Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. května 2010 ve 20:35® thymallus
-
Piranha> nožky jsou z černý bužírky a v nich nasoukaný chlupy ze smetáku
tělíčko je gumová rukavice, trochu přelakovaná – taková muška z materiálů z kumbálu… Naživo je k vidění u Zemana pod pultem – věnoval jsem ji panu Pučelíkovi, že má se mnou vždycky takovou trpělivost
- Úterý 4. května 2010 ve 20:34® Buko
-
PJ> Ptal jsi se na matroše. Syntetic dubbing,elastic body glass,PH wings vše od maiba-fly,bažant na nohy a zbytek je biots. Chrousta jsem dostal od Danka. Zbytek jsem nevázal já.
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 20:35:23 uživatelem Buko. - Úterý 4. května 2010 ve 20:27® Piranha
-
thymallus> a nohy jsou z ceko prosimte.To neuhdnu, to vidim poprve.
- Úterý 4. května 2010 ve 20:26® Piranha
-
thymallus> ale koukam ze hodne lidi pouziva boddy, ja zustavam u dabingu a hřbítkove folie, nekde jsem narazil, uz nevim kde na folii, ktera byla vybarvena origo jako pošva.Tak trochu tygrovany to bylo.Nevim.
- Úterý 4. května 2010 ve 20:24® osprey
-
thymallus> Ještě chybí, aby vylezla z řeky na trávu, vysoukalo se z toho imago a nechalo tam svlečku s háčkem
- Úterý 4. května 2010 ve 20:19® thymallus
-
Piranha> ty pouzdra jsou z lakovaných a vystřižených pírek a je to celý počmáraný černou fixou. Na nějaký kupovaný krovky už jsem taky narazil, ještě jsem je ale netestoval…
- Úterý 4. května 2010 ve 20:12® Piranha
-
thymallus> tak ted jsi to tu rozštíp.To je ona.Parada.Z ceho jsou ty krofky jakoby.To je ostruhnuty nebo se da koupit uz neco hotovho?
- Úterý 4. května 2010 v 19:53® thymallus
-
Add k pošvatkám, jednu vám sem hodím do placu. Už je to ale profláknutá fotka
…
- Úterý 4. května 2010 v 18:25® fikus
-
Libor> V Praze jsem navštívil Monfish, Spin Fly a Zemana. U toho posledního jmenovaného se mi líbilo asi nejvíc, tedy aspoň co se vázacích materiálů týče.
- Úterý 4. května 2010 v 17:54® Mates(původní)
-
Piranha> Na ty jsme taky zapoměl........................
- Úterý 4. května 2010 v 17:38® Piranha
-
Libor> Monfish Počernice
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 17:43:34 uživatelem Piranha. - Úterý 4. května 2010 v 16:57® Mates(původní)
-
Libor> Ještě je Jiří Šindelář, firma JISI, kdesi ve Stodůlkách myslím, nikdy jsem tam nebyl, ale občas si u něj něco objednám.
- Úterý 4. května 2010 v 16:55® Libor
-
Mates(původní)> super, děkuji mnohokrát!
- Úterý 4. května 2010 v 16:52® Mates(původní)
-
Libor> Los Cormoran Vyšehradská, Spin and Fly Legerova, Zeman Radhošťská.
- Úterý 4. května 2010 v 16:50® Libor
-
Kolegové, poraďte, kde v Praze najdu ryb. potřeby pro muškaře, kde bych se porozhlídl? Jakou prodejnu by jste mi doporučili?
- Úterý 4. května 2010 v 16:47® Mates(původní)
- regulus>
- Úterý 4. května 2010 v 16:13® regulus
-
Mates(původní)> co máš na mysli tím spletené na polský způsob, já jen abych neumřel blbej …
- Úterý 4. května 2010 ve 13:15® Mates(původní)
-
vasekmaj> Tělíčko je z UNI flossu dvěbarvy, spletené na polský způsob.
- Úterý 4. května 2010 v 7:04® vasekmaj
-
Mates(původní)> Dobrý den chtěl bych se zeptat z čeho je to tělíčko na té pošvatce mockrát děkuji
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 07:09:04 uživatelem vasekmaj. - Pondělí 3. května 2010 ve 21:07® Mates(původní)
-
Piranha> No ještě, že tě máme.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:07® Piranha
-
No nic, pekne jsem si pokecal, ale musim jit vydelavat na vase duchody
Tak treba zitra, cua.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:06® Mates(původní)
-
Piranha> To není tak jednoznačný, ta moucha je sice po namočení zmoklá, ale ve vodě maká a dělá pravý divy.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:01® Piranha
-
Mates(původní)> ono kdyz vidim tady kluků mušky jak je to paradne načančany tak kdyz to pak hodis do vody tak je z toho stejne zmokla slepice a rybe to je fuk.Ale zase cim dokonalejsi muska na suchu tim ve vode dokonalejsi zmokla slepice.Co jsem zaznamenal tak je dulezita asi dost barva.Treba na zahajeni mu sly na zlutyho bleše a pak na hnedyho.Na goldy se jim nejak nechtelo.Cervena taky nic.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:57® Mates(původní)
-
Piranha> Tak co mám nejúčinější mouchy tak jsou velmi jednoduché, spíš záleží na prezentaci (podle mě). Ale razím názor, že člověk by si měl vyzkoušet navázat všechno.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:52® Piranha
-
Mates(původní)> tuhle se mne nekdo posmival na UL diskuzi co bych plasil s posvatkou na Labi a ejhle tlousti na ne jdou dobre
I kdyz tloust je prase a veme i h…o Rad si vazu blešouny a zlatohedy
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:49® Mates(původní)
-
Piranha> Já ho mám a Danka znám osobně
to je pan vazač. Já myslím, že rybám je jedno jestli jsou nohy naohybaný nebo ne.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:46® Piranha
-
Mates(původní)> prace na hovno ty zadni nohy mu uitly nahoru a nemam je vubec vytvarovany.Teda ted uz jo musej se naohejbat. Na videu Vazeme musky 2 od Tomuchy je na konci pekna pošva.Pan si s tim umi hrat.Doporucuju koupit DVD je supr.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:44® Piranha
-
Nene to je tim ze je to mazla fotka.Nemam fotak s makrem.Ale pujcim od nasich a zkusim dat lepsi.Jinak tady je odkaz kde se jako zaklad to video da pouzit.Ale pan na to ma opravdu ty spravny vecicky.Krasavice.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:41® Mates(původní)
-
Piranha> Každopádně dobrá práce.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:37® PJ
-
Piranha> to se mi hodně líbí, vím o tom prd, ale reálu se to hodně podobá, hodně dělají ty nožičky.