Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. srpna 2011 ve 23:04® mildas
-
Alivio> clearwattery boty mám dodnes, i když jen jako záložní. On se zase Piranha potřebuje vyjádřit k věci, kterou viděl prvně v životě. Filc se mi odlepil taky, ale ten se mi odlepil zatím u všech bot. Nechal jsem si ho přilepit, takový problém to není. Boty by mohly být pevnější v kotnících, to je snad jediná výtka. Jsou to prostě klasické hadráky. Na druhou stranu jsou zase lehké. Až tak špatná koupě to není. Odchodil jsem v nich tak 300 vycházek.
- Středa 3. srpna 2011 ve 21:59® Shrek
-
adnedz> právě tyhle boty od snowbee mám (ty co dávaj „zdarma“ ke kalhotům). Po první sezóně odlepené filcy, po druhé sezóně popraskané a potrhané. Moc často nechodim (15 vycházek za rok) a brodim jen po písku a jemných kamíncích. Tyhle boty už nechci ani vidět, proto se ptám na jiné.
- Středa 3. srpna 2011 ve 21:47® adnedz
-
našel jsem třeba tyhle http://www.fmfly.net/…s-grxi-.html nebo http://www.hobby-g.cz/…-zdarma.html?…
- Středa 3. srpna 2011 ve 21:11® adnedz
-
Piranha> jo dík:) a mohl by jsi mi doporučit nějaké co něco vydrží. Za rozumnou cenu samozřejmě
- Středa 3. srpna 2011 ve 21:11® adnedz
-
Piranha> jo dík:) a mohl by jsi mi doporučit nějaké co něco vydrží. Za rozumnou cenu samozřejmě
- Středa 3. srpna 2011 ve 21:02® Piranha
-
adnedz> myslím že je má kolega.Kupoval je vč. dejcháčů asi za 3, nebo 3,5. Ty dejcháče jsou ještě pofidérnější než ty boty, ale ty boty vydržej sezonu co vím.
- Středa 3. srpna 2011 ve 20:59® adnedz
-
ahoj, má někdo zkušenost s Brodící kalhoty ENDURA SF WADER MEN http://www.spinfly.cz/e-obchod/?…$id přijdou mi hodně levné
Tento příspěvek byl editován 3.8.2011 21:00:08 uživatelem adnedz.díky
- Středa 3. srpna 2011 v 16:59® Shrek
-
Čaute, máte prosím někdo zkušenosti s botama Orvis CLEARWATER WADING SHOE FELT ( http://www.spinfly.cz/e-obchod/?… ), nebo Orvis PACK AND TRAVEL II FELT (na té samé stránce). Díky za postřehy.
- Středa 3. srpna 2011 ve 12:07® mvincik
-
drozďák> Lichá být může, ale dotyčný se zde tak zatím projevoval. Na jeho ani ničí jiné vulgarity nehodlám nijak reagovat podobným způsobem.
Chodím na tento web poklábosit, mrknout, počíst a podobně. Ne nikoho urážet atd.
Asi tak.
Jinak co se týče mé (homo)sexuality…bez komentáře. Myslím že rybám i zde přítomným muškařům je asi lhostejná, a tak ji nechme býti.
- Středa 3. srpna 2011 v 10:47® džigit
-
mvincik> kdo jednou zkusí…
- Středa 3. srpna 2011 v 10:29® drozďák
-
mvincik> já to trošku otočím. Když na základě tvého posledního příspěvku začnu usuzovat na tvojí homosexualitu, byť třeba jen latentní, jak dalece je moje domněnka správná?
Domněnka postavená na bázi virtuální komunikace je zhusta lichá …
- Středa 3. srpna 2011 v 8:28® mvincik
-
All Armor> No vidíš, ted jsi mou domněku akorát potvrdil. A děkuji za upřímnou nabídku, budu o ni přemýšlet.
- Středa 3. srpna 2011 v 7:03@ All Armor
-
mvincik> Polib mi anál.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:11® mvincik
-
All Armor> Máš asi nějaký komplex člověče, vid?! Soudím z tvých posledních 2 příspěvků…
- Pondělí 1. srpna 2011 v 10:44@ All Armor
-
JHolc> Myslíš, že bude mít furt koho opíchat jako redaktor stránky?
- Neděle 31. července 2011 ve 21:44® JHolc
-
osprey> Myslím, že dokud budeš dělat redaktora pro „chytej.cz“ nemůže se ti stát, že nebudeš mít do čeho píchnout…
Každopádně by bylo fajn tyhle stránky v rámci „chytej“ nějak zviditelnit, vůbec nejde o reklamu, je to prostě jen zajímavé. Nejvíc na tom oceňuji jakousi nezištnost autora – nejsou to stránky určené primárně pro prodej, ať už čehokoliv. Strávil jsem tam nejméně půl hodiny a našel zajímavé věci…
- Neděle 31. července 2011 v 18:28® osprey
-
JHolc> Jo, jsou pěkné. Přemýšlel jsem, že by se to dalo udělat i sem, ale práce jak na kostele… Každopádně nosím to v hlavě – pro případ, že bych někdy nevěděl do čeho píchnout.
- Neděle 31. července 2011 v 18:05® JHolc
-
All Armor> S uzly ani strýčkem Googlem nemám problém, každopádně tyhle stránky jsou natolik dobře udělané, aby člověka přinejmenším zaujaly…
- Neděle 31. července 2011 v 17:40@ All Armor
-
JHolc> S tím Googlem to platí i pro tebe. Napiš si knot, či knots a nebudeš odkázaný na násosku z Přerova.
- Neděle 31. července 2011 v 15:09® JHolc
-
Buko> Perfektní stránka. Díky za ni!
- Neděle 31. července 2011 ve 4:20® Buko
- Sobota 30. července 2011 ve 21:28® stopař
-
Nerodia> Příště zkus drobet gůglovat.Internet je všemocná čarodějka
- Sobota 30. července 2011 v 15:39® Nerodia
-
stopař> Moc děkuji za radu.
- Sobota 30. července 2011 ve 13:22® stopař
-
Nerodia> klidně ji můžeš navázat stejně jako háček s očkem nebo obratlík. A nebo „Buko uzel“ http://maiba-fly.com/…bukouzel.jpg
.
- Sobota 30. července 2011 v 11:37® Nerodia
-
Kolegové můžete mi prosím poradit, jak navázat mušku na vlasec.Nikdy jsem nemuškařil, tak se obracím na odborníky.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 21:32® dam
-
Ahoj vláčkaři a muškaři, vypadl nám kolega ze zájezdu do Mongolska v termínu 16.9.-1.10.2011, řeka Šiškid, camp Chanagai. Kdo by měl zájem, tak se ozvěte do osobky. Dam
- Čtvrtek 28. července 2011 v 19:53® Piranha
-
All Armor> díky za info.
- Čtvrtek 28. července 2011 v 15:56® drozďák
-
ZN> já myslím, že Piranha je docela inteligentní kluk. Minimálně pochopil, že ta rychlokvašná moudra sice nestačí na sebestředný, nepřátelský, zlý a ošklivý MRK, ale tady je to přímo ultimativní level. Zcela přirozeně se zde etabloval. Otázka by měla znít: proč to stačí zde na Chytej?
Ne, že by mi to nebylo úplně šumák…
- Čtvrtek 28. července 2011 v 11:49@ All Armor
-
Piranha>Hmmm, kdyby jsi si zjistil, jak jsou zaděleny šňůry do tříd AFTMA, věděl by jsi, že „Rozdělení šňůr v systému AFTMA používá hmotnost prvních třiceti stop šňůry od počátku ujímaní, bez samotné špičky“. Pokud tedy používáš jen část šňůry (třeba na ČN), či na francouze de facto nic, je mudrování o třídě jaksi mimo a klidně se ti může zdát, že k sobě sedí něco jiné. Pokud by jsi využíval celou šňůru na dlouhé hody, správné přizpůsobení šňůra-prut je v jiné poloze. Samozřejmě, že jsou i torpéda atd., což zase mění situaci. http://www.mrk.cz/clanek.php3?…
- Středa 27. července 2011 ve 23:51® ZN
-
Piranha> nechápu tvou potřebu se soustavně všude prezentovat, ke všemu se vyjadřovat a plácat ty svoje plky, aniž by jsi to měl podložený nějakými zkušenostmi. A tvé zkušenosti z dvouletého muškaření jsou jen dohady. A k tomu MRKu. Kydáš na něj hnůj jen proto, že jsi tam díky těmto svým plkům nedostal prostor, nikdo tě nebral vážně. Neber to jako nějaký útok, ale měl by jsi se se svými radami, díky tvé historii, trošičku držet zpátky a netlačit tak na pilu.