Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. října 2010 ve 22:18® ladamaj
-
Dědek>vůbec to neřeš je to muškařina je tak aspoň to tu trošku žije.
- Neděle 24. října 2010 ve 22:15® ZN
-
Dědek> dějí se tady věci
- Neděle 24. října 2010 ve 22:07® Dědek
-
osprey> doby, kdy jsme tady s pupákem, toulovcem a spol. řešili všechno, jsou pryč. Čtu, pokud mám čas, nepíšu. Není co. Ano, mohl jsem to dát jinam. Nedal, chtěl jsem muškařům polahodit okem. Ani nefotím, ale tenhle krasavec mě přiutil vytáhnou mobil.
- Neděle 24. října 2010 ve 22:01® osprey
-
Šnek> Neřeš to, já jsem rád, že tu ty fotky jsou. Autor se chce pochlubit kolegům muškařům a protože máme svobodu slova, není důvod mu to rozmlouvat.
Jediné, co dělám, je, že přesouvám nelovecké příspěvky z diskuze Z lovu do Všeobecné. Ale v diskuzích a otázkách by měla panovat maximální volnost omezená pouze heslem, že „svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.“
- Neděle 24. října 2010 ve 21:35® ladamaj
-
bubu>čau dědečku ty ještě žiješ
Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 21:36:00 uživatelem ladamaj.to s tím fotem není co řešit holt někdo to pochopí hned a někomu to trošku trvá.
- Neděle 24. října 2010 ve 20:56® redtag34
-
Šnek> diť jeto jedno neřeš detaily
je to taký zpestření diskuse
- Neděle 24. října 2010 ve 20:51® bubu
-
Šnek> proboha,proč by ty fotky nemohly být tady?
- Neděle 24. října 2010 ve 20:41® Šnek
-
Jak.novi> Ne žádnej kosočtverec,jde ot to že by to mělo být v rubrice z lovu a ne v muškaření…podle mě..
- Neděle 24. října 2010 ve 20:18® redtag34
-
Jak.novi> ten kosočtverec to mi nenapadlo i když jsem asi stejnej ročnik jako on
- Neděle 24. října 2010 v 18:22® Jak.novi
-
redtag34> Buď se mu nelíbí fotka v této diskuzi nebo tlama ryby do tvaru kosočtverce.
Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 18:22:51 uživatelem Jak.novi. - Neděle 24. října 2010 v 18:05® redtag34
-
Jak.novi> a co tím chtěl říct ?
- Neděle 24. října 2010 v 17:54® Jak.novi
-
Šnek> Ááá, už jsem možná pochopil, co jsi tím chtěl říct.
- Neděle 24. října 2010 v 17:29® redtag34
-
Šnek> ano
- Neděle 24. října 2010 v 16:55® Jak.novi
-
Šnek> Proč? Jak to vypadá, byl uloven na mušku a proto do muškaření patří.
- Neděle 24. října 2010 v 16:45® Šnek
-
Dědek> To patří někam jinam né?
- Neděle 24. října 2010 v 15:52® Dědek
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 24. října 2010 v 9:14® Šnek
-
Krokodyldandy> dík,budu o tom uvažovat..
- Neděle 24. října 2010 v 9:02® Krokodyldandy
-
Šnek> nastanou zimní večery a víkendy.Určitě zase budou nějaké vázací víkendy a setkání.Zkus zajet tam.Vždy ti tam někdo něco ukáže a pomůže.Já tak také začínal.....
- Sobota 23. října 2010 ve 20:08® Šnek
-
redtag34> MUsím s tebou než souhlasit…
- Sobota 23. října 2010 v 18:37® ladamaj
-
redtag34>asi tak nějak určitě nebylo v rybářskejch tolik matroše.Vázal jsem z toho co sem sehnal po vesnici chudáci slípky
Tento příspěvek byl editován 23.10.2010 18:38:41 uživatelem ladamaj. - Sobota 23. října 2010 v 18:22® redtag34
-
ladamaj> já když jsem to teda poprvi dostal do ruky tak jakýsi smotek drátů olepený lepenkou matně připomínal dnešní bobiny
Tento příspěvek byl editován 23.10.2010 18:26:03 uživatelem redtag34.no tak ale jsem určtitě mladší ročník než si ty ale stejně .. začátky bývají stejné… vždycky se plete z h.v.a bič
ale to zná každý vazač né ?
- Sobota 23. října 2010 v 18:06® ladamaj
-
redtag34>přesně tak já začínal vázat ještě s verzatilkou to budou znát starší vazači a také to šlo.
- Sobota 23. října 2010 v 17:36® redtag34
-
Šnek> že nevážeš v kvalitě no tak právě proto musíš vázat co nejvíc a za čas se vytrénuješ a taky budeš vázat onu kvalitu jak ty říkáš…taky jsou chvíli kdy nic nejde no ale mě brali i ty moje začáteční „košťata“ a byl jsem taky spokojen a vázal jsem porád a porád, protože mě to děsně baví a dnes ? bezproblemu zvladnu mušku do chvilky a vypada i jako muška
a neni to jen o jepicich je taky spousta broučků, chrostíků, pakomárů, pošvatek a já nevim ještě čeho
proste nezoufej a koukej vázat, protože škemráním o mušky se pořádne vázat nenaučíš. jasny chápu,že někomu to trvá dýl, než uváže mušku k obrazu svému, jak ty říkáš v kvalitě, ale když proto něco budeš dělat tak to časem půjde
ALE ZAČÁTKY JSOU VŽDYCKY TĚŽKÝ NO NE ?
- Sobota 23. října 2010 v 11:59® Šnek
-
ladamaj> Já vím,je jich plno druhů..
- Sobota 23. října 2010 v 11:59® Šnek
-
Cudla> To neplatí ale jen u muškařiny,je to takhle např.i u vláčky…řeekneš si když začínáš že ti stačí pár twistrů a 2 rotačky,teď už 2 nabitý krabice jsou málo
- Sobota 23. října 2010 v 10:09® ladamaj
-
Šnek>prosímtě víš kolik druhů jepic se dá udělat,jinak ve vodě nejsou jen jepky ale i spousta dalších mušek,broučků,larev a dalšího vodního hmizu.Jelikož muškařina je natolik obšírná a v každém ročním období lítá jiný hmiz proto pošli obrázek a pak budeš vědět co tam sbíraj.Já ti mohu poslat jepky a nemusíš se snima vůbec chytat zjisti na jaké jdou ofoť no a pak je vše bezproblémů.
- Sobota 23. října 2010 v 9:45® Cudla
-
Šnek>už jsem to tu kdysi psal.Začínal jsem a měl jsem mateiál v plechový krabiče od bonbonů,pak toho byla krabice od bot,nyní bedna od televize,a ta taky není nafukovací.Věř tomu až tě to pořádně drapne tak to poznáš taky.Pravidelně nechávam měsíčně minimálně 300kč u Radka, o Ladamajovi ani nemluvim
- Sobota 23. října 2010 v 9:11® Šnek
-
ladamaj> takhle,jde mi hlavně o jepky,ty tu fungují celkem bravůrně,takže nymfy bych vynechal,na moji potřebu mi tich 20 kousků stačí,zrovna dnes přemýšlím že vyrazím k nám na otavu na lipany
- Sobota 23. října 2010 v 9:05® ladamaj
-
Šnek>tak to nejlepší ze skalpu se používá převážně na nožičky (srpky)jedná se o krční skalp.Před týdnem sem byl v Praze Na hondě na prohlídku motoru a jelikož mě znají tak sem tam na jejich přání vzal zboží a samo zřejmě mušky mohu ti říct že v tu dobu honda nefugovala.Proč asi všichni kteří se zajímaj o rybolov se seběhli jako babky na rinku,prodal sem i svoje top mušky,takže i staré.Když sem přijel domů tak mě synátor dal pěknou čočku a vázání začlo na novo,vážem vše co vázat jde synátor je dnes lepší než já protože na to hůř vydím.V pc a na cd mám tak cca1000 mušek v únoru má prezentačku v Brně bude i prodávat a brát zakázky váže i staré vzory.Takže se na ceně mužete domluvit nebo se jukni na pc tam mušky nabízí prodejců je spousta.Jinak čekat že někdo začne prodávat mušky že končí je dost nepravdě podobné pošli mě mejlík a vzory o které máš zájem a mužete se se synátorem domluvit.
- Sobota 23. října 2010 v 8:24® Šnek
-
ladamaj> Nepohrdal jsem tobě,to vžádném případě,určitě mě ale pochopíš-na co mi bude celý skalp byť je levný,já ho nikdy nemůžu spotřebovat,na tu mojí produkci mušek
,já jsem se jen zeptal,jestli tu není někdo,kdo by prodal starší mušky–např.kdo z muškařinou končí,nebo zkončil a mouchy nepotřebuje,protože se mi,možná to bude znít bbě osvědčily starší mouchy než moderní typy…