Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. října 2010 v 10:59® Piranha
-
stopař> no kamo, nezavidim ti to, ale hlavne ze jste vsichni v poradku.
- Neděle 17. října 2010 v 10:55® stopař
-
Piranha> No tak to těžko páč ani nevím kde je.
Asi bude v jedné krabici co jsme ještě nevybalili. :-/
- Neděle 17. října 2010 v 9:48® Piranha
-
stopař> kecko, vsadim se ze od srpna uz mas popsanou dalsi stranku v sumíku
- Neděle 17. října 2010 v 9:40® Šnek
-
stopař> Samozhřejmě tě chápu,vím co tě v srpnu potkalo a určitě to nic pěkného není..
- Sobota 16. října 2010 ve 23:09® stopař
-
Šnek> Víš rád bych tu plkal o ledas čem ale stále ještě nemám moc času.Po velké vodě ze srpna jsem se s rodinou přestěhoval cca o 50 Km a stále se ještě zabydlujeme a vzhledem k tomu že přes týden nejsem většinou doma tak to musím stíhat o víkendu a tím pádem nemám čas to někde oživovat ale rád si to tu pročtu alespoň pro odreagování se.Ale jinak nic ve zlém.
- Sobota 16. října 2010 ve 21:43® Dědek
-
jiris> BL
- Sobota 16. října 2010 ve 21:39® Dědek
-
osprey> jednu nebo celé hejno ?
viděl jsem CDC z 2500 kačen, to už jde
- Sobota 16. října 2010 ve 21:20® Sander
-
osprey > sis mohl říct divokýmu Sanderovi a on by ti CDC dal.
- Sobota 16. října 2010 ve 21:11® osprey
-
stopař> Já můžu vkládat jen rádobyvtipné žblebty. O mouše toho vím hodně málo.
Ale našel jsem přejetou divokou kachnu a mám CDC
- Sobota 16. října 2010 ve 20:35® jiris
-
brčal> reagují Ti ty štiky na tuhle barvu vlasů?
Co je to za typ háčků, jinak pěkné hlavy.
- Sobota 16. října 2010 v 19:10® Šnek
-
Zdravím,potřebuji poradit od vás zkušenějších,potřebuji poradit jak na siveny,vysadily je,a já si chci zachytat,jakou mám bolit strategii-suchá,nymfa,jig…dnes jsem zdolal jen jednoho na černýho goldíka..díky..nepočítam ostatní druhy ryb..
- Sobota 16. října 2010 v 19:07® Šnek
-
stopař> Teď si zas blbě pochopil ty mě
já napsal,že to tu musíš trochu oživit,ne že si měl
stopaři,stopaři…
- Sobota 16. října 2010 v 10:12® stopař
-
Šnek> Šnečku šnečku čti pozorněji.Píšu že sem se po tejdnu vrátil domů.PC sebou nevozím a tudíž sem se nemohl připojit.Nehledě na to že do Opatovické elektrárny jezdím kvůli práci a ne za zábavou a když přijdu večer na penzion tak už nemám ani náladu na něco podobného.
- Sobota 16. října 2010 v 9:49® Šnek
-
stopař> To víš,musíš se připojit k diskuzi a trochu to tu oživit
- Sobota 16. října 2010 v 9:46® stopař
-
Zdarec pánové.Tak sem se po tejdnu vrátil domů z Opatovické elektrárny a těšil se že tu bude něco nového a zajímavého ke čtení a vono houbelec až na pár příspěvků.
Tento příspěvek byl editován 16.10.2010 09:47:24 uživatelem stopař. - Pátek 15. října 2010 ve 23:55® osprey
-
brčal> Vypadají pěkně. Já na štikách nebyl snad od srpna. Nějak mě to nemotivuje – když už někam jdu, odnášejí to jiné ryby. Ale ještě na ně dojde.
Ale nástrahy pěkné. Mohly by fungovat.
- Pátek 15. října 2010 ve 22:45® brčal
-
osprey> zítra je jedu vyzkoušet.Ještě jsem na tento druh nechytal uvidíme
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 22:27® Barr
-
okoun13> A co házet tak,aby ti nepřepadal?Po pravdě tomu problému nerozumím.A při pohybu vzad,jak to řešíš?
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:16® osprey
-
okoun13> Já ti odpověděl ve feederu, když jsi to tam napsal taky.
Ale v zásadě se s tím moc dělat nedá. Vyměnit některou z částí sestavy anebo dovažovat s tím, že to vždycky bude jen nějaká improvizace. Nejschůdnější by bylo dostat se zadem do dutiny prutu.
A pak mě napadlo – jak jsem si dělal ve feederrubrice legraci s tám olověným drátem – co ho namotat pár ovinů pod backing. Je to sice taky čuňárna a možná ti to bude hůř vysychat, ale je to proveditelné a skoro to nebude vidět.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 20:55® toulovec
-
okoun13> není lepším řešením koupit lepší prut? :o))
- Čtvrtek 14. října 2010 v 19:30® Piranha
-
okoun13> cihlou
- Čtvrtek 14. října 2010 v 18:23® okoun13
-
zdar.chlapi cim bych dovyvazil muskarskej navijak je lehci a v sestave mi prepada prut do spicky,je neco tezsiho nez backing.diky
- Úterý 12. října 2010 v 11:14® Koudy
-
Chose> jasně,myslel jsem to trochu s nadsázkou…proto i ten smajlík
já jsem si na letošek bral po roční pauze zase P povolenku, byl jsem dvakrát a už nepůjdu…a příští rok ani kupovat nebudu…
- Pondělí 11. října 2010 v 0:38® osprey
-
Chose> Potíž je, že u nás nebyl problém ty tlouště kdysi nachytat. Dnes ano – jakékoli, i malé. Je jich málo, k hladině se zvedat nemusejí.
Lipani kolem 45 – 50 cm jsou úplně jiná sorta, tam se nedivím, že jdou jen někdy. Navíc se vyskytují jen na pár lokalitách v téhle zemi.
O Labské jsem slyšel dost, rozhodně to musí být zajímavá voda.
- Pondělí 11. října 2010 v 0:19® Chose
-
Tak ono i s tím lipanem na Labské je to o pár dnech v roce, ten den dnešní měl ale naprosto všechno. Byly to senzační ryby, metr jsme s sebou neměli, ale oba máme dneska chycené svoje největší lipany. Byla to paráda, jak si v tom hlubším proudu, kde řeka přechází do přehrady, vystoupávali pro naše mouchy. Pak se jen zavlnili u hladiny a úprk ke dnu. I se šestkovým prutem to byl mazec. Pochytali se i duháci od cca 30 do 45 cm a pár nechtěných potočáků, kterým jsme se snažili vyhnout.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:53® osprey
-
Libor> Já radši 50+ na rohlík než 40+ na suchou. Je to těžší a i ta ryba je zajímavější.
O počet mi nikdy nešlo. Zážitkově je samozřejmě ryba ulovená na suchou mušku o dost zajímavější.
Pokud ale jde o možnost ulovení tlouště 50+ na suchou, tak u nás bych se ani nepokoušel. Dokonce kdybys chtěl chytit na mouchu tu čtyřicítku, nebylo by to u nás nijak snadné. Snad na pár místech, pár dní v roce.
Myslím, že až příště přijedeš, ukážu ti Otavu v Sudoměři. Uvidíš a pochopíš.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:42® Libor
-
osprey> snad z tý muškařiny pochytím víc, neboť mě to chytlo
. Snad opět pomůžou kamarádi, poradí a informují mě. A je fakt že já jsem s tloušťákama spokojenej, je to parádní ryba. Je pro mě radost chytit jednoho 40+ na suchou, než 50ks na rohlík
- Neděle 10. října 2010 ve 23:32® osprey
-
Libor> Mě by se to taky líbilo, ale možnosti jsou omezené. Když uvidíš u nás na řece kolečko, tak to tam spadlo něco ze stromu. Za muškařinou musím dost daleko jezdit.
Ale po letošní první motosezóně už tak trochu vím kam. Tak se možná za rok budu mít čím pochlubit. Ale salmonidi to nebudou.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:28® Libor
-
hecht> jasný, dvě pětadvacítky za sebou a padesát je tutovka
- Neděle 10. října 2010 ve 23:26® Libor
-
osprey> jsem rád že jsem si ten můšák koupil, líbí se mi to víc než vláčka. Na tlouštích jsem si to se suchou v létě užil, dovedu si tedy představit jak to musí bejt fajn s lipanama.