Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. ledna 2011 ve 23:40® Masér
-
Bubu: Plnně chápu co myslíš. Je to tak. Vždycky člověk někde něco vidí a musí to mít. Potom zjistíš, že z toho potřebuješ fakt jen zlomek. Zase naopak, když máš potom fantazírování u svěráku, tak je kam šáhnout. Takže asi tak no.
- Středa 26. ledna 2011 ve 22:05® bubu
-
Masér> jantar jsem kupoval a kupoval. Pak časem zjistím,že mi stačí tak 30%
- Středa 26. ledna 2011 ve 22:00® bubu
-
ZN> Zdeno?
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:53® ZN
-
bubu> Evžo, EDIT.
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:49® Masér
-
Bubu: Slušnej arsenál.
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:02® bubu
-
z přírodních upřednostňuji králík,zajíc,vačice a z umělotin sem si oblíbil Magic od Pepi Picka a různé napodobeniny páva.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:58® bubu
-
JHolc> trochu to zobecním. Na suché používám v drtivé většině konzervativní barvy,kde převažuje šedá,olivová,hnědá. Na nymfy jak tyto,tak se někdy urvu a použiju hodně výrazný barvy. Vybírt mám z čeho
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:22® Masér
-
JHolc: Při dnešní nabídce různých dabingů všech možných barev a struktur se opravdu těžko vybírá jeden nejlepší. Podle představy vyber odstíny, strukturu, poř. lesk a je to. Zajíc, vačice, ondatra.Nebál bych se toho, že se kup nezdaří. Upotřebit se dá všechno.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:16® JHolc
-
osprey> jo, má. právě na tom pracuju. Má to dokonce i manuální ostření, takže už jen vychytám drobné mouchy a bude to! (snad)
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:13® osprey
-
JHolc> Má foťák makrorežim a vyvážení bílé? Obojí bys mohl docela dobře využít.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:11® JHolc
-
bubu> Díky, budu zkoušet. Asi budu muset vyměnit zářivku za žárovku, foťák to blikající světlo moc nebere. Až mi to půjde, dám vám sem pár výtvorů.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:06® bubu
-
JHolc> dej za mouchu nějaký papír a fotku před zmenšením ořízni. Mustrů tu máš habakuk. Ono to půjde.
- Středa 26. ledna 2011 v 19:58® JHolc
-
osprey> Jo, smaž to ,prosím
Já s mouchou chodím docela dost, takže si můžu dovolit styl pokus-omyl, ale je fajn že se tady člověk může zeptat podobně postižených
- Středa 26. ledna 2011 v 19:55® JHolc
-
Masér> Přesně tak, díkybohu jsem z vesnice, takže o přírodní materiál není nouze. Ale poslední dobou třeba zrovna blešouny vážu v docela divokých barvách a chtěl bych pořídit nějakou sadu barveného dubbingu. Jen nevím jaký…
- Středa 26. ledna 2011 v 19:54® osprey
-
JHolc> Hodně lidí ty dubingy míchá, aby to měli podle svých představ. U mě je horší, že já moc představ nemám. Za těch pár vycházek s mušákem, co ročně dám, si je prostě nestačím udělat
Mám něco udělat s těmi tvými příspěvky dole?
- Středa 26. ledna 2011 v 19:51® JHolc
-
kerob> to bude asi jediné funkční použití toho materiálu. Ale zkusil jsem ho asi na třech mouchách i nemíchaný – uvidíme co na to ryby řeknou…
- Středa 26. ledna 2011 v 19:45® JHolc
-
ZN> Ta úcta není potřeba
Je to kupodivu docela úspěšná moucha, ale nedokážu jí lépe vyfotit… Vypadá strašně, ale na to, že vznikla v průběhu bujarého večírku, kde alkohol tekl proudem to bylo největší překvapení loňské sezóny…
- Středa 26. ledna 2011 v 19:45® Masér
-
JHolc: Také mám doma skalpované co se dá. Od bažanta, perličky, slepice,koroptve, kačeny apd. Kůže ze zajíce, lišky, jezavce atd atd. Používám je velice rád a často.Co se různých umělotin týče, taky se tu něco najde. Rád testuji všelijaké matroše. Jinak na blešouny nemám jeden oblíbený matroš. Zajíc, králík, ondatra, vačice. Prostě to, co zrovna padne do oka.
- Středa 26. ledna 2011 v 19:33® ZN
-
JHolc> při vší úctě, co to je?
- Středa 26. ledna 2011 v 19:30® kerob
-
JHolc> ja tech blejskavejch vlaken primicham jen trosku do do dubbingu (jen jako atraktor) a jinak dubbuju normalnim zajicem v prirodnich barvach.
- Středa 26. ledna 2011 v 18:24® JHolc
-
Mouchy pěkné, nezbývá než pochválit. Ale pánové vazači, mám takovou prosbu. Když jsem se učil vázat (a není to tak dlouho, nějakých deset let…), vázali jsme z dostupných materiálů – králík, zajíc, skalpovali jsme všechno co běhalo okolo baráku.
Ale když koukám na moderní umělé materiály, dost se ztrácím. Mouchy z „umělotiny“ ale vypadají docela dobře, řekl bych atraktivněji. Takže abych to shrnul a zjednodušil. Jaký dubbing používáte třeba na blešouny? Já koupil nějaký „ice dubbing“ od Šimana, ale zdá se mi to zbytečně divoké, moc lesku a myslím, že to bude ryby odrazovat… Díky za odpovědi.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 22:57® Masér
-
Tak tedy ještě dvě.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 22:36® osprey
-
Pánové, je třeba pochválit. Hezky se činíte.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 22:08® Masér
-
Bubu: Snažim se. Vázat mě baví. Fotit už míň. Na tu žlutou se občas něco pochytá. To samé se o té mé pupě říct nedá.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 22:06® stopař
-
bubu> Dík Evžo.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 22:00® bubu
-
Masér> vidím,že si těch much taky už pár navázal. Ta mokrá je taková rybí
- Úterý 25. ledna 2011 ve 21:51® bubu
-
stopař> Stando,tady: http://www.fmfly.net/…s-green.html
- Úterý 25. ledna 2011 ve 21:49® Masér
-
Ještě přidávám jednu mokrou. Používám na stojácích. Bubu: ta na duháci opět parádní.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2011 20:52:02 uživatelem Masér. - Úterý 25. ledna 2011 ve 21:42® Masér
-
Stopař: To moje se jmenuje flexibody. Objednával jsem to na Czech nymph.com, ale už tak před rokem.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 20:42® stopař
-
bubu> A co že to je za matroš ?