Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. června 2010 ve 22:48® brčal
-
osprey>
tak to potom ju
ale je to levnější než si myslýš
pro nor vázače to vyjde 1 ks na 25 kč
- Pondělí 28. června 2010 ve 22:37® osprey
-
brčal> Neblázni, na to abych uvázal své tři mouchy, nenakoupím fůru materiálu
Je tam drát ze starého kabelu, marabu, pár vláken Crystal flashe a kus nevydělané kůže z králíka Karla. Když se namočí, chodí celkem dobře.
Jsem člověk, co permanentně nemá čas. Obvykle uvážu nějakou mouchu až když chci muškařit a zjistím, že jako obvykle nic nemám. Vazači vážou krásné mouchy a připouštějí, že nejlépe mnohdy berou ryby na mouchu lehce „okousanou“. Zkrátil jsem to, vážu rovnou ty okousané
Ze mě by normální muškař zešedivěl…
- Pondělí 28. června 2010 v 18:54® brčal
-
osprey> uvázej něco v takovém duchu
Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 18:56:06 uživatelem brčal.http://www.pikeflyfishing.co.uk/flies/dna.htm a klidně přidej nějaké furabu jako hlavičku pokud nechceš používat zrovna epoxid .Není to s mojí hlavy víc ví MD s vázáním takových stremrů
- Pondělí 28. června 2010 v 18:52® brčal
-
osprey> osobně jsem zahodil zonker na štiku.není to špatné, ale není to tolk úspěšné. Používám spoustu různých umělých materiálů a v dnešní době ani moc ne od českých výrobců. Třeba niť big fly od uni je výtečná a v různých barvách jen je trochu dražší ale lepší než co nabízejí tuzemští výrobci a tak je toho spoustu
Zonker chodí pěkně ale nedá se to srovnat s různými vlasy atd. pak to chodí uplně jinak
Natočil bych to jen nemám foťák a kameru ted riskovat nebudu před dovolenou
- Pondělí 28. června 2010 v 18:23® osprey
-
brčal> Klidně. Ostatně na tom málo záleží. Další kolo štikomouchy vidím tak někdy na srpen
- Pondělí 28. června 2010 v 17:55® brčal
-
osprey> mám dlouhý hák jiné lanko bez karabinky a jiné mouchy
nebude to spíše v tom
- Pondělí 28. června 2010 v 16:52® osprey
-
brčal> Jednak jsou malé a druhak jsou opatrné. Tady u nás si štika už od útlého věku musí dávat zatracený pozor než vezme něco do huby. A navíc to dělá ten dlouhý hák.
- Pondělí 28. června 2010 v 16:49® brčal
-
osprey> Pěkné štičky
Jen se koukám že to mají málo šluklé.U mě to mají skoro pokáždé šluklé
- Neděle 27. června 2010 ve 23:02profil byl smazán
-
osprey> Nákýho koupim,nebo seženu a zkusim to teda
on výsledek bude stejně stejnej
- Neděle 27. června 2010 ve 22:52® osprey
-
mannice> No kouknu se do vody jak to chodí a pak se to tak snažím tahat. Oproti přívlačovým prutům je ale možnost vedení nástrahy špičkou prutu poněkud omezená, takže hlavně jde o to správně tahat za šňůru.
Nedělej z toho vědu a zkus to. Strímr se musí dostat rybám před oči, materiál na něm musí ve vodě „pracovat“ a nesmí být moc těžký.
A nemysli si, že to umím. Jenom se nebojím
- Neděle 27. června 2010 ve 22:48profil byl smazán
-
osprey> Můžu se zeptat jak se takovej streamr,pokud je to streamr vede na mušáku?Taky bych to rád zkusil u nás na MP.
- Neděle 27. června 2010 ve 22:43® osprey
-
brčal> Tak tadyhle jsou nějaké fotky z mojí letošní štikomouchy. Ale jsou to ryby do padesátky. Větší se tu nějak blbě hledají.
- Neděle 27. června 2010 ve 14:33® brčal
-
Bubu pokud s toho aspoň něco vyčteš.Jinak je dám na svoje stránky postup a vzory nějakých streamrů jak bude funkční foťák.
- Neděle 27. června 2010 ve 14:31® brčal
-
Pokus dva
- Neděle 27. června 2010 ve 14:11® brčal
-
Pár dnešních fotek
Tento příspěvek byl editován 27.6.2010 14:12:20 uživatelem brčal. - Neděle 27. června 2010 v 11:08® brčal
-
osprey> už se těším.Já byl dneska znovu a kolega má ještě o 10cm větší
ale vláčka.Já okouna 40 cm
k tomu jsem zajel pod vodu tak i mobil a foták v čudu
klasika. Pošlu fotky od kolegy
- Sobota 26. června 2010 ve 13:54® osprey
-
brčal> Krásná, važ si toho. U nás jsem od zahájení o podobné ani neslyšel.
Tím, že je na mouchu, je dvojnásob cenná. Zkusím poštrachyt a dát sem taky něco. Letos mám na mouchu tři – ale spíš takové symbolické.
Mimochodem – já bych se toho, že mi dojde backing bát nemusel
- Sobota 26. června 2010 ve 13:36® Piranha
-
brčal> tak jsi se dockal ty 80+ co
gratuluju.
- Sobota 26. června 2010 ve 13:23® Padis
-
brčal> pěkná rybky na mušák gratulace
- Sobota 26. června 2010 ve 12:42® ladamaj
-
brčal>gratuluji ty výskoki znám moc dobře je to opravdu adrenalín a supr zážitek.
- Sobota 26. června 2010 v 11:40® brčal
-
fikus> 85,5 cm
a na toho stejného co jsem ti dával a chytnul jsi na něho štiku jen jsem na něm udělal drobnou změnu.
- Sobota 26. června 2010 v 11:38® fikus
-
brčal> no teda Honzo, velká gratulace, kolik měla?
- Sobota 26. června 2010 v 11:31® brčal
-
JJ pachatel při výskoku
- Sobota 26. června 2010 v 11:13® brčal
-
Tak dnes jsem vstanul po dlouhé době ve 3 ráno a vyrazil na štiky. U vody jsem byl kolem 4 hod., nasadil jsem pěkného streamra a přesně ve 4 hod. jsem začal chytat. Po chvilce záběr a ejhle první štička na prutu kolem 50 cm, vyfotil jsem si ji a pustil. Obešel jsem rybník skoro celý do kola než jsem chytil druhou štičku, byla větší a pěkná
Tento příspěvek byl editován 26.6.2010 11:20:58 uživatelem brčal.. Na místě jsem zůstal a chytal dál. Po 20 mintách záběr těsně pod nohama a šnůra letí do vody jak šílená. Koukám a co teď?! Vzpoměl jsem si, že jsem v zimě flákal a „nemám baking“
průser
. Ale naštěstí jsem to ustál
pár výskoků, 15 minut zdolávání a je v podběráku. Koukám a říkám si „tý jo, chytil jsem pro mě na mušák "obludu“ v naších vodách"
Ps: Osprey i u nás jdou na streamry velké štiky
- Sobota 26. června 2010 v 9:20® brčal
-
takže dnes jsem byl ráno zamušit trochu a chytl jsem tři štičky fotky dodám až je trochu upravím at se máte na co koukat a věřte že budete mít na co
- Pátek 25. června 2010 ve 14:24® redtag34
- Piranha>
- Pátek 25. června 2010 ve 13:46® ladamaj
-
Piranha> váže to muj syn vasekmaj a docela se mu to daří.
- Pátek 25. června 2010 ve 13:44® ULPA
-
Piranha-tak si chyť živýho a dej si ho na háček a nemusíš nic vázat
- Pátek 25. června 2010 ve 12:28® Piranha
-
Kluci vazácký, motáte taky někdo imitace lučních koníku? Tuhle jsem pozoroval sice to byl stoják, ale i tak se mi to líbilo že když jsem šel okolo rybníku lučinou, tak jak přede mnou skákali ti koníci, tak někteří se spletli a hupsli do vody. Ihned nasledoval prudký záběr od plotic a všiml jsem si i línu. Tak bych chtěl na pískovně zkusit nějakého toho koně.Pokud někdo motá něco podobného, tak bych uvítal nějakou inspiraci. Díky
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:13® iceman
-
Pokud se Vám líbí popání s mušákem, tak si sežeňte tento filmeček, je tam štik, záběrů, popání spousta http://www.hatches.tv/play.php?…