Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:53® OndruchM
-
bubu> podle našeho líhňaře se situace tak za pět šest let zlepší – za předpokladu že nepřiletí kormoráni, nepřijde povodeň, nebude otrava a zanikne CHKO
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:51® bubu
-
OndruchM> sem si maloval,jak se mnou jednou zabrodí
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:42® bubu
-
OndruchM> do prdele,do prdele,do prdele
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:18® OndruchM
-
Dneska se dělal kontrolní odlov na Bělé Jesenické po návštěvě kormoránů – výsledky byly mnohem horší než jsme čekali, dlouhé úseky úplně bez ryb, pak sem tam nějaký roček pstruha, pár lipánků, větší ryba nikde. Myslím že na zahájení ani nepůjdu
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:17profil byl smazán
-
Zdtavim vás tu,rád bych se s vámi chtěl podělit o prvním házení šnůry do vody.Třeba z toho něco vyčtete a najdete chyby.Měl sem chvilku času tak jsem vyrazil,na rybník nedaleko nás aspo'n tomu zkusit přijít na kloub:).Nejdřív sem házel a zkoušel co nejdál,odmotával šnůru..Proti větru teda žádná sláva,stačilo by mi tak 5–6m i s návazcem
.A to sem se chtěl rovnou zeptat,dá se to vůbec nahazovat proti větru?Páč mi přišlo,že to snad ani nejde.Pak sem se umoudřil s tim,že sem poprvý s mušákem u vody a že by možná bylo lepší přijít na to jak nahodit na rozumnou vzdálenost,aniž by šnůra byla ve vodě různě hozená s obloukama (prostě né rovně hozená).Tak sem šel na duhou stranu rybníka aby vítr šel s hodem.Jenže pak se vítr uplně změnil.Já házel házel a zkoušel:).Zajímalo by mě o co tam jde.Snažil jsem se dodržovat pravidlo držení prutu a když hážu,tak bez zápěstí a dávat ruku nejdál do urovně hlavy a nahodit tak,aby šnůra byla po nahození napnutá a dejme tomu rovná vůdči mě.Na konec sem si dal naváanou mušku s tim,že budu mít dobrej pocit.A po pár hodech už tam nebyla a to nemluvim o tom jak byl vlasec poničenej.Asi možná sem drhnul zasebou jinak si to neumim vysvětlit.Co myslíte?Jsem uplný pako co
- Sobota 3. dubna 2010 ve 13:27® regulus
-
bubu> no jasný, není nad dobrý kamarády a teplý lidský slovo …
- Sobota 3. dubna 2010 ve 13:09® toulovec
-
bubu> vidíš, co mi dalo než jsem to vymyslel......... a stejně to není dobře. Takhle mohla mít na léto užitečnou činnost, ted bude muset pečovat o bubáka a vnoučata..
- Sobota 3. dubna 2010 ve 12:50® bubu
-
ZN> ale to já taky. Však ho nějakej pátek už znám
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:56® ZN
-
regulus> ale já ho mám fakt rád.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:10® regulus
-
toulovec> tak teda fakt nevím, proč si furt myslíš, že tě lidi mají rádi … :-/
- Pátek 2. dubna 2010 v 19:45® bubu
-
jiris> to by jej ještě zachránilo
- Pátek 2. dubna 2010 v 19:43® bubu
-
toulovec> vzkaz pro tebe od Ivi. Už si zase vykáte
Tento příspěvek byl editován 2.4.2010 19:44:28 uživatelem bubu. - Pátek 2. dubna 2010 v 19:41® jiris
-
toulovec> dyť si mi psal, že ji najdeš teplý flíček.
- Pátek 2. dubna 2010 v 19:35® fikus
-
toulovec> už vím, proč ti říkají krysa …
- Pátek 2. dubna 2010 v 19:25® toulovec
-
jiris> proč kupovat špagát, jeho žena chuděra bude bez práce, tak v létě může chodit na proutí a plést proutěný rohože ne? :o)))
- Pátek 2. dubna 2010 v 18:24® jiris
-
bubu> 5 km sítí, to jde. Koupíš špagát a jednu zimu místo mušek budeš vázat sítě
- Pátek 2. dubna 2010 v 18:17® regulus
-
bubu> klídek, dyť nic mimo nenapsals, jsou prostě dny, který by byly lepší kdyby nebyly …
- Pátek 2. dubna 2010 v 17:43® bubu
-
včera jsem nějak neovládl emoce,omlouvám se. Jsem nějakej vykolejenej. Ono to sem moc nepatřilo. Ještě jednou sorry
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:39® fikus
-
včera jsem šel kolem jednoho auta a tohle se fakt nedalo přehlédnout
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:49® osprey
-
Tradiční disciplínou na srazech ostrostřelců bývala „střelba ku ptáku“. Některé tradice by se měly oprášit…
Některé úseky „mojí“ řeky úpí pod kormoránem deset let. Když teď někdo psal ve feederu, jak je třeba naházet krmení na jedno místo a stáhnout si ryby, napadlo mě jen: " Cože, obě dvě?"
Před patnácti lety některé úseky připomínaly akvárko. Tenkrát jsem chodil muškařit na tlouště. Dnes je místy třeba hodně hledat, aby člověk našel ouklej. A ti větší tloušti, co zbyli, ty bych na mouchu chytit nedokázal ani omylem.
Naštěstí v nadjezích vždycky něco přežije. A kapr se vysazuje pořád.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:30® Alzo
-
brčal> To střílení mě příjde, jako nejúčinější a přitom nejlevnější způsob
A jěště se u toho někdo pobaví
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:04® brčal
-
regulus> myslým si že by to u nás neprošlo a pokud přeci někdo by si to vypůjčil.Jediná možnost pěkně si zatřílet nebo to otrávit.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:50® Buko
-
toulovec> http://www.blesk.cz/…-nevari.html
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:46® regulus
-
Když jste už u těch chovnejch potoků, v Rakousku jsem to viděl ošetřený takhle, pěkný to není, ale účinný asi jo.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:17® HugoLampa
-
bubu:U nás taky kormoráni vyžrali kompletně celou Moravici (hejna přes 100 kusů) a taky chovnej potok,kterej do ní vtéká a měl se letos slovovat.. Jinak nezáviděníhodná situace no,snad bude líp..
Tento příspěvek byl editován 2.4.2010 11:18:02 uživatelem HugoLampa. - Pátek 2. dubna 2010 v 9:04® OndruchM
-
bubu> o tom OP jsem slyšel a hned jsem na vás myslel, s těma berlama to je smůla, doufám, že se z toho brzo vyhrabeš, po sobotě ti dám vědět jak dopadly odlovy na Bělé
- Pátek 2. dubna 2010 v 0:23® HugoLampa
-
Děkuju za přání
.. bubu:Tvoje mušky bych si klidně vzal i na MS
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:43® brčal
-
bubu> jasně že můžeš chytat proč bys nemohl a na začátek máš od nového roku perfektní dárek od Kormorána voda plná ryb 15 cm.Pokud někdo nakoupí rybu
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:35® fikus
-
bubu> Evžo, ještě furt je Apríla, litovat Tě budem až zítra......
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:23® Dědek
-
bubu> na podobné zprávy mám patent já, nefušuj mi do toho
))