Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. dubna 2010 v 17:35® Piranha
-
Jéééé to jsem to spackal, to nemelo jit sem.Ted cimum co to tu dela.
Prosim Míro smázni to, at to tu nestrasi.To melo jit té sektě do UL fora, diky.
Omlouvam se.
- Úterý 27. dubna 2010 v 16:20® osprey
-
Mates(původní)> V pohodě. Mě osobně to netrápí – jezdím se tam jenom podívat a s velkými úlovky moc nepočítám. Ale nerad bych prokázal medvědí službu klukům, co mě tam s sebou berou. Nevím, co pro ně které místo znamená. .
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:37® HaD
-
regulus> právě proto, že je to diskuze, napsal jsem svůj názor
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:21® Mates(původní)
-
regulus> Já vím, že o nic nejde, ale když se sám sebe zeptám:„Máš tohle za potřebí?“ Odpověď zní „Nemám“ Mě je 37 let já jsem unavenej kluk.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:03® regulus
-
Mates(původní)> neblbni, dyť o nic nejde …
- Úterý 27. dubna 2010 ve 13:08® Mates(původní)
-
Já jsem se nad tím zamyslel, celé jsem si to znovu přečetl a došel jsem k závěru, že příště až sem budu chtít dát nějaké fotky, tak se na to raději vyseru a bude klid. Tak
- Úterý 27. dubna 2010 ve 12:38® regulus
-
HaD> je to prostě jen věc názoru, pokud jsi si fšimnul, tak jsem k fotkám ani nepípl, reagoval jsem až na tvoji reakci na Zdenkovu poznámku o omalovankách, která mi nepřipadla jako kritika, ale jako komentář. Taky jsem nenapsal, že mě ty fotky pohoršujou, já bych je prostě jen takto „nezmaloval“, nic víc, proti gustu žádný dišputát.
Nicmémě sám nesám, je to diskuse, nejde to do žádných extrémů, tak si myslím, že nemá cenu až tak řešit, komu se ty fotky líbí, komu ne a jestli je kritika vhodná či nikoliv. - Úterý 27. dubna 2010 v 11:14® Mates(původní)
-
Jinak jsem vám chtěl napsat, že jsem navštívil o víkendu Berounku, Hýskov je odpískaná věc, MVE je zprovozněna (náhon), podjezí je zbagrované a lze najít spoustu rozšmelcovaných říčních škeblí a půlka jezu je na suchu a je to tam bez ryb. Velmi smutné. Na dalších partiích jsem ryby chytil, ale ryby od 30–50 byly evidentně dobité (pravděpodobně od kormoránů) a to tak, že do krve, spousta hlubokých šrámů. Není to vůbec dobré.
- Úterý 27. dubna 2010 v 10:14® HaD
-
ZN> oukej
- Úterý 27. dubna 2010 v 10:11® mildas
-
Rudo, ja bych ti neco napsal, ale bylo by z toho citit takove to pyco, tak na to kaslu.
Mates: ja to nemyslim zle. Fotky ok, ale pokud je to fajn misto, je ho zbytecne propalovat. Ti, kteri vedi, tak tam jezdi a tem, kteri nevedi, je to zbytecne zjednodusovat. I kdyby byli treba jen 2. Budou to dve prasata a .........
- Úterý 27. dubna 2010 v 10:09® ZN
-
HaD> už naposledy k této věci. Dal to sem, tak jsem to tady taky napsal.
- Úterý 27. dubna 2010 v 9:55® brčal
-
No na SM jsou revíry kdy za 4 km řeky zaplatíš 3500 kč bez ryby a 5000 kč s jedným duhákem k tomu musíš mít ještě roční povolenku Za 1400 kč.Takže to je už normální věc a znám spoustu lidí co uvažují koupi a nebo si už koupily.
- Úterý 27. dubna 2010 v 9:29® HaD
-
ZN> OK. Pro mě jako čtenáře, který nezná vaši soukromou poštu to přišlo zbytečné.
mildas: popisek ji určitě nevylepšil.
regulus: to město je napálený, ale nijak extra mi to nevadí. Ostatní mi tak nepřijdou. Nijak mě nepohoršujou, necítil bych potřebu je kritizovat. Koukám, že jsem asi sám.
- Úterý 27. dubna 2010 v 9:08® Mates(původní)
-
osprey> Já se o ty revíry nebojím, jistě si četl článek od p. Hladíka na MOLu a myslím, že tam je to řečeno jasně. Ta mince má dvě strany, v nadcházejících letech se tam prý chystají dvě velké muškařské akce a myslím, že po skončení budou povolenky za 4–5 tis., pak bude na „vašich“ revírech klid a spousta ryb.
- Úterý 27. dubna 2010 v 8:50® osprey
-
Mates(původní)> mildas>
Pokud se do toho mohu montovat, máte pravdu oba – pokud má něco v budoucnu fungovat, budou potřeba peníze na revíry, zarybňování, ostrahu, legislativní boj (třeba za odstřel kormorána) a to by kvůli pár lidičkům chodícím na zapomenutý revír nikdo nedělal.
Na druhou stranu za současného stavu je asi lepší mlčet. Byl jsem pravděpodobně na všech těch vyobrazených místech, leccos mám na fotkách, ale cosi mě brání je pouštět dál.
Spousta jihočeských revírů (a nejen pstruhovky) jsou perly, ale lidi se tak k nim v drtivé většině nechovají – dokonce ani někteří místní. V některých případech bych řekl, že ti zejména.
- Úterý 27. dubna 2010 v 7:44® Mates(původní)
-
ZN> Nejsme ve sporu.
- Úterý 27. dubna 2010 v 7:37® Mates(původní)
-
mildas> Ani na jedno níže vyfocené místo mě nikdo nezavedl, našel jsem si je sám, nebylo to jednoduché, navíc když takové místo najdeš a nevíš jak a na co chytat jsi stejně v prdeli, já nevím jak tobě ale mě trvá docela dlouho než se naučím chytat novou vodu a že tam je to jiné než tam kde jsem chytal do dnes o tom se snad bavit nemusíme. Popularizace revírů na e-stránkách není dobrá, já si osobně myslím, že podle těch fotek se nedájí ty místa najít. Až tedy na Vyšák. No ale zajet do Vyšáku je asi tak 10% z celé rybařiny, jak to tam neznáš si v zase prdeli. Pro člověka který tam nikdy nebyl jsou už tak dost zavádějící bližší podmínky, takže se na to raději vyflákne a pojede tam kde to zná. A nakonec otázka, myslíš, že když bude jezdit do jižních čech málo rybářů, jak asi dlouho budou samostatně hospodařit? Je to blbý takhle napsat, ale já myslím že moc dlouho ne. Tvůj názor respektuju a uznávám, že je v něm kus pravdy.
- Úterý 27. dubna 2010 v 7:34® rarach
-
mildas> Ten popisek ji nevylepšil, ale tvoje hysterická reakce tomu revíru jenom prospěla, to si kuř.
- Úterý 27. dubna 2010 v 7:23® ZN
-
HaD> jasně, nejsme na foto foru, v tom jsem s tebou za jedno. V jiném případě by mě nějaká kritika ani nenapadla a myslel bych si své. Ale… s Matesem na téma focení a fotek diskutujeme ( i pomocí různých osobních zpráv) už nějaký pátek. I z těchto důvodů to já osobně neberu jako kritiku, ale názor na něco, o čem s daným člověkem diskutuji delší dobu, názor na něco, co máme společného, co nás oba baví. Nebo si myslíš, že nemůžu svůj názor napsat, zvláště v tomto případě?
Jen tak btw., vím že s tím nejde nic nadělat, ale jsou chvíle, kdy mě ta doba čtenářů BLESKu pěkně sere.
- Úterý 27. dubna 2010 v 1:48® regulus
-
HaD> upřímně, čemu bys potom říkal omalovánky??? Myslím, že Mates s těma barvama přestřelil a konec konců není sám, nicméně jak jsi psal, nejsme na fotofóru a pravdou je, že lidem se takový nepřirozený fotky líbí, teda nejspíš většině …
- Úterý 27. dubna 2010 v 1:14® regulus
-
Medvěd> dnes (teda včera) za 4 hodiny čistý zero, tam kde posledně teda kousek vejš, tam kde ty …
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 23:17® mildas
-
HaD> právě proto. Každá další popularizace je úplně zbytečná. O čem se bavíme ? Ten popisek tu fotku vylepšil ?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 23:04® HaD
-
mildas> no já bych řekl, že je tak profláklá, že tam není co kazit, nebo se snad pletu?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:48® mildas
-
HaD> protože to není Pád. Tři jsou tam moc a každý, který přibyde je přítěží. Ta řeka je díky popularizaci stejně v hajzlu, ale je tam alespoň radost zvednout oči.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:37® HaD
-
jiris> nice
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:16® jiris
-
Nádherné barvy.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
-
Piranha> wole
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:08® HaD
-
ZN> Kdyby to bylo na fotografickém fóru prezentováno jako umění, souhlasil bych s Tebou. Zde mi to prostě nepřipadá nutné takto je kritizovat.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:18® Piranha
-
HaD> nene ty jsi sumcař co vláčí s muškou
- Pondělí 26. dubna 2010 v 18:31® Dědek
-
Medvěd> i ty brute
)