Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. března 2010 ve 4:12® Buko
-
MP-E65mm> Coturnix napsal…Vypadají moc pěkně.
Nechtěl jsem reagovat.Nakonec mi to nedalo.Nechci aby se nenastavovala měřítka vazačům začátečníkum. Nevím kdo ty mouchy vázal, nebo od koho jsi je dostal.Mokrá moucha..... Moc štětů,vytočené mimo osu háčku,dlouhé nohy z koroptve. Co tam dělá to CDC nebo jakou má plnit funkci jsem nepochopil vůbec.
- Sobota 6. března 2010 v 0:17® MP-E65mm
-
Coturnix> nechtěj po mě abych zde uveřejňoval ty moje výtvory
bych hodně lidem znechutil muškařinu
Až dosáhnu tvých kvalit, tak o tom budu uvažovat
- Pátek 5. března 2010 ve 21:51® Coturnix
-
MP-E65mm> Ahoj. Me se to hned zdalo divne. Preci jen je ta barva hodne jina. Na moje mouchy se vykasli. To chce zasednout ke sveraku a neco povazat. A to sem pak soupnout.
- Pátek 5. března 2010 ve 21:07® MP-E65mm
-
Coturnix> Ahoj Jirko, na pozadí jsem nesahal. Nejsou to ty fotky co jsem fotil na TVV, něco jsem zkoušel doma a jako pozadí jsem použil tmavěmodrý polštářek
Jinak ty mouchy jsou luxusní, škoda jen, že jsem zapomněl jak se vážou
jinak na fotce je pak vidět uplně vše
ještě tam mám nějaké kousky z Tvé dílny tak to cvaknu a přilepím to sem
- Pátek 5. března 2010 v 18:27® Coturnix
-
MP-E65mm> Tak koukám, že se tady objevily fotky much z TVV. Vypadají moc pěkně. Kdybych věděl, že na té velké žluté boudou na tělíčku vidět ty chlupy, trošku jí prostříhám
To pozadí ale takhle tmavé nebylo, to jsi upravoval ne?
- Pátek 5. března 2010 v 17:43® osprey
-
Piranha> Jasně, i když to s tou divokostí jde poslední dobou z kopce…
- Pátek 5. března 2010 v 17:33® Firetiger
-
MP-E65mm> jo jo, včera jsem vázal pakošíky a na nich se vždycky strašně ulítávám.
LSD> sháním jenom malou kazetku na vercojk typu nůžek a bižuterii, na chlupy a peří mám skříň. Do Tachau je to ale lán cesty, to nechám plynout. I tak dík za radu!
- Pátek 5. března 2010 v 17:30® Piranha
-
osprey> Míro patris mezi tu divou zvěř, co chová
?
- Pátek 5. března 2010 v 17:03® MP-E65mm
-
Firetiger> v tom případě by si to neměl tolik „hulit“
- Pátek 5. března 2010 v 16:32® LSD
-
Firetiger> sídlí jako já v TC a zakázky by přijal, kdyby jich bylo víc. Dělat jenom pár kusů vyjde strašně draze.
- Pátek 5. března 2010 v 16:10® Firetiger
-
MP-E65mm> byl tam mrkavý smajlík, měl jsem včera nějakou veselou
LSD> s drobnou výhradou, že bych takovýhle bedny potřeboval dvě až tři smekám a chválím pana Mistra. Kde sídlí a přijímá-li pak zakázky?
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 15:11:07 uživatelem Firetiger. - Pátek 5. března 2010 v 15:55® osprey
-
LSD> Toť vskutku sen nejednoho vazače. Škoda, že já jsem jen příležitostný tvůrce neumělých sprostých much vyráběných v počtu, který je menší než malý…
Ale fakt je to krásná věc.
- Pátek 5. března 2010 v 15:53® osprey
-
Axamith> Paní Ospreyová se jmenuje Marta, před dvěma dny jí bylo 40, pěstuje kytky a ovocné dřeviny, chová divou zvěř, sbírá poštovní známky a stará se o to, aby domácnost, kde jsou dál už jen tři jedinci mužského pohlaví, příliš nezpustla.
- Pátek 5. března 2010 ve 14:29® MP-E65mm
-
Firetiger> to určitě ne, jen jsem ti chtěl nastínit jednu vychytávku, která usnadňuje líp zaostřit v řádech milimetrů
- Pátek 5. března 2010 ve 14:22® LSD
-
A s náplní
- Pátek 5. března 2010 ve 14:20® LSD
-
Chtěl bych i tady pochválit Pana Mistra truhláře
- Pátek 5. března 2010 v 10:44® ZN
-
Firetiger> to nemusíš
- Pátek 5. března 2010 v 9:52® Firetiger
-
ZN> už mlčim a stahuju se z tenkého ledu
- Pátek 5. března 2010 v 7:40® ZN
-
Firetiger> Jindřichu, ty jsi se nějak rozkecal
- Pátek 5. března 2010 v 6:38® Axamith
-
Firetiger>To oslovení paní Ospreyová, to se mi líbí. Jenom aby z toho nebyla imaginární osůbka jako byla paní Colombová.
Toulovec> Ty jsi pěkná hračička, co se kulinaření týče. Mám kamaráda, který se profesionálně zabývá vývojem potravin a receptur. Jeho kuchyň je doslova laboratoř, s tím by jsi si rozuměl.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 05:39:26 uživatelem Axamith. - Pátek 5. března 2010 v 1:02® Firetiger
-
regulus> jo jo, fotit pořádně je práce na plný úvazek.
Zkus si představit situaci, že jseš zabrozenej po koule v řece, chytíš pěknou fišku a chceš si jí jen tak ve vodě cvaknout. Přendáš prut do levé ruky, pravačkou sahneš do kapsy, vytahneš svého spolehlivého Nikona, cvakneš dva tři záběry a pustíš fišku k vodě. Dokázal bys to? Já taky ne
Dávám dva pakošíky ať tu nejsme jako sekta fotografů…
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 00:04:52 uživatelem Firetiger. - Pátek 5. března 2010 v 0:30® regulus
-
Firetiger> tak to jsi napsal velmi hezky, že to zotročuje a navíc to tak nějak ukrajuje i z toho času na ryby …
- Pátek 5. března 2010 v 0:05® osprey
-
Firetiger> Proto mám i kompakt. Starší, ale velmi dobrý. Poslední dobou jsem ovšem stále více zotročován zrcadlovkou
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:41® Firetiger
-
osprey> tos to paní Ospreyové dobře vybral
Velmi solidní volba.
Zrcadlo jsem měl v dobách kinofilmu, ale teď už bych do něj nešel. Zotročuje – když ho máš, tak fotíš. Tečka. Není to věc, co si přihodíš do chlebníčku, když se jdeš projít na ryby.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:02® osprey
-
Firetiger> Určitě ne, na to je MP moc velkej dobrák. A G10 má žena – sám jsem jí ho kupoval, dobrý to stroj.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:25® toulovec
-
Firetiger> tak dnešní kulinářské pokračování dopadlo katastrofálně. Úplně všecko bylo špatně. California byla hnusná jak prdel. 1 – v krámě neměli zralý avokádo, takže bylo hnusný 2 – byl jsem línej vařit čerstvou rýži – už to nebylo ono 3 – zjistil jsem že sesam musí být opražený, jinak je hořký 4 – došla mi japonská sojovka Kikkoman, použil jsem jinou – opět to nebylo ono. Závěr – příště znova a lépe s čerstvými a pouze original japaneese ingrediencemi.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:24® Firetiger
-
MP-E65mm> neznělo to přezíravě, že ne?
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:14® MP-E65mm
-
Firetiger> aha, já myslel že máš zrcadlo .........
tak nic
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:45® iceman
-
Dával jsem to už vedle tak to dám i sem. Žádné umělé světlo, žádný blesk, clona 13, stativ. Zbytek Zoner. Umění nula, ale pro prezentaci by to mohlo stačit.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:28® Firetiger
-
MP-E65mm> Foceno na Cannon G10