Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. března 2010 ve 20:12® toulovec
toulovec

Firetiger> ty kryso, nechytej mně za slovo. :o))) Omlouvám se všem které jsem uvedl v omyl za přeřek, odraný páv se nedabuje. :o))

Středa 17. března 2010 v 19:53® Knot
Knot

Buko> zkrz co se mam ozvat na mail?

Středa 17. března 2010 v 19:48® Knot
Knot

Firetiger> asi o takovou logickou odpoved mi slo,taky sem se nad tim mohl vic zamislet,srst z vodniho zvirete nenasakne tolik co kralik atd.ma to neco do sebe

Středa 17. března 2010 v 19:45® Buko

Knot> Určitě Ti poradí. Ozvi se mi na mail. Nechci zasírat web tím, co sem nepatří.Jako je focení co právě griluju, gratulaceme třeba k jmeninám a pod.

Středa 17. března 2010 v 19:44® Piranha
Piranha

Knot> proč.Kdyz se slusne predstavis a slusne poprosis, nikdo te od baraku hnat nebude a mozna by jsi se divil kolik rad by jsi tim ziskal.Osobni kontakt je vzdy lepsi nez ten ,,virtulani,,

Středa 17. března 2010 v 19:42® Firetiger
Firetiger

toulovec> Ivošku, jak dabuješ odraný paprsek páva? Někdy mi to budeš muset ukázat ;-)

Středa 17. března 2010 v 19:42® Buko

iceman> Někde si něco přečíst a fláknout to sem jako radu není nejlepší řešení. Soulasím Regulus: Otázku Ti položím já.Jakou lajnu použiješ na prut s označením AFTMA 4–5. Jiříku a konkrétně.

Středa 17. března 2010 v 19:41® Knot
Knot

Buko> O panu Zacharovi vim,jenže je me blby člověku s kterym jsem nikdy nemluvil a kterej me taky vubec nezná zazvonit z ničeho nic na barak a vytasit na neho ze potrebuju od neho plno rad o vazani a muskarine

Středa 17. března 2010 v 19:41® Firetiger
Firetiger

Knot> fakt otázka za deset bodů ;-) dabovat jde snad vším :-D

U suchých mušek je dobré použít jemnou srst z vodního zvířete – jemná srst dělá uhlazenější tělíčko, a chlupy vodních mrch sáknou méně vody (= líp plovou) nežli třeba králík. Já mám rád Musk rat, čiliže ondatru. Ale dogma to rozhodně není.

Jinak koukám, že jsi doplnil kartu. Čtu že jsi mladý, takže nebudeš mít problém s ingliš. Ohledě dabingu mrkni na http://ukflydressing.proboards.com/index.cgi?… mají to tam kucí anglický pěkně rozebraný

Středa 17. března 2010 v 19:35® Buko

Knot> V Bíteši náš pana muškaře MUDr Zachara.

Středa 17. března 2010 v 19:34® toulovec
toulovec

Piranha> jasně, my to pochopili, tys to pochopil, ale hádáním se akorát všichni naserem. Občas je třeba některé reakce prostě nechat vyšumět. Posypat hlavu popelem, udělat z toho srandu a jedem dál. Nikdo ti to nemá za zlý, nikdo tě nestaví do role lynčovanýho, jen tě opravujeme.

Středa 17. března 2010 v 19:34® Knot
Knot

toulovec> ja jsem se zeptal blbe.jedna lehči otazka teda:pro dubovani telička jepic je v hodnejší kralík nebo vačice?

Středa 17. března 2010 v 19:30® toulovec
toulovec

Knot> opět těžká otázka :o)) od nití, chlupů, peří CDC až po odrané paprsky páva, zimní srst srnce atd atd atd

Středa 17. března 2010 v 19:29® Piranha
Piranha

toulovec> ale vy delate ze mne nepravem toho kdo to napsal teda spatne.Je to citace z jineho clanku.Ze jsem to sem dal, pche, kolikrat se tady skopcí jinej nazor nebo podobne a ten kdo to preposlal neni preci autorem. Ja si to nevycucal z prstu.

Středa 17. března 2010 v 19:27® toulovec
toulovec

Piranha> hned nestartuj, chce to klid a nohy v teple. Každej občas ujedeme. Prostě jsi napsal kravinu která byla na oskara. Berme to tak a víc to neprobírejme.

Středa 17. března 2010 v 19:26® Knot
Knot

Prosím o radu čím vším se dají dubovat telička suchych mušek nebo jakej matroš se na to nejvic hodi,dík všem

Středa 17. března 2010 v 19:15® Piranha
Piranha

Co Ja si napisu a vlozim, tak to je ovsem ma vec.vam se to muzej jen bud libit, nebo ne. To mistri nebyla ironie, kdyby jo je to v uvozovkach.Soudim dle vasich prispevku, vsechno znate a vite, tak si takovy post zaslouzite ne. Uz vas nechci resit.Svuj nazor ohledne toho prutu a snury jsem napsal a tim to pro mne je uzavreny.Jak jsem psal, sam si vybere co chce cist a co ne.

Středa 17. března 2010 v 18:57® qax

Diky vsem,za rady. Koupim si asi to co jsem napsal o par radku nize. Jenom jeste o ty lajne,mohli by jste mi doporucit konkretne nejakou? znacku atd.?

Středa 17. března 2010 v 18:07® ZN
ZN

Piranha> maličko si mě přinasíráš, páč na mistra si jsi zahrál ty, mistře. A blbě. Fakt si myslíš, že rozdávat rady stylu „jedna paní povídala“ je to pravé ořechové? Já si myslím, že není a být zajímavý za každou cenu je taky na hovno. A klidně mi zas napiš, že jsem na tebe vysazený.

Středa 17. března 2010 v 17:08® iceman
iceman

Piranha> viz, regulus. Někde si něco přečíst a fláknout to sem jako radu není nejlepší řešení. A toho mistra si nech od cesty, ironie není na místě, alespoň sem nedávám vyčtené ptákoviny.

Středa 17. března 2010 v 17:02® regulus
regulus

qax> jeden z dle mýho nejpovedenějších návodů http://www.czechfly.cz/index.php?… pochopitelně to není dogma, ale vodítko, rozhodnout se už musí každej sám.

Můj laickej názor nebo spíš co bych si já vybral na to co jsi popisoval → prut délka 8–8,5" AFTMA 4, lajna nejspíš AFTMA 4 DT, ale pokud si vybereš AFTMA 5 tak tím taky nic nezkazíš. AFTMA prutu se nutně nemusí shodovat s AFTMA lajny, vyber konkrétní prut a pak se ptej na lajnu.

Tento příspěvek byl editován 17.3.2010 16:05:47 uživatelem regulus.
Středa 17. března 2010 v 16:59® sus1

toulovec> Zase ale nevíš, jestli schválně nesoutěží do http://www.chytej.cz/…hlasky-roku/ :-D

Tento příspěvek byl editován 17.3.2010 15:59:59 uživatelem sus1.
Středa 17. března 2010 v 16:53® regulus
regulus

Piranha> víš vono je někdy mlčeti zlato a tvrdit o někom, že neporadí když tu dotaz není ani 24 hodin, to se na mě nezlob …
Von tady každej není vylepenej furt, každej nemá spoustu času …

Středa 17. března 2010 v 16:32® Knot
Knot

regulus> Tuhle stranku mam prohlidnutou uz hodněkrat,kdyz sem neco nevědel tak sem to zkousel hledat vetsinou tam:-D

Středa 17. března 2010 v 16:26® regulus
regulus

Knot> mrkni semka http://www.vazani-musek.cz/

Středa 17. března 2010 v 16:23® Knot
Knot

regulus> Brno pro mě není vůbec z ruky,jestli mě do toho nevleze nic neodkladnýho tak se tam moc rád podivám

Středa 17. března 2010 v 16:18® Knot
Knot

dik všem za jakoukoliv radu i odkaz.internet je zatím tak to jedíny kde mužu neco pochytit

Středa 17. března 2010 v 16:17® regulus
regulus

Knot> mrkni semka http://www.chytej.cz/…azaci-vecer/ je to poslední letos, vím, že to je kapku z ruky, ale z druhé strany nejlepší řešení. Doprava autem bez problémů a hromadnou dopravou se domů taky dostaneš http://portal.idos.cz/…07_89860.pdf

Středa 17. března 2010 v 16:11® Piranha
Piranha

iceman> docetl jsem se to v casopisu, jen jsem to predal dal sem.Kdyz mu takovi mistri jako ZN a Ty neporadej tak jsem to prevzal z casopisu. Je jen na nem zda to pouzije, nebo pouzije radu od nekoho jinyho.

Středa 17. března 2010 v 16:07® Firetiger
Firetiger

Knot> mouchy vypadají jedle, na to že vážeš prvním rokem je to slušný. Přes zimu bývají víkendové vázací akce, kde se dá leccos okoukat. Jeden dělá Buko, druhý Toulovec, a určitě budou další…

Doporučil bych rousit po netu – populární stránky má Hans Weilenmann na http://www.danica.com/flytier – s očima otevřenýma.

Základní techniku máš dobrou, tak se soustřeď na proporce: tlustá prdel hyzdí nejen ženu, ale i blešouna ;-)