Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:38® Mates(původní)
-
Buko> Je to tady na webu http://www.chytej.cz/…pest_na_oko/ projdi si to. osobně se mi to zdá dost peněz.
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:40:45 uživatelem Mates(původní). - Pondělí 10. května 2010 ve 23:38® Firetiger
-
jiris> hele, letos jsem vůbec nekoupil povolenku pro Východní vojenský okruh – loni jsem se k vám dostal dvakrát, to se mi tak nějak nerentuje – ale možná bych zkusil koupit někdy hostovačku. Lipani volají… zkusím Ti cinknout, ju?
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:15® Buko
-
Mates(původní)> Souhlasím s Irisem. Nevím kde to bylo. Na Sk by to mohlo té ceně i odpovídat.Střílím od pasu.Zeptám se. Můžeš mi prosím poslat odkaz na Pěst na oko? Můj mail znáš. Díky..
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:05® jiris
-
Firetiger> nechystas se k nam?
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:59® brčal
-
Buko to objasnil
a i se málem prásknul jetě že nemá auto s el.sklam stahování
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:51® Mates(původní)
-
Firetiger> To musí být dobrota. Závidím.
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 21:52:18 uživatelem Mates(původní). - Pondělí 10. května 2010 ve 21:46® Firetiger
-
Mates(původní)> neprohnal jsem udírnou, ale grilem – rozkoš v pysku…
Buko> tak na místě kdes to fotil bych chtěl bejt…
ani bych nepotřeboval prut, jen bych nasával atmošku všemy póry svého těla…
- Pondělí 10. května 2010 v 19:33® bubu
-
v Dánsku se uchlastají k smrti.
- Pondělí 10. května 2010 v 17:38® jiris
-
Mates(původní)> 50 litrů za 85 cm hlavatku. Hmmm, koupíš ji lacněji.
- Pondělí 10. května 2010 v 16:35® Mates(původní)
-
Buko> Chtěl bych se tě zeptat, v rubrice „Pěst na oko“ se probírala ta hlavatka 85cm, zaměněná za duháka, prý tomu chlapovi poslali výzvu na odevzdání papírů a návrh na pokutu ve výši 50 tis. Myslíš si, že ta cena je adekvátní?
- Pondělí 10. května 2010 v 16:30® Mates(původní)
-
Buko> Viz. fotka, to jsem ještě nikdy neviděl.
- Pondělí 10. května 2010 v 16:08® Libor
-
Buko> já bych na ně s dvanáctkou a čtyřkama brokama vyrazil hned a viděl by jsi jak by padali. I s šestnáckou by to šlo v poho. Na 150m je to ale samozřejmě nesmysl.
EDIT: fotka pěkná, má atmosféru
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 16:08:51 uživatelem Libor. - Pondělí 10. května 2010 v 16:07® Buko
-
osprey> Zapoměl jsem napsat, že fotka nemá digi šum.To vše je hmyz.Podobné rojení sem zažil asi před 33 lety na Hornéj Orave
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 16:07:35 uživatelem Buko. - Pondělí 10. května 2010 v 15:53® Buko
-
hecht> Já se při čtení některých Tvých příspěvků usmívám.Takže ke kormoránovi.Naprosto nic o tom nevíš a jen jen tu prezentuješ blábolení kamaráda. Nezlob se na mne ale je to tak......Má zkušenosti a tvrdí že základ úspěchu jsou malé broky, ty prej na tu mrchu platí. Jo, a nemyslím zrovna bažanta Ten Tvůj kamarád blábolí a Ty jsi převzal jeho neověřené vědomosti.Nikdy na kormorána nestřílel jen machruje.Na bažanta platí malé broky. To souhlasím. Peří kormorána je jiné.Žádného by dvojkama brokama nesundal a navíc by se k němu nedostal. Takových pivních teorií jsem už slyšel.Dále jsi napsal… Brokem zcela normálně. Jo bažanta , tak to beru. Na kormorána jedině prům 4mm Kolik je broků prům 4 mm v brokovém náboji ráže 12? Kolik broků ho trefí na 150 m?Zeptej se jej? Vyhozené peníze za brokové náboje. Co tak ráže 17? Jsi voják něco by jsi o balistice měl vědět.viz Osprey Mohl bych psát víc, jen mne to už nebaví.
Osprey:Mám za sebou jeden zážitek s malorážkou (nikomu se nic nestalo) a fakt bych si každou ránu do prostoru, kam pořádně nevidím, dobře rozmyslel. Vím o čem mluvíš. V klidu je ráže 17 a asi HSM, nezapamatoval jsem si to. 200 m je to tutovka a projektil dopadá po 300 m na zem. Nikoho neohrozíš.Puška za 14 litrů, Patrona za 3 kačky,optika za 35 litrů a střílí se na 150–200 m z auta kde elektikou otevřeš všechna okna. Jinak mrchy odletí. Zdar a kormoránům zmar. A něco na odlehčení na závěr je v příloze. Osprey, lítaly mezi nima i střechatky.To jsem viděl poprvé. A nějak mi to rozum nebere.Zeptám se G Moolise
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 15:54:54 uživatelem Buko. - Pondělí 10. května 2010 v 0:25® Mates(původní)
-
Firetiger> A už si jí prohnal udírnou?
- Pondělí 10. května 2010 v 0:19® Firetiger
-
Peledě na Bohdanči furt berou
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 00:20:00 uživatelem Firetiger. - Neděle 9. května 2010 ve 23:57® Mates(původní)
-
osprey> Ono i s brokama neni sranda, už jsem párkrát u vody ležel a řval: „Kreténi, jsou tu lidi“
- Neděle 9. května 2010 ve 23:46® osprey
-
Mates(původní)> Jo, nějaká pravidla na to opravdu jsou (přesné znění neznám) a s kulí není sranda. Mám za sebou jeden zážitek s malorážkou (nikomu se nic nestalo) a fakt bych si každou ránu do prostoru, kam pořádně nevidím, dobře rozmyslel.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:40® Mates(původní)
-
osprey> To je na prd, otomnic. Tak lidi co mají papíry na flintu tohle určitě znají.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:33® osprey
-
Mates(původní)> Kule vystřelená šikmo vzhůru letí několik kilometrů, dopadá v oblasti, kam střelec nevidí a po celé dráze letu má smrtící účinek. A to i v případě, kdy prolétne kormoránem.
Nelze střílet nahoru, pokud si člověk uchová alespoň kus základní zodpovědnosti, možná to předpisy dokonce zakazují.
Je to i jeden z důvodů, proč se stavějí posedy – střílí se proti zemi (samozřejmě střelec je míň vidět a sám má přehled, rozptyluje se jeho pach,…)
- Neděle 9. května 2010 ve 23:08® Salmo1
-
brčal> Podívejte kormorán chytrý je o tom žádná,ale tlumení jeho populace střelbou je běžná v celé Evropě.Člověk jako druh to také není žádný blbec a v likvidaci jiných druhů bude stát s velkým náskokem v čele žebříčku
Já bych se toho nebál,jen houšť a větší kapky. http://www.peca.hu/video/page_1/?…
- Neděle 9. května 2010 ve 23:05® Mates(původní)
-
Libor> Já se v tom moc nevyznám, ale kule s optikou je špatná?
- Neděle 9. května 2010 ve 22:44® Libor
-
Dolet broků se zpravidla počítá x 100m, to znamená že 4mm brok dolétne 400m. Co se týče vzdálenosti na kterou to bezpečně ptáka usmrtí, ta se bude pohybovat zhruba do 60m. (v závislosti na druhu patrony a velikosti broku).
Jinak jsou to ale najivní názory, byl by hloupej ten myslivec, který by šel bez povolení takto počínat.
Kule je nevhodná.
- Neděle 9. května 2010 v 17:09® brčal
-
K tomu by určitě řekl více někdo jiný který se lépe vyzná ve zbraních.
- Neděle 9. května 2010 v 17:04® brčal
-
hecht> nemám páru jak daleko dostřelí brok ale lepší je kulovnice menší ráže než prskat brok na 60 m kdy tam s pravidla ani nedoletí. Ten pták tě nepustí na krátkou vzdálenost jedině tam kde přenocuje jinak nemáš šanci
- Neděle 9. května 2010 v 15:42® hecht
-
brčal> dle nejmenovaného zdroje, je to blbost. Brokem zcela normálně, čím jiným bys na ně taky chtěl pálit. Samonaváděcí rakety jsou totiž o dost dražší, než brokový náboj
- Sobota 8. května 2010 ve 20:47® brčal
-
Mates(původní)> myslým jsi že tu je dobrovolníků spoustu má to jen jeden háček.Co mi hodně lidí říkalo tak s brokem se na ně nedá střílet bo vědí do předu o tobě a nepustí tě na krátší vzdálenost..... mají to odukoušené
- Sobota 8. května 2010 ve 20:40® fikus
-
když ryby neberou .......
- Sobota 8. května 2010 v 19:43® regulus
-
Mates(původní)> ale jo, já su pro každou špatnost, jen si fakt myslím, že by to moc nepomohlo. Nerozumím tomu, ale kdosi tu psal, že to chce čtverky broky, střelíš jednoho a druhýho už netrefíš. Možná by neškodilo jich pár picnout a pověsit na stromy kolem řeky, ale tak aby to ekologové nemohli sundat. To by byl průser …
- Sobota 8. května 2010 v 15:25® Mates(původní)
-
regulus> Já myslím, že kdyby se to zburcovalo, tak Matesů bude dost vem si, že 6 stovek je sto ran.
Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 15:27:49 uživatelem Mates(původní).