Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.567 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:27® bubu
bubu

jiris> ty ses dal na chlast? Staříč má min. 5km top. Nikdo nečekal,že sem ty mrchy letos doletí. Jestli se to někde dělá,tož klobouk dolů a já se omlouvám.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:13® jiris
jiris

bubu> vždyt to je malej potok, nešel by na zimu zasíťovat. Alespoň ty top useky.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:04® bubu
bubu

fikus> to jistě. Já netušil,že mu přeješ k jeho nicku.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:13® fikus
fikus

bubu> ve vší úctě, myslím, že se pleteš, Hugo slaví svátek 1. dubna. . . .

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:01® bubu
bubu

fikus> Míro,Lukáše je až 18. října

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:25® fikus
fikus

HugoLampa> všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:21® bubu
bubu

brčal> myslíš,že by se s mýma muchama dalo závodit? Alespoň krajskej přebor :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:34® brčal
brčal

HugoLampa>Ted si napsal to co tu celou dobu říkám :-) že muška nezajistí úspěch že k tmu je zapotřebí něco na víc :-) a sám víš pokud zavodiš že mušku skoro vldy vidi i protivník :-))

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:18® brčal
brčal

Buko>Ja je znám :-)) koukám se někdy na ně ale furt si myslym že spoustu lidi váže pěkněji.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 9:53® HugoLampa
HugoLampa

brčal:To není pravda..Nebo aspon ne úplně :-) Kámoš má takovou dřevěnou desku a na ní 5 nejoblíbenějších mušek od všech českých Mistrů světa-od Slavoje až po Drože..Myslím že by se podle toho daly uvázat úplně identické mušky,ale taky si myslím,že by mi to nijak extrémně nepomohlo :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:19® Piranha
Piranha

stopař> porad nechapu.Kdyz tak mam skype a ty taky.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 6:29® Buko

brčal, Hugolampa> Reflek,asi takto? Znám se s několika mistry světa a Evropy.Jejich mušky najdete v muškařských knihách.Jsou uvedeni i v knize tajné mušky…Zařídím, aby uvázali mouchu na kšeft. Ale bude to drahé.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 0:08® brčal
brčal

HugoLampa> Osobně jsem narážel na někoho jiného co tu psal o supr muškach závodníků .Je k tomu trochu dodat že muška nezajistí vždy tu rybu že k tomu je spousttu faktoru které už málokdo poví :-)) Ps: závodník moc na ryby nechodí je 5× v tydnu na trenuje a o víkendu je na závodech pokud ma sezónu .Až pak jde na ryby :-)) )

Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 00:12:52 uživatelem brčal.
Středa 31. března 2010 ve 23:59® brčal
brčal

osprey>Osobně radši jdu k vodě si odpočinou a jestli něco chytnu tak už je to ta třešnička na dortu.Jinak na SM je to už jen pro závodníky na trénování :-(( Ja přešel na MP a radši chytnu 1 rybu větší za den než 20 kolem 15 cm.

Středa 31. března 2010 ve 23:11® HugoLampa
HugoLampa

brčal:Já vím,mi to říkat nemusíš :-D ..Ale tohle je strategie na závodech,když chytám závody,taky si udělám strategii :-) ..Ale závodníkovi,který jde jen tak na ryby taky nejde o to chytnout co nejvíc ryb,ale o to chytnout ty velký…

Středa 31. března 2010 ve 22:44® osprey
osprey

brčal> Já mám moc rád lidi, co chápou, jak funguje voda a jak se chovají ryby. Většinou si dokážou zachytat – a platí to bez ohledu na techniku.

Středa 31. března 2010 ve 22:37® brčal
brčal

HugoLampa>Takže závodník přijde na místo z 90% už ví co v té vodě je bo si tam zašel dopředu a když nemohl tak trner už to vii. Cele místo si projde a rozhodne taktiku.Kde začne na co začne na co bude chytat co na té řece je úspěšná muška ma nachystane 3 pruty a začne.Na řece je jalec tak sem viděl jak jeden chytal v proudu a nesvitilo mu to sluníčko a nechytl nic v dalším kole začalo svítit a jalec vyjel za sloncem do proudu a Avodnik rozhodl jinou stranu a hloubku svého úseku úplně vynechal a tam kde všichni skončily do 2 ryb on jich chytl 11 a nebylo to v mouše. Spíš by ti o tom popovídal buko než Ja

Středa 31. března 2010 ve 22:22® stopař
stopař

Piranha> Já tebe taky nechápu.

Středa 31. března 2010 ve 21:53® Piranha
Piranha

stopař> nechapu :-|

Středa 31. března 2010 ve 21:27® bubu
bubu

Heky> jo,to vážně byl. Dyť právě kvůli čistému genofondu Po byl vyhlášen CHRO. A takto to vše dopadlo. Kluk,co bydlí přímo u Staříče mi říkal,že to bylo otřesný. On snad zabíjel pro radost,vytáhl rybu z vody,pár ran zobákem a znovu. Ani ji nesežral.

Středa 31. března 2010 ve 21:06® Heky
Heky

bubu> tak to je hnus, když jsem ten potok loni viděl poprvé říkal jsem si že to musí ráj velkých potočáků

Středa 31. března 2010 ve 21:03® bubu
bubu

Sander> když napíšu,že mě to sere,tak je to napsáno slušně

Středa 31. března 2010 ve 20:59® Sander
Sander

bubu > to mě mrzí.

Středa 31. března 2010 ve 20:50® bubu
bubu

Po zimní návštěvě kormoránů je to horší,než jsem viděl v nejčernějších snech. Info od Míši O. Na celém toku Staříče (CHRO) se odlovilo 25ks generačky lipana. Přitom Pd téměř nespatřen a Po pár kousků.

Středa 31. března 2010 v 18:56® stopař
stopař

Piranha> Mlčeti zlato !

Středa 31. března 2010 ve 13:45® HugoLampa
HugoLampa

brčál:To bych teda neřekl,možná jednou z deseti pokusů,9 krát ne..A každý už vůbec ne.Já když chytám na řece,tak tež chytnu víc malých ryb než velkých,jasně že se to dá trochu ovlivnit,ale nemůžeš přijít k nějakému proudu a říct „jo,tak tu by to šlo,tu budou jen velcí“ ..A podle záběru to tež nepoznáš..

Středa 31. března 2010 ve 12:58® Buko

Dědek> http://hobby.idnes.cz/…rybareni.asp?…

Středa 31. března 2010 ve 12:10® Buko

toulovec> toulovec> http://www.blesk.cz/…-babicu.html Mildas Ty to raději nečti, hlavně diskuzi. Není smyslem Tě nasrat.

Středa 31. března 2010 v 7:37® Piranha
Piranha

hecht> vem tenisky a šortky a hup do vody :-))

Úterý 30. března 2010 ve 23:31® brčal
brčal

HugoLampa> Muška je tak 20% jejich úspěchu co jsem si všímal zbytek jsou jinači věci.A některým jsem koukal :-) na ty mušky a hodnějsem se divil na co chytají a na co se zaměřují při samotném rybolovu .Vůbec je nezajma ryba větších velikosti jako nás mají radši spoustu ryb od 15–20 cm než nějakou 30 nebo 40 cm rybu takova je zdržuje myslym na řece jezero je dokážeš přechytat i ty pokud si dobře vylosuješ vlastně každy je dokáže přechytat.