Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 3. dubna 2011 v 15:28® redtag34
redtag34

Piranha> diskuse je pro všechny a slouží k vyjádření názoru, i když názory některých jsou trochu zkreslené … Čím, to nevím .. :-)

Neděle 3. dubna 2011 v 15:26® Piranha
Piranha

Je pravda že poslední dny tu ctu jen Fisher, Fisher, Fisher a jeho prispevky zavanejici diktaturou, zatim nic neprinasejici mimo zkusenosti z osmdesatych let a to si myslim, ze uz by melo zustat nostalgii. Co se tyce toho zda Mrk nebo Chytej, tak souhlasim se Zbyndasem.To, co je na Mrku pod Muškařením a pstruhy, je jen stala debata stejnych lidi vetsinou o vsem moznem a ne o muškařine.Tam mam jasno. Tak jak se do mne na Mrku opreli, ze jako nove prichozi mam drzet hubu a krok tak by pan Fisher mel zde delat asi to same :-)) :-))

Neděle 3. dubna 2011 v 11:58® HugoLampa
HugoLampa

Fischer: A jestli tady chceš předávat zkušenosti,hodnotit a poučovat ostatní a hlavně stát si za svým názorem, tak k tomu přezdívka Fischer v kombinaci s Tvým vystupováním vážně nestačí..

Neděle 3. dubna 2011 v 11:54® redtag34
redtag34

Fischer> jinak jaké jsou důvody tvého rozhořčení ?? :-) Jen se ptám …

Neděle 3. dubna 2011 v 11:51® Zbyndas
Zbyndas

Fischer> Upřímně, lidé co tady jsou na mne působí velmi kamarádským dojmem. Nesetkal jsem se tady s arogancí, vulgarismy ap. což se o Mrku, který v každém druhém příspěvku tak opěvuješ, říct nedá. Řekni jediný důvod proč by se lidé k sobě neměli chovat přátelsky? Proč lidi urážíš? Promiň, ale nerozumím ti… Vše se nechá napsat slušně a bez urážek..

Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 11:52:42 uživatelem Zbyndas.
Neděle 3. dubna 2011 v 11:41® HugoLampa
HugoLampa

No, já se teda beru hrozně vážně, tos trefil :-) ..Co se týče návštěvnosti-na to si taky poukázal ty.. Něco bych Ti ještě napsal, ale po tomhle ani nemám chut a někomu, komu stačí k hodnocení člověka dva komenty a 4 roky starej profil, by to stejně k ničemu nebylo.. Neměl sem žádnou motivaci Ti psát, prostě jsem tvoje příspěvky přeskakoval, ale tím jak si „zhodnotil“ bubua si mě nas.al! …

Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 11:42:27 uživatelem HugoLampa.
Neděle 3. dubna 2011 v 11:37® redtag34
redtag34

Fischer> já třeba velice rád přijmu to, co mi řekne zkušenější, ale jak takhle přes web mám poznat kdo zkušený je a kdo není… Když třeba tvůj nick znám jako jen nick… a né pod konkrétní osobou :-) ale zase ti, co někde něco přečetli a stojí si za tím a myslí si bůhví jak nejsou chytří, ti by si to měli uvědomit… už třeba jen to, že se člověk učí celej život … A každý si mezi sebou můžeme předat zkušenost s něčím novým či poznaným. Já jsem vlastně když to tak řeknu ještě na Startu :-)

Neděle 3. dubna 2011 v 11:12® Fischer

Chorchus> Kecáš, přečti si,co jsem napsal za 2 týdny neandrtálcům, co nic nečtou, jen sem píší, co neví. Ale ne jen na muškaření, miláčku. A jak se má Mařka?

Neděle 3. dubna 2011 v 11:01® Fischer

Nemám žádnou ambici, vylepšovat tento web. Kdosi se ptal, či si myslím, že kritikou a jistou hrubostí toho dosáhnu. Nemám ten cíl. Byl jsem teď hodně doma a tak jsem se bavil. Berete se a tento web, příliš vážně. Nestojím za to ani já, ani vy, ani jakýkoliv web. Ani osprey a jeho chlebodárci. Všechno je to jen hra. Vždyť jde o hobby. A když nejde o život, jde o hovno. Život je nespojitá řada (kdo nechodil do školy nechápe) zážitků. Dobrých i špatných. a mezi nimi jsou šedé starosti. Pokud zalovím v paměti a zavzpomínám na osmdesátá léta československé muškařiny a jejich průkopníků v moderním smyslu a objeví se 18 letý idiot a napíše , že jsem sebestředný, tak na to prdím. Víc mne potěší přátelský mail od PÁNA Mirka Málka, co v tomto rangu něco dokázal. S nedonošeným hňupem, který nechce přijmout zkušenosti těch zkušenějších, protože kdesi vyčetl, jaké si má koupit krámy a tím pádem všechno ví, nemám trpělivost. Roky jsem se díval na to, co píšou ti znalí věci a i tí trolové, co věci nikdy nepochopí. Já nikoho vzdělávat nepotřebuji. Osprey je za trpělivost placený, ja ne. A neměl bych ji s drzými mamlasi, ani kdybych placený byl. Vy jste tady neupřímní. Kdosi sem nasouká exkrementy o tom, jak polepil jakýsi bambus a jste groggy. Čtěte MRK!!! Je to srandovní. Jak Paroubek spářený s Topolánkem.

Neděle 3. dubna 2011 v 10:43® Salmo1

redtag34> Určitě to neber osobně, neb je to všeobecné zaklínadlo.Dokonce ani těm lidem nevadí pokud si berou úlovky, fakt, že každý kus má výrazně nad tabulkovou váhu. Málo potravy a mají vystaráno(Pan Pávek copyright):-)

Neděle 3. dubna 2011 v 10:42® Fischer

HugoLampa> Neobávám se o tebe, i když si vůl jak noha, protože si nezkušenej mlaďas. A hlavně si mi totálně egál. Starat se o tebe a vychovat tě měl tvůj fotr. Zřetelně tě zanedbal. Nejmladší syn můj, je starší o dost jako ty. Je tu ale reální riziko, že když dostaneš rozum a pochopíš, vo co gou, zblázníš se a zas buseš mít velké kulové hovno, jako teď. Já nemám žádný důvod hladit místní pacienty pohlavně (po hlavičce) jako třeba Mirek (Osprey). Já se neživím udržováním webu „chytej“ a boji s konkurencí „MRK“.

Neděle 3. dubna 2011 v 10:04® Zauwi
Zauwi

druhý pokus o vložení fotek

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img41658.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img41659.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img41660.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img41661.jpg
Neděle 3. dubna 2011 v 10:03® Zauwi
Zauwi

Zkouška much do Slovinska, lipani do 42, potočáci do 36, voda jak zrdcadlo, bylo strašně těžké se k nim dostat, aby se nevyplašili…

Neděle 3. dubna 2011 v 9:00® siri

Sakrys, tak mi napada – vzdyt ja nedovzdelanec neumim rozeznat norka evropskeho od minka! No nic, jdu to napravit… :-)

Neděle 3. dubna 2011 v 7:40® redtag34
redtag34

Salmo1> já na zahájení nikdy nechodím… nechám ať se ostatní vyblbnou… a pak jdu hezky v klidu … nemám rád, když jeu vody moc lidí a taky podle času … :-) Jestli myslíš mě, tím že jsem napsal, že to je nedostatkem potravy… tak to bylo jako otázka a né moje tvrzení :-) Jen abych to upřesnil :-) Jinak máš pravdu a souhlasim ;-) ale tohle si málokdo uvědomuje..

Neděle 3. dubna 2011 ve 2:06® Salmo1

osprey> Osvěty?To přece musí vědět každý blbec, že jaro je časem zrodu v rostlinné a živočišné říši:-) Spousta lidí ti napíše, že aktuální stav je nedostatkem potravy a pak jde a ten trošek rybám sám rozhamtá.To není na osvětu, ale na vyšetření u psychiatra a nějako pilulku.Proč myslíš, že dravci spěchají ku zrodu jako první.Oni musí už být připraveni ke krmení až se začne rodit zbytek.A je to tak dobře, vyčistí druhy od nepovedených kusů ku prospěchu všem.Myslíš to dobře, ale osvěta je zbytečná, je to o lenosti, nezájmu a tuposti. Spoustě klukům, muškařům jsem to u nás už vysvětlil, ale začíná nová moda a to brodění prostředkem řeky při vláčení.Vždyť je to dovolené a s tímto argumentem jsem v loni jednoho místního zmrda vynesl v zubech na silnici(16.4).Pro vyčůránky nemám slitování a je to jenom o lenosti a aroganci.

Neděle 3. dubna 2011 v 0:02® osprey
osprey

Salmo1> Pomohl bys mi s tím udělat na tomhle poli kousek osvěty? Já vím, že je nejlepší udělat fyzicky přímo něco pro ryby (na zahájení jdu bez broďáků), ale ono se o tom skoro nemluví, nepíše,…

Sobota 2. dubna 2011 ve 23:58® ZN
ZN

Chorchus> to je v pořádku. Jen si myslím, že nejde někoho natřít za něco, co člověk sám praktikuje.

Sobota 2. dubna 2011 ve 23:24® Chorchus
Chorchus

ZN> promiň, napsal jsem to jak jsem to cítil.

Sobota 2. dubna 2011 ve 23:11® ZN
ZN

Chorchus> odvážné tvrzení, na to, že jsi tady takovou chvilku.

Sobota 2. dubna 2011 ve 23:01® Chorchus
Chorchus

Fischer> Domnívám se, že lidé chodí na tento portál ze tří důvodů – pobavit se, poučit se a předat zkušenosti. Ty neděláš ani jedno pouze na.íráš lidi. Pravdu díš, že tento portál je komerční a proto posíláš chytejáky na konkurenční portál. To celkem dává logiku. Raději si přečtu 100× slušného HugoLampu než 1× arogantního a nadutého Fishera.

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:47® redtag34
redtag34

Salmo1> no jasný … problém je opět v našich řadách, že nedáme přírodě dostatečný prostor … No jo … Ale znám pár jedinců, co umí být k rybám šetrní … ale i takové co jim je to jedno … To je jedno s druhým …

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:41® redtag34
redtag34

osprey> tak nějak … :-) .. On ten Norek vypadá tak pěkně, ale co umí napáchat taky škody … no jo … Kormoše jsem zrovna tam neviděl … ale potkávám pár člověků co berou to co skočí … no jo no …

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:40® Salmo1

redtag34> Tak pochopitelně ryba narozená v revíru a ryba odchovaná ve žlabu, to je rozdíl jako nebe a dudy.Ono už jenom faktické přežití vysazených ryb u Li1 po 6 měsících je někde okolo 8–10% a na časové ose toto už tak nevábné číslo nadále klesá.V chovech k degeneracím přirozeně dochází a je nutné toto kompenzovat, ale musí být z čeho, že.A tím se dostáváme zase na začátek problému, prostě bez přírody si můžeme matlat co budeme chtít, ale výsledek bude blízko okolo nuly.Jako každoročně, tak i letos 16tý duben skoro přesně vyjde na čas přirozeného výtěru Lipana podhorního.Popřeji nám hodně rozmatlaných trdlišť a ohmataných lipanů, neb tímto jim pomáháme do hoven zcela bezpečně.Žádná jména přednášejících zde neuvedu, neboť chytat na olověné těžkotonážní chlupatice to umí kdejaké jelito.Skutečná rybařina a o rybách něco vědět, to je úplně jiná kapitola.

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:13® osprey
osprey

redtag34> Norek je dobrý lovec, ale sám by to všechno asi nezvlád. Fakt nevím.

On asi nikdo pořádně neví.

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:07® redtag34
redtag34

osprey> no … tak nevím o tom, že by se nějak usilovně řešilo proč Není tolik lipanů … (teda aspon já ne). Na řeku kam chodím se nastěhovali třeba ti Norci a do roka po rybách … Vyházeli tam siveny … na jaře ani jeden … a norcí měli přírůstky … 3 …a ještě jejich matinka … a ty toho zpráskaj … :-(( … to je pak smutný kino …

Sobota 2. dubna 2011 ve 21:02® osprey
osprey

redtag34> Nevím. Ale je otázka, jaká snaha je vyvíjena, aby se na to přišlo.

Osobně bydlím v kraji, kde musím za lipanem jezdit, takže jsem fakt mimo a mohu se jen dohadovat.

Sobota 2. dubna 2011 ve 20:57® redtag34
redtag34

osprey> :-D … tak taky nevznáším soud no … ale tak.. jsou taky pasáže ze kterých tahám lipany, jak tkaničky od bot.. Nějak to degeneruje či co … nevím … Ale je to divné, čím to je způsobeno … :-) Nedostatkem potravy ? či snad něčím jiným?

Sobota 2. dubna 2011 ve 20:50® osprey
osprey

redtag34> Netroufám si v téhle situaci vznést žádný zásadní soud.

Ale řeky se mění víc než by se zdálo (průtokový režim, vegetace, pH, méně živin, hormony ve vodě,…). Samozřejmě ne všude všechno. Ale třeba u nás byla před 20 lety řeka plná lakušníkových porostů a lipan byl. Málo, ale byl. Dnes lakušník není, v zimě je tu dost kormošů a taky je tu jedna hlavatka. A ta prý za to může nejvíc:-D

Sobota 2. dubna 2011 ve 20:45® redtag34
redtag34

osprey> to ano … Lipani pomalu mizí… no … Ale čím to ? Kdo je tak masí ? Krom norků, kormoránů asi už nic ne ? … takže z toho plyne MOC NEZBUDE …