Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:58® sus1

kerob> Tohle bylo v Plzni,ale to je fuck, já ho mam vyměněnej.
Jak píše hraji.
Tady je to muškařů.:-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:54® hraji
hraji

kerob> nevím, nechci být za každou cenu v opozici, ale domnívám se, a alespoň já tak chápu předpis, že neplatný doklad je žádný doklad. S neplatným pasem tě nikde ve světě přes čáru nepustí. S neplatnou občankou Ti na poště nevydají doporučený dopis. O výměně řidičských průkazů se hovoří jíž roky ve všech médiích. Dokonce již několikrát se objevily zprávy, že lidé zbytečně čekají a nebudou to stíhat. Zdá se že opodstatněně. Uvědom si jednu věc. Zákon po tobě nechce, abys uměl řídit auto, zákon po tobě chce platný doklad o tom, že máš oprávnění řídit auto. Výměna dokladů je skutečně věcí držitelů dokladů, ne státu.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:53® timbab
timbab

kerob> Jestliže řidič nedodrží nejzazší termín stanovené lhůty pro výměnu ŘP, pozbude stávající ŘP platnost. Po uplynutí stanovené lhůty pro výměnu však tyto neplatné ŘP neopravňují k řízení motorových vozidel. Řídí-li osoba motorové vozidlo na základě ŘP, který pozbyl platnost, dopouští se přestupku, za který lze uložit pokutu od 1 500 Kč do 2 500 Kč.
http://www.vymentesiridicak.cz/

Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:45® kerob
kerob

sus1> fakt nevim, v Tescu jsem nebyl asi 5 let (a nehodlam to jakkoliv menit) a ani na strankach prazskeho magistratu nic o vymene ridicaku v Tescu neni, je tam JEDINA adresa na ktere lze vymenu provest a to Jungmannova 35. A pokutu bys daval za co? Fakt, ze mam neplatny jakysi doklad z duvodu toho, ze jsem si ho proste nestihl vymenit, jeste neznamena, ze nemam opravneni ridit auto. Takze to je a bude pravdepodobne posuzovano jako napriklad zapomenuti malyho technicaku – domluva nebo symbolicka pokuta a bez bodu. Vysoka pokuta nebo cokoliv jineho, jako treba zakaz rizeni auta by byla jen hloupa buzerace, vzdyt jde jen o hovno, o papir zatavenej v plastu a nevznika tim zadny ohrozeni…

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:56® sus1

kerob> No,když jsem před 14 dni viděl,jak se policajti snaží,dali stánek do Tesca,kde sis si to zařídil komplet??!! a lidi chodili okolo jako by nic??!!,tak bych jim z odpuštěním příště nasral a dával za to řádnou pokutu,ale řádnou.!!

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:45® kerob
kerob

sus1> kdyby jim vse fungovalo tak, jak je v civilizovanym svete zvykem, stihlo by to urcite vic lidi. Ty sis to vyrizoval v Praze nebo v Klatovech ci kde to zijes? Jinak jak uz jsem psal, je mi to fuk, klidne budu jezdit se starym nez budu mit novej, nic se nedeje.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:32® sus1

inspo> Přesně tak,bylo na to času dost a tet lidi nadávají,že jsou tam fronty a bla,bla.V létě tam nebyl nikdo a nečekal jsem vůbec.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:14® kerob
kerob

inspo> nejsem z tech, co veci delaj hned. Prvni pokus o rezervaci terminu jsem provedl nekdy na konci Srpna, termin byl na konec zari. Jenze do mailu prijde potvrzeni se dvema odkazama – jeden na potvrzeni a druhej na zruseni, ty odkazy jsou na prvni pohled stejny a ja omylem kliknul na ten, kterej to zrusi asi tyden pred terminem – a ne ze by se to zeptalo „opravdu chcete zrusit“, ale rovnou to napise „bylo uspesne zruseno“ a od ty doby sem se marne temer kazdy rano snazil zarezervovat znovu. A nevim jak u vas, ale v Praze si tam jit stoupnout bez rezervace je silenstvi, je to na celej den a to ani nemas jistotu, ze prijdes na radu…

… nicmene to spis risknu a budu jezdit s tim starym ridicakem dokud nebudu mit novej – neni to ani prestupek, opravneni k rizeni mam, jen doklad pozbyva platnosti, takze to je asi tak na urovni toho, kdyz si doklady nechas doma – max nizka pokuta bez bodu, vetsinou reseno dohodou.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:03® inspo

kerob> Hlavně že už se o výměně mluví od jara. :-)

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:30® kerob
kerob

bubu> ridicak mi ani nepripominej, skoro 2 mesice sem se snazil se online zarezervovat ale je to nemozny, web maj rano kouslej a kdyz se rozjede, uz je plno… prvni volnej termin, na kterej jsem se zaregistroval je az 6. 1., tak holt budu bud odvaznej se starym ridicakem nebo docasne socka v MHD :-/ , coz me docela desi…

Neděle 12. prosince 2010 v 18:21® ladamaj
ladamaj

bubu>spíš děláš ochutnávku co?:-))

Neděle 12. prosince 2010 v 18:15® bubu
bubu

ladamaj> jsem nervově labilní,to by fakt nedopadlo dobře. To se raději babě pletu u pečení cukroví

Neděle 12. prosince 2010 v 18:05® ladamaj
ladamaj

bubu>to seš bez práce no tak budeš hlídat klučiny aby ses neflákal:-)) a nebo udělej živnost na školku a máš to hned přijednom;-)

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:50® bubu
bubu

ladamaj> kluci jsou v pohodě. Hlavně když nejsou u nás a dlouho :-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img39543.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img39544.jpg
Neděle 12. prosince 2010 ve 13:34® bubu
bubu

stopař> asi tak

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:33® stopař
stopař

bubu> Sezóní přestávka ?

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:32® bubu
bubu

ladamaj> tož nudím. Okolnosti mě přinutily zařadit se mezi nezaměstnané

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:26® ladamaj
ladamaj

bubu>ahoj dědo ty se nudíš co :-)) vnoučátka sou hodné co víc chtít:-D

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:24® ladamaj
ladamaj

stopař>no aby jo:-))

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:17® stopař
stopař

bubu> Ty vogo paráda. :-) Taky bych to už chtěl mít připravené. :-(

Neděle 12. prosince 2010 ve 13:11® bubu
bubu

stopař-zredukoval jsem a mám hotovo

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img39542.jpg
Neděle 12. prosince 2010 ve 12:12® stopař
stopař

ladamaj> No přeci v tom nenechám Icemána samotného. :-1

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:07® ladamaj
ladamaj

stopař>kdyby to řek někdo jiný ale ty ee:-))

Neděle 12. prosince 2010 v 10:05® stopař
stopař

iceman> Tak to ví každý že Já vázat neumím.9-)

Sobota 11. prosince 2010 ve 20:34® iceman
iceman

stopař> a ty? :-P

Sobota 11. prosince 2010 v 19:52® stopař
stopař

iceman> Hele a Ty umíš vázat ? :-))

Sobota 11. prosince 2010 v 15:59® iceman
iceman

Nevážu, mám krabky plné a těch pár kousků na doplnění si dám přes vánoce :-P

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:34® osprey
osprey

bubu> Ale nemyslím, že bych toho přes zimu nějak moc najezdil. Dal jsem si malou rallye, když to napadlo a plavalo to místy hezky, ale dělal jsem řidičák loni v lednu a únoru a to bylo i hůř. Byl to dobrý trénink – pamatuju se třeba, jak jsem se na dvojku sunul po ledu do kopce a vlezla mi tam babka. Zastavil jsem se a už jsem se nerozjel. Nebyla šance. Tak jsem po tom ledu klouzal na zpátečku do zatáčky až pod kopec. To jsem v tom seděl asi počtvrtý…

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:29® bubu
bubu

osprey> btw: od r.78 jsem ho měnil už třikrát

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:26® bubu
bubu

osprey> tak to se tě určitě netýká. Jinak lékérnička a gumy dobrý :-)