Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. března 2010 ve 13:11® Firetiger
-
Piranha> a nebude ti vadit, že lítat jasně barevnou šňůru budou dobře vidět i ryby? Zkus hodit dotaz adresně na Barona, ten je má zmáknutý.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:57® Piranha
-
Cus chlapi,mam dotaz.Jakou u vas hraje roli barva snury.Ja si ted chci kupovat novou 4ku asi zase WF-F a chtel bych nejakou dobre viditelnou.Co ta zelena,je to pekne videt?Chtel jsem sehnat nejakou oranzovou az do cervena, mozna modra by byla dobre videt.Co ta zelena,ma ji nekdo?Dik.
- Úterý 9. března 2010 v 10:58® siri
-
Osprey: zit vicemene ve stavu ‚virtualni reality‘ je ale pro lidi naprosto prirozene – necetl jsi Pratchettova Otce prasatek?
Tedy v tomto pripadku uplny zaver knihy…
- Úterý 9. března 2010 ve 2:16® Firetiger
-
jedna muška pro odlehčení zasněženého dne…
Líbí se mi kontrast bílé a černé, a posledních pár dní jedu v pakošíkách. Takže logická volba
- Úterý 9. března 2010 ve 2:04® regulus
-
fikus> nevím jak ty, ale na takovouto „daču“ asi fakt nemám i když by se mi to líbilo …
- Pondělí 8. března 2010 v 19:55® osprey
-
bubu> Že to byla nadsázka, to jsem rád. Mám rád tenhle svět a mrzí mě, když vidím, jak se mi ztrácí před očima.
Jsem zvědav, kdy lidem dojde, že život mezi obrazovku a supermarketem je iluze.
- Pondělí 8. března 2010 v 19:51® bubu
-
osprey> bylo to napsáno z velkou nadsázkou. Nějaký knížky o počasí a pod. mám. Docela mě to zajímá.
- Pondělí 8. března 2010 v 19:47® fikus
-
regulus> máš pravdu, na bývání to pro nás není, necháme si to třeba jako chatu
- Pondělí 8. března 2010 v 19:40® osprey
-
bubu> Globální oteplování není o tom, že bude pořád teplo
Ostatně je to novinářský termín, obvykle se tomu říká klimatické změny. Co přesně to obnáší je těžké říct, protože cokoli stran téhle věci média rozmažou a zkreslí. Já si to představuju jako systém, který relativně hladce běžel, někdo do toho kopnul a začalo to vibrovat. Rozhodně je počasí mnohem nevyrovnanější než dřív a průměr teplot je vyšší. O příčinách se vedou spory stejně jako o tom, do jaké míry je to normální.
Václavovi nevěřím, protože v oboru přírodních věd se opakovaně projevuje jako diletant. Jediné v čem má naprostou pravdu je to, že se kolem „oteplování“ rozjíždí nehorázný byznys, který je velmi netržní.
- Pondělí 8. března 2010 v 18:55® bubu
-
za okny právě bílá tma,tak to s tím globálním oteplováním nebude až tak žhavé. Věřím Václavovi
- Neděle 7. března 2010 ve 22:34® regulus
-
fikus> to je mazec, ale komárů tam asi bude jako sviňa.
- Neděle 7. března 2010 ve 20:07® fikus
-
brčal> moc pěkné, vím, že i MP revíry mají svoje kouzlo.
tady je zase hezké bydlení
http://www.chytej.cz/downloads/
soubor Amatciems
- Neděle 7. března 2010 v 17:57® brčal
-
Pure je i ta bunda od Sims co má ten maník na sobě
- Neděle 7. března 2010 v 17:30® Pike007
-
Firetiger> No tak to je samozřejmě jiná, purista musí být pure komplet, votomnic
- Neděle 7. března 2010 v 17:14® brčal
- fikus> i na sucho se dá dobře lovit i jiné ryby.Pust si to plné verzi a
v HD
- Neděle 7. března 2010 v 16:57® brčal
-
fikus> začínám uvažovat že to ani nekoupím Pstruhovou povolenku.Jediné co mě ještě drží že mám barák v Beskydech a tam sem tam nějaká ryba je.Ty víš kde ale jinak to bude bída
- Neděle 7. března 2010 v 16:36® fikus
-
brčal> pěkné strýmry, na ty mám ještě chvíli čas, zatím mi zejí poloprázdnotou krabky na pstruhy.
Buko> že jim to bude líbit o tom nepochybuji, matroš háže pěkné odlesky, chutnat budou
- Neděle 7. března 2010 v 16:33® brčal
-
Lepší chytnou jednu rybu za vycházku než nechytnou nic nebo spoustu závodních ryb
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 15:33:50 uživatelem brčal. - Neděle 7. března 2010 v 16:27® brčal
-
fikus> prcki už nevážu.Moravice je vyžraná a cpát se na Bělou nebo Ostravici co 10 m jeden rybář mě nebude bavit.Radši plním krabičku jinými vzory
- Neděle 7. března 2010 v 16:16® Buko
-
fikus> Na jezero je to fajn matroš. Jsem rád, že se ti líbí.Hlavně se s ním dobře dělá a navíc to ještě i žerou.
- Neděle 7. března 2010 ve 14:47® fikus
-
a ještě variace na Adams Fly
místo křidélek z grizzly pírek, jsem použil přírodního srnce
- Neděle 7. března 2010 ve 14:22® fikus
-
Firetiger> a jak vypadají na těch zkrácených desítkách? Pochlub se.
- Neděle 7. března 2010 ve 14:12® fikus
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 7. března 2010 ve 14:09® fikus
-
Firetiger> ó díky, ta vždy potěší. Dám tedy i nějaké pakoše z BQ
- Neděle 7. března 2010 ve 13:22® Firetiger
-
fikus> dík. Já vážu spíš menší, včera jsem zrovna jel sérii ďáblíků na zkrácené desítce Kamasanu B160.
Jinak máš dobrý nejen vzory, ale i provedení, píšu pochvalu
- Neděle 7. března 2010 ve 12:34® fikus
-
Firetiger> letos trochu ulítávám na #8. Velká muška, velká fiška
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 11:37:04 uživatelem fikus.vzory jsem obšlehl z GFF.
- Neděle 7. března 2010 ve 12:32® fikus
-
Buko> fajn matroš, dobře se z toho váže.
- Neděle 7. března 2010 ve 12:29® Firetiger
-
fikus> hezcí ďáblíci, líbí. V kolikátce to vážeš háku?
- Neděle 7. března 2010 ve 12:28® Firetiger
-
Pike007> CundF je šikmovoká náplava, do plátěné mošny správného puristy patří jedině Wheatley
- Neděle 7. března 2010 ve 12:22® fikus
-
a další pár ďáblíků…