Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. dubna 2011 ve 21:59® sus1

ZN> jen tak btw. – To je fakt, jsem o dost mladší a nemůžu vedět vše, jako někteří jedinci zde.
Nepsal jsem to jako nějakou vítku či stížnost ale ze srandy a pro regula. Asi to neni nebo nebylo poznat,nevim.Dam si teda zase nějakou pauzu a pro příště pozor,at se něco nestane.:-)

Jestli si myslíš,že pán,který napíše za 10 měsíců 2 příspěvky, že je zde přínosem,tak se mu omlouvám a i tobě.

Středa 6. dubna 2011 ve 21:51® ZN
ZN

sus1> jen tak btw., když jsem byl na chytej, tak ty jsi o něm nevěděl. Přestávám tady pomalu chodit, tak jako mnoho jiných, právě díky takovýmto plkům.

Středa 6. dubna 2011 ve 21:48® sus1

ZN> Naprosto tě rozumim, já bejt ,, od tamtud " jako ty, taky bych se čílil.;-)

Měl jsem napsat na Chytej a ne k nám,tak příště.:-)

Středa 6. dubna 2011 ve 21:44® ZN
ZN

sus1> „tam“, u „nás“… to je to, co posílá tyto diskuze do prdele. Znovu krompáč místo argumentů. Dle mého názoru posílají takovéto plky lidi s názorem do řiti.

Středa 6. dubna 2011 ve 21:34® sus1

regulus> Kolega se asi na Mrku chvilku nudil,tak zarazil na návštěvu ,,k nám ".:-)

Středa 6. dubna 2011 v 19:29® regulus
regulus

drozďák> pokud jsi si přečetl to, nač jsem reagoval (což asi jo), tak ti to snad jasný je. Na žádný zadní jsem se nestavěl, pouze reagoval z pozice, že mne HaD kdysi požádal, abych tu s několika dalšími udržoval diskuse v rámci alespoň jakýs takýs slušnosti, pokud to bude nutný. Tu hranici to dle mýho kapinku přesáhlo, tak jsem napsal, to co jsem napsal a myslím, že to je jasný jako facka. Není to vůbec žádnej kropáč, ani jsem nikomu nechtěl lepit hubu, nic jsem nesmazal, bylo to jen upozornění, že už je to přespříliš a už vůbec to nemělo nic společnýho se všema předchozíma příspěvkama nebo nějakým zapadáním do škatulky. Pochopitelně, pokud ti připadá, že kumuluju konfliktní situace, je to tvůj názor, já si to nemyslím a to co jsem považoval za potřebný vyřešit je vyřešený.

Konec konců, pokud by měl Fischer potřebu mě poslat do prdele, tak to udělá, buď na fóru nebo osobkou a to si piš, že bych mu to nesmazal, Taky si myslím, že nepotřebuje advokáta a je zbytečný to tu po třech dnech znovu rozpatlávat.

Středa 6. dubna 2011 v 18:44® fikus
fikus

asi příliš dlouhá zima :-)

http://vimeo.com/21914785

Středa 6. dubna 2011 ve 13:37® drozďák

regulus> krompáč není argument. Nikdy a nikde. Lepit hubu člověku mazáním či dokonce banem jenom proto, že se mi nelíbí jeho vystupování a styl, to je nízké a ubohé. Otevřená diskuse je od toho, aby si dokázali návštěvníci takové chování zkorigovat. To lze ale pouze za pomoci diskuse a argumentů. Je nutno u toho přemýšlet a mít k myšlení kapacitu. Krompáč je výsadou primitivních blbů. Také se mi projev Fischera nelíbí. Nicméně se před ním nebudu stavět na zadní. Kumuluješ konfliktní situace a nevyřešíš nic. Utnout diskusi jen proto, že přijde člověk, který mi nezapadá do škatulky je celkem hloupé. Připraví tě a vás tento přístup určitě o počet komentářů, pravděpodobně i o legraci a dost možná i o nové vědomosti, jelikož má Fischer zjevně co říct, byť sem vstoupil jako ubermensch prvního řádu.

Středa 6. dubna 2011 v 8:27® Fischer

stopař> Ukaž nám ten nej-úlovek na obrázku, ať se poučíme.

Tento příspěvek byl editován 6.4.2011 08:27:27 uživatelem Fischer.
Úterý 5. dubna 2011 ve 21:34® stopař
stopař

Jéje to jsme se zase rozkecali.Jdu do peří,dobrou.

Úterý 5. dubna 2011 ve 21:13® stopař
stopař

toulovec> Takže jsi stále stejný,to jsem rád.;-)

Úterý 5. dubna 2011 ve 21:10® osprey
osprey

toulovec> Já taky, tak to bysme si mohli rozumět:-)

Úterý 5. dubna 2011 ve 21:08® toulovec
toulovec

stopař> o nic jsi nepřišel, jsem hnusnej sobeckej arogantní cyp :o))

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:03® stopař
stopař

toulovec> Nazdar hubeňoure.Jsi tu dlouho nebyl.

Úterý 5. dubna 2011 v 19:15® osprey
osprey

toulovec> Na Aničku, co jsi jí ve druhé třídě snědl svačinu? :-)

Úterý 5. dubna 2011 v 19:06® toulovec
toulovec

osprey> ale tak ti mi přišlo tak nějak smutno a hádej na koho jsem si vzpomněl :o))

Úterý 5. dubna 2011 v 19:05® osprey
osprey

toulovec> A tož tu tak sedíme a kopeme se do řitě…

Cos nám přinesl pěkného? :-))

Úterý 5. dubna 2011 v 19:00® JHolc

toulovec> Krásně, jak taky jinak… :-D

Úterý 5. dubna 2011 v 18:53® toulovec
toulovec

čau děcka, tak jak se tu máte??

Úterý 5. dubna 2011 v 16:44® Fischer

Buko>A Mirku, slyšel jsem, že staří kámoši z Přerova, co jsi je naučil pít, chodí po ulici s igelitkama a nic jiného nemají. Že to není pravda?

Úterý 5. dubna 2011 v 16:25® Fischer

Buko>No jéje. Ty si to už nepamatuješ? Malá dřevěná chaloupka kousek od Váhu, ulička kolmá na hlavní cestu…Kousek směrem na východ, na Ružomberok, obecní úřad a obchod.

Úterý 5. dubna 2011 v 15:18® Buko

Fischer> Bohužel jsi se mě nepředstavil.My jsme spolu chlastali v Hubové?

Úterý 5. dubna 2011 ve 13:03® Fischer

Buko> Asi jsem měl halucinace. I s tím chlastáním v Hubové.

Úterý 5. dubna 2011 ve 12:33® Fischer

osprey> Čtu všechno možné a jak jsem psal, většinou se vyhýbám diskusi. Jednak na to nemám čas, ale ani nemám chuť hádat se. Dost konflktů mi přináší práce. I když o jiném a na jiné úrovni, ale stres je někdy otřesný a vnímám, jak mi to škodí. Mám bojovnou náturu a pokud do mne píchá vůl,praštím ho širočinou. Holt jsme každý jiný. „Chytej“ mám z rybářských webů nejradši. Už dlouho, možná od samého začátku. Asi právě pro tu atmosféru. I osobnost „moderátora“ je beze sporu výborná, stabilizující (nemám ve zvyku někomu lézt do prdele, myslím to upřímně). Na MRK, který je také dobrý, se mi nelíbí agresivita k nováčkům a vytváření jakýchsi quasi uzavřených „klubů“ těch, co se osobně znají. Ten, kdo s kámama nechlastal, není káma. To je ostatně vada všech podobných webů a projevuje se to i na „Chytej“.

Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 12:39:34 uživatelem Fischer.
Pondělí 4. dubna 2011 ve 23:28® ladamaj
ladamaj

Zauwi>to že tento vzor chytá máš opravdu pravdu.vasekmaj-syn váže to to také ale i spoustu dalších no a chytá.

Pondělí 4. dubna 2011 ve 23:00® HugoLampa
HugoLampa

Zauwi: Na mě to je až moc velkej hybrid :-) ..I ten háček bych chytal spíš na jezeře.. Na jaře ve větší vodě to může být určitě hodně úspěšně, ale na takové mušky nechytám, moc se mi nelíbí, když gold tak klasickej :-)

Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:47® Zauwi
Zauwi

když chci aby to šlo hodně dolů dávám větší tungsten, tohle je tak to třetiny olovem 0,4…

Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:27® JHolc

Zauwi> Paráda, díky. Jak moc ho ještě zatěžuješ olovem, když máš tungstenovou hlavičku?

Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:23® Piranha
Piranha

Zauwi> no po pravde letos jsem chtel prave vyzkouset tento vzor.Nemyslim barvu i kdyz vypada moc dobre ale prave ze chci vazat blesivce se zlatou hlavickou.Jsem zvedavej jak to budou baštit.

Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:21® Piranha
Piranha

No jak tak sleduji prutoky na severu, tak zacinam byt malinko nervozni.Jizera je porad nahore.Nevim zda by to bylo ted chytatelny.Vim ze pri 23q to slo celkem dobre, ale porad je okolo 35q.Letosni zima byla dlouha a bohata na snih a tak doufam ze tani v Jizerkach bude rychlé a do 16. se to uklidni :-(( zatim to vzdy dopadlo dobre.