Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:54® hraji
hraji

kerob> nevím, nechci být za každou cenu v opozici, ale domnívám se, a alespoň já tak chápu předpis, že neplatný doklad je žádný doklad. S neplatným pasem tě nikde ve světě přes čáru nepustí. S neplatnou občankou Ti na poště nevydají doporučený dopis. O výměně řidičských průkazů se hovoří jíž roky ve všech médiích. Dokonce již několikrát se objevily zprávy, že lidé zbytečně čekají a nebudou to stíhat. Zdá se že opodstatněně. Uvědom si jednu věc. Zákon po tobě nechce, abys uměl řídit auto, zákon po tobě chce platný doklad o tom, že máš oprávnění řídit auto. Výměna dokladů je skutečně věcí držitelů dokladů, ne státu.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:53® timbab
timbab

kerob> Jestliže řidič nedodrží nejzazší termín stanovené lhůty pro výměnu ŘP, pozbude stávající ŘP platnost. Po uplynutí stanovené lhůty pro výměnu však tyto neplatné ŘP neopravňují k řízení motorových vozidel. Řídí-li osoba motorové vozidlo na základě ŘP, který pozbyl platnost, dopouští se přestupku, za který lze uložit pokutu od 1 500 Kč do 2 500 Kč.
http://www.vymentesiridicak.cz/

Pondělí 13. prosince 2010 ve 12:45® kerob
kerob

sus1> fakt nevim, v Tescu jsem nebyl asi 5 let (a nehodlam to jakkoliv menit) a ani na strankach prazskeho magistratu nic o vymene ridicaku v Tescu neni, je tam JEDINA adresa na ktere lze vymenu provest a to Jungmannova 35. A pokutu bys daval za co? Fakt, ze mam neplatny jakysi doklad z duvodu toho, ze jsem si ho proste nestihl vymenit, jeste neznamena, ze nemam opravneni ridit auto. Takze to je a bude pravdepodobne posuzovano jako napriklad zapomenuti malyho technicaku – domluva nebo symbolicka pokuta a bez bodu. Vysoka pokuta nebo cokoliv jineho, jako treba zakaz rizeni auta by byla jen hloupa buzerace, vzdyt jde jen o hovno, o papir zatavenej v plastu a nevznika tim zadny ohrozeni…

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:56® sus1

kerob> No,když jsem před 14 dni viděl,jak se policajti snaží,dali stánek do Tesca,kde sis si to zařídil komplet??!! a lidi chodili okolo jako by nic??!!,tak bych jim z odpuštěním příště nasral a dával za to řádnou pokutu,ale řádnou.!!

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:45® kerob
kerob

sus1> kdyby jim vse fungovalo tak, jak je v civilizovanym svete zvykem, stihlo by to urcite vic lidi. Ty sis to vyrizoval v Praze nebo v Klatovech ci kde to zijes? Jinak jak uz jsem psal, je mi to fuk, klidne budu jezdit se starym nez budu mit novej, nic se nedeje.

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:32® sus1

inspo> Přesně tak,bylo na to času dost a tet lidi nadávají,že jsou tam fronty a bla,bla.V létě tam nebyl nikdo a nečekal jsem vůbec.

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:14® kerob
kerob

inspo> nejsem z tech, co veci delaj hned. Prvni pokus o rezervaci terminu jsem provedl nekdy na konci Srpna, termin byl na konec zari. Jenze do mailu prijde potvrzeni se dvema odkazama – jeden na potvrzeni a druhej na zruseni, ty odkazy jsou na prvni pohled stejny a ja omylem kliknul na ten, kterej to zrusi asi tyden pred terminem – a ne ze by se to zeptalo „opravdu chcete zrusit“, ale rovnou to napise „bylo uspesne zruseno“ a od ty doby sem se marne temer kazdy rano snazil zarezervovat znovu. A nevim jak u vas, ale v Praze si tam jit stoupnout bez rezervace je silenstvi, je to na celej den a to ani nemas jistotu, ze prijdes na radu…

… nicmene to spis risknu a budu jezdit s tim starym ridicakem dokud nebudu mit novej – neni to ani prestupek, opravneni k rizeni mam, jen doklad pozbyva platnosti, takze to je asi tak na urovni toho, kdyz si doklady nechas doma – max nizka pokuta bez bodu, vetsinou reseno dohodou.

Pondělí 13. prosince 2010 v 11:03® inspo

kerob> Hlavně že už se o výměně mluví od jara. :-)

Pondělí 13. prosince 2010 v 10:30® kerob
kerob

bubu> ridicak mi ani nepripominej, skoro 2 mesice sem se snazil se online zarezervovat ale je to nemozny, web maj rano kouslej a kdyz se rozjede, uz je plno… prvni volnej termin, na kterej jsem se zaregistroval je az 6. 1., tak holt budu bud odvaznej se starym ridicakem nebo docasne socka v MHD :-/ , coz me docela desi…

Neděle 12. prosince 2010 v 17:21® ladamaj
ladamaj

bubu>spíš děláš ochutnávku co?:-))

Neděle 12. prosince 2010 v 17:15® bubu
bubu

ladamaj> jsem nervově labilní,to by fakt nedopadlo dobře. To se raději babě pletu u pečení cukroví

Neděle 12. prosince 2010 v 17:05® ladamaj
ladamaj

bubu>to seš bez práce no tak budeš hlídat klučiny aby ses neflákal:-)) a nebo udělej živnost na školku a máš to hned přijednom;-)

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:50® bubu
bubu

ladamaj> kluci jsou v pohodě. Hlavně když nejsou u nás a dlouho :-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img39543.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img39544.jpg
Neděle 12. prosince 2010 ve 12:34® bubu
bubu

stopař> asi tak

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:33® stopař
stopař

bubu> Sezóní přestávka ?

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:32® bubu
bubu

ladamaj> tož nudím. Okolnosti mě přinutily zařadit se mezi nezaměstnané

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:26® ladamaj
ladamaj

bubu>ahoj dědo ty se nudíš co :-)) vnoučátka sou hodné co víc chtít:-D

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:24® ladamaj
ladamaj

stopař>no aby jo:-))

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:17® stopař
stopař

bubu> Ty vogo paráda. :-) Taky bych to už chtěl mít připravené. :-(

Neděle 12. prosince 2010 ve 12:11® bubu
bubu

stopař-zredukoval jsem a mám hotovo

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img39542.jpg
Neděle 12. prosince 2010 v 11:12® stopař
stopař

ladamaj> No přeci v tom nenechám Icemána samotného. :-1

Neděle 12. prosince 2010 v 11:07® ladamaj
ladamaj

stopař>kdyby to řek někdo jiný ale ty ee:-))

Neděle 12. prosince 2010 v 9:05® stopař
stopař

iceman> Tak to ví každý že Já vázat neumím.9-)

Sobota 11. prosince 2010 v 19:34® iceman
iceman

stopař> a ty? :-P

Sobota 11. prosince 2010 v 18:52® stopař
stopař

iceman> Hele a Ty umíš vázat ? :-))

Sobota 11. prosince 2010 ve 14:59® iceman
iceman

Nevážu, mám krabky plné a těch pár kousků na doplnění si dám přes vánoce :-P

Pátek 10. prosince 2010 ve 21:34® osprey
osprey

bubu> Ale nemyslím, že bych toho přes zimu nějak moc najezdil. Dal jsem si malou rallye, když to napadlo a plavalo to místy hezky, ale dělal jsem řidičák loni v lednu a únoru a to bylo i hůř. Byl to dobrý trénink – pamatuju se třeba, jak jsem se na dvojku sunul po ledu do kopce a vlezla mi tam babka. Zastavil jsem se a už jsem se nerozjel. Nebyla šance. Tak jsem po tom ledu klouzal na zpátečku do zatáčky až pod kopec. To jsem v tom seděl asi počtvrtý…

Pátek 10. prosince 2010 ve 21:29® bubu
bubu

osprey> btw: od r.78 jsem ho měnil už třikrát

Pátek 10. prosince 2010 ve 21:26® bubu
bubu

osprey> tak to se tě určitě netýká. Jinak lékérnička a gumy dobrý :-)

Pátek 10. prosince 2010 ve 21:20® osprey
osprey

bubu> Já ho mám od března, musím se podívat, jestli se mě to týká. Ale zimní gumy mám nazuté a autolékárničku novou:-)