Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. dubna 2010 v 18:02® osprey
osprey

Piranha> Já lepil Aquasurem. Vypadá to pak jako kapka laku. V žádném případě tím voda neprojde.

Záleží ovšem i na povaze otvoru a namáhání slepené oblasti.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:30® regulus
regulus

Medvěd> no to by mě zajímalo jak, mrkni do osobky

Neděle 25. dubna 2010 v 17:10® Medvěd
Medvěd

regulus> něco Ti pošlu po skype

Neděle 25. dubna 2010 v 17:05® regulus
regulus

Medvěd> no tak je to asi hold rukama … :-((

Neděle 25. dubna 2010 v 17:00® Medvěd
Medvěd

regulus> byl jsem dnes na Jihlavě a spousta ryb.

Neděle 25. dubna 2010 v 16:53® regulus
regulus

Piranha> sice budeš zase držkovat, ale já si to nevodpustím http://www.google.cz/search?… :-))

Zkušenosti s ničím podobným nemám ale těm potápěčům bych docela věřil.

Neděle 25. dubna 2010 v 16:27® Piranha
Piranha

Sander> neznam podivam se po tom.Proto se ptam.Ja vsechno lepil chemoprenem :-)

Neděle 25. dubna 2010 v 16:22® Sander
Sander

Piranha > co takhle lepidlo Aquasure?

Neděle 25. dubna 2010 v 15:17® Piranha
Piranha

Nevite nekdo, zda se nekde da sehnat nejaky opravarsky set na lepeni neoprenovych prsacek? Diky.

Neděle 25. dubna 2010 ve 14:05® regulus
regulus

HugoLampa> možná máš recht, moc tam nejezdím je to tam často hlava na hlavě a vodáci k tomu, z Mohelna teklo 5 kubíků, nevím jakej je tam normální průtok, ale brodit v tom byla docela dřina, takže si myslím, že možná tak 1–2 kubíky nad normál to bylo. Nicméně hmyzáků nad vodou lítalo jako sviňa a kolečko jednou za půl hodiny možná, nymfa a mokrá se nechytala vůbec, všecko jsem přemluvil na suchou. Pokecal jsem tam se dvouma borcama se zlínskou značkou a ti na tom byli stejně a porybnej tvrdil, že tam vysazovali, takže kdo ví. Možná to je kormoušama možná tím větším průtokem.

Neděle 25. dubna 2010 ve 13:57® regulus
regulus

bubu> dík

Neděle 25. dubna 2010 v 8:31® Mates(původní)
Mates(původní)

mildas> ok, příště budu víc myslet.

Sobota 24. dubna 2010 ve 23:52® Dědek
Dědek

http://vodpod.com/…-ivot-mjovky

Sobota 24. dubna 2010 ve 23:28® mildas

Mates(původní)> ne, nechci rejpat. Někdo tě na tu vodu vzal před rokem a půl. Ta řeka nepotřebuje popularizovat. Byl by ten obrázek o tolik horší bez jména ?

Sobota 24. dubna 2010 ve 22:13® brčal
brčal

HugoLampa> fandím ti že ještě věříš funkcionářům svazu.Jestli chceš dám ti spoustu příkladů jak se zarybňuje na SM.Neber jen tu svoji Moravici v Hradci ale celou Moravici,Ostra­vici,Bečvu a ostatní řeky. Tady máš jeden přk. jedné organizace jedno léto před 3 roky: Líhňař: Kurnik zase je sucho a ten duhák nám umírá musíme to ryvvhle prodat člověk který už tam není :Tak to sypnem rybářům do revíru jsou to pěkní duháci 30_40cm. L – si ses zbláznil a kdo nám to zaplatí Č – jsou to ryby organizace tak aspoň něco s toho bude L- Ani náhodou nic se sadit nebude bo Já mám odměny s prodeje a ty ryby nikdo nezaplatí a Já nebudu mít odměny zkusím to dát pod cenou lidem možná si to na gril někdo koupí a líheň bude mít aspon nějaké peníze a Já taky. V.M O. – lihňař má pravdu sypat do vody nic nebudem .

.............­.............­.............­..............

Chceš více :-)) ) Beru tu tvoji větu jako vtip a to má organizace kde jsem byl 10× více chovných revírů než vaše a není pomalu co sadit.Je v tom spoustu faktorů začni se zajmat než něco napíšeš

Sobota 24. dubna 2010 ve 21:24® Dědek
Dědek

bubu> dííík

Sobota 24. dubna 2010 ve 20:07® Mates(původní)
Mates(původní)

Zdravím, nechystáte se někdo zítra na Berounku?

Sobota 24. dubna 2010 ve 20:03® HugoLampa
HugoLampa

brčál:Ale hovno,ryby tady pořád jsou,díky chovným potokům a lidem,kteří na to nekašlou..Aspon u nás.. regulus:Hmm,tak to si asi chytal na špatným místě,zrovna o Jihlávku se místní MO stará a i když určitě půlku ryb vyžrali kormoráni,tak by měla být dobře zarybněná..Třeba byla velká voda a ještě nebraly..

Tento příspěvek byl editován 24.4.2010 20:06:44 uživatelem HugoLampa.
Sobota 24. dubna 2010 v 18:51® bubu
bubu

Dědek> zítra se pokusím zjistit,jak vypadají vody na druhé straně. Zajedu přes Ramzovou ,na západ

Sobota 24. dubna 2010 v 18:44® bubu
bubu

regulus> a tobě samozřejmě taky

Sobota 24. dubna 2010 v 18:43® bubu
bubu

Dědek> alespoň jedno pozitívum

Jinak vše nej

Sobota 24. dubna 2010 v 18:31® Dědek
Dědek

bubu> tak jsem to dneska otestoval, mělo by to jít, dobrá chytačka

Sobota 24. dubna 2010 v 17:50® regulus
regulus

bubu> no a to ještě nevím co mě čeká na Svratce, tam jsem ještě nebyl a dle toho co jsem zaslech je to tam od kormošů taky pěkně vyluxovaný. Tragédie je to, že alespoň u nás jsou ty řeky tak malý, že ty kormorány prostě nerozchodí.:-((

Sobota 24. dubna 2010 v 17:32® bubu
bubu

regulus> víš,že by mi tak nevadilo to, že jsem nic nechytil. Ale vědomí toho,že v té vodě to ani není možný,páč tam vlastně už ryba není,je strašný. A chodit „mrtvou“ vodou je až ujetý. Přeci jen,chodím na ryby,ne se jen procházet.

Sobota 24. dubna 2010 v 15:24® regulus
regulus

bubu> já byl včera skoro 4 hodiny na Jihlavce a výsledek byl 7 potoků doslova vydřenejch a vychozenejch a dva netrefený záběry, takže sice ne taková hrůza jako u tebe, ale stejně bída. Důvod stavu je patrně totožnej.:-(

Sobota 24. dubna 2010 v 15:18® bubu
bubu

přemluvil jsem se na dvě hodinky k vodě. Bez kontaktu

Sobota 24. dubna 2010 ve 12:35® sus1

Jedu něco fotit na zámek,tak vezmu sebou filtr,co to udělá.:-)

Sobota 24. dubna 2010 ve 12:23® Mates(původní)
Mates(původní)

ZN> Jednou to možná pochopím a naučím se to.

Sobota 24. dubna 2010 ve 12:19® ZN
ZN

Mates(původní)> je úplně jedno, čím ty omalovánky vzniknou. Já nepsal, že jsi to udělal softvérem. Polarizační filtr je stejně jako úpravy v kompu pěkná svině. Proti gustu… Nakonec, ono se to bude líbit spoustě lidem.

Tento příspěvek byl editován 24.4.2010 12:21:59 uživatelem ZN.
Sobota 24. dubna 2010 ve 12:16® Mates(původní)
Mates(původní)

ZN> Omalovánky myslím ne, je to focené s polarizačním filtrem a jen jsem to ztmavil, mě se to takhle líbí. Ale díky za názor.