Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. února 2011 v 9:23® Piranha
-
A mam dotaz, na jutubu jsem koukal na vazani blesivce a ve finale na tu musku svitil nejakym ultra svetlem bo co to bylo.Nevi nekdo proc to delal a nač?Myslim si, ze tim tomu asi dal nejakou holografii, nebo tak
Diky.
- Středa 9. února 2011 v 9:21® Piranha
-
fikus> ten listo kaz je peknej, ten musi lapat dobre, ale ja jsem ti nikdy nemel ani supinu na Red ass.Je pravda, ze jsem s ni chytal asi 4× a pak jsem ji navzdy zavrhnul i kdyz ji mam v krabce jak suchou tak i mokrou, ale nechytam s tim.Asi to zase zkusim.
- Středa 9. února 2011 v 9:12® fikus
-
Šnek> dvě na vázání jednoduché a spolehlivé mouchy, které mají v mé krabičce místo.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 08:19:31 uživatelem fikus. - Středa 9. února 2011 v 8:43® Piranha
-
Šnek> Jednoducha muska je blešivec, vazu je strasne rad.Momentalne co jsem se prestehoval do vlastniho, tak zatim jeste nemam vazarnu v kupě, ale uz bych si rad sedl ke sveracku, tak musim nejak neco udelat. Pozadej Evžena as. BUBU, ten dela kouzelny bobese a rad sem nejakyho da.
- Středa 9. února 2011 v 0:25® ladamaj
-
Cudlo cudlo co nevíš prozradíš co
- Úterý 8. února 2011 ve 21:59® Šnek
-
redtag34> já sem si navázal asi 3 kouksky s tim pštrosím paprskem ale ktomu hnědý nožičky s kohouta ale stim CDC jsem to nekoušel
máš stim nějaký zkušenosti?
- Úterý 8. února 2011 ve 21:51® redtag34
-
Šnek> tak foto zrovna nemám, ale jepička, chrostík a tak … to se nechá navázat v různejch modifikacích..
A co zkusit nějaký broučky ? Nějakej tip, paprsek ze pštrosa, třeba pírko cdc a nožky, šup na háček a hned máš na světě pěknou mušku..
- Úterý 8. února 2011 ve 21:33® Šnek
-
Nechtěl by sem někdo hodit nějakou fotku nějakých jeddnoduších mušek?něco pro začátečníka,ale aby se na ně dalo něco chytit
mám pár vzorů,kterých mám navázáno až až a nejlépe se mi to váže podle nějaké fotky od normálního vazače:) nemám rád ty profi mušky na netu
(pro někoho sice úplně normální,ale pro mne jako začátečníka určitě ne,alespoň pro zatím
)díky
- Úterý 8. února 2011 ve 21:24® Sander
-
Šnek > když mi hodíš do osobky adresu, dám ti na ni i novou rychlospojku.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:23® Šnek
-
Sander> Docela bych ji užil,jestli je,jak říkáš v pohodě,rád bych ji ještě použil,já mám na mém muškařáku 4 na prut aftmy 5
(neměly 5 a já chctěl chytat) můžeme se nějak domluvit?
- Úterý 8. února 2011 ve 21:13® Sander
-
Dneska jsem si udělal radost a objednal pětkovou plovoucí šňůru.
Kdybyste někdo ze začátečníků chtěl tu moji starou (šňůru wolle
), je ještě žehlitelná a zdarma ji obratem pošlu. Je to taky taková nějaká ±5 taky plovoucí, bílá, už je tedy znát že se s ní občas hodilo.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:11® Šnek
-
brčal> ale ja jsem zacetecnik :P a ty vazes 20 let
ne li dele..
- Úterý 8. února 2011 ve 21:10® Šnek
-
Piranha> díky,moc vážu,nebo se spise jen snazim
- Úterý 8. února 2011 v 19:49® brčal
-
Piranha> jj nemocenská a ležet se už nechce .-D
- Úterý 8. února 2011 v 19:33® Piranha
-
Šnek> uz to bude vydrz.Dnes to dam na hromadku.
- Úterý 8. února 2011 v 19:32® Piranha
-
To uz takhle vazete?Vy jste znuděná banda
- Úterý 8. února 2011 v 19:26® brčal
-
Šnek> To není mám to tak ted od minulého pátku asi za 470 ks bleeee
- Úterý 8. února 2011 v 19:23® Šnek
-
To není tak špatné ne? navázat tak cca. za 2 neděle 95 much,a stoho tak 40 much bez svěráčku? na začátečníka?
- Pondělí 7. února 2011 ve 22:08® redtag34
-
civka> zdravím, černý by nebyl ?? Jestli jo klidně se můžeme domluvit, když tak SZ
- Neděle 6. února 2011 ve 22:28® civka
-
Zdarvím, pokud někdo bude shánět krční a sedlové skalpy mohu dodat na přání. V pátek zde bude foto mojich novích skalpů
- Neděle 6. února 2011 ve 22:07® Šnek
-
Cudla>
- Neděle 6. února 2011 ve 21:44® Cudla
-
Šnek> To jsou pouze trosky po sezoně,nyní se to teprve začíná rýsovat.
- Neděle 6. února 2011 ve 20:54® Šnek
-
brčal> ok,tkusím něco takového vykouzlit
- Neděle 6. února 2011 v 19:54® brčal
-
Šnek – růžová určitě je dobrá barva na lipana. Akorát jsem to vázal celé s CDC růžové barvy.Jak štěty,tělíčko i křidelka. Taje s určitostí účinná
- Neděle 6. února 2011 v 11:58® redtag34
-
Já třeba mám pár stálých mušek (skořičáky, nějaký jepky, rudořitě atd..) A pak taky vážu experimenty po dvou nebo po třech… Ty, co nebyly přijaty, buď jdou na seřezání anebo jsou příští rok top muškou.. To je pokaždý jiný
Jak která muška funguje no
- Neděle 6. února 2011 v 9:10® Šnek
-
Cudla> jasný,je třeba mít svoje top a pak testovat mouchy nové,jedna z těch nových se nakonec může dostat mezi ty tvoje top mušky a 2 roky to může být ta nejlepší muška na ten revír,chce to zkoušet a testovat
když vidím ty tvoje krabice,říkám si mám co dohánět
- Neděle 6. února 2011 v 9:08® Šnek
-
osprey> To tak bývá no,mě třeba loni na otavě nejvíc fungovala obyčejná muška na háčku velikosti 14–20 která měla tělíčko vyvázané z černé nebo hnědé nitě,nějaké štěty z kohouta a nožičky z kohoutího srpku
nic těžkýho,ale lipani po ní šíleli
- Neděle 6. února 2011 v 9:06® Šnek
-
hecht> aha,tak to jo,to musí být ale pěkně finančně náročný co? nwm za kolik kupujes ty,ale znam chlapa kterej vážu suchy za 6,– goldhedy za 6–8 ,– a strýmry do 10 kč a lurky taky,a hlavní je,že je to pěkné
a levné
- Sobota 5. února 2011 ve 23:15® Cudla
-
Inspirativní foto mobil
- Sobota 5. února 2011 ve 23:00® Cudla
-
Šnek> Takhle budeš jen tápat.Udělej si svuj top žebříček.Rudořitky a různobarevné prdelky,CDC smetíčka,bobeše atd..to mam v krabce stále,pak si vážu různý druhy,po třech kusech na zkoušku.Moucha která byla vynikající vloni nemusí fungovat letos.Dodělávam dle potřeby, je to styl hurá nebo nabij si hubu.Každej má svoje a nemusí fungovat tobě,hezká nemusí bejt chytací a „chcíplá“může delat divy.Fuj to sem se rozkecal.
Tento příspěvek byl editován 5.2.2011 22:02:24 uživatelem Cudla.