Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 29. března 2010 v 19:09® regulus
regulus

toulovec> to jsem čekal, že napíšeš :-D

fikus> popravdě, nějak nevím proč se ti v těch sáčcích zamotávají, já mám na špulkách aretaci do které konec nitě jakoby zaříznu (to na těch co to mají z výroby) a na těch co to z výroby nemají jsem si ji vyrobil sám. Jinak k možnýmu uložení, trny nemusí být vůbec na vázacím stolku, držák lze vyrobit v téměř jakýchkoliv rozměrech) např. http://www.cabelas.com/…ard-item.jsp?… nebo http://www.cabelas.com/…ard-item.jsp?… další možnost je ho udělat do spindlu (kulatej obal) od 50 ks CD nebo DVD, takže se to zavře, nepráší se do toho, dá se to štosovat a cena je nejspíš nižší než ty krabičky s pěnou. Další možností je uložení typu sčot (kuličkový počítadlo).

Pondělí 29. března 2010 v 18:44® toulovec
toulovec

Jinak jsem šťastným držitelem členské známky – uff, už jsem myslel že letos budu lovit jen holuby z frňáku

Pondělí 29. března 2010 v 18:19® Firetiger
Firetiger

fikus> podle fota usuzuji, že kolega Pike (zminimalizovaný) používá značkový výrobek UNI Tray. Mám velmi podobný, lišící se pouze v barvě. Koupil jsem ho svého času z Glasgow Angling Centra. Velmi doporučuji, neboť Alles muss in Ordnung sein ;-)

Pondělí 29. března 2010 v 16:18® fikus
fikus

docela dobrý nápad. Pěnovka v krabce s vyraženými otvory na cívky. To si udělám. Díky.

Pondělí 29. března 2010 v 16:05® Pike007

fikus> A já to mám i s krabičkou. Uznávám, je to celé možná zbytečně drahé, ale mi to za ten pořádek stálo. Jinak krabička je dnes o něco naloadovanější :-)

Tento příspěvek byl editován 29.3.2010 16:06:00 uživatelem Pike007.
foto/diskuze/muskareni/2010/th-img32401.jpg
Pondělí 29. března 2010 v 16:04® Pawell

fikus: organizér na nitě http://rybarske-potreby.monfish.com/…-19,507.html a dražší varianta http://rybarske-potreby.monfish.com/…-19,506.html

Tento příspěvek byl editován 29.3.2010 16:05:39 uživatelem Pawell.
Pondělí 29. března 2010 v 15:43® fikus
fikus

kolegové, zajímalo by mě, jak máte uskladněny své vázací nitě? Mám je v igelitovém sáčku a pořád se mi pomalu rozmotávají a zašmodrchávají. Zajímalo by mě jestli je na to nějaká finta. Vázaci stolek s trny neplánuji.

Pondělí 29. března 2010 v 15:11® hraji
hraji

toulovec> hele udělej si pro příští rok pořádný zářez do toho javoru, co máš místo kalendáře. :-)

Pondělí 29. března 2010 ve 12:14® Pike007

No, jakýsi chlapec z Moravy alias Troníček a ještě nějak, který byl takhle stár, měl vazbu na Slovensko a machroval s repre, tak ten řádil i na MRKu. Zdá se, že změnil lokál. Jsou to takoví virtuální hrdinové, brouci Pytlíci a zjevně si potřebujou na netu něco vykompenzovat.

Pondělí 29. března 2010 ve 12:09® toulovec
toulovec

hraji> Jiříku děkuji za podporu. Problém není v naší organizaci, problém byl v tom, že jsem kráva pitomá. Známky prý už odeslali zpět na svaz, na svazu minulý týden ještě nebyly. Obvolal jsem celý výbor naší MO. Před chvílí jsem se dovolal pokladníkovi, který je má ještě u sebe. Takže si jdu za dvě hoďky nakoupit. Ale hrklo ve mně :o))) Už jsem zvažoval i variantu přestoupit.

Regulus: až umřeš, budu ti chodit chcát na hrob!!!!! :o)))

Pondělí 29. března 2010 v 11:57® hraji
hraji

toulovec> podle Stanov by neměl být problém, ovšem bude to stát 1000 korun zápisného.

Pondělí 29. března 2010 v 11:42® kerob
kerob

toulovec> nejhorsi co se ti muze stat je to, ze zaplatis 500 zapisny a vyplnis prihlasku. Pokud jses nespokojen s praci a pristupem MO, je idealni cas na zmenu.

Pondělí 29. března 2010 v 11:10® hraji
hraji

Moravan> arogantní hlupák bez špetky pokory a slušného vychování. Marně hledám nějaký skutečný argument, kterým bys tu podepřel své výlevy.

Pondělí 29. března 2010 v 8:21® Cudla
Cudla

Koukam byl jsem budovat „kapitalismus“ a vy jste se tu hezky rozkecali.Sice jsem ,né starej ale hodně pamatuju,proto taky vím že se líp diskutuje s někým kdo se alespon představí je to slušnost.Za to že vyplnim základní údaje se nemusim stydět,pár otazníků bych třeba pochopil.Kdo to má samej tak to je u mě anonym a má smůlu. Bubu něco podobnýho jsem ted vyděl u šváry,pouze bez hlaviček,říkaj tomu mongolíci funguje to prý na vysazený siveny a duháky.

Pondělí 29. března 2010 v 6:36® bubu
bubu

Shrek23> ty pojedou až za móře ;-)

Pondělí 29. března 2010 v 6:33® bubu
bubu

jiris> Matoni (black nickel) už není.

Pondělí 29. března 2010 ve 4:06® regulus
regulus

Moravan> že se do toho pletu, tak 20 let na netu, hmmm úctyhodnej výkon, než něco takovýho zase napíšeš, tak se podívej do kalendáře jakej je rok a kdybys nevěděl proč ti to píšu, tak mrkni semka http://cs.wikipedia.org/wiki/Internet , docela bych věřil, že to s těma 40 lety muškaření bude podobný …

Neděle 28. března 2010 ve 23:30® Shrek23
Shrek23

jiris> to je detajl.

Neděle 28. března 2010 ve 23:28® jiris
jiris

bubu> čtvrtej kopf zleva ti neladí :-)

Neděle 28. března 2010 ve 23:27® Shrek23
Shrek23

bubu> Krásné mochy.

Neděle 28. března 2010 ve 23:23® brčal
brčal

toulovec> to je nesplnění svých členských poviností.Pokud by tam byl někdo komu nepadneš do noty můžou tě i vyloučit

Neděle 28. března 2010 ve 23:20® Shrek23
Shrek23

Moravan> Nechci se tě nějak dotknout , když jsi i nejsi starší nežli já ale musim se tě zeptat na pár věcí. 1. Proč jsem lezeš když máš po 20 letech těch debat po netu plný zuby? 2. Proč tu na každého machruješ a urážíš??? 3.Každému je jedno co máš a nemáš doma za matoš. Každej používá matroš na kterej je zviklej a má snim dobré zkušenosti.

Neděle 28. března 2010 ve 23:11® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

toulovec> Já se smát nebudu, jsem na tom úplně stejně :-)

Neděle 28. března 2010 ve 22:56® regulus
regulus

toulovec> ty Litomyšlská kryso, dobře ti tak.:-D To máš za tu zatáčku, vod tam bejt nemůže, tam žijou samý hodní a normální lidi. :-93;

Neděle 28. března 2010 ve 22:09® fikus
fikus

toulovec> ty umíš ale pobavit… :-)

Neděle 28. března 2010 ve 21:32® toulovec
toulovec

Sander> o peníze nejde, kupuju obě celorepublikový povolenky, Hlavně mi je trapně když mám otravovat hospodáře kvůli tomu že jsem kokot.

Neděle 28. března 2010 ve 21:02® Sander
Sander

osprey > ale určitě by to nemělo dojít tak daleko, že mu ji nevydají. Sice v ČRS neplatí „Náš zákazník, náš pán“, ale pokud „zacinká“, zákazník to stále je a takový se neodmítá.

Neděle 28. března 2010 ve 20:58® bubu
bubu
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2010/th-img32396.jpg
Neděle 28. března 2010 ve 20:57® osprey
osprey

toulovec> U nás ji před pár lety komusi takto opožděně prodali, ale s nějakým doplatkem – asi kilo. Jenže časy se mění. Možná už je zase všechno jinak.

Neděle 28. března 2010 ve 20:43® bubu
bubu

toulovec> k čemu je vlastně potřebuješ?