Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. března 2010 ve 23:19® brčal
-
osprey> nevím tak mě to napadlo bo jsem to dělal
- Pondělí 22. března 2010 ve 22:23® osprey
-
brčal> Admin jsem, ale to třeba toulovec taky.
Cože zrovna to věštění?
- Pondělí 22. března 2010 ve 22:03® brčal
-
osprey> Jo vlastně ty jsi admin
tak asi začnu posílat tady různé odkazy
Tento příspěvek byl editován 22.3.2010 21:04:10 uživatelem brčal.www.vyklad-karet.com
- Pondělí 22. března 2010 ve 20:47® osprey
-
brčal> Myslíš třeba spalničky?
- Pondělí 22. března 2010 ve 20:30® brčal
-
Hm dal jsem baner na stránku bude zajmavé kdy něco dostanu
DDDDDDD
- Pondělí 22. března 2010 v 18:27® toulovec
-
Knot> Mr. you tube – fly casting
Tento příspěvek byl editován 22.3.2010 17:29:02 uživatelem toulovec. - Pondělí 22. března 2010 v 16:57® Knot
-
Dobrý den všem,chtěl sem poprosit jestli by sem někdo nehodil nejaký odkazy s videama jak házet ale klidně i videa s postupy vázání nebo jakýkoliv videa co se týká mušek.dík moc
- Pondělí 22. března 2010 v 11:54® vasekmaj
-
fikus> Díky kokám nato ve škole.
- Pondělí 22. března 2010 v 1:55® fikus
-
vasekmaj> Mr. google – hopper fly
- Pondělí 22. března 2010 v 1:01® vasekmaj
-
fikus> Chtěl bych lučního pokuď možno tak ze starého provedení táta si to už nepamatuje přidávám foto co mám staženo dík
- Neděle 21. března 2010 ve 23:34® fikus
-
vasekmaj> a kterého konipase si chceš uvázat? Bílého, horského nebo lučního?
Tento příspěvek byl editován 21.3.2010 22:34:50 uživatelem fikus. - Neděle 21. března 2010 ve 23:20® vasekmaj
-
Nevíte někdo jak se váže konipas prosím chci si to vyzkoušet díky.
- Neděle 21. března 2010 ve 21:35profil byl smazán
-
bubu> Jako dneska sem to tak na rychlo zkoušel u nás na zahradě,protože mi to nedalo.A snažil jsem se o ten pohyb bez zápěstí a držení toho prutu,stejnak to bylo divný.To příjde snad i pomůže někdo s letitou praxí.Co sem tak slyšel,tak hodně muškařů začíná nymfovánim se zvedlou rukou jak „hajlovačka“ jeslti se nepletu a tam náký „vystřelování šnůry“ nebo „dorážení“ asi neni potřeba ne? Ale stejnak bych se chtěl postupně naučit všechno
Jinak omlouvám se za výrazy,nebo to co píšu pokud to tak neni ..
Tento příspěvek byl editován 21.3.2010 20:36:19 uživatelem . - Neděle 21. března 2010 ve 21:27® bubu
-
mannice> dobré rozhodnutí,neříkám,že by jsi se to nenaučil sám. Jen má zkušenost a věř,že mě z toho někdy pěkně bolí hlava (a taky ruce)
- Neděle 21. března 2010 ve 21:16profil byl smazán
-
bubu> taky už sem nad tim přemýšlel.Uvidíme, poptám se,poprosim a poděkuju .
- Neděle 21. března 2010 ve 21:10® bubu
-
mannice> nemáš někoho v okolí,kdo slušně ovládá muškařský prut? Neudělej stejnou chybu jak já. Učil jsem se to sám,naučil se to blbě a ten zlozvyk nejsem schopen se odnaučit.
- Neděle 21. března 2010 ve 20:55profil byl smazán
-
bubu> Přesně to sem chtěl slyšet
.Já to dneska skoušel nahazovat a vůbec mi to nešlo právě
).Musim omrknout náký videa a okoukat techniku ..Co myslíš?
fikus> Kééž by,ale i tak sem to od něj absolutně nečekal.Stejnak sem rád,ikdyž to je staříček.Tím myslím ta sestava:D.Asi teď musim okoukat techniku a jít to skusit někam
Jinak neberte to špatně,chtěl sem se podělit o radost
- Neděle 21. března 2010 ve 20:50® fikus
-
mannice> řekni tchánovi čekatelovi, že dnes se jako předprezent dává Sage, včetně kolečka. Outfit může být Simms......
- Neděle 21. března 2010 ve 20:44® fikus
-
regulus> uff, tak přesně takto to vypadá i při mých prvních vycházkách, jen ti pakoši jsou celkem v kurzu. Letos jsem ještě nebyl nikde, jen jsem dnes na zahradě vytáhl prut a házel ve vzduchu, holt zima je dlouhá, příliš dlouhá
- Neděle 21. března 2010 ve 20:43® bubu
-
mannice> Dane,nevím co přesně chceš slyšet. Ale asi máš možnost si to s ním vyzkoušet a pak se rozhodnout,nebo si ho dej i s navijákem do vitríny a kup si novej.
- Neděle 21. března 2010 ve 20:28profil byl smazán
-
Zdravim Vás,jak se vede? Já dobrý a po včerejšku ještě lepší.Byl jsem na jedný rodinný oslavě jako host a připadal jsem si jako bych byl oslavenec já.Přítelkyně taťka mi přines muškařskej prut s navijákem,šnůřu a náký mušky s tim,že už ho nepoužívá.Je to sice starý vybavení,ale i tak mě to hodně potěšilo.. Švihák je Shakespeare Alpha aftma 6–7 a naviják,to je nákej kolovrátek s nápisem „libelle“. Já si sice chci koupit proutek s aftmou tak 4–5,ale tak snad mi tohle na to učení postačí,doufám
. Co myslíte vy? Jak mám teďka začít :P Díky
- Neděle 21. března 2010 v 19:13® regulus
-
fikus> no pravdu jsi měl, červenky po tom šli jako divý, bohužel jen takových rozměrů, že když to vzala v okamžiku, kdy jsem to chtěl stáhnout nebo jsem nevšiml záběr, tak měla leteckej den.
Nicméně plotice zvítězili nad veverkama i když ztráty byly značný, zku…ný rákosí …
Jo a pakomáři zklamali, ale možná to bylo rukama, No.1 byla suchá i připotopená jepička z bílýho CDC.
Tento příspěvek byl editován 21.3.2010 18:14:30 uživatelem regulus. - Neděle 21. března 2010 v 0:51® fikus
-
regulus> na stojácích se dá začátkem roku velice hezky zachytat. Je to příjemná vzpruha po zimním absťáku, možná se budeš divit kolik toho budeš mít na prutě..
- Neděle 21. března 2010 v 0:07® regulus
-
Pike007> dík, zkusím jim tam něco mrsknout, maximálně budu hovnochyt. Stejně budu za cvoka, borca s mušákem tam dědci asi ještě neviděli.
- Sobota 20. března 2010 ve 23:06® sus1
-
regulus> V tuhle roční dobu na stojáku jedině fíbr a dát na něj předšpič. policajta.
Tento příspěvek byl editován 20.3.2010 22:07:06 uživatelem sus1. - Sobota 20. března 2010 ve 23:04® Pike007
-
regulus> pokud nebudou sbírat, jakože asi ne (ikdyž několik sběrů jsem třeba v lednu zažil), tak bych zkusil ty pakomáry a pomalé stahování. Třeba patentka by mohla fungovat. pokud ryby vidíš, zkusil bych i nějaké ne brutálně zatížené nymfy a házet to před ryby, pěkně na propad. záběry plotic na pakoše jsou velmi zajímavé.
- Sobota 20. března 2010 ve 22:28® vasekmaj
-
Dobrý večer prosím o radu jak se váže konipas díky
- Sobota 20. března 2010 ve 22:17® regulus
-
Dneska jsem byl něco domlouvat a ty naše brčálníky jsou už rozmrzlý, pod hladinou se to hemží, tak přemejšlím, že bych zejtra, pokud nebude pršet jak vyhrožujou, šel tu havěť trochu poškádlit s mušákem. Problém je, že su totálně říční a kromě pakomára mne nic nenapadá, napovězte co zkusit v tuhle roční dobu. Klasickej rybník, červenky, cejni, kapři, líni, amuři a podobná havěť. Moc hluboký to není s bídou dva metry a to ještě možná.
- Sobota 20. března 2010 ve 22:17® osprey
-
regulus> Jestli jsou tam perlíni, tak něco menšího tmavšího s drobnými lesklými doplňky a popotahovat před cílovou rybou.
Já to dělal v teplejších částech roku, ale snad to půjde. Jdou po tom, jak slepice po flusu.
- Sobota 20. března 2010 ve 22:17® regulus
-
osprey> spíš cejni respektive cejnci, se nám to tu jaksi divně řadí
Jednotnej čas 21 : 17 už asi půl hodiny
Tento příspěvek byl editován 20.3.2010 21:17:49 uživatelem regulus.