Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:33® Piranha
Piranha

OndruchM> ty chmejde.Hele priznam se, ze jsem s tim chytal asi dve hodiny.A hazelo to se ctyrkou snurou lip, nez ten muj 4ka LOOP.Proste jsem debil a jak jsem se tak strasne tesil na ryby tak jsem doma nechal prut a musel v sobotu 150km od baraku jit koupit nejakej klacek :-)) a tenhle byl dobrej.Nakonec jsem ho pak ani nechtel davat pryc, ale pak jsem si vyhlidl neco jinyho a šel.Určo ti poslouzi dobre.

Čtvrtek 16. prosince 2010 v 11:29® OndruchM
OndruchM

Piranha> člověče já si to nakonec myslel – ne nebyl, neměl jsem čas, ale jak jsem si ji doma zkoušel tak pocitově to vypadá ok, takže když tak budu „hanět“ až na jaře

Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 10:29:48 uživatelem OndruchM.
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 5:57® Piranha
Piranha

OndruchM> No jestli uz jsi byl s tou 4 dilnou pětkou u vodypivo

Středa 15. prosince 2010 ve 21:51® OndruchM
OndruchM

Piranha> nerozumím, ani to o té petce, (či pětce), ani té kritice?? asi mi v tom mrazu zamrzly závity na mozku

Středa 15. prosince 2010 ve 21:35® Piranha
Piranha

Jo a povolit živou.Neni nad to pekne si prokrmit litrankem cervu pod jezem na P a tahat potoka za potokem.LojzaRybka na ne chyta stiky, prej je to dobra nastražka, ale prd to vydrzi.Tak ze za hodinku lehne 5 potočáků.Ale co, aspon bude vic mista na kapry

Středa 15. prosince 2010 ve 21:33® Piranha
Piranha

OndruchM> Michale a kritiku prosim pres osobku.

Středa 15. prosince 2010 ve 21:32® Piranha
Piranha

OndruchM> anooo a ty uz jsi vyzkousel tu petku? :-))

Středa 15. prosince 2010 ve 21:29® OndruchM
OndruchM

Piranha> jo a taky už nebude potřeba vázat ty titěrný mouchy, ale člověk si bude moci navázat pořádnýho rohlíkáče na dvojku háček :-)

Středa 15. prosince 2010 ve 20:55® Piranha
Piranha

Barr> Pche, nadstandardně­.Konečne zmizej rybarum ty nesmyslny dvojky, trojky a ctyrky mekkoty a bude se chytat poradnyma sedmickama.Hura na cesky tajmeny :-))

Středa 15. prosince 2010 v 17:47® Barr

Piranha> Teď to přijde – nejen zážitek z krásné horské,podhorské přírody a z náročného dramatického zdolávání,ale i zážitek gurmánský,neboť kapr ze pstruhové vody je chuťově výborný !

Tento příspěvek byl editován 15.12.2010 16:47:34 uživatelem Barr.
Středa 15. prosince 2010 v 16:53® Piranha
Piranha

Barr> presne, pstruh chutna jak blato o lipanovi nemluvim, tak by tam plavaly aspon poradny řízky.Takovej 5 kilovej kapr kdyz sebere suchou tak to je pozitek a nedela u toho vyskoky jako ten hloupej pstruh, kterej vse pak poplasi a ja musim jit zase umorně daleko. Zlatej kapr :-))

Středa 15. prosince 2010 v 16:48® Barr

Piranha> Já bych proto byl.Vždyť je to národní ryba!A v proudu kapr – zážitek.S loso­sovitými rybami jsou jen problémy.

Středa 15. prosince 2010 v 15:07® Piranha
Piranha

osprey> jen dotaz, zarybnovaly by se i pstruhove vody kaprem? Neni to spatnej napad zavest dírkovné.

Středa 15. prosince 2010 v 11:58® Cudla
Cudla

osprey> Dírky ? To by u kluků neměl být žádnej problem :-) maj nástroj jak je ucpat

Tento příspěvek byl editován 15.12.2010 11:03:39 uživatelem Cudla.
Úterý 14. prosince 2010 ve 23:55® osprey
osprey

Libor> Ono je to těžké. Teď muškaří jen totální extrémisti a aby se rozjela diskuze, musel by přijít nějaký impuls.

Třeba totální zákaz používání navijáků s dírkami od ledna 2011. Případně Daň z dírky, jejíž výtěžek by šel na zarybňování našich vod kaprem:-)

Úterý 14. prosince 2010 v 19:34® Piranha
Piranha

Libor> :-D nemas zac

Úterý 14. prosince 2010 v 17:28® Libor
Libor

Piranha> díky za další dobrou radu :-)

Úterý 14. prosince 2010 v 17:00® Piranha
Piranha

Libor> jdi na Mrk tam se s tebou hned podelej :-P :-))

Úterý 14. prosince 2010 v 10:49® Libor
Libor

Pánové, fajn informace o muškaření, opravdu.

Úterý 14. prosince 2010 v 10:47® kerob
kerob

siri> pritom maj to, ze se lze prokazat i RP ci pasem na vlastnich strankach, by neskodilo obcas zaskolit zamestnance…

Úterý 14. prosince 2010 v 10:26® siri

hraji> s tou postou a OP mas pravdu – mi treba odmitli vydat zasilku jak na ridicak, tak i na pas… Pritom pry i ten RP ma vsecky zakonne nalezitosti jako osobni doklad. O pasu nemluve… Ovsem kam na CP s nejakymi zakony. :-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 20:03® sus1

kerob> Samozřejmě ,že všeobecně,to snad ani nemusim psát.A neni to jen Praha,kde jsou lidi ,, lemplové ".
Píšu po druhé,tady je to Muškařů,od toho je Všeobecná.:-)

Pondělí 13. prosince 2010 v 17:24® kerob
kerob

sus1> vis kosoctverec, jak to tady funguje a posuzovat Prahu (vice nez 1/10 lidi v CR a jen jeden urad) s Plzni nebo dokonce s nejakou vesnici je blbost.

Pondělí 13. prosince 2010 v 17:21® kerob
kerob

inspo> na zacatku zari si byla pro papiry pritelka, nastesti mela rezervaci, jinak tak odhadem na 4 hod cekani. V rijnu to uz bylo mistama na celej den… a v listopadu uz byla desitky metru dlouha fronta pred uradem tak hodinu pred otevrenim a par minut po otevreni uz byly papirky rozdany a kapacita na celej den vycerpana…

Pondělí 13. prosince 2010 v 17:19® sus1

Jaký nestihli??!!ty vole??!!Rok je krátká doba nebo co??!!No ty woe =-| ,pak se divíme, jak to tady všechno ( na kosočtverec )funguje.?!!!!=-|

Pondělí 13. prosince 2010 v 16:52® Piranha
Piranha

ULPA> to se ti to peskuje, kdyz to za tebe vybehala manzelka co :-)) :-)) :-P :-P

Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 15:52:47 uživatelem Piranha.
Pondělí 13. prosince 2010 v 15:59® inspo

kerob> Nevím jak v Praze, ale moc se mi nechce věřit, že by tam v srpnu byly až takové fronty. Teď už to bude asi o něčem jiném. :-) Každopádně o tom lidé věděli hooodně dopředu, takže pokud si to někdo nestihl vyměnit, tak by neměl řídit. Neříkám, že by se za to měly sekat ruce, ale nějakou minimální (výchovnou) pokutu bych dával. Toť můj názor.

Pondělí 13. prosince 2010 v 15:08® kerob
kerob

ULPA> zbytecne je za to po nejaky cas trestat, vymena je asi nutna, ale jestli bude dokoncena o mesic driv nebo pozdeji je asi uplne jedno.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 14:56® ULPA
ULPA

KEROB-tak proč si ho měníš,když to není potřeba a policajti jsou online?Není to zbytečné?

Pondělí 13. prosince 2010 ve 14:19® kerob
kerob

hraji> cetl jsem clanek nekde na netu (idnes?), ze to bude brano tak jak jsem psal uz jen vzhledem k tomu, kolik lidi to nestihlo. Ten text co jsi sem dal jsem samozrejme cetl, visi tam docela dlouho. Jinak obcanka je neco jineho – tou prokazujes svou totoznost, ridicak je jen papir, aby meli policajti v pripade kontroly jednodussi praci, jinak jsou samozrejme online a neni pro ne problem si te podle obcanky najit v databazi drzitelu ridicaku, uplne stejne, jako kdyz ten papir zapomenes doma. A zakon po me chce, abych ziskal ridicske opravneni pokud chci ridit, to opravneni ale neni ridicak, ridicak je jen doklad o ziskani opravneni (a to je potreba vymenit, na opravneni samotnem se nic nemeni) – jses v databazi. Tim chci rict jen to, ze je nesmysl to nejak zasadne trestat – minimalne po nejakou dobu.