Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:58® sus1
-
kerob> Tohle bylo v Plzni,ale to je fuck, já ho mam vyměněnej.
Jak píše hraji.
Tady je to muškařů. - Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:54® hraji
-
kerob> nevím, nechci být za každou cenu v opozici, ale domnívám se, a alespoň já tak chápu předpis, že neplatný doklad je žádný doklad. S neplatným pasem tě nikde ve světě přes čáru nepustí. S neplatnou občankou Ti na poště nevydají doporučený dopis. O výměně řidičských průkazů se hovoří jíž roky ve všech médiích. Dokonce již několikrát se objevily zprávy, že lidé zbytečně čekají a nebudou to stíhat. Zdá se že opodstatněně. Uvědom si jednu věc. Zákon po tobě nechce, abys uměl řídit auto, zákon po tobě chce platný doklad o tom, že máš oprávnění řídit auto. Výměna dokladů je skutečně věcí držitelů dokladů, ne státu.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:53® timbab
-
kerob> Jestliže řidič nedodrží nejzazší termín stanovené lhůty pro výměnu ŘP, pozbude stávající ŘP platnost. Po uplynutí stanovené lhůty pro výměnu však tyto neplatné ŘP neopravňují k řízení motorových vozidel. Řídí-li osoba motorové vozidlo na základě ŘP, který pozbyl platnost, dopouští se přestupku, za který lze uložit pokutu od 1 500 Kč do 2 500 Kč.
http://www.vymentesiridicak.cz/ - Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:45® kerob
-
sus1> fakt nevim, v Tescu jsem nebyl asi 5 let (a nehodlam to jakkoliv menit) a ani na strankach prazskeho magistratu nic o vymene ridicaku v Tescu neni, je tam JEDINA adresa na ktere lze vymenu provest a to Jungmannova 35. A pokutu bys daval za co? Fakt, ze mam neplatny jakysi doklad z duvodu toho, ze jsem si ho proste nestihl vymenit, jeste neznamena, ze nemam opravneni ridit auto. Takze to je a bude pravdepodobne posuzovano jako napriklad zapomenuti malyho technicaku – domluva nebo symbolicka pokuta a bez bodu. Vysoka pokuta nebo cokoliv jineho, jako treba zakaz rizeni auta by byla jen hloupa buzerace, vzdyt jde jen o hovno, o papir zatavenej v plastu a nevznika tim zadny ohrozeni…
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:56® sus1
-
kerob> No,když jsem před 14 dni viděl,jak se policajti snaží,dali stánek do Tesca,kde sis si to zařídil komplet??!! a lidi chodili okolo jako by nic??!!,tak bych jim z odpuštěním příště nasral a dával za to řádnou pokutu,ale řádnou.!!
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:45® kerob
-
sus1> kdyby jim vse fungovalo tak, jak je v civilizovanym svete zvykem, stihlo by to urcite vic lidi. Ty sis to vyrizoval v Praze nebo v Klatovech ci kde to zijes? Jinak jak uz jsem psal, je mi to fuk, klidne budu jezdit se starym nez budu mit novej, nic se nedeje.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:32® sus1
-
inspo> Přesně tak,bylo na to času dost a tet lidi nadávají,že jsou tam fronty a bla,bla.V létě tam nebyl nikdo a nečekal jsem vůbec.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:14® kerob
-
inspo> nejsem z tech, co veci delaj hned. Prvni pokus o rezervaci terminu jsem provedl nekdy na konci Srpna, termin byl na konec zari. Jenze do mailu prijde potvrzeni se dvema odkazama – jeden na potvrzeni a druhej na zruseni, ty odkazy jsou na prvni pohled stejny a ja omylem kliknul na ten, kterej to zrusi asi tyden pred terminem – a ne ze by se to zeptalo „opravdu chcete zrusit“, ale rovnou to napise „bylo uspesne zruseno“ a od ty doby sem se marne temer kazdy rano snazil zarezervovat znovu. A nevim jak u vas, ale v Praze si tam jit stoupnout bez rezervace je silenstvi, je to na celej den a to ani nemas jistotu, ze prijdes na radu…
… nicmene to spis risknu a budu jezdit s tim starym ridicakem dokud nebudu mit novej – neni to ani prestupek, opravneni k rizeni mam, jen doklad pozbyva platnosti, takze to je asi tak na urovni toho, kdyz si doklady nechas doma – max nizka pokuta bez bodu, vetsinou reseno dohodou.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:03® inspo
-
kerob> Hlavně že už se o výměně mluví od jara.
- Pondělí 13. prosince 2010 v 11:30® kerob
-
bubu> ridicak mi ani nepripominej, skoro 2 mesice sem se snazil se online zarezervovat ale je to nemozny, web maj rano kouslej a kdyz se rozjede, uz je plno… prvni volnej termin, na kterej jsem se zaregistroval je az 6. 1., tak holt budu bud odvaznej se starym ridicakem nebo docasne socka v MHD :-/ , coz me docela desi…
- Neděle 12. prosince 2010 v 18:21® ladamaj
-
bubu>spíš děláš ochutnávku co?
- Neděle 12. prosince 2010 v 18:15® bubu
-
ladamaj> jsem nervově labilní,to by fakt nedopadlo dobře. To se raději babě pletu u pečení cukroví
- Neděle 12. prosince 2010 v 18:05® ladamaj
-
bubu>to seš bez práce no tak budeš hlídat klučiny aby ses neflákal
a nebo udělej živnost na školku a máš to hned přijednom
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:50® bubu
-
ladamaj> kluci jsou v pohodě. Hlavně když nejsou u nás a dlouho
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:34® bubu
-
stopař> asi tak
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:33® stopař
-
bubu> Sezóní přestávka ?
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:32® bubu
-
ladamaj> tož nudím. Okolnosti mě přinutily zařadit se mezi nezaměstnané
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:26® ladamaj
-
bubu>ahoj dědo ty se nudíš co
vnoučátka sou hodné co víc chtít
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:24® ladamaj
-
stopař>no aby jo
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:17® stopař
-
bubu> Ty vogo paráda.
Taky bych to už chtěl mít připravené.
- Neděle 12. prosince 2010 ve 13:11® bubu
-
stopař-zredukoval jsem a mám hotovo
- Neděle 12. prosince 2010 ve 12:12® stopař
-
ladamaj> No přeci v tom nenechám Icemána samotného.
- Neděle 12. prosince 2010 ve 12:07® ladamaj
-
stopař>kdyby to řek někdo jiný ale ty ee
- Neděle 12. prosince 2010 v 10:05® stopař
-
iceman> Tak to ví každý že Já vázat neumím.
- Sobota 11. prosince 2010 ve 20:34® iceman
-
stopař> a ty?
- Sobota 11. prosince 2010 v 19:52® stopař
-
iceman> Hele a Ty umíš vázat ?
- Sobota 11. prosince 2010 v 15:59® iceman
-
Nevážu, mám krabky plné a těch pár kousků na doplnění si dám přes vánoce
- Pátek 10. prosince 2010 ve 22:34® osprey
-
bubu> Ale nemyslím, že bych toho přes zimu nějak moc najezdil. Dal jsem si malou rallye, když to napadlo a plavalo to místy hezky, ale dělal jsem řidičák loni v lednu a únoru a to bylo i hůř. Byl to dobrý trénink – pamatuju se třeba, jak jsem se na dvojku sunul po ledu do kopce a vlezla mi tam babka. Zastavil jsem se a už jsem se nerozjel. Nebyla šance. Tak jsem po tom ledu klouzal na zpátečku do zatáčky až pod kopec. To jsem v tom seděl asi počtvrtý…
- Pátek 10. prosince 2010 ve 22:29® bubu
-
osprey> btw: od r.78 jsem ho měnil už třikrát
- Pátek 10. prosince 2010 ve 22:26® bubu
-
osprey> tak to se tě určitě netýká. Jinak lékérnička a gumy dobrý