Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. července 2010 v 9:05® Tommy
Tommy

Luda> :-D :-D :-D

Čtvrtek 8. července 2010 v 8:35® Luda
Luda

Jak.novi> To ho naučil Vladah. :-93;

Čtvrtek 8. července 2010 v 0:16® Jak.novi
Jak.novi

BlueShark> No, alespoň ovládáš češtinu. :-))

Čtvrtek 8. července 2010 v 0:14® BlueShark
BlueShark

Jak.novi: Úplně se poznávám :-D

Středa 7. července 2010 v 19:26® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Vím, že blueShark je chytrý a se sebou vyrovnaný člověk (nebo mi to tak aspoň připadá). :-))

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 19:27:46 uživatelem Jak.novi.
Středa 7. července 2010 v 19:20® Piranha
Piranha

Jak.novi> v poho, aspon uz to vis 9-)

Středa 7. července 2010 v 19:07® BlueShark
BlueShark

Jak.novi: :-D

Středa 7. července 2010 v 17:36® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Promiň, ale já reagoval úplně na něco jinýho. :-))

Středa 7. července 2010 v 17:28® Piranha
Piranha

Jak.novi> On mysli mne :-)) :-P ale vis jak, jednim dovnitř, druhym ven.

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 17:33:08 uživatelem Piranha.
Středa 7. července 2010 v 17:04® Jak.novi
Jak.novi

BlueShark> A kdo to má jako vědět? :-))

Středa 7. července 2010 v 17:01® BlueShark
BlueShark

Jak.novi: To byla sranda :-)

Jinak pozor na závist a propagaci hovadismu člena níže na jiných serverech :-D

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 17:02:02 uživatelem BlueShark.
Středa 7. července 2010 v 15:41® Piranha
Piranha

fikus> Vim o Monfish, ze to delaj, ale riskl jsem to a zkusil to udelat sam a vyslo to.Je to OK.Snura pracuje porad stejne a ai tezko se mi povede vyhazet tu cast snury, ktera je opravena.Je to 18m. Proste uzavreno, ale dekuji za zajem. Az budu mluvit s Romanem Vlčkem, tak se ho zkusim zeptat, zda je to jink, nebo alespon podobne ta oprva.

Středa 7. července 2010 ve 14:06® fikus
fikus

Piranha> nevím jestli to je ještě aktuální, ale zde opravují lajny. http://rybarske-potreby.monfish.com/…-27,516.html jak kvalitně, to nevím, jen jsem na to narazil při brouzdání netem.

Středa 7. července 2010 ve 13:48® Mates(původní)
Mates(původní)

Fugas> Dej si tam co chceš, své jsem ti řekl.:-))

Středa 7. července 2010 ve 13:44® Fugas

Mates(původní)> asi zkusím tohle:http://www.hobby-g.cz/…44-DT3F.html?….

Cenově je to takovej střed, až jí zprasim tak jí můžu otočit. Snad si bude s prutem rozumět. Mam z toho po zkušenosti, že s 5 prutu lítá 7 intermída celkem strach…vždyť víš:-O

Středa 7. července 2010 ve 13:33® Libor
Libor

Tak jsem v těch vedrech zanechal za sebou sumcovláčku, štiky apod. a chopil se mušáku, až mě ruka bolela. Na suchou mouchu jsem přesvědčil asi 15 tloušťů, ale ten největší odhadem 45cm se mi po slušném boji v proudu vypnul.

Svojí levostí při nahazování k protějšímu břehu jsem urhl pár mušek o vegetaci, což mě docela štvalo. Překvapilo mě, jak i docela velká ryba sebere mušku velice jemňounce (o to je to pak větší divadlo po záseku).

Celkově jsem rád že jsem se do mušení pustil, je to zas jiná dimenze. Děkuji všem za cenné rady pro začátečníka, zejména pak Regulusovi.

Středa 7. července 2010 ve 13:28® Mates(původní)
Mates(původní)

Fugas> Dej si tam co chceš, své jsem ti řekl.:-))

Středa 7. července 2010 ve 13:18® Fugas

Mates(původní)> já hledal vhodnou šňůru a našel jsem v trojce několik verzí označených jako „delikate“ a podobně a jsou to WF, tak jsem z toho volaký zmetěný…

třeba tohle: http://www.hobby-g.cz/…on-WF3F.html?…

http://www.hobby-g.cz/…i-snura.html?…

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 13:21:02 uživatelem Fugas.
Středa 7. července 2010 ve 13:11® Mates(původní)
Mates(původní)

Fugas> Tak mě se nevěří? Dobrá, budu si to pamatovat. A navíc, ještě ten prut nemáš.:-))

Středa 7. července 2010 v 10:13® Piranha
Piranha

regulus> je to v pohode, na pstruhovky kam chodim nepotrebuju ani pulku z toho co je dobry :-) a pokud budu na stojaku hazet dalky, tak tech 18m je takova moje hrana se čtyrkovym klackem.A to snad postaci.Kazdopadne nova lajna bude, to bez debat. A kdyby nahodou mi to neco vytahlo za to napojeni, tak je to tak pevny ze se driv pretrhne 0,30mm vlacec nez v tom spoji.A takovej vlsec tam samo sebou necpu :-)

Středa 7. července 2010 v 10:00® Fugas

Jakou šňůru na „trojku“ prut, DT nebo WF? Předpokládám že asi DT, chci to na měnší říčku a převážně sušení. Můžete doporučit klidně i konkrétní model, já nemám moc zkušeností. Dík

Úterý 6. července 2010 v 16:50® regulus
regulus

Piranha> obávám se, že to nespravíš, buď si zvykneš, že lajna má už jen 18m, pokud byla DT, tak včil je už WF a pokud ti to nevyhovuje, tak koupit novou.

Úterý 6. července 2010 v 15:56® brčal
brčal

Tomik> jj stojí za to :-)

Úterý 6. července 2010 ve 14:37® Tomik
Tomik

brčal> Ty zátěžové testy mluví za vše že? Má ho kamarád a dělali jsme s ním hrozný věci, a vše přežil, jako vrchol považuju golfák hokejkou proti zdi…

Úterý 6. července 2010 ve 14:26® brčal
brčal

Tomik> nějak tak uvažuji :-) podívám se co mi nabídne operátor :-)

Úterý 6. července 2010 ve 14:19® Tomik
Tomik

Brčal> Pokud nejsi náročný na vybavení telefonu tak doporučuju toto> http://www.evolve-survivor.cz/ Pro běžného uživatele nezničitelné…

Úterý 6. července 2010 ve 14:15® brčal
brčal

Nedá se nic dělat musím koupit i mobil vodotěsný :-) jinka se nedoplatím zase jsem tam hupnul celý :-D Jedna fotka ze včerejška

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img35765.jpg
Úterý 6. července 2010 v 9:40® bubu
bubu

Piranha> bubu „trpí“ pracovně v Praze Dejvicích a je zatím bez netu

Úterý 6. července 2010 ve 4:32® Piranha
Piranha

Jinak panove co maji zlate rucicky a mozna jeste vic,nedavno se mi stalo, ze jsem prefikl snuru.Bylo to ve vterine o navijak a prave ne muj ale stalo se a proto se chci optat, jakym zpusobem se to opravuje. Ja si to tedy dal do kupy a vyhoda byla ze jsem to upalil na 18m, kdyz jsem lurkoval. Nevim jak se to dela, ale napadla mne silenost vzit kousek backingu a do nej podstive vsoukat oba konce snury a zalepit lepidlem. Druhy den jsem udelal zkousku a nepretrhl jsem to.A prechod v tom bode opravy resp. ten backing na snure ani nejak nevadi. Ma nekdo nejakou zkusenost s tim opravovanim te snury? Diky.

Úterý 6. července 2010 ve 4:25® Piranha
Piranha

ZN> on je mistr feederu, ne klamu :-) Statistiky tvrdi že v prumeru za 24h dokaze chytit neco okolo 500 ryb. Brano v prumeru :-))

Kde je BUBU, nevidel jsem ho tu nejak delsi dobu, ze on tomu feederu taky prisel na chut :-P