Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:59® Mates(původní)
Mates(původní)

Sander>Já to trápení viděl a nejen v Rožmberku.

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:46® Sander
Sander

Mates(původní)> v okolí Rožmberka.

Mimochodem bída s nouzí, fakt to nešlo.

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:22® Mates(původní)
Mates(původní)

Sander> Kde?

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:11® Sander
Sander

Mates(původní) > no vidíš, to jsme se dost možná viděli :-)

Neděle 18. dubna 2010 v 19:40® Mates(původní)
Mates(původní)

Sander>Lipany a mini potočáky, tak jsem se na to vykašlal a pojal to jako výlet, Byl jsem se projít na Soumaráku, na Pěkný, okolo Lipna, ve Vyššáku a Rožmberku. Hooodně vláčkařů.

Neděle 18. dubna 2010 v 19:38® Mates(původní)
Mates(původní)

Jak.novi> Mají blbý kecy.

Neděle 18. dubna 2010 v 18:07® Sander
Sander

Mates(původní) > cos vyžehlils v tej Lejnoře?

Neděle 18. dubna 2010 v 16:51® Jak.novi
Jak.novi

Mates(původní)> Já bych moc napsat, že nenávidím muškaře. Ale proč? Ničím mi nevadí a mám je docela rád. A jaký je důvod u tebe?

Neděle 18. dubna 2010 v 15:35® Piranha
Piranha

BlueShark> vzdyt ti ty velky ryby preju Honzo, a pokud se tomu budes venovat naplno, tak budou.pivo

Neděle 18. dubna 2010 v 15:15® Dědek
Dědek

Zahájeno.. no zahájeno – vydřeny potočáci školní velikosti, vody jak pro vodáky a hnusnej vítr. Nedalo se k nim dostat a ani se jim nedivím, že v tom proudu nejsou ochotni se plahočit za nějakou imitací někde ode dna. To bych musel mít nymfu hmotnosti několika kil, abych jí dostal dolu. Lidí kupodivu ( nebo spíš očekávaně )málo. Bohužel i to málo na té málo chytatelné vodě všechno vyplašilo – nestačil jsem se divit, jakou rychlostí jsou někteří schopni proletět vodu, která jim sahá po pupek. Takže vlasně normální zahájená …

Neděle 18. dubna 2010 v 15:06® Firetiger
Firetiger

tak pánové, na sezonu!

edit: tak obrázek s přípitkem sem dám až bude Havlíček umět čtvercové obrázky :-((

Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 15:08:14 uživatelem Firetiger.
Neděle 18. dubna 2010 v 15:01® BlueShark
BlueShark

Já loni začal vláčet fest a propadl jsem tomu :-) Baví mě, že musíš hledat a chodit kolem vody a ne jen dřepět :-) Ale je pravda, že Píra mi na to řekl, že s tím prásknul, že to je samej bolen a pidi ryby. Což jsem zatím nevyvrátil, ale určitě časem ano :-))

Neděle 18. dubna 2010 ve 14:39® Mates(původní)
Mates(původní)

Nenávidím vláčkaře a uplně nejvíc mladý vláčkaře.

Neděle 18. dubna 2010 v 11:23® Piranha
Piranha

Jak.novi> a nasel jsi duvod?Tak si radeji poradne precti co se pise a o cem, nez nekoho napadnes ze ma mindrak z detstvi. Proti vlackarum osobne nic nemam, nevim kde jsi to splasil.Ty, kdyz jsi zacinal s rybarenim ja pokladal kaprarinu a zacinal vlacet tak ze nemam duvod byt na vlackare zaujaty.Jen postupem casu, kdyz uz je chces resit na P vodach, jsem malinko pro zmenu ve vlaceni na techto revirech a nejen ve vlaceni.Ale to uz se probiralo a je to na crs pokud s tim neco udela.

Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 11:24:04 uživatelem Piranha.
Neděle 18. dubna 2010 v 10:37® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Jo a oslovení Ty mladej si nech pro sebe. Nesnáším ho.

Neděle 18. dubna 2010 v 10:36® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Já nerozebírám tvoje mládí, jen jsem hledal důvody, proč jsi proti vláčkařům nějak zaujatej. A to by byla síla, aby ti vadilo, že někdo chytá na vláčku. Ámen!

Neděle 18. dubna 2010 v 5:55® Piranha
Piranha

Jak.novi> hele mladej vykasli se na rozebirani meho detstvi sam jsi porad mozna jeste dite a za druhy ja jsem tady doprdele nepsal nic narazejiciho na vlackare.To ze jsem nepotkal muskare mne mrzelo z jineho duvodu a to treba z toho ze jsme si chteli pokecat a poznat i jine reviry a nebo poradit kam se da na tech revirech kde jsme byly jit. Ze Mira chyta na vkacku to mi nevadi vzdyt se daji trpytky okovat jednohackama, ale to je fuk o to mi stejne neslo.To ze jsem napsal kotvickar :-)) nekdo rika kaprarum bojlizák, nekdo feedererum bobkar, hosi tak drzte emoce na uzde hlavne Ty mladej.

Salmo> dobrej rybar zna a vi, nebo alespon tusi kde jsou hnizda a v 15cm vode plny oblazku jak nasyp pred dalnici asi tezko, tam kam jsem si potreboval hodit tam jsem hodil a nebylo treba brodit. No nic jdu na potok.

Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 05:56:13 uživatelem Piranha.
Neděle 18. dubna 2010 ve 2:40® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Tak tento způsob muškařů vůči vláčkařům nesnáším. Ty jsi úkazkovej příklad (bohužel). Co tě pořád dere na vláčkařích? Nějaký trauma z dětství? Nebo závist? Jinak si to vysvětlit nedokážu. :-((

Sobota 17. dubna 2010 ve 23:45® osprey
osprey

Piranha> I já jsem byl kotvičkář. Sice na věci s trojháky chytám pstruhy nerad, ale v některých chvílích jsem svoje obvyklé pidigumy a jiné jednohákovosti rybám nevnutil – i když 90% úlovků bylo na ně. Muškařů jsem viděl mraky, dokonce i velmi hezkou muškařku:-))

Sobota 17. dubna 2010 ve 22:27® Salmo1

Piranha> To je ale dobře.Není nutné broděním zbytečně rozšlapávat trdliště ryb a k této aktivitě mají přece jen muškaři blíže.Není nutné chytat vysílené,anebo chystající se ke tření lipany a k této aktivitě mají muškaři zase blíže.Já jsem rád,že jsem potkal hodně muškařů s vláčákem v ruce.

Sobota 17. dubna 2010 ve 20:25® bubu
bubu

ty bláho,já sem už nemožu vlastně psát! Tak jen potichu,na feeder kapr 67. (0,14)

Sobota 17. dubna 2010 ve 20:15® Piranha
Piranha

Na zahajeni jsem byl ze vcerejska na dnesek a za ty dva dny jsem navstivil 3 reviry a potkal tak 20 rybaru z toho jen 2 byli muskari.Jinak vsechno byli kotvičkáři 8-(

Sobota 17. dubna 2010 ve 14:12® Kímot

Nazdar chlapi, nevíte jak to vypada na becve roznovske? Podle povodi tam vali jeste pres 9 kubiku. Ale pada to celkem rychle , tak 5 kubiku za den. Jestli tam nekdo byl nebo je, tak kdyztak pisnete, jak to vypada. Dik Tom

Pátek 16. dubna 2010 ve 21:23® Cudla
Cudla

jiris> jsou to pěkný potvory,maj kurz „Přežít za každý situace“.Mam tři doma a pár se jich tu vystřídalo jako v přestupní stanici.

Pátek 16. dubna 2010 ve 21:16® jiris
jiris

Sander> kámoš měl VODNÍ želvu v jezírku na zahradě. Jednoho dne tam nebyla. Našel ji za 4 měsíce. Přežila to, z čeho žila to nevím. Asi z rosy :-))

Pátek 16. dubna 2010 ve 21:00® Mates(původní)
Mates(původní)

Sander>zítra to jedu k vám zkontrolovat, vezmu to od shora dolů. Začnu v Lenoře.

Pátek 16. dubna 2010 ve 20:48® Sander
Sander

jiris > C a R k nám do jezírka, myslim že uteče, ale to je její boj :-)

Pátek 16. dubna 2010 ve 20:46® jiris
jiris

Sander> hehe, spíš by mě zajímalo. Co želva? Já ji chytil asi před 10 lety na Dyji pod Vranovem. A CaR, co ty?

Pátek 16. dubna 2010 ve 20:35® Sander
Sander

jiris > hračičko :-)

Jsem na tom stejně – pořád nová věc :-)

Pátek 16. dubna 2010 ve 20:20® jiris
jiris

Tak dnešní procházka byla pěkná :-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img32960.jpg