Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 22:31® stopař
-
ladamaj> Ryby zalezou do úkrytů pod šutry a do kořenů a většina jich zůstane ale ta řeka je zase několik dní nechytatelná.Těch pár ryb co to spláchne je podle mně zanedbatelná.Ale kdo má spát v takovém randálu jak se to přelejvá přez ty ohromný šutry.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 22:12® ladamaj
-
stopař>na té Jizeře to moc dobře nevypadá,to zase spláchne ryby a bude prdlajs.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 22:11® stopař
-
Piranha> Hele a Ty chceš jet na Labe ? Dej vědět jak jste dopadli.Tam začínám taky jezdit a celkem v poho.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 20:29® Piranha
-
stopař> stando to není kyselostí, to je tím jak nám tam plave zlato
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 20:25® Piranha
-
stopař>
já ti dám.ee jedu na Labe, ale možná zajedu někam dál na východ s Monfišákama.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:54® osprey
-
stopař> Jo, to je ta barva. Občas je to i tmavší, ale to bude dáno hloubkou. Každopádně je to humus a mám vyzkoušeno, že když to teče takové, ryby hůř nacházejí žrádlo – třeba v čisté vodě najde tloušť třešni rychle, v téhle močůvce ho s ní musíš pomalu trefit do hlavy. Ale berou i v tom. I na přívlač a tím pádem asi i na mouchu.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:55® stopař
-
Piranha> Jo jen klidně přijeď.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:38® Piranha
-
stopař> tak to tam asi nemá cenu v sobotu co
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:27® stopař
-
osprey>
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:25® stopař
-
osprey> Jo rašelina je sajrajt okyselí vodu raz dva.Tady u nás teče Jizera běžně rezavo hnědá.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:18® osprey
-
stopař> Tentokrát je to v pořádku, barva dobrá. To jindy, v souvislosti s odlesňováním Šumavy, bývá rezavá jak močůvka (holt rašelina). Docela by mě zajímalo pH v těch chvílích. A vidím v tom důvod, proč se nám tu téměř nerozmnožuje parma.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:13® stopař
-
osprey> Jo kalná,takové kakajo že ?
Co se stou přírodou děje ?
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:08® osprey
-
stopař> To jo, já mluvím v souvislosti s naším regionem. Na severu jste na tom daleko hůř. U nás je Otava zatím tak o půl metru hore a kalná je fest. Byl jsem se podívat.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:00® stopař
-
osprey> A nebo tady http://portal.chmi.cz/portal/dt?…
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:57® stopař
-
osprey> No mně připadá že toho spadlo víc na Liberecku než na Plzeňsku ale to je jen můj laickej názor. http://www.pla.cz/…cz/index.htm
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:03® osprey
-
stopař> U nás je normální větší voda. Hlavní příděl spadl víc směrem na západ, např. na Plzeňsku.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 14:07® Shrek
-
stopař>
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 13:56® stopař
-
Jizera jak ji asi neznáte. (foto mobil)
- Čtvrtek 21. července 2011 v 7:41® jehla
-
Zdar lidi, ani tady se nenajde někdo, kdo by se přidal k výletu do Dánska? Na sever ostrova Fyn, Aebelo a Hasmark. Na mořáky přes noc, údajně přes den se dá chytat i cípal (angl. nazývaný Mullet)…chtěli jsme vyrazit 28.7. a vracet se 1. 8., termín lze i posunout, dva lidi ze čtyř to nějak nakonec odpískali a chtělo by to aspoň ve třech, aby byl nějaký střídající řidič…Milošovi se za volant nechce a asi by to ani nebyl dobrej nápad…Ubytování je zajiětěno, někdo s větším autem by byl úplně super, pokud byste někdo uvažovali o přidání se, ozvěte se na 732 575 949 nebo mailem na: typo.jj@volny.cz
- Středa 20. července 2011 ve 22:19® osprey
-
Alivio> To bylo v zastoupení.
Ostatně všichni víme, že perlín se může maskovat za jakoukoli rybu. Co když se ale CeP může maskovat za jakéhokoli chytejáka. Mohl od těch potvor ostrobřichejch ledacos pochytit.
- Středa 20. července 2011 ve 22:13® Shrek
-
Prutos> Tys to rozlousknul. To měl říct CeP!!!
- Středa 20. července 2011 ve 22:10® Prutos
-
Vy ste ale jantaři, jasnej perlín!
- Středa 20. července 2011 ve 22:07® Shrek
-
Sander> ty jsi taky candát, nepoznáš jesena?
- Středa 20. července 2011 ve 20:03® Sander
-
brčal > krásnej candát, gratuluji!
- Středa 20. července 2011 v 17:57® brčal
-
Máte se na co koukat aspoň
Odskočil jsem si se čtverkou na candáta a ejhle byl tam ......
- Úterý 19. července 2011 ve 12:52® Kazan
-
Piranha> jsi hodný Davide díky, ale já mám stejně cestu do Písku tak to tam koupím, víš jak to je, nakonec nezůstane jen u rychlospojek a člověk pustí nějakou tu kačku navíc. Jak jinak chytáte, byl jsi se někde vyvětrat s mušákem
- Úterý 19. července 2011 v 7:17® Piranha
-
Kazan> Karle pošli do SZ adresu a já ti nějaké pošlu v obálce.Do čtvrtka je tam máš.
- Pondělí 18. července 2011 v 18:21® Kazan
-
Neví někdo v kterých ryb. potřebách v Písku mají rychlospojky na muškařskou šňůru?
- Pondělí 18. července 2011 v 11:42® Axamith
-
Když půjdeme do úplných detailů, tak létala by i šňůra na prádlo, jen záleží jak. Samozřejmě je nesmysl dávat na prut #4 lajnu #7. Celkově jde o to, jak komu sestava sedí v ruce, jestli nemá pocit, že se s ní pere a jak daleko je schopen s ní nahodit. Moje oblíbené revíry jsou spíše menší říčky, takže nemám potřebu vytáhnout lajnu až na backing, na Váhu bych si se svými ne zrovna dlouhými hody asi moc nezachytal.
- Neděle 17. července 2011 v 19:06® Piranha
-
rarach> Souhlasím s tebou, že to naviják neovlivní, nebo aspoň ne tolik, ale určitě to ovlivní prut.Tím nechci ovšem hanit kvalitu kolegy Axamitha, ale…Je trojka a trojka.Mám trojku greenstreama.Je to žvejka 2,90m mám to na frantíka, ale mám k němu i lajnu v trojce od 3M a prostě je to těžké.Když tu lajnu dám na čtyřkového Loopa, tak je to zase lehké, ale věřím že jiná trojka by s tím seděla.Třeba od Monfishe ten jeho novej klacek co staví v trojce původně na fr. by to nejspíš zvládl, nadělá při švihu téměř žádné zpětné rázy a házení s tou trojkou by asi bylo IN.Ona možná ta označení AFTMA u prutů taky nebudou úplně přesná.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 19:08:22 uživatelem Piranha.