Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 21. června 2010 v 15:36® kerob
-
caddis> nelibi se mi to – ja lepeni pouzivam bez problemu se sundanim spojky, jsem tak zvykly a jinak to delat nebudu. Obrazek jsem udelal podle toho, jak to delam ja a nevidim sebemensi duvod, proc by muj obrazek mel prezentovat pohled na vec nekoho jinyho, bud at si dotycny udela vlastni obrazek a pokud toho neni schopen, at to popise slovy… ale aby zde existoval mnou vytvoreny a podepsany obrazek s necim, s cim nesouhlasim (nelepit), me uprimne receno dost vadi… mozna i sere bych se nebal rict.
pokud je mozne ten predelany obrazek odstranit, byl bych rad.
- Pondělí 21. června 2010 v 15:32® kerob
-
Piranha> to se docela hodne pletes – to, ze je obsah webovek ztazitelny a je jedno jestli z osobnich, firemnich nebo jakychkoliv jinych stranek, jeste neznamena, ze to muzes takto delat a dal pouzit. To opravdu v poradku neni a neni rozdil mezi logem, fotkou, ilustraci nebo treba textem – vse ma sveho autora a jen ten ma pravo delat jakekoliv upravy a danou vec dal prezentovat, pokud nejakym zpusobem nepreda prava nekomu dalsimu.
- Pondělí 21. června 2010 ve 13:53® Libor
-
Piranha> ahoj, pleteš se, pokud něco dáš na web, nikdo to veřejně dál bez souhlasu použít nesmí.
- Pondělí 21. června 2010 ve 13:33® caddis
-
kerob> ak sa ťa to tak dotklo, ospravedlňujem sa ti… ak by som to len napísal, prešlo by to len tak, takto je o tom aspoň diskusia a to asi aj ide, nie?… chlap zalepí rýchlospojku a pri výmene zistí že nejde dolu, že musí strihať zo šnúry…toto sa mu nebude páčiť, a nie že niekto upravil nákres…
- Pondělí 21. června 2010 ve 12:29® regulus
-
kerob> z jedné strany s tebou souhlasím, že to moc košér není, ale z druhé to asi zbytečně moc dramatizuješ, je to jen obrázek upevnění rychlospojky, žádný umělecký dílo jako fotka apod. …
- Pondělí 21. června 2010 ve 12:19® Piranha
-
brčal> vem čert DéTéčko, toho fiknes a otocis ale WéeFko uz by bolelo asi.I kdyz mozna ten pretizenej konec kolik ma tak 9m? Snad by se jeste dalo pouzit.
- Pondělí 21. června 2010 ve 12:17® Piranha
-
brčal> 1,5m?Asi by mi jeblo
s tim clunem to uz je docela extremek a stane se to asi jen na MP, pokud to neni P jezero kde se smi s lodema. Semnou by to asi seklo
- Pondělí 21. června 2010 ve 12:15® Piranha
-
kerob> pokud neco das na internet tak musis pocitat s tim ze si ty fotky nekdo upravi, zneuzije a tak.A bez toho aby se nekdo obtezoval te vyhledavat a ptat se.Pokud nechces aby je nekdo nezneuzival, tak je tam nesmis davat.Internet je mocnej carodej. Nevim jak je to právně podlozeny s tim, ale myslim si ze pokud neco vkladas na verejny veb, je to verejne pouzitelny pro vsechny. Otazkou je traba logo, ktere je brano jako znacka a to je souditelny, kdyz to pouzijes za ucelem sveho zisku.
- Pondělí 21. června 2010 v 11:59® brčal
-
Piranha> pěkná štika vyjela zakousla a přkousla přímo před našima očima.Mi jsme koukali jak dva ňoumové a ejhle šňůra byla v motoru
po 20 minutách ji zkratily o 1,5 m
jestli je ještě chytatelna musí vědět Fikus
- Pondělí 21. června 2010 v 11:59® kerob
-
Piranha> fuk to mozna je a mozna neni… uz mockrat se mi stalo, ze moje fotky a ilustrace pouzil nekdo jiny bez meho souhlasu a to i komercne a proto jsem na to dost haklivy. Kazdopadne slusnost je se zeptat, navic to co tim chtel rict, slo bez problemu napsat bez zasahu do ciziho obrazku… popravde si priste vkladani cehokoliv asi dost rozmyslim.
Jinak ja to jen velice zlehka zakapnu lepidlem, aby ta buzirka nemohla sjet treba pri pruchodu ockama, protoze se tam skoro neda zpatky nandat. V pripade nutnosti vymeny spojky neni problem.
- Pondělí 21. června 2010 v 11:44® Piranha
-
Jinak by mne zajimalo zda uz z vas nekdy tu snuru pretrhnul.Kolik vubec ta lajna vydrzi.Kdyz se treba nejak spatne sekne na dne (potapivka), nebo treba kdyby se nesikovne zamotla o nejaky strom ve vode u hladiny a neslo to vytahnout.Zda se to pretrhne nejak kulturne, aby se dala znovu pouzit, nebo je to ztraceny.
- Pondělí 21. června 2010 v 11:42® Piranha
-
kerob> v klidu je to uplne fuk ne.Mel jsi si tam napsat autorska prava vyhrazena
a treba by si toho nevsiml.Jinak ja tu spojku take vubec nelepim.Je to pak snadne ji sundat a vymenit, kyz se treba nejak poskodi.
- Pondělí 21. června 2010 v 10:52® kerob
-
caddis> neprijde ti ponekud drze zasahovat do mnou vytvorenych obrazku? Klidne jsi mohl napsat ze nelepit, ale takto se mi to ani v nejmensim nelibi!
- Pondělí 21. června 2010 v 8:13® fikus
-
brčal> druhý den mi ani nepřipomínej, jediný záběr dne a ukousnutý strýmr, hned na to jsem namotal lajnu na lodní šroub. Mám po štice i po potápivce
- Neděle 20. června 2010 ve 12:07® brčal
-
fikus> První den bylo trápení ale druhý jsme něco chytly
Hranolky na grilu budem muset zopakovat
- Neděle 20. června 2010 v 11:49® fikus
-
brčal> a že to byla potvora hezká. S rybama to bylo sice trápení, ale výlet to byl moc hezký. Hlavně ty hranolky na grilu.....
- Neděle 20. června 2010 v 10:59® brčal
-
Jo tady jsme muškařily s fikusem
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 11:00:21 uživatelem brčal.pěkně mu to kousek od toho uhryzla štika
Já se nemůžu dostat na větší štiku tento rok nějak se nedaří jenom samé malé
- Neděle 20. června 2010 v 10:34® brčal
-
fikus> doporučím trochu važ ten streamr rapala uzlem je na to nejlepší co mám vyzkoušené
a tipuj at mám co chytat u tebe na přehradě což znamená každý den se chod dívat at víme kde loví jak se tam zastavím
- Neděle 20. června 2010 v 10:19® fikus
-
brčal> jj, přesně, je super.
- Neděle 20. června 2010 v 9:33® brčal
-
fikus> chytal si s tím lankem co sis koupil ?
- Neděle 20. června 2010 v 9:32® brčal
-
fikus> tak to gratuluji.Já byl dnes ráno a v pátek,ale nedaří se moc všechno malé.V pátek jsem si chytnul 2 a dnes jsem nevstanul tak pak byla mizérie po 6 už nic nechtělo žrát
Pár fotek novodobý muškař
D
- Neděle 20. června 2010 v 0:10® fikus
-
brčal> dnes jsem na tvého strýmra v přítoku vyžehlil jednu necelou půlmetrovku. Viděl jsem ji tam zalovit, tak jsem ho tam poslal a na druhý hod už visela...... (oprava…včera
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 00:11:59 uživatelem fikus. - Sobota 19. června 2010 ve 22:21® brčal
-
rybář12345> Hodně se to stávalo u mušek s výřezů ty se kroutily strašně .-)
- Sobota 19. června 2010 ve 14:59® osprey
-
jiris> Tak vy jste si tam postavili takovýhle tobogán a teď byste ještě přehrady?
Ještě, že u nás si ta tlupa technokratů hraje jen se splavňováním Vltavy…
- Sobota 19. června 2010 ve 14:45® olda
-
redtag34> http://www.muskareni.cz/czech/ffbox.swf
- Sobota 19. června 2010 ve 14:26® osprey
-
redtag34> Pár se jich tu před časem mihlo. Kdyby nikdo nic nedal, projeď tuhle diskuzi pár týdnů dozadu.
- Sobota 19. června 2010 ve 14:02® redtag34
-
nemá někdo fotky pošvatek ? (mušky) ?
- Sobota 19. června 2010 ve 13:54@ rybář12345
-
osprey> je možny že to bude tou velikosti mouchy no na chrostiky chytám no a právě u těch se mi to stává ale mám na ně úspěch tak to radši párkrát převážu ale jak tomu zamezit tomu kroucení neví někdo ?
- Sobota 19. června 2010 ve 13:51® Sander
-
jiris > závody jsou debil.
Na ty je škoda i louže po dešti. - Sobota 19. června 2010 ve 13:50® jiris
-
Sander> na závody idealní co