Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. března 2010 v 11:35® Pike007

fikus> Nechci se dotknout Xploreru, Jenzi či Exori krabek, ale CundF jsou stejně kvalitativně lepší.

Neděle 7. března 2010 v 0:54® vasekmaj
vasekmaj

bubu>sem šťoura špatně sem to pochopil ale ty foto už jsuo jasná,stejné jako u nás.;-)

Neděle 7. března 2010 v 0:48® fikus
fikus

bubu> nestraš, snad to nebude tak zlé.

Neděle 7. března 2010 v 0:29® bubu
bubu

fikus> letos mi bude stačit mušek do krabičky od sirek

Neděle 7. března 2010 v 0:14® fikus
fikus

bubu> letos jsem pořídil dvě nové krabky, ovšem jejich naplňování jde celkem pomalu.

škoda, už jsem objednal u obchodníka.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31789.jpg
Neděle 7. března 2010 v 0:10® bubu
bubu

fikus> aha,já jen,že jeden vloženej list mi leží ladem v šupleti

Neděle 7. března 2010 v 0:03® fikus
fikus

bubu> C&F, kupováno v době, kdy jsem o levnější variantě vůbec nevěděl.

Buko> díky náčelníku, taky bych Ti rád nalil. Jednu si ale přece dám na Tvůj šťastný návrat.

Sobota 6. března 2010 ve 23:47® bubu
bubu

regulus> to jsi napsal pěkně,tady dnes ráno –17

Sobota 6. března 2010 ve 23:09® Wright
Wright

toulovec> Ivošku mohl bys ztratit slovíčko a sundat z webu ten seznam přihlášených na TVV? Zkusil jsem si zagooglovat jak jsem na tom s osobními daty a vyskočil mi tenhle seznam. Ne, že bych tam měl nějaké extra údaje, ale spousta kluků tam má telefony apod. Díky

Sobota 6. března 2010 ve 23:02® Cudla
Cudla

Občas taky nějakou mouchu ořežu,někdy je jich i dost záleží jaká je inspirace a konstelace hvězd.

Sobota 6. března 2010 ve 22:41® Buko

Coturnix> Přesně jak píše Toulík. Já zase říkám, nejhorší je ořezat prvních tisíc much.Nikdo se nikomu nesměje, spíš ke potřeba odstranit to, co je na mouše špatně.Každý jednou začínal. Já na tom nebyl lépe jako kdokoliv jiný. Fikus,Bubu, LSD:Já dám jednu na Fikusa a na Vás taky. S Tolíkem už jen Juice, dojdou zásoby.Je ale důvod. Přežil jsem cestu přes Vysočinu na klub do Budějovic a zpět.Před Olomoucí jsem ve vánici málem sudal vola který šel v jízdním pruhu postavit za auto trojúhelník.Přitom auto bylo v odstavném pruhu.Ještě teď se klepu.

Sobota 6. března 2010 ve 22:19® regulus
regulus

bubu> u nás sice nesněží i když pokus tady byl, ale hodnota na teploměru má bohužel před sebou znamínko mínus a to i přes den, už mě ta zima letos tady sere … =-| :-(( :-(

Sobota 6. března 2010 ve 21:21® bubu
bubu

fikus> to je baronovo explorer?

Sobota 6. března 2010 ve 21:14® fikus
fikus

díky kamarádi, hned bych vám nalil něčeho dobrého.

Takhle vám posílám aspoň foto pidi jezerní krabky. Vkládací list jsem již objednal, bohužel, všechny mouchy se mi tam stejně nevejdou…

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31785.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 20:47® chosebaits
chosebaits

bubu> :-D

Sobota 6. března 2010 ve 20:17® bubu
bubu

vasekmaj> zkus si přečíst můj příspěvek ještě jednou,možná dvakrát ;-)

Sobota 6. března 2010 ve 20:05® vasekmaj
vasekmaj

bubu>tak to nevím tady padá už 2dny sníh.=-|

Sobota 6. března 2010 v 19:01® bubu
bubu

jaro se už chystalo zaklepat na dveře,nakonec si to rozmyslelo

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31781.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img31782.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img31783.jpg
Sobota 6. března 2010 v 17:45® toulovec
toulovec

MP-E65mm> já myslím, že jo, dobré to máš

Sobota 6. března 2010 ve 12:30® MP-E65mm
MP-E65mm

Firetiger> Abych se přiznal ani jsem nevěděl jestli suchá nebo mokrá, šlo o to si to vyzkoušet :-) Ale dík, další informace pro mě.

Sobota 6. března 2010 ve 12:17® Firetiger
Firetiger

MP-E65mm> na estetiku hlavičky se vykašli, moucha musí napřed chytat a až potom nějak vypadat. Tohle nachytá.

A abys neřekl, že Tě jenom chválím, tak jestli mouchu míníš jako suchou, tak zvaž toho kohouta krapet víc. Jestli jí míníš jako mokrou, tak dej hackle asi takhle, ale slepice ;-)

Sobota 6. března 2010 ve 12:10® MP-E65mm
MP-E65mm

toulovec> to víš, že jsem už něco smotnul, ale jestli to je na prezentaci to nevím. Spíš jsem si vyzkoušel vazací techniky. Red tagy nějaké mám, nevím jestli to je správně,ale troufám si říct, že to chytatalné bude :-) Ta hlavička je trošku divoká, vím :-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31766.jpg
Sobota 6. března 2010 v 11:25® bubu
bubu

fikus-já taky :-))

Sobota 6. března 2010 v 11:06® LSD

fikus> tak Míro, dneska večer si na Tebe jednu dám :-)

Sobota 6. března 2010 v 10:24® bubu
bubu

Ivo,já začal red tagem :-)

Sobota 6. března 2010 v 10:11® toulovec
toulovec

MP-E65mm> koukej něco navázat lumpe, teprve pak tě to chytne… až uvážeš prvních 5 much a zjistíš že to možná půjde, tak tě to chytne. proboha hlavně nezačínej na blešounovi jako my včichni. Pěkně goldíky a pak přitvrzovat.....

Sobota 6. března 2010 v 7:56® Coturnix
Coturnix

MP-E65mm> A jak psal Buko, moje mouchy mají pořád ještě dost chyb. Ještě je hodně co vylepšovat. Když sem hodíš svoji, dostane se ti sice třeba kritiky, ale hned víš, kde co zlepšit. Fotky se podle mě do diskuze nedávají jen z důvodu vystavování ale i kvůli výměně „know how“. :-)

Sobota 6. března 2010 v 7:52® Coturnix
Coturnix

Buko> Obě ty mouchy dostal Mirek na TVV ode mě. Nechválil jsem ty mouchy, chválil jsem ty fotky. Já mám jen kompakt, takže je takhle nikdy nenafotím. A k té „mokré“ – používám jí jako suchou. Jestli se nepletu, označuje se to spíš „smáčívá“. Prostě nějak plave, ale většinou naruší povrchovou blanku. Občas se i potopí. Funguje to dost pěkně. Už mi přinesla pár pěkných ryb. Je fakt, že je na téhle trošku moc obojího.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31765.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 4:12® Buko

MP-E65mm> Coturnix napsal…Vypadají moc pěkně.

Nechtěl jsem reagovat.Nakonec mi to nedalo.Nechci aby se nenastavovala měřítka vazačům začátečníkum. Nevím kdo ty mouchy vázal, nebo od koho jsi je dostal.Mokrá moucha..... Moc štětů,vytočené mimo osu háčku,dlouhé nohy z koroptve. Co tam dělá to CDC nebo jakou má plnit funkci jsem nepochopil vůbec.

Sobota 6. března 2010 v 0:17® MP-E65mm
MP-E65mm

Coturnix> nechtěj po mě abych zde uveřejňoval ty moje výtvory :-) bych hodně lidem znechutil muškařinu :-) Až dosáhnu tvých kvalit, tak o tom budu uvažovat :-)