Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 10. prosince 2010 ve 22:20® osprey
osprey

bubu> Já ho mám od března, musím se podívat, jestli se mě to týká. Ale zimní gumy mám nazuté a autolékárničku novou:-)

Pátek 10. prosince 2010 v 18:36® stopař
stopař

bubu> Ale jó svěráček sem zachránil ale stoleček se nějak rozklížil a postavit novej zatím nestíhám.

Pátek 10. prosince 2010 v 17:52® bubu
bubu

stopař> ani svěáček si nezachránil?

Pátek 10. prosince 2010 v 17:35® stopař
stopař

bubu> A Já bych vázal ale ještě nemám na čem. :-((

Pátek 10. prosince 2010 v 15:01® hraji
hraji

bubu> my budeme vázat až příští týden. Viz seznam akcí zde na Chytej. Času je ještě dost

Pátek 10. prosince 2010 v 11:41® bubu
bubu

osprey> tak,tak. Jako správnej čech,času dost. btw:a co řidičáky,máte vyměněný? :-)

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 22:33® osprey
osprey

bubu> Já vážu až pod akutní hrozbou, že zítra jdu na ryby a nemám co hodit do vody:-)

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:28® bubu
bubu

venku je už zima jak v ruským filmu a tady se ještě neváže?

Středa 8. prosince 2010 ve 21:34® stopař
stopař

http://www.stream.cz/…zi-elektrinu

Pátek 3. prosince 2010 ve 14:39® stopař
stopař

džigit> Hezké čtení. :-)

Pátek 3. prosince 2010 v 10:15® džigit

http://www.pozitivni-noviny.cz/…k-2010120006

Středa 1. prosince 2010 ve 21:56® osprey
osprey

hecht> Mé starší dítě je již plnoleté. Učiň mu nabídku, já se mu do toho míchat nebudu. Nepochybuji, že se domluvíte, vše je jen otázkou nabídky a poptávky…

Středa 1. prosince 2010 ve 21:54® hecht
hecht

osprey> No a je to venku, jednalo se o otrockou a zřejmě i nucenou práci dětí. Nebudu Tě nikde hlásit, když mi je půjčíš na ranní odházení okolo mého domu :-))

Středa 1. prosince 2010 ve 21:48® osprey
osprey

hecht> Já to nevím, tou dobou (± 2 h) jsem seděl u klávesnice. Možná jsem ji krátkodobě alternoval za záchodové prkénko, ale na skutečnosti, že jsem hrablo nevzal do ruky, to nic nemění.

Středa 1. prosince 2010 ve 21:40® hecht
hecht

osprey> Jo, a kdo to dneska prohazoval okolo 16 hod před domem ? Já myslel, že seš to ty, nebo se jednalo o otrockou práci dětí ???

Středa 1. prosince 2010 ve 21:26® osprey
osprey

hecht> To se ti povedlo. Přesedl jsem si z levé půlky zadnice na pravou.:-D

Středa 1. prosince 2010 v 19:59® hecht
hecht

osprey> já zakončil už minulej týden, jenom jsem vás chtěl rozhýbat :-))

Středa 1. prosince 2010 v 0:11® osprey
osprey

hecht> Já už mám skončeno, víc už tam letos nepolezu.

Úterý 30. listopadu 2010 ve 22:54® hecht
hecht

Sakra, to dnes nebyl nikdo ukončit sezonu ??? To nechápu, počasíčko jako vymalované (od p.Lady).

Úterý 30. listopadu 2010 ve 22:28® brčal
brčal

Takže já byl v neděli jak jsem psal na Pstruhovku jsem se prdul jel jsem na jeden rybník :-) Po příjezdu skoro celé zamrzlé ale s lodí jsme uprostřed rozjedlily kolo tak 20 m a tam jsme chytali.Perfektní rybačka i když štiky do 50 cm nic většího ale zase jich bylo dost muška slabší ale nevzdal jsem to i když vlačku jsem vzal do ruky taky po 20 letech :-D

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img39166.jpg
Úterý 30. listopadu 2010 v 19:58® Barr

osprey> Včera to docela šlo,moc nemrzlo,po třech hodinách ve vodě jsem to vzdal,mrzlo to v očkách a mně nohy,nehledě na to,že mě nymfa otravuje.Dnes přituhlo,sbohem svazový revíre!

Pondělí 29. listopadu 2010 v 0:37® osprey
osprey

Já byl v pátek, akorát to začalo padat. Byla to story, ale nechám si to na jindy. Pár ryb nakonec bylo a dokonce i domů jsem dojel bez problémů, což nemůže říct ten šťastlivec, který svou káru vyválel asi hodinu poté v poli pár kiláků od nás…

Neděle 28. listopadu 2010 ve 22:34® Barr

brčal> Na Otavě ráno –12,10–15cm sněhu,do neoprénů mi teče,„dejcháče“ moc nehřejí,vzdal jsem to.Možná zítra,nebude-li tam moc ledu.Aspoň nakouknu.

Neděle 28. listopadu 2010 ve 20:00® brčal
brčal

Tak jak poslední víkend sezony na P ? Osobně jsem nebyl šel jsem radši na zubaté :-) jen malé ale zase dost dobrá chytačka :-)

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:41® ladamaj
ladamaj

osprey>Míro jasně když budeš potřebovat tak se dovídám různé prodeje přímo na hondě a většinou za supr peníz.Takže i za málo se dá sehnat opravdová kvalita ok.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:27® osprey
osprey

ladamaj> Neřeš to kvůli mě nijak. Až budu mít čas a peníze, nějak se zaopatřím. Ale do té doby můžu sbírat informace a moudra, protože až budu mít čas a peníze, nemusím bejt v ten moment blbej a nevědět, co s tím:-))

Pátek 26. listopadu 2010 v 11:59® inspo

Libor> Pěkný článek a parádní fotky. Já už se chystám začit třetí rok, ale pořád se nemohu rozhoupat. Tak snad to příští rok na jaře výjde, ale jsem samouk, tak to bude boj. :-)

Pátek 26. listopadu 2010 v 10:37® siri

Kvuli mne nemusis, :-) byla by to ukrutna nahoda, kdyby tam meli to, co si predstavuju pro sebe – to kolega Osprey hleda cosi pro nej pouzitelneho… Ale ty tzv. „sit on top“ kajaky dela fura firem, ja to v akci videl prvne na videu z www.fliesandfins.com (urcite maji i nejake klipy na Youtube, kdyz tam das vyhledat fliesandfins kayak fly fishing nebo tak neco). Chlapik tam muskaril vstoje na rece.

Pátek 26. listopadu 2010 v 9:13® ladamaj
ladamaj

siri>Já vlastním tu Honwave mají sídlo ve Velké CHuchli tam sídlí i Marine.Ale spátky k těm kajakům jsou to klasické vodácké kajaky o kterých vím že nejsou delší dobu používány.Ten jak píšeš nevím o jaký jde jestli mužeš písni a dej foto a zjistím co pujde v Jacht kubu.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 2:44® siri

Anebo tu Doru, eventuelne… Puvodne rybarsky a velrybarsky clun, do nejnarocnejsich podminek, uzkou veslici (s moznosti oplachteni), s uzsim plochym dnem a malym ‚zrcadlem‘. Ted pouzivanou hlavne jako driftboat nebo mala lovecka veslice. Je to jednoducha konstrukce pro stavbu svepomoci, na netu jsou tu a tam planky – nebo se da objednat ‚strih‘ 1:1 s navodem. Preklizka/laminat da 25kg lod…