Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 20:20® bubu
-
OndruchM>taky to sleduji,právě se dotkla I.SPA 21 kubíků Za jiných okolností by mne to mrzelo,ale takto…
Tento příspěvek byl editován 15.4.2010 20:22:08 uživatelem bubu. - Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 20:11® OndruchM
-
bubu> teď jsem se díval na průtok na Bělé – povolenku na Polsko nemám a tak tam rozhodně nepolezu
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:57® jiris
-
bubu> to jo, letos to vidim na zahajeni na P stojce
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:21® bubu
-
regulus> Jirko,letos je to na posrání snad všude
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:05® regulus
-
Dědek> řeknu ti to na rovinu, seru na to, nechám to na příští tejden.
Dnes jsem byl u Klímy, bylo tam nečekaně dost lidí a zaslechl jsem, že Švarcava nahoře je totál vyžraná od kormošů, co je na tom pravdy nevím, uvidíme. - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 18:48® sus1
-
fikus> Jj,
Jeden kolega z Plzně tohle s oblibou používá,naštěstí jen jako žert.
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 18:37® Dědek
-
regulus> chčije, chčije a chčije … kam pojedu, to teda nevím ! člověk čeká pět měsíců a potom to vypadá … Na Jihlavě by měli postavit norné stěny. Až tam vleze celá ta banda, zvedne s rázově průtok na 50
Jenom Ivošek udělá kubík navíc
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 15:31® fikus
-
osprey> jsme na tom podobně.
sus1> podobná hláška vznikla přibližně takto:
Já: Ahoj Karle, zajdem dnes večer na jedno? Karel: Nejdu, manželka říkala, že nemám chuť
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 15:26® regulus
-
Dědek> to su teda zvědavej, kam chceš v sobotu jít na Svratce teče 10 kubíků, na Svitavě skoro 9 a na Jihlavce víc jak 25. Když tak cinkni, budu čekat v Iváni s podběrákem.
- Středa 14. dubna 2010 ve 22:52® Jak.novi
-
sus1> A chce?
- Středa 14. dubna 2010 ve 22:49® sus1
-
fikus> Něco podobného už sem taky slyšel,několikrát.
,,manželká říká, že se mi tam bez ní nechce jet.....''
- Středa 14. dubna 2010 ve 22:36® osprey
-
fikus> Manželka o tom sama mluví – když je zima, básní o tom, že tam mají léto a nějaký čundr podle některé z místních řek by si se mnou dala.
Potíž je spíš s tím, že nepatříme mezi horních deset tisíc (spíš mezi spodních devět miliónů) a tak si zatím musíme nechat zajít chuť. Ale ještě nám tady na jihu Čech nějaké vody zbyly a obyčejné české jaro mě pořád ještě nepřestalo bavit. Takže místo Nového Zélandu to spraví nějaká Nová Ves nebo Nová Lhota a bude taky dobře.
- Středa 14. dubna 2010 ve 22:31® fikus
-
osprey> svatá slova… podepisuju se pod to i křestním jménem…
Jen na te NZ se zatím nechystám...... manželká říká, že se mi tam bez ní nechce jet.....
- Středa 14. dubna 2010 ve 20:44® Heky
-
Kdo se chystáte na Moravici i přes vysoký stav vody a nepřízeň počasí tak v pátek večer sraz v campu Podhradí na Pívo. to se vydaří vždy
- Středa 14. dubna 2010 v 19:28® Piranha
-
stopař> z Usti, jj to budeme asi my
- Středa 14. dubna 2010 v 19:21® stopař
-
Piranha> Na Smědou zahajovat určitě nejedu.Tam prej jedou nějaký masařky.
Tento příspěvek byl editován 14.4.2010 19:21:56 uživatelem stopař. - Středa 14. dubna 2010 v 19:02® Piranha
-
stopař> Smížo pojedes taky zahajovat v patek, my budem asi nekde na Smedy.
- Středa 14. dubna 2010 v 18:41® osprey
-
fikus> Tak to má být.
Děláme to pro radost z věci a tu můžou mít stejnou mistr světa i začátečník, co chytil první rybu.
Já muškařím pro ten pocit a stačí mi pár rybek. Jestli se jednou dostanu na Nový Zéland, budu muškařit i proto, abych vytáhl jednoho z těch místních potočáků. Musí to být nádhera, když v takové řece vezme taková ryba.
- Středa 14. dubna 2010 v 18:37® spike
-
Firetiger> gratuluju pěkný kousek
- Středa 14. dubna 2010 v 18:31® fikus
-
Libor> myslím, že by jsi se divil kolik nás je tu takových šílenců s jak dobrým cajkem, tak s dobrým pocitem a víme o tom všem stejně dohromady kulový...... aspoň za sebe se k nim počítám…
- Středa 14. dubna 2010 v 18:00® stopař
-
Tak jsem si KONEČNĚ i Já domů donesl povolenky
.Snad to bude lepší než vloni.:-/
- Středa 14. dubna 2010 v 17:49® osprey
-
Libor> Vždyť jsi na Orlíku viděl, že v zásadě na tom nic není.
Samozřejmě že dobrým muškařem se člověk stává léta a já se jím asi už ani stát nestačím, ale na takové normální zachytání se dopracuješ během několika dnů.
Dál už to pak jde pomaleji…
- Středa 14. dubna 2010 v 17:27® Libor
-
osprey> jsem Lama, chybí mi základní informace. Musím to prostudovat do hloubky, abych se mohl tázat dále. dík
- Středa 14. dubna 2010 v 16:57® osprey
-
Libor> A co kdybys zase někdy přijel a my si tě se Sanderem vezmeme do parády. Ne že by ses naučil bůhví co, ale na to, aby sis zachytal, by to mohlo stačit. A za rok pojedeš s MPčkem k Toulíkovi
Pstruhovku neřeš. Pořádný tloušť, bolen a parma jsou super ryby, perlín je po mouchách jak ďas, okouni jdou na strímra stejně jako na gumy, by i kudla si dá říct. Pstruhovky netřeba.
S náčiním má Piranha pravdu. Jde to i s tím levným. S tím dražším narůstá míra příjemných pocitů a pohody při lovu.
- Středa 14. dubna 2010 v 16:15® Piranha
-
Libor> neco ti hodim na osobku tady radeji ne.
- Středa 14. dubna 2010 ve 14:08® Libor
-
Libor> koukám že jsem zase nasekal chyby, stydím se, radši už nebudu ani nic psát.
Piranha> drahého bych nic nekupoval i s ohledem na to že mám jen MP povolenku. A hlavně nechci být v pozici nějakého šílence co bude mít dobrý cajk pro dobrý pocit a ví o tom všem dohromady kulový.
- Středa 14. dubna 2010 ve 13:38® Piranha
-
regulus> myslim si ze o tomhle jsem se nebavil zatim s nikym.
- Středa 14. dubna 2010 ve 12:35® osprey
-
Firetiger> I s tím křížením máš asi pravdu. V posledních letech se píše o tom, že bude vyvíjena snaha vrátit do našich vod „čistou“ marénu. Tak uvidíme. Ta by měla být obecně ulovitelnější.
- Středa 14. dubna 2010 v 11:26® Firetiger
-
osprey, fikus> díky díky
Po bližším ohledání fotek jsem došel k názoru, že rybka má v sobě trošku více peledi jak marény (spodní ústa, vysoké tělo) ale čert aby se v těch našich pouličních směskách vyznal…
Tento příspěvek byl editován 14.4.2010 11:29:32 uživatelem Firetiger. - Středa 14. dubna 2010 v 10:23® Hugo Fly
-
Ahoj chci se zeptat, jestli tady není nějaký muškař z okolí Písku v JČ? Rád bych našel společníka a kamaráda pro rybářské toulky s mušákem.Dík za odpovědi