Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. října 2010 v 11:34® kerob
-
Piranha> taky si myslim, ze ho tlacil do dejchacu… jinak je jedno ze tvrdil o neoprenech, ze propoustej – at uz to tak je nebo neni, tak z nich stejne vylezes vzdycky mokrej
- Středa 6. října 2010 v 11:13® Piranha
-
hraji> podle mne ho chtel naverbovat do dejchacu.Urcute to je dobra varianta, ale placat takovy koktiy, ze neoprenky propoustej, to je blbost.
- Středa 6. října 2010 v 8:44® hraji
-
majkyss> nevěř prodavači úplně všechno. V obchodě, kde ti tvrdili takovou nehoráznost bych napříště nekoupil ani háček. Neoprény za 5000 to jsou udělané na míru. Žádné normálně vyrobené 4mm silné neoprény za cenu kolem 2500 nepropouštějí vodu.
- Středa 6. října 2010 v 8:23® ladamaj
-
majkyss>rovněž tvrdím pitomost a jestli budeš mokrej tak néz vody ale jak budeš spocenej.
- Středa 6. října 2010 v 7:57® Piranha
-
majkyss> pitomost.Mam troje a do dvou mi tece jen kvuli me blbosti.Pokud se nekde nenatahnes na nejakym smetisti a nerozriznes je o sklo, nebo nepropichnes o drat, tak samy tect nebudou.Je to neopren.Co by na to asi rikali potapeci
Za 5 mas dejhchace i s botama.
- Středa 6. října 2010 v 7:43® majkyss
-
Tak jsem si chtěl jít koupit neoprénový prsačky a moc mě nepotěšili.Pry prsačky levnější než 5–6 tisíc nejsou vodotěsné???Teče do nich nebo alespoň propouští vlhko?Co je na tom pravda?To by přece byla sama reklamace?Jaké máte zkušenosti?Poraďte!Dík Marek
- Úterý 5. října 2010 v 18:21® redtag34
-
Šnek> no jo no ale pak by se něco stalo … bo někdo by si postěžoval.. a je to v pytli … no jo no .. tak rybáři by to nemuseli ani střílet … co třeba myslivci ? to by taky mohlo jit aby jim povolili odstřel a nebo přímo nakázali no jo no .. ale je to Kormorán no ..... Kaziryb !
- Úterý 5. října 2010 v 17:59® Šnek
-
redtag34> já bych kllidně zavedl,že rybáři můžou nosit na ryby brokovnici,pár bročků a je po kormouších
- Úterý 5. října 2010 v 17:15® redtag34
-
Šnek> no jasny… přileti jich parta a je po rybách :-/ …
- Pondělí 4. října 2010 ve 20:33® Šnek
-
Barr> hlavně aby ti kormoráni nebyli..
- Pondělí 4. října 2010 v 19:36® redtag34
-
rarach> no jo no copa volavky ale kormoší … to jsou sviňácí … a nebo třeba v případu Mže 8 – NOREK … ač se přiživuje na sádkách tak je vidět i v řece
- Pondělí 4. října 2010 v 19:26® rarach
-
Barr> 6 volavek? Ty tam dlouho nevydrží,nemusíš mít strach, přece nechcípnou hladem.
- Pondělí 4. října 2010 v 19:02® Barr
-
Včera jsem byl chvíli na Otavě v Čepicích.6 volavek,už to začíná!
- Pondělí 4. října 2010 v 17:56® Chose
-
Šnek> nevím nepočítal jsem to
, ale z výsledkových listin (sobotních) měla minimálně půlka startovního pole zero.
- Pondělí 4. října 2010 v 15:24® Šnek
-
Chose> a kolik se nachytalo?
- Neděle 3. října 2010 ve 23:42® Chose
-
Ahoj všichni. Páč jsem byl o víkendu v Praze, tak jsem se jako divák zašel podívat na Orviscup, ale podle výsledků to byla slušná tragédie. Asi jak táhla voda, nebo nevím. dost málo lidí chytlo ( v sobotu, třeba to v neděli bylo lepší) vůbec nějakou rybu, doprovodný program taky nějaký chudší… se mi zdá že to rok od roku ztrácí na atmosféře…
- Neděle 3. října 2010 v 19:49® redtag34
-
člověk tu chvili neni a je toho tady
- Neděle 3. října 2010 v 18:49® Šnek
-
brčal> koukal jsem máš stejný člun
- Neděle 3. října 2010 v 18:29® osprey
-
brčal> Mám pocit, že právě ty Kamasany používám taky. Ale ty naše kudly nemají na to, aby s nimi něco vyvedly.
Záseky mi zatím seděly, co jsem zasekl, to šlo ven. Ale při velikosti těch ryb bych se tím nechlubil.
Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 18:30:30 uživatelem osprey. - Neděle 3. října 2010 v 17:59® brčal
-
osprey> tydle jsou ok aspon pro mě http://www.fmfly.net/…o-s-19-.html a tento jsem tam měl http://www.fmfly.net/…an-b940.html
Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 18:01:18 uživatelem brčal. - Neděle 3. října 2010 v 17:57® brčal
-
osprey> nejde o zdevastování má špatný oblouček a dlouhé raménko.na háček dlouhý 5 cm raménko necelý 1 cm zdá se mi že pak ryba špatně sedí po záseku do větší tlamy
- Neděle 3. října 2010 v 16:51® Šnek
-
brčal> tak to potom jo,tohle já nepreferuji
- Neděle 3. října 2010 v 16:33® osprey
-
brčal> Jo, to zamrzí. Asi byla slušná, když dokázala zdevastovat jednoduchý háček.
Já se štikám už přes měsíc nevěnoval. Nechytit náhodně pár kudel, pomalu bych nevěděl, jak vypadají.
- Neděle 3. října 2010 v 16:24® brčal
-
osprey> jj já jsem dnes jednu ztratil
kvůli háčku uplné na nic
hned jsem je hodil do koše
- Neděle 3. října 2010 v 16:01® osprey
-
brčal> U nás to není komu házet. Cvičně zajdu jednou dvakrát ročně na kudly a to mi stačí. Chytit pořádnou zubatici mi dá problém i s vláčkou, kterou docela umím, s mouchou bych si moc nevěřil, i když bych to třeba zvládal.
- Neděle 3. října 2010 ve 14:47® brčal
-
Šnek> už nemám nejoblíbenější nymfu ani suchou mušku.Teď preferuji mušky 10–30 cm dlouhé
brčál už nikdy Microsoft
- Neděle 3. října 2010 ve 13:22® Šnek
-
Piranha> no jasný,jinej kraj,jinej mrav…to už je ale jase z jinýho soudku,muškařim cca.1 rok a zatím,říkám zatím se o mongolsko ani bosnu nezajímám..je jasné že i tady v čechách nebude muška která je např. na Otavě TOP nemusí fungovat např. jak ty říkáš na Vltavě..
- Neděle 3. října 2010 ve 13:19® Šnek
-
ladamaj> celej život se učíš něco novýho
- Neděle 3. října 2010 ve 13:16® Piranha
-
Šnek> s tema kupovanejma mouchama.Ono pozor.Jsou muskari-vazaci co si vazou musky sami, ale kdyz jedou treba do mongolska, nebo slovinska ci bosny, tak si nechaj radi uvazat kazetku od profi vazace.Taky by jsi asi nechtel investovat treba 50.000,– do rybarsky vypravy a pak bejt nestastnej, protoze na tve musky, ktere chytaj treba doma na Vltave ti na Tolmince nejdou, nebo v mongolsku na ne nechytnes nic krom nejakych pidi rybek zvlastnich barev a onen Tajmen skace nemcum naproti na myšky z dute srsti od BUKA
Třeba.
- Neděle 3. října 2010 ve 13:06® ladamaj
-
Šnek>ok tak to jo, to víš setkávám se se spoustou lidí dobrých ale převážně vychcánk.proto ta otázka jink nic proti já vážu víc jak 30l. a pořád se učíš asi takto.