Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:19® Zauwi
-
jedna která nezklame
- Pondělí 4. dubna 2011 v 8:05® Kazan
-
Piranha> jinak, zkoušel jsem ty kaprháčky co tu o nich byla řeč, a moc slávy jsem s tím nenadělal, slovy jen jedinou rybu chytil
Za něco můžou ruce(největší procento
), za něco velikost háčku a taky asi opravdu fakt, že se s těmi háčky dost blbě ryba chytá. Jsem zvědav jak pochodíš ty, já jim věnoval 3 vycházky a dál už fakt ne.
- Pondělí 4. dubna 2011 v 7:56® Piranha
-
Kazan> tak v tom pripade budou TOP mouchy vsechny
- Pondělí 4. dubna 2011 v 7:38® Kazan
-
Piranha> já nevím jestli je zrovna zahájení doba na nějakou tu Top mouchu, většinou bude vysypánono spousta granuláčů a ti se budou věšet na cokoli co poplave kolem.
- Pondělí 4. dubna 2011 v 7:15® Piranha
-
JHolc> už jsem žádal, ale ti pacholci to budou tajit jak jen to bude možný
Samozřejmě to chápu.Každej musí míst nějaký ty svoje TOP mouchy.Ale rád kouknu na něco nového.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:51® JHolc
-
To počítadlo „Do zahájení pstruhové sezony zbývá : …“ běží hrozně pomalu. Nešlo by to trochu urychlit?
A prosím někoho ze zručných a zkušených, aby nám nafotil pár mušek pro inspiraci ke svěráčku…
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:49® osprey
-
ZN> Byla to jiná doba, svým způsobem i určité okouzlení.
Dnes je všechno jinak. A třeba by mě ani nenapadlo, že jednou bude kterýkoli rybářský server (a dokonce ten ubohý zaostávající) systematicky likvidovat profesionální hacker…
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:37® osprey
-
Fischer> V mnoha věcech s tebou souhlasím, ale ve dvou věcech ne a v danou chvíli mi připadají docela zásadní.
Za prvé si myslím, že ač jsme provinční server s šestinovou návštěvností oproti tebou vychvalovanému MRKu, tak celkem fungujeme a jednou z našich deviz je sice ospalá, ale vcelku bezkonfliktní atmosféra, kvůli které sem většina stálých návštěvníků chodí.
Za druhé – pokud se ti jeví MRK o tolik lepší, není nic jednoduššího než trávit svůj čas tam a chytej prostě ignorovat. Většina z nás ho dobře zná, já ho pomáhal budovat, ale dobrovolně se pohybujeme tady a ať už nás k tomu vede cokoli, nech nás laskavě přitom. Mimochodem zkus tam použít v diskuzi pár sprostých slov a několikrát zkus vyzvednout přednosti konkurence (tj. chytej.cz) a jsem zvědav, co pěkného se dozvíš.
Já bych tě tady zatím jen veřejně poprostil o slušnější vystupování.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:27® regulus
-
ZN> no a právě proto mě vcelku udivilo, že jsi to tímto způsobem komentoval.
S druhým odstavcem nelze než s lítostí souhlasit …
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:19® ZN
-
Zbyndas> mi taky ne, ale…
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:18® ZN
-
regulus> můžu v této věci i souhlasit. Napsal jsem dlouhý příspěvek, který jsem smáznul. Je to zbytečné.
Stručně. Byly doby, kdy tady chodili lidi, kteří měli co říct. Nechodí. Argumenty přebil krompáč. Banem se nevyřeší vůbec nic. A o co mi jde? O nic. A srovnávání MRKu s Chytej je taky velice směšné. Bývalo to jedno, lidi byli pořád stejní, a byla sranda. Už není.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 21:19:59 uživatelem ZN. - Neděle 3. dubna 2011 ve 21:03® Zbyndas
-
ZN> Co tady Fisher předvádí překračuje silně hranici slušného chování.. Připadá ti správné, že uráží přispívající?Mne tedy ne..
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:00® regulus
-
ZN> jsou určitý hranice slušnýho chování a je to naprosto nezávislý na věku, ale to tobě určitě nemusím vykládat. Tyto hranice to překročilo, tečka. Žádná geniální myšlenka to není, je to jen obrana, nic víc. Abych pravdu řekl, nevím oč ti jde.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:44® ZN
-
regulus> geniální myšlenka. Bravo. Můžeš mi dát taky ban?
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:16® HugoLampa
-
regulus: Zdravím
..V klidu,už sem si za těch pár let zvykl, ale taková reakce mě spíš zklamala než naštvala
- Neděle 3. dubna 2011 ve 20:14® Buko
-
Fischer> Pochybuji že jsem Ti psal přátelský mail.Mail adresu na Tebe nemám.Napsal jsem Ti SZ, kde jsem použil větu z jedné pohádky: Kdo jsi zjeve? Odpovědi jsem se bohužel nedočkal.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 20:15:07 uživatelem Buko. - Neděle 3. dubna 2011 v 19:50® redtag34
-
regulus> jasně
- Neděle 3. dubna 2011 v 19:48® regulus
-
redtag34> víš, to je takovej slovní obrat, nic to neznamená, pokud někdo nechce aby to něco znamenalo …
- Neděle 3. dubna 2011 v 18:53® redtag34
-
regulus> Neznám ho, ale jeho výrazivo bylo nevhodné.. A cílem není urážet, ale diskutovat
Takže souhlas … Akorát jak tam stojí: „JAKO SLUŠNEJ BĚLOCH“ tak to by podobný hnidopich mohl brát jako projev čehosi …
Jen taková drobná připomínka, nechci být tím hnidopichem
- Neděle 3. dubna 2011 v 17:24® regulus
-
Fischer> bod číslo jedna, nevidíš si do huby, napadáš tady bezdůvodně 18-ti letýho kluka nebo tedy přesněji sprostě ho urážíš jen kvůli tomu, že ti napsal, že „seš asi slušnej hnidopich“, jinými slovy člověk co si všímá až zbytečně maličkostí, malicherností …, ale současně ti napsal, že obdivuje tvůj elán a to vše se smajlíkem. Velice mě překvapilo, že tě po tom všem cos tu o něm napsal neposlal do prdele, ale reagoval ve vší slušnosti.
Další věcí je to, že moc nevíš o kom píšeš, ale to ti třeba Buko prozradí.TAKŽE SHRNUTO PODTRŽENO, POKUD SE NEUKLIDNÍŠ A NEZAČNEŠ SE CHOVAT JAKO SLUŠNEJ BĚLOCH, ZAČNU TI JÁ PRO ZMĚNU TVOJE PŘÍSPĚVKY KTERÝ BUDOU OBSAHOVAT VULGARITY A BUDOU NAPADAT OSTATNÍ SLUŠNÝ LIDI MAZAT, POKUD TI ALE MEZI TÍM NEDÁ HAD BAN.
- Neděle 3. dubna 2011 v 16:18® redtag34
-
Piranha> fajne
- Neděle 3. dubna 2011 v 16:12® Piranha
-
redtag34> jj je to revir kam se davaji pravidelne a dari se jim.No nic, jdu grilovat
- Neděle 3. dubna 2011 v 16:08® redtag34
-
Piranha> to mi je jasny
a revir plnej lipanů ? no až na jeden jsem jich nějak extra nenavštívil … jako plnejch lipanů
- Neděle 3. dubna 2011 v 16:00® Piranha
-
redtag34> Jo kamo tam, kde zahajujem je to lipanama napechovany a vetsinou jsme tahali jen je.Sem tam nejakej potocak.To je fuk, jen jsem chtel, aby se to tu malinko zase probarvilo
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:57® redtag34
-
Piranha> Lipáni budou zblbnutý, budou se třít… Spíš Duháky, Potočáky, a tak, né ??
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:51® Piranha
-
Radeji sem konecne nekdo proflákněte nějaký mouchy co budete mit na zahajenou
at nemusim u sveracku tak dumat
Nejlépe Lipanové a pekne popsat velikost hacku a tak
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:49® redtag34
-
Zbyndas> tak jasný
je na každém, jak se chce vyjádřit, podle toho si každý udělá obrázek …
Třeba takový být ani nemusí, ale styl jeho psaní o tom vypoví, to byl jen názor třeba, i když já bych přeci jen volil jiná slova, jsme lidi, ne ?
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:47® redtag34
-
Piranha> to ano
s tím souhlasím
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:40® Piranha
-
redtag34> to je pravda.A udrzet slušnost na uzde je taky nekdy tezky, kor kdyz to vyvrcholi v opravdovou přestřelku.Na druhou stranu zase nejak vasnive debatovat s nekym o kterym vim, ze ma mnoho konicku, vypada jako klaun a rybari od minuleho stoleti mi pripada jako ztráta casu.Proto se nemusel registrovat a mohl zustat utajen.Ale to je opravdu jen raritka a diky za lidi jako BUBU, Firetiger, BUKO, Stopař a tak.Rad se koukam na jejich dila a prectu si od nich o muskarine. Tim ale nechci zpochybnit umeni Fishera, urcite ma mnoho zkusenosti a letitou praxi, ale vystupovani na serveru ma horsi nez ja
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 15:42:14 uživatelem Piranha. - Neděle 3. dubna 2011 v 15:40® Zbyndas
-
redtag34> Máš pravdu, každý má právo vyjádřit svůj názor. Ale způsob jakým ho vyjádříme vypovídá o slušnosti a charakteru každého z nás.. Mám stejný názor jako Piranha.