Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. března 2010 v 19:35® bubu
-
já dostal tuto,žlutá se světlešedým koncem. Darovanému koni na zuby nehleď.
- Středa 10. března 2010 v 18:45® toulovec
-
Piranha> to já to neříkal jako dogma. Chtěl jsem tím říci, že aŤ vezmeš kteroukoliv, stejně se dostaneš do situace kdy ji vůbec neuvidíš
- Středa 10. března 2010 ve 13:47® Zajda82
-
Piranha> Ta dual tone mi ted přisla tak jestli chceš tak se stav a mužeš si ji zkusit a honza ma tu gold tak taky.
- Středa 10. března 2010 ve 13:19® Piranha
-
cormoran> jestli to nebylo tim sumcem co mne tehda tahal na labi jak hracku.To nikdy nezapomenu parchant.
- Středa 10. března 2010 ve 13:14® cormoran
-
Piranha> Už sis všimnul, jak se mění proudění vody na Labi. Někdy dokonce teče i obráceně
To je taky asi důsledek toho oteplování..
- Středa 10. března 2010 ve 12:44® Piranha
-
osprey> Miro ja s tebou souhlasim.Podlemne se oteplovani neprojevi tim ze uz bude porad hezky a teplo vic a vic.V oblastech, kde byvaji teploty hodne nizko pod bodem mrazu se meni proudeni vetru a tzv. studena fronta pak miri do vnitrozemi stovky a tice kiklometru a ma pak za nasledek ze ve stredni evrope jsou mrazy okolo –25 st. Diky pozvolnemu oteplovani se jinak srazi teply a studeny vitr a meni se proudy.Za nejakou dobu se to ustali a v oblastech s nizsi teplotou uz bude teplota na urovni stredu.Teplejsi klima se pak bude presouvat vice k polum a zacnou intenzivneji roztavat ledovce.Zmeni se potom i proudeni vody.
- Středa 10. března 2010 v 8:56® Baron 007
-
Piranha> Ja mam rad RIO. Dobra univerzalni a dobre viditelna snura je Gold. Nebo kdyz chces byt hodne jemny, zkusil bych Dual Tone.
- Úterý 9. března 2010 ve 23:52® Piranha
-
toulovec> diky, v tom pripade beru 3M zelena
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 22:52:35 uživatelem Piranha. - Úterý 9. března 2010 ve 21:42® brčal
-
fikus> Poslal bych ti GPS ale tady asi ee kde budu
- Úterý 9. března 2010 ve 21:33® fikus
-
brčal> uvidíme, na zahájení tam bude Václavák.
- Úterý 9. března 2010 v 19:44® brčal
-
fikus>
- Úterý 9. března 2010 v 19:43® brčal
-
fikus> jj budu tam na zahájení
tak se můžem sejít a pak mám plno dřeva v lese a potřebuji to přestěhovat do moji kůlny a nemám pomocníčka
- Úterý 9. března 2010 v 19:41® fikus
-
začínám doplňovat mokré.
- Úterý 9. března 2010 v 19:37® fikus
-
brčal> ty jsi hrozný špión, ukážu pár mušek, pochlubím se novýma lajnama a ty přesně uhodneš na co mám letos největší zálusk…
tys měl jít k PČR a ne do AČR.
… máš to 8km do Dukovan?
Firetiger> velmi pěkně uvázaný pakoš.
- Úterý 9. března 2010 v 19:36® ZN
-
MP-E65mm> tak si to pod ten mikroskop dej, slepejši
- Úterý 9. března 2010 v 19:11® brčal
- fikus> Další inspirace tam kde se chystáš chodit.. ale brčál to má
blíže jenom 8 km
- Úterý 9. března 2010 v 18:02® MP-E65mm
-
toulovec> příště tam toho dám míň a trochu si s tím pohraju
díky veliteli
- Úterý 9. března 2010 v 17:58® MP-E65mm
-
Firetiger> bohužel si to uvědomuju
ale mám se co učit
- Úterý 9. března 2010 v 17:57® MP-E65mm
-
ZN> zkoušel jsem i tu mikromrdku co jsi mi ukazoval na TVV, ale to bych musel dát pod mikroskop
- Úterý 9. března 2010 v 17:56® toulovec
-
MP-E65mm> ten bažant je jedlej (opět hlavohrudi mohla být klidně polovina) – tuto muchu miluju ve všech variantách, je to první co navážu když jdu k vodě
- Úterý 9. března 2010 v 17:50® toulovec
-
MP-E65mm> to je v řyti, tady nemůžu říct, že je fotka napyču :o)). když dabuješ, dáváš toho na nic brutálně moc. Našmudlej na nit opravdu jen pár chloupků, nemusí být vůbec těmi chlupy pokrytá. Jak to budeš natáčet na háček, bude ti to nabývat na objemu mnohem pomaleji. Jak psal ZN, hlavohrudi je moc. Ovšem nadějný jsi, to zase joo.
- Úterý 9. března 2010 v 17:18® Firetiger
-
MP-E65mm> vážeš hezky, jen tak dál.
Uvědomuješ si chlape, že že Ti právě vypršela výmluva že nemůžeš dávat fotky protože neumíš vázat?
- Úterý 9. března 2010 v 16:47® ZN
-
MP-E65mm> můj názor je, že bych trošku ubral toho límce.
- Úterý 9. března 2010 v 15:50® MP-E65mm
-
a ještě jednu............
- Úterý 9. března 2010 v 15:42® MP-E65mm
-
Sem zase trošku blbnul...........
- Úterý 9. března 2010 v 15:21® fikus
-
letos jsem kupoval dvě lajny. WF6F jasně oranžovou a DT6F zelenou. Barvu jsem řešil asi tak dvě minuty. Stejně jsem na nic nepřišel a koupil. I když na tu oranžovou jsem trochu zvědavý
- Úterý 9. března 2010 ve 14:21® toulovec
-
Piranha> to je otázka do pranice. Ve světle se hodí tmavší, aby byla na hladině kontrastní, jak přejdeš do stínu, je lépe vidět světlá. A teď babo raď že? Myslím že toto záleží na vkusu každého soudruha.
- Úterý 9. března 2010 ve 13:36® Piranha
-
Firetiger> no ja jsem slysel ze je uplne jedno jakou ma snura barvu.Vemsi modrou, nebo zelenou tuzku a podivej se na ni proti slunci a uvidis dycky jen cernou.To neresim ze to uvidi ryba, kdyz nevidela zlutou tak cervenou taky ne.A navic je tam i navazec, tak ze muska je od snury daleko.Ta barva je dulezita spis promne.
- Úterý 9. března 2010 ve 13:11® Firetiger
-
Piranha> a nebude ti vadit, že lítat jasně barevnou šňůru budou dobře vidět i ryby? Zkus hodit dotaz adresně na Barona, ten je má zmáknutý.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:57® Piranha
-
Cus chlapi,mam dotaz.Jakou u vas hraje roli barva snury.Ja si ted chci kupovat novou 4ku asi zase WF-F a chtel bych nejakou dobre viditelnou.Co ta zelena,je to pekne videt?Chtel jsem sehnat nejakou oranzovou az do cervena, mozna modra by byla dobre videt.Co ta zelena,ma ji nekdo?Dik.