Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 12. února 2011 ve 21:01® redtag34
-
Libor> no … tak já asi neporadím … Mám kupovaný, ale sehnal bych si třeba jakousi pěnu … Ale teď kde … Ale taky by mi to zajímalo … Co že jsi to nevzal v těch špatných barvách ??
- Sobota 12. února 2011 ve 20:59® Sander
-
Libor > ty jsi fajnšmekr, určitě budeš chtít něco epesního, ale já si nařezal proužky z podložky pod myš. Je to něco jako 5mm neopren, i dvacítku háček to doslova nalepí.
- Sobota 12. února 2011 ve 20:55® Libor
-
Chlapi, čím vystýláte (do čeoho zapichujete mušky), možná bych od někoho chytil inspiraci. Potřebuju něčím vystlat vyrobené dřevěné krabičky.
Docela mě oslovili ty profilované rohožky, ale nekoupil jsem protože měli jen špatné barvy.
- Sobota 12. února 2011 ve 20:21® redtag34
-
Piranha> tak, tak
Jsem teď v jiném místě než doma .. a to na týden, řekl jsem si, že nemůžu ztrácet čas, takže jsem si to vzal s sebou… To je krámů
celou krosnu mi to naplnilo … Krabice a pytlíky .. kdo by to řekl … Za dva měsíce už to bude … Tak ještě donabušit krabky a hurá k vodě
- Sobota 12. února 2011 v 19:01® Piranha
-
Tak baba jde dneska na nejaky narozky, tak ulozim tu moji dvou nohou havet co tu dnes cely den lita jak splasena, vyndam si vazani a konecne zacnu zbrojit.Uz jen dva mesice a je to tu.Ale jeste si chci zatrenovat na MP a tak musim uvazat nejaky mouchy na tyhle vody.Jsem celkem probranej
- Sobota 12. února 2011 v 18:52® brčal
-
fikus> já pro sebe nemá ani jednu mušku
vše je pro jiné
uvidíme stejně chci chodit asi jen na dravce.
- Sobota 12. února 2011 v 15:28® fikus
-
brčal> jj, byla dost odpuštěná. Máš pro sebe navázáno? Já dal letos zatím asi jen 10 mušek
osprey> moc krásný a poučný článek o kormoránovi, přečetl jsem ho jedním dechem a to jsem čtenář mizerný.
- Pátek 11. února 2011 ve 13:39® brčal
-
fikus> ještě jsem ani nazaplatil členství
ted to budu řešit.Auto je už doma
a jezdí parádně. To je divné s tou přehradou že by se chystali na velkou vodu
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:51® Piranha
-
civka> nerikam ze je chci preci, jen rikam ze se mi libi, vypada to kvalitne.Ja mam zatim vseho dost.Skalp mi vydrzi nekolik let.A to co nemam si dokoupim u sveho dodavatele
Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 20:51:47 uživatelem Piranha.myslim jako dabind a jiny cetky.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 19:51® civka
-
Piranha> Díky, hele 3a jsi zaváhal, je pryč.. Měj se zatím.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:35® Piranha
-
civka> aha tak to OK.Porad je to dobra cena.A jiny barvy by nebyly?Jinak ta 3A se mi libi.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:08® civka
-
Zdravím, prosil bych admina o vymazání fotek skalpů, skalpy mám již prodané, děkuji a Petru zdar … Martin
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:18® civka
-
Piranha> Ahoj, když nevíš tak já ti to tedy řeknu, ty skalpy za 150kč byly velikostí menší a trošku nedopeřené. Ty další jak popisuješ jsou barev černé a bílé a ty se těžko shánějí tak jsem tam dal logicky cenu vyšší. Ale Díky za pochvalu a měj se..Martin
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:06® Šnek
-
fikus> a chytils něco?
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:41® fikus
-
brčal> čus náčelníku, právě bouchám týden nočních. Už jsi byl letos namočit mouchu? Ja jen jednou, ale byla to spíš procházka kolem přítoku přehrady. Voda šílený podstav a dno jsem viděl na 100m daleko
Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 13:43:23 uživatelem fikus...... Co ty? Už máš to nové auto?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 11:29® Heky
-
Ahoj všeci, byli už jste někdo letos potahat strýmra na Mpéčku?jestli jo tak co šlo?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 9:21® Piranha
-
civka> tak ti nevim, na Mrk bazaru ty skalpy davas nejdriv za 150 a pak kousek vys mas opet inzerat a tam uz za 200–250.Mel by jsi si nejak ujasnit ceny, aby v tom pak clovek nemel gulas. Jinak vypadaji celkem zdarile, pekny.
- Středa 9. února 2011 ve 23:15® osprey
-
civka> Ten mít nebudeš, protože bys ho musel mít se mnou a to, jak vidíš, se neděje. Já měl jen přání do budoucna a jsem ti vděčný, že jsi to vzal tak, jak jsi to vzal.
Podobně třeba přeměrovávám všechny komentáže k úlovkům v rubrice Z lovu do Všeobecné diskuze a taky se nikdo nebojí, že by měl problém.
- Středa 9. února 2011 ve 22:35® civka
-
osprey> Prosím o smazání, nechtěl bych tu nějaký problém, díky a mějte se..
- Středa 9. února 2011 ve 22:32® osprey
-
civka> Mažu nerad. Tohle tu v klidu nechám. Víc už by bylo moc. Ty hranice jsou věcí citu, snažím se nějaký mít a s lidmi se dohodnout.
Hodně zdaru a dík za pochopení.
- Středa 9. února 2011 ve 22:27® civka
-
osprey> Ok, Podle pravidel co tu čtu jsem nic neporušil, ale není problém to přesměrovat, díky za upozornění, pokud můžeš smaž to, díky…Martin
- Středa 9. února 2011 ve 22:21® osprey
-
civka> Poprosím o jednu věc – máme tu bazar a poslední dobou jsme k polokomerčním inzerátům dost tolerantní. Šlo by přesměrovat své obchodní aktivity tam?
- Středa 9. února 2011 ve 13:23® Šnek
-
fikus> Pěkné mouchy,něco takového mám navázáno,ty red tagy jo,ale to druhý jen na menšim háčku,dělam to na broučkový háčky ale ten paví srpek nedělám po celé ploše háčku,jen s tím vyvýži takovou „kuličku“ kousek přes očkem,za tím to vyváži černou nití ale nedávám tam tu lamentku,a před toho páva udělám nožičky s hnědého nebo rezavého kohouta
- Středa 9. února 2011 ve 13:17® Šnek
-
brčal> rudořitek již sem si si pár navázel,jak goldy,mokou či suchou,uvidím jaké budou úspěchy
- Středa 9. února 2011 ve 13:00® redtag34
-
Šnek> to byl jako příklad, ale pár jich mám
za prvé je to lépe vidět na vodě a účinek se mi osvědčil… Zkusit to můžeš.. broučků jsem si několik navázal a jednoho mi berou, druhé nikoli … ten většinou končí pod skalpelem
a háček je využit na novější model
- Středa 9. února 2011 v 11:40® brčal
-
fikus> zdravím kámo. Jak jse máš flákači
DDDD
- Středa 9. února 2011 v 11:40® brčal
-
Šnek – fikus poslal mušky které jsou s určitostí chytatelné a lehce se vážou. Ještě to uvážeš toho Red taga ( Rudořítka )
jako golda a je to ok. Lehké učíné není co vymýšlet
- Středa 9. února 2011 v 9:26® Piranha
-
Luda> je to mozny, fakt nevim.
- Středa 9. února 2011 v 9:25® Luda
-
Piranha> Možná tím UV vytvrzoval lepidlo..jako to dělají zubaři s novou sklovinou.
Jo ok, ty cd Ti připomenu. Dík
Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 08:26:39 uživatelem Luda. - Středa 9. února 2011 v 9:23® Luda
-
Piranha> tady byl double. sorry
Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 08:25:52 uživatelem Luda.