Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. května 2010 ve 21:11® Mates(původní)
Mates(původní)

brčal> Tak to byl vandrák, to je jasný.

Neděle 2. května 2010 ve 21:11® Jax
Jax

Sander> Takže celorocně dík

Neděle 2. května 2010 ve 21:10® Sander
Sander

Jax > od 1.1. do 31.12.

Neděle 2. května 2010 ve 21:09® Jax
Jax

Zdravím pánové.Prosím vás od kdy můžu muškařit na vodách mimopstruhových­.Z RŘ to nějak nedokážu pochopit.Dík za odpověď

Neděle 2. května 2010 ve 21:08® brčal
brčal

Mates(původní)> taky bych ji neměl.Až jsem mu řekl že vlezl do prostřed tůňe a at to radši přebrodí že to bude lepší a k ostatním rybářům ohleduplnější tak při brození začal vykřikovat že je porybný a pak RS atd Já sem ho ignoroval a brodil jsem se pomalu na břeh a tam jsem si počkal na něho :-)) No a bylo to :-)) Nic je to přímo zneužití pravomoci ale i k zasmání bo mi neměl co napsat tak aspon napsal todle

Neděle 2. května 2010 ve 21:02® Koudy
Koudy

brčal> to je maras…jméno porybného náhodou neznáš?

Neděle 2. května 2010 ve 21:00® Mates(původní)
Mates(původní)

brčal> Ty se máš, já jsem oficiální kontrolu neměl asi 7 let.

Neděle 2. května 2010 ve 20:59® brčal
brčal

osprey> za to jsem byl drzý ale je to dlouhá story.Celkem i k zasmání :-))

Neděle 2. května 2010 ve 20:57® osprey
osprey

brčal> Nevím, co RS provedla, ale když na mě někdo chce papíry, placku i průkaz tvrdě vyžaduju.

Mě kdysi za drzost pro změnu kárala vojenská policie:-))

Neděle 2. května 2010 ve 20:48® brčal
brčal

all to sem dostal od RS za upozornění nato co RS provedla a to druhé slovo jsem ikansoval že jsem požedoval odznak a průkaz :-) takže to mám v papíper.Doma jsem dostal zaracha a podepsala mi to manželka .Rodiče bydlí v Beskydech a mám to k nim daleko :-) na podpis

Neděle 2. května 2010 ve 20:44® Mates(původní)
Mates(původní)

osprey> Ta pochvatka je focená v poledne, já jen zkoušel…

Neděle 2. května 2010 ve 20:43® brčal
brčal

Zdenku si koleduješ jako Já a pak se ti stane todle :-))

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 20:43:28 uživatelem brčal.
foto/diskuze/muskareni/2010/th-img33636.jpg
Neděle 2. května 2010 ve 20:41® osprey
osprey

brčal> S ohledem na úbytek ryb způsobený různými živly (hlavně černými a opeřenými) nám možná nakonec nic jiného nezbyde.

Ale proč ne. Podívám se, jestli mám materiály, abych takovou srandu rozjel.

Hlavní tahoun ale bude muset být MPčko. :-D

Neděle 2. května 2010 ve 20:38® brčal
brčal

Mates(původní)> vyplývá s toho jediné že od teďka se ryby už fotit nebudou ale mouchy co lítaj kolem vody :-D a osprey tomu dá nějakou veřejnou stránku at je to zajmavější :-)

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 20:40:33 uživatelem brčal.
Neděle 2. května 2010 ve 20:38® Piranha
Piranha

osprey> ok,prehledl jsem bukovo odpoved tobe.Je to kusan ale.U nás by to melo bejt snad taky ale urcite ne tak velky.

Neděle 2. května 2010 ve 20:32® osprey
osprey

Piranha> Čti, chlape – píše, že je to na jihu (hádal bych Slovinsko, Chorvatsko).

Neděle 2. května 2010 ve 20:29® osprey
osprey

ZN> U tebe ne. Ale pokud uvidíš takovou fotku ode mě, pak bohužel ano:-))

Nějakou podobnou bych možná našel, ale udělal jsem pro ten efekt možná míň než Mates.

Neděle 2. května 2010 ve 20:27® Piranha
Piranha

Buko> Mirku u nas zije i tenhle hnusák?Myslim tim tu pošvu dole na obrazku jak ji ma v dlani.Nikdy jsem nic tak velkyho nevidel.

Neděle 2. května 2010 ve 20:21® Mates(původní)
Mates(původní)

Buko> Ty si šmíroval pochvatky? :-))

Neděle 2. května 2010 ve 20:18® Buko

osprey>Je to jih.Viděl jsem je později při páření.Měřil jsem jednu měla cca 6,8 cm.Zážitek na dosmrti.Kašlal jsem na ryby nosil jsem samce k samicím. Foukal vítr a nějak nefungovaly feromony.Foťák zůstal nedopatřením doma.

Neděle 2. května 2010 ve 20:18® Mates(původní)
Mates(původní)

brčal> Když já si myslím, že zrovna osprey už nějaký ten kilometr okolo vody má nachozenej. Navíc Ferdu přiznal.

Neděle 2. května 2010 ve 20:12® brčal
brčal

Mates(původní)> a o to tu jde dobře osprey viděl letět hejno chrostíku ale když letí kolem něco na co pořádně nevidíš můžeš se jenom dohadovaat :-)

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 20:13:30 uživatelem brčal.
Neděle 2. května 2010 ve 20:10® ZN
ZN

osprey> nene, to není o náhodě.

Neděle 2. května 2010 ve 20:09® Mates(původní)
Mates(původní)

brčal>Ono samozřejmě pošvatek je několik velikostí, ale způsobem letu bych řekl, že se od chrostíků liší, jak jsem psal chrostíci jsou můroidní. Ale odpov졡d na otázku zní: Ne, samozřejmě.

Neděle 2. května 2010 v 19:53® brčal
brčal

Mates(původní)> takže ty tvrdíš když vidíš chrostíka nebo pošvatku na 5 m že to na 100 % rozeznáš ?

Neděle 2. května 2010 v 19:48® Mates(původní)
Mates(původní)

osprey> Stojáky neumím vůbec, občas se mi něco podaří chytit na pakoše, ale není to nic čím bych si byl jistej.

Neděle 2. května 2010 v 19:42® osprey
osprey

Mates(původní)> Jasně:-)

Proto jsem na tom tak blbě, co se týče lovu s pakomáry. Sekora o nich nepsal:-((

Vážně – tahat luru, boobinu apod. bych někde na stojáku zvládal. Pakomáři mě jaksi minuli.

Neděle 2. května 2010 v 19:38® Mates(původní)
Mates(původní)

osprey> Já jsem si tím byl jistej, proto jsem to napsal, prostě tátu chrostíka poznáš.

Neděle 2. května 2010 v 19:35® osprey
osprey

Mates(původní)> Pěkné fotky.

Taky jsem studoval Ferdu mravence:-))

ZN: Někdy se ten tón povede sám o sobě. Občas se mi podobné věci stávají – zvlášť k večeru, když je slunce nízko. Někdy se to dá vnímat pozitivně.

Neděle 2. května 2010 v 19:30® Mates(původní)
Mates(původní)

ZN>Ne, v histogramu (myslím, že se to tak jmenuje)