Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 28. března 2010 ve 20:27profil byl smazán

toulovec> tak snad se to povede ještě nějak uhrát ;-)

Neděle 28. března 2010 ve 20:21® Sander
Sander

toulovec > he :-)

Promiň…

Neděle 28. března 2010 ve 20:19® toulovec
toulovec

Chcete se nasmát?? Já pyča zapomněl zaplatit členskou známku. Nechtějí mi prodat povolenky :o)) Honím to až na svazu, zatím to vypadá na velice bezrybný rok :o)))

Neděle 28. března 2010 ve 20:18® toulovec
toulovec

serte na to, to bude nekonečná a nevyřešitelná diskuse.

Neděle 28. března 2010 ve 20:12profil byl smazán

Tommy> už i ty tu jsi jooo? :-)

Neděle 28. března 2010 ve 20:10® Tommy
Tommy

toulovec> A za kamenem doleva :-)

Neděle 28. března 2010 ve 20:09® brčal
brčal

Moravan> :-D jsi fakt k..... :-D s tyčkou do plotu kterou si zaraž do svoji p… tam ti bude slušet

Neděle 28. března 2010 ve 20:09® toulovec
toulovec

ten pán musí být 100% někde od té ostré pravé před Vídní, jinak to není možné.

Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 20:09:36 uživatelem toulovec.
Neděle 28. března 2010 ve 20:07® ZN
ZN

Moravan> s první částí tvého příspěvku naprosto souhlasím. Bez výhrad. Jenže dál jsi dle mého předvedl přesně to, co druhým vyčítáš. Opět žádný argument, jen takové divné, „nad věcí“ nic neříkající klišé. Taky v tom nehledej nic zlého, jen můj pohled. Nezávoď, neřeš, tímto způsobem to ani nejde. Toto je internetová diskuze, ne poradna nebo Milá Sally.

Btw., nejsem z Moravy, ale z VK :-)

Neděle 28. března 2010 ve 20:02® Tommy
Tommy

Moravan> Přinejmenším je to slušnost kokote

Neděle 28. března 2010 v 19:56® Moravan

brčal> Hehehe, a na co? si mám vyplňovat nějaké profily? Aby je každý bl.b zkoumal a otravoval, Vyplň si křížovku a dej si prášek. Ten rúžový. Radši dva. Svět je plný kokotú.

Neděle 28. března 2010 v 19:54® Moravan

ZN> Nebudu tady nikomu nic vyvracet. Ztráta času. Jeden tady napíše, že si koupil tyčku do plotu s navijákem s 3 cívkami a že má vystaráno do dúchodu a když mu napíšu, že brzy zjistí, jak se mýlí, tak prská. Ty si přečti ještě jednou, co jsem napsal.Škoda, že jsi z Moravy… Není v tom nic zlého, žádné urážky, žádná agrese. Nevím, proč se každý brání a v každém slově vidí útok. Přiznal jsem se ke stáří, abych zdúraznil, že nemám potřebu s někým „závodit“ a dokazovat si s někým, kdo je větší w. Úl. Jak jsem napsal. ZTRÁTA ČASU.

Neděle 28. března 2010 v 19:48® brčal
brčal

ZN> kdoví kdo to je.Nemá ani vyplněný profil.Může to být někdo kdo se chce pobavit se jen a nasrat všechny.Zjostit to může jenom admin ale ten tu není.

Neděle 28. března 2010 v 19:40® ZN
ZN

Moravan> ty si fakt myslíš, že ti píši, co máš a nemáš psát? Já ti jen oponuji. To je všechno. Nedůtklivý nejsem vůbec, píšeš o nedůtklivosti a třemi příspěvky se vracíš k mým argumentům, aniž bys jeden relevantní vůči mým uvedl.Divné, ale máš pravdu, psát si může kdo chce co chce, ale nesmí se divit, že někdo oponuje. No, a člověk by měl diskutovat argumenty, ne krompáčem. Pokud chceš fakt diskutovat, tak napiš něco proti mým argumentům, že jsem neměl pravdu, stejně jako já napsal proti tvým. Právě proto, že diskutuje s pacienty tohoto webu. Že muškaříš 40 let, to je úplně jedno. Znám řidiče, který jezdí autem taky 40 let a jezdit neumí, to přece nemá s muškařením nic společného, to je jen virtuální berlička. Tím nechci říct, že muškařit neumíš, ale jestli mi chceš vyvrátit mnou napsané, tak to vyvrať (rád přehodnotím svou zkušenost), ale krompáčem to neuděláš. Zatím vystupuješ způsobem, který mě nijak nedokáže přesvědčit, naopak, své tvrzení vydáváš za pravdu, jedinou.

Neděle 28. března 2010 v 19:38® Moravan

brčal> A co tě tak trefilo? Mám z tebe šumák.

Neděle 28. března 2010 v 19:16® brčal
brčal

Moravan> kolik toho máš doma je mi šumák ale pro někoho kdo začíná tak na chvilku mu to stačí až mu třeba bude tolik kolik je asi tobě tak toho bude mít mraky a uplně k h…:-D Sám toho mám plno a některé věci uplně na h..... a rozdávám to furt a furt se nemůžu s vté mojí místnosti hnout kurnik :-D

Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 19:16:50 uživatelem brčal.
Neděle 28. března 2010 v 19:13® Moravan

ZN> Koukám, že jsem o dost starší, ale to považuji spíš za svoji nevýhodu, než nějakou přednost. Muškařím 40 let. A ty?

Neděle 28. března 2010 v 19:11® Moravan

ZN> Já ti nerozumím příteli. Proč se bráníš, proč mi píšeš co mám a nemám psát? Uvědom si, že nepíšeme jenom sobě,, ale de facto všem pacientúm tohoto webu. Hmmm, zdá se, že jsem zase vlezl do debaty nedútklivých.

Neděle 28. března 2010 v 19:07® Moravan

ZN> Bludy jsem nazval to, co jsem napsal, sám. Mne ty flame debaty na netu za 20 let omrzely. Snažím se být vstřícný a splachovací.

Neděle 28. března 2010 v 19:06® Moravan

brčal> Máš vyřešeno? Naivko. Je to k smíchu. To jsem si já říkal možná 20×, že mám co potřebuji a s nákupy končím. Zjistíš, že je to patologické. Mám objednaný další mušák a nedávno jsem koupil minimálně za 200 EUR materiálú na vázání. A to vážu jen pro sebe (občas nějaké mušky pro kamarády, kteří nemají znalost všech vazačských technik a na některé mušky čumí a neví, jak to spáchat). Jak říkám – je to nemoc.

Neděle 28. března 2010 v 19:04® ZN
ZN

Moravan> takže… Nikde jsem nenapsal něco o bludech, jen o tom, že mám jiné zkušenosti. To za prvé. Za druhé, nevím, co má tykání či známost s nějakýma reprezentantama společnýho s touto diskuzí (taky se nechlubím, že mám mezi nima kamarády, a dobré). V podstatě jsou mi docela šumák. Jak jsi starý, to fakt nevím, taky už mám nějaký rok, ale taky to nemá s diskuzí nic společného.

Já chtěl jen říct, že kategorické soudy jsou k ničemu. Mám třeba šestku prut, kde je ideální pětková plovoucí šňůra s potápivým koncem (šestová ten prut přetěžuje), plavoucí šestková je OK. Mám naviják, kde by měla vlézt bez problému pětková šňůra a 50m backingu, a nevleze. Musel jsem dát lajnu SAGE, která je tenší a ještě ji zkrátit, abych tam dal 40m backingu. Ten backing na rozdíl od tebe potřebuji, páč jsem ho měl několikrát skoro celý venku. To jsou ty základní rozpory, kterým jsem nerozuměl a které jsi tak kategoricky tady napsal.

Podívej, každý ať si chytá jak chce, je to jeho věc. Ale když mám rozdávat rady, tak by měly být relevantní. Chápu, že internet je mocná čarodějka a co je psané, to je dané, ale já si myslím, že je to špatně.

Neděle 28. března 2010 v 19:03® iceman
iceman

brčal> žádný návazec se nevyrovná lajně o tom se nedá diskutovat :-)

Neděle 28. března 2010 v 19:01® Moravan

Moravan> bohužel, pamatuji doby, kdy na Oravě stačily 2 mušky. Red Tag a Yelow (variantne Orange) Tag. Teď nepomúže ani originál semtex ze Semtína.Kde nic není, ani smrt nebere.

Neděle 28. března 2010 v 18:40® Moravan

ZN> nevím co chápeš z mých bludú a co ne, ale co jsi napsal, není s mými bludy v rozporu. Já jsem už starý muž.Roky házím mušky do vody a nosím manželce divoké ryby, neboť je má ráda. Znám z vidění u vody část české muškařské reprezentace, slovenskou téměř celou (znám, žádný bruderschaft, ale s nejlepšími si tykám).

Neděle 28. března 2010 v 18:39® brčal
brčal

iceman> Já jsem koupil naviják za 1500 kč se 3 náhradními cívkami a mám vyřešeno :-)) k tomu lajny.Nemám žádné drahé počítám do 3000 kč se vleze pokud si koupí potpivou a intermediální ale osobně skoro vůbec nechytám s potapivou jen intermediální a plovoucí na spoustu řek jsem jenom visel s potápivou a např na přehradě Harta jsem visel neustále :-D což má kousek

Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 18:41:05 uživatelem brčal.
Neděle 28. března 2010 v 18:36® Moravan

Buko> Backing beru jako nutné zlo. Kolik je potřeba, tolik se dá.Já jsem ho ještě nepotřeboval. I velkou hlavaňu jsem zvládal na klasické délce šnúry.

Neděle 28. března 2010 v 18:31® iceman
iceman

brčal> pro tebe, mám s ním odchytáno spoustu hodin a jsem spokojený. Když to dobře sedí ve smyčkách je to jako plovoucí lajna s potáplivým koncem. Každému vyhovuje něco jiného, myslím si, že za těch 130 korun bych začal s cestou menšího odporu.

Neděle 28. března 2010 v 18:25® brčal
brčal

iceman> nevím ale potápivý navázec jsem měl před 8 lety a jednou sem ho dal na prut a po pár hodech jsem ho daroval uplně na pikaču

Neděle 28. března 2010 v 18:22® brčal
brčal

sykys> Já tam chytám na intermídu :-) to je ze soutoku Opavy s Odrou

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img32378.jpg
Neděle 28. března 2010 v 18:20® iceman
iceman

brčal> dobrý nápad – má sykys náhradní volnou cívku na další lajnu? Nebo jí bude muset koupit, popř. nový naviják?