednávkou.
Tento příspěvek byl editován 17.9.2011 20:56:03 uživatelem JHolc. - Sobota 17. září 2011 ve 20:38® ZN
-
ladamaj> nejde o to, co člověk někde čte. Jde o to, že je to veřejný, diskuzní web a posílat někoho někam, nebo ho dokonce silou něčeho vykazovat pryč, je nepatřičné. Nikdo z nás není nějaký chytej guru, a ty taky ne, aby mu to příslušelo.
- Sobota 17. září 2011 ve 20:31® ZN
-
stopař> k těm skalpům. Nechci nikomu nic vnucovat, ale… Měl jsem dost skalpů z doma udělaných slepic, a od borců, kteří to umí. Všechny jsem zrušil. V nějakém výprodeji jsem koupil slípku METZ, za tři kila, a žádný z těch domácích skalpů jí nešahá po kotníky. Proto jsem se ptal proč. Čistě můj názor.
- Sobota 17. září 2011 v 19:18® Kazan
-
Piranha> upravíš háček a za ušetřený peníz dáš u Kastnerů jedno navíc
- Sobota 17. září 2011 v 19:15® Piranha
-
Kazan> na to se můžu akorád tak vy…t
já stará lína veš a budu se někde s..t s nějakým pilováním háčku
to raději půjdu Ke Kastnerům
- Sobota 17. září 2011 v 18:54® Kazan
-
Piranha> jak jsem u vás kupoval ty příšerné zalomené háčky na blešivce, co byly úplně k ničemu bo nešla vůbec zaseknout ryba
tak jsem je trochu potunil. Hrot jsem vyhnul do rovna, spíš i mírně ven a trochu je zeslabil na špici probroušením. Teď je to dobré a chytá to i fišle, takže pokud jsi je ještě nevyhodil udělej na nich podobnou úpravu.
- Sobota 17. září 2011 v 17:54® ladamaj
-
ZN>jinak sem četl více jeho příspěvků kde koho napadá což moc dobré asi není.
- Sobota 17. září 2011 v 17:52® ladamaj
-
ZN>já si nezačal napadat mě začal on přesto se ještě krotím.Takovíto přistěhovalce mám nejradši venku mu ten jeho kšeft našel a nemohl utikat z daněma jako to chodí unás.Jinak sem.OK
- Sobota 17. září 2011 v 17:43® ZN
-
ladamaj> myslím, že by ses měl taky hodit do pohody a zažít trochu rozumu. Vykazovat někoho z veřejného vebu, místo argumentů používat krompáč, to myslím taky není zrovna to pravé ořechové. A taky ti to vůbec nepřísluší.
- Sobota 17. září 2011 v 16:46® brčal
-
Do 14 dnů budu mít tady zelené trochu jiné než všechny klasické tungsteny . Cena bude taky dobrá.
- Sobota 17. září 2011 v 16:07® ladamaj
-
All Armor>tak fešáku udělej si klidně deset vejšek a seber se a jdi odkud si se vrátil.Koukám že seš zde příliš o blíbenej dlouho a ukazuješ svou blbos. toto je poslední komunikace stebou veku by ti to netrpěl nikdo tak ses vrátil do ČR tak se hoď do pohody nevíš ským máš tu čest abys pak nemusel rychle opouštět republiku.
Tento příspěvek byl editován 17.9.2011 16:10:02 uživatelem ladamaj. - Sobota 17. září 2011 ve 14:29® JHolc
-
Piranha> Teď jsem se na ně díval a nevypadá to vůbec zle. Líbí se mi hlavně ta růžová a fialová, to by bylo něco pro lipany. A dokonce i cena se mi líbí
Já tady mám nějaké fluozelené a oranžové od hendsu, ale jsou jen barvené, takže jig má na řece trvanlivost tak půl hodiny než se „oklepe“. Dík za tip.
- Sobota 17. září 2011 v 10:42@ All Armor
-
ladamaj>
- Sobota 17. září 2011 v 7:37® Piranha
-
JHolc> už jsi viděl ty metalické hlavičky od Šimana?Vypadaj dobře, nějaké jsem koupil a mušky vypadaj supr.