Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:35® fikus
fikus

bubu> Evžo, ještě furt je Apríla, litovat Tě budem až zítra......

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:23® Dědek
Dědek

bubu> na podobné zprávy mám patent já, nefušuj mi do toho :-)) ))

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:40® bubu
bubu

a vůbec,mám den blbec. Sletěl jsem z lešení,na chíře vyfasoval berle a navíc se tady od 1.5. zavírá pobočka OP Prostějov kde dělá mamina i kluk. Kormorán sežral ryby a já mám mít nějakou radost ze života. Svět se v prdel obrací.

Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 21:41:21 uživatelem bubu.
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:27® bubu
bubu

jiris> ty ses dal na chlast? Staříč má min. 5km top. Nikdo nečekal,že sem ty mrchy letos doletí. Jestli se to někde dělá,tož klobouk dolů a já se omlouvám.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:13® jiris
jiris

bubu> vždyt to je malej potok, nešel by na zimu zasíťovat. Alespoň ty top useky.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:04® bubu
bubu

fikus> to jistě. Já netušil,že mu přeješ k jeho nicku.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:13® fikus
fikus

bubu> ve vší úctě, myslím, že se pleteš, Hugo slaví svátek 1. dubna. . . .

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:01® bubu
bubu

fikus> Míro,Lukáše je až 18. října

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:25® fikus
fikus

HugoLampa> všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:21® bubu
bubu

brčal> myslíš,že by se s mýma muchama dalo závodit? Alespoň krajskej přebor :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:34® brčal
brčal

HugoLampa>Ted si napsal to co tu celou dobu říkám :-) že muška nezajistí úspěch že k tmu je zapotřebí něco na víc :-) a sám víš pokud zavodiš že mušku skoro vldy vidi i protivník :-))

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:18® brčal
brčal

Buko>Ja je znám :-)) koukám se někdy na ně ale furt si myslym že spoustu lidi váže pěkněji.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 9:53® HugoLampa
HugoLampa

brčal:To není pravda..Nebo aspon ne úplně :-) Kámoš má takovou dřevěnou desku a na ní 5 nejoblíbenějších mušek od všech českých Mistrů světa-od Slavoje až po Drože..Myslím že by se podle toho daly uvázat úplně identické mušky,ale taky si myslím,že by mi to nijak extrémně nepomohlo :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:19® Piranha
Piranha

stopař> porad nechapu.Kdyz tak mam skype a ty taky.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 6:29® Buko

brčal, Hugolampa> Reflek,asi takto? Znám se s několika mistry světa a Evropy.Jejich mušky najdete v muškařských knihách.Jsou uvedeni i v knize tajné mušky…Zařídím, aby uvázali mouchu na kšeft. Ale bude to drahé.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 0:08® brčal
brčal

HugoLampa> Osobně jsem narážel na někoho jiného co tu psal o supr muškach závodníků .Je k tomu trochu dodat že muška nezajistí vždy tu rybu že k tomu je spousttu faktoru které už málokdo poví :-)) Ps: závodník moc na ryby nechodí je 5× v tydnu na trenuje a o víkendu je na závodech pokud ma sezónu .Až pak jde na ryby :-)) )

Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 00:12:52 uživatelem brčal.
Středa 31. března 2010 ve 23:59® brčal
brčal

osprey>Osobně radši jdu k vodě si odpočinou a jestli něco chytnu tak už je to ta třešnička na dortu.Jinak na SM je to už jen pro závodníky na trénování :-(( Ja přešel na MP a radši chytnu 1 rybu větší za den než 20 kolem 15 cm.

Středa 31. března 2010 ve 23:11® HugoLampa
HugoLampa

brčal:Já vím,mi to říkat nemusíš :-D ..Ale tohle je strategie na závodech,když chytám závody,taky si udělám strategii :-) ..Ale závodníkovi,který jde jen tak na ryby taky nejde o to chytnout co nejvíc ryb,ale o to chytnout ty velký…

Středa 31. března 2010 ve 22:44® osprey
osprey

brčal> Já mám moc rád lidi, co chápou, jak funguje voda a jak se chovají ryby. Většinou si dokážou zachytat – a platí to bez ohledu na techniku.

Středa 31. března 2010 ve 22:37® brčal
brčal

HugoLampa>Takže závodník přijde na místo z 90% už ví co v té vodě je bo si tam zašel dopředu a když nemohl tak trner už to vii. Cele místo si projde a rozhodne taktiku.Kde začne na co začne na co bude chytat co na té řece je úspěšná muška ma nachystane 3 pruty a začne.Na řece je jalec tak sem viděl jak jeden chytal v proudu a nesvitilo mu to sluníčko a nechytl nic v dalším kole začalo svítit a jalec vyjel za sloncem do proudu a Avodnik rozhodl jinou stranu a hloubku svého úseku úplně vynechal a tam kde všichni skončily do 2 ryb on jich chytl 11 a nebylo to v mouše. Spíš by ti o tom popovídal buko než Ja

Středa 31. března 2010 ve 22:22® stopař
stopař

Piranha> Já tebe taky nechápu.

Středa 31. března 2010 ve 21:53® Piranha
Piranha

stopař> nechapu :-|

Středa 31. března 2010 ve 21:27® bubu
bubu

Heky> jo,to vážně byl. Dyť právě kvůli čistému genofondu Po byl vyhlášen CHRO. A takto to vše dopadlo. Kluk,co bydlí přímo u Staříče mi říkal,že to bylo otřesný. On snad zabíjel pro radost,vytáhl rybu z vody,pár ran zobákem a znovu. Ani ji nesežral.

Středa 31. března 2010 ve 21:06® Heky
Heky

bubu> tak to je hnus, když jsem ten potok loni viděl poprvé říkal jsem si že to musí ráj velkých potočáků

Středa 31. března 2010 ve 21:03® bubu
bubu

Sander> když napíšu,že mě to sere,tak je to napsáno slušně

Středa 31. března 2010 ve 20:59® Sander
Sander

bubu > to mě mrzí.

Středa 31. března 2010 ve 20:50® bubu
bubu

Po zimní návštěvě kormoránů je to horší,než jsem viděl v nejčernějších snech. Info od Míši O. Na celém toku Staříče (CHRO) se odlovilo 25ks generačky lipana. Přitom Pd téměř nespatřen a Po pár kousků.

Středa 31. března 2010 v 18:56® stopař
stopař

Piranha> Mlčeti zlato !

Středa 31. března 2010 ve 13:45® HugoLampa
HugoLampa

brčál:To bych teda neřekl,možná jednou z deseti pokusů,9 krát ne..A každý už vůbec ne.Já když chytám na řece,tak tež chytnu víc malých ryb než velkých,jasně že se to dá trochu ovlivnit,ale nemůžeš přijít k nějakému proudu a říct „jo,tak tu by to šlo,tu budou jen velcí“ ..A podle záběru to tež nepoznáš..

Středa 31. března 2010 ve 12:58® Buko

Dědek> http://hobby.idnes.cz/…rybareni.asp?…