Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. září 2011 ve 20:10® JHolc
-
díky všem za rady, něco jsem dovázal, něco už v krabičce bylo a zítra navečer jim dám co proto. Tedy jestli po dopoledni na stojáku udržím prut v ruce…
- Pátek 16. září 2011 v 19:24® osprey
-
Axamith> Jednak jsem se pohyboval na hranici osobního rekordu každého jednotlivce a jednak když se díváš, trefit tě nemůžou.
Problém je udržet takovou kázeň, aby házel kdo má a kdy má. To je dnes čím dál těžší a je to jeden z důvodů, proč jsem tady.
- Pátek 16. září 2011 v 19:16® brčal
-
JHolc něco takového.
- Pátek 16. září 2011 v 17:43® Shrek
-
Kazan> starorůžová také funguje, pravda. Ale nevim jak na vysazené, na ty já chodim s „granulema“
- Pátek 16. září 2011 ve 14:48® Kazan
-
JHolc> jestli ti to pomůže, tak já zase používám fluožlutou a růžovou.
- Pátek 16. září 2011 v 9:38® JHolc
-
Alivio> Super, to jsem ještě nezkoušel. Zaměřil jsem se hlavně na výrazné barvy, ale hnědá a šedá granule – to by mohlo být ono! Jdu něco navázat. Díky.
- Pátek 16. září 2011 v 9:30® Mates(původní)
-
Zdravím, velká prosba na všechny co muškaří. Potřeboval bych sehnat kontakt na pana Miroslava Skalku výrobce háčků pro muškaře. Pokud ho někdo zná prosím o kontakt do osobní pošty. Děkuju.
- Pátek 16. září 2011 v 7:37® Shrek
-
osprey> Teď už to chápu.
na krátkou je chytám ze dna jak říká Bobo – na jigové granule. Mě většinou fungovaly jigy buď světle šedě nadubbované, nebo tmavě hnědě. Prostě aby to vypadalo jako granule. Sem tam se nějakej spletl na mrkváče (oranžový blešoun.
- Pátek 16. září 2011 v 7:27® Axamith
-
osprey :Gumový granát? Znám, Motivoval jsem žáky k vyšším výkonům slovy, že když mě trefí, nic se jim nestane.
To by jsi se divil, u nás na škole se jeden trefil. Sice tenkrát nebyla rychlá záchranka, ale tehdejší Š1203 určitě zlomila rychlostní rekord
P.S. paní učitelka to rozdýchala a prudila dál
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:59® JHolc
-
osprey> Uvidíš, máš to kousek, třeba se zadaří – každopádně kdykoli komukoli jsem slíbil, že si u nás zachytá, bylo to fiasko… Ale ty ryby tady opravdu jsou. Kdyby náhodou, ozvi se. Tak zatím.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:57® osprey
-
JHolc> Uvidíme. Dnes mizím. Kdybych tam chtěl jet, napíšu osobku, třeba budeš mít chvilku.
Ale vidím to dost bledě.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:53® JHolc
-
osprey> Že bych je nenašel se nebojím, přece jen to není tak dlouhý úsek a znám ho i poslepu. Ale nejde mi do hlavy, co vlastně žerou. Jsou tam od pondělí, takže aklimatizace už proběhla a musí se začít snažit. Ale pro řeku je to jen dobře – ať se rozjedou po celém úseku, konečně se bude na co těšit… Já je stejně chtěl jen popíchat a dát jim šanci na delší život
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:47® osprey
-
JHolc> Myslím, že bude lepší směřovat více úsilí k lokalizaci ryb než k výrobě nějaké Wunderwaffe.
Pořád si myslím, že ty vysazenky nejsou tak prefíkané, aby bylo nutné jít do vlasce 0.06 mm. Zato je otázka, kde je jim teď konec.
A přijet bych mohl tak nejdřív ve středu. Výš tuhle záležitost na žebříčku aktuálních priorit neprocpu.
Tento příspěvek byl editován 15.9.2011 22:48:46 uživatelem osprey. - Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:47® JHolc
-
osprey> Jen přijeď, jestli to takhle půjde dál, zůstane tam všechno. Masaře to déle než týden bavit nebude, prohlásí, že vysazování byl kec a že tam nic není
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:44® osprey
-
hecht> Gumový granát? Znám, Motivoval jsem žáky k vyšším výkonům slovy, že když mě trefí, nic se jim nestane.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:44® JHolc
-
hecht> To bylo k agregátu
Jdu si navázat napodobeninu hnojáka, to je nápad! Máš bod!
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:42® osprey
-
Alivio> Však on ten dotaz není na tebe. Nejde o to, jestli vysadili duháky na malé říčce, ale o to, jestli vysadili duháky na Malé říčce
A moji krajané mi rozumějí.
Jenže se tam nejmíň týden nedostanu a tak se tam nejspíš asi ani dostávat nebudu.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:41® JHolc
-
osprey> Souhlas, přemýšlíme dost podobně. Hodně chytám českou (krátkou) nymfu. A ze dna chytám dost ryb, ale duháci prostě nespolupracují… Zkoušel jsem i zjemňovat, šel jsem až na 0,06, ale vše marné. Budiž mi útěchou, že rybáři s brčkem a červy taky nic, ale asi hlavně proto, že nebyli na správném místě…
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:40® hecht
-
JHolc> ale né, tak daleko jsem zase napřemejšlel, kompostové průzkumníky jsem nemyslel. Stačilo by něco gumového…
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:37® JHolc
-
hecht> Je fakt, že v určitých situacích, pokud ryba rybáře „prokazatelně cíleně zesměšňuje“ by tento způsob měl být povolen.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:36® hecht
-
JHolc> Trochu tuším co by mohli sežrat, ale to se budete na tomhle foru ušklíbat, bo to není z peří
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:35® JHolc
-
Alivio> Myslím, že dotaz chápeš – prostě neumím chytit vysazeného duháka… To upřesnění bylo vlastně hlavně proto, aby sem někdo nemotal stojáky.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:34® osprey
-
JHolc> Zkus to dostat níž a tahej to pomalu po dně. Klidně to nech i poležet – ale je to zkušenost z vláčky. Ani nevím, kolik duháků jsem umušil, bude to velmi nízké číslo.
A jinak – ty vysazené ryby mají dost sklony se držet pohromadě a posléze splouvat s proudem dolů. Aspoň se mi to tak jeví.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:33® hecht
-
JHolc> co takhle elektr. agregát, ten by mohl zafungovat
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:33® JHolc
-
hecht> Dnes jsem je asi našel, ale nechytil. Aspoň se zvedli lipani ke sběru. Trochu jsem se ptal a vypadá to, že duháci se tam zatím nechytili. Takže čekají na nás
A pozor,jsou tam i nějaké vyřazené generačky! Až je najdu, a zjistím co žerou, dám vědět.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:31® hecht
-
Alivio> To on taky určo ví, jenom si myslím že přemejšlí nahlas a ,,proti proudu pádluje a vesele si jodluje, jak Štajerák, jak Tyrolák, či Bavor '' No spíš by teda provětral nějakou tu nástrahu s vidinou monstr ryb co jsou chytří jak delfíni
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:30® JHolc
-
osprey> jo,jo, vysadili, tolik lidí už jsem tam dlouho nepotkal. A těch vláčecích nástrah, co jsem posbíral ze stromů
Naštěstí trochu níž po proudu jsou za hradbou kopřiv docela slušná místa bez lidí. Napadly mě ty samé barevné kombinace jako tebe, ale nějak nefungují. Na duháka jsem si prostě nesáhnul. A to jsem si skoro jist, že hejno jsem našel – po prochytání jedné tůně se zvedla vlna a odjela proti proudu…
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:28® stopař
-
ZN> Hele co dělám špatně podle tebe,nebo to dělámzbytečně moc pracně ? Jsem přístupnej radám to zase né že né.
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:26® hecht
-
osprey> prej jo, ale včera večer nenalezeni. Já jsem dělal JHolcovi s mušákem jen křoví, příště vezmu vláčák a budu jistější v kramfleku
- Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:23® Shrek
-
osprey> nechápu dotaz. U nás taky vysazují duháky na malých říčkách o šířce 4–6 metrů