Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. března 2010 v 19:38® bubu
-
stopař> já sem fotokraf víc jak amatér,ale mě nesedí pořád ty barvy. Ostrost se asi snažíš doladit v PC a je to docela vidět. A zdá se mi málo světla,jako by to nebylo nasvícený do muchy.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:38:53 uživatelem bubu. - Středa 3. března 2010 v 19:34® bubu
-
stopař> oproti „chrostik3“ u sousedů je dobrá. Jinak je na .....
- Středa 3. března 2010 v 19:22® stopař
-
Ale teď koukám že ta fotka vypadá hrozně.Taková nějaká divná ale nevím co mi na ní nesedí.
- Středa 3. března 2010 v 19:20® stopař
-
bubu>
On někdo vyhlásil nějakou soutěž ?
- Středa 3. března 2010 v 19:17® bubu
-
stopař> když řeknu,že je to červený marabu,vyhraji něco?
- Středa 3. března 2010 v 19:16® stopař
-
Já mám raději tyhle.
- Středa 3. března 2010 ve 14:53® stopař
-
Firetiger> Hele a to ti ta Godzilla patentka, postrach kapříků opravdu funguje na kapříky nebo to je jen tvoje zbožné přání ? :- Z čeho je ten dlouhatánskej tip ?
- Středa 3. března 2010 ve 14:30® Firetiger
-
Godzilla patentka, postrach kapříků…
Pro ilustraci doplněna standardním olivovým pakošíkem
- Úterý 2. března 2010 v 0:46profil byl smazán
-
Firetiger> Já si to myslel,ale nechtěl jsem to psát
.. Tak já jdu do pelechu.. Tak zatim a ještě jednou díky
- Úterý 2. března 2010 v 0:42® Firetiger
-
mannice> etický kodex vazače hovoří jasně: zkusit je třeba všechno! Dabing z peří je slabý odvar.
Frajeři dělají mouchy ze srsti domácího mazlíčka (muška Bóbikovka) a ultra frajeři s nůžtičkami od manikůry sbírají dubbing na legendární mušku Kundík
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 23:43:04 uživatelem Firetiger. - Úterý 2. března 2010 v 0:31profil byl smazán
-
Firetiger> Možná budu znít jako uplnej blbec,ale to sem nevěděl,že dabinng se dělá i z peří..Myslel jsem spíš ze srsti,ale takový ty chmíříčka. To asi nemusí bejt zlej dubbing co.
Spíš sem se jenom ptal,zatim se vzdělávám.Kávomlýnek koupim,až tu budou lososy
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 23:32:43 uživatelem . - Úterý 2. března 2010 v 0:27® Firetiger
-
mannice> jo, důležité varování: nikdy, ale opravdu nikdy nedělej dubbing v kávomlýnku určeném na kafe. Mlýnek nejde nikdy úplně vyčistit.
Je možné že Ti milovaná bytost odpustí pár králičích chlupů v šálku espressa, ale ryby smrad kávy tolerovat nebudou určitě
- Úterý 2. března 2010 v 0:20profil byl smazán
-
Firetiger> problém je ten,že nemáme doma kávomlejnek
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 23:25:34 uživatelem .jinak je to trochu česky kostrbatý,ale jde to
- Úterý 2. března 2010 v 0:19® Firetiger
-
mannice> jak jsi na tom s ingliš? Dle věku asi dobře
jukni na http://globalflyfisher.com/…ter/dubbing/ je to tam pěkně popsané i s obrázky
- Úterý 2. března 2010 v 0:07® Jak.novi
-
osprey> Taky možnost, i když se mi zdá poněkud nešťastná
- Úterý 2. března 2010 v 0:05profil byl smazán
-
Jak.novi> Nejlepší je nějaká statistika,kde jsem se dočet že kormorán byl jako ohrožený druh v Evropě zastupenej počtem cca 3500 kusů a teď jich je přibližně 350 tisíc kusů.Trochu to prokoučovali kluci.. (Myslim,že to nebyla statistika,ale nějakej článek)
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 23:07:37 uživatelem . - Úterý 2. března 2010 v 0:03® osprey
-
Jak.novi> Neboj, nasypou nám kapry 70+
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:57® Jak.novi
-
mannice> Tomu nevěřím, že bude líp. Podle mě je to s kormoránama beznadějný.
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:53profil byl smazán
-
osprey> Já bych řek,že to byl klasickej obrázek našich vod bez nějakýho přibarvení.A tak to má bejt.Kormorány radši necháme bejt.Já sice neříkám jak sem světa znalej,ale co si pamatuju před 8–9 rokama,tak to je velkej rozdíl.Neříkám,že v tom hrajou roli jenom oni,ale je to bída.Ale co neni všem dnům konec,snad bude líp.
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:42® osprey
-
mannice> Já nechtěl točit nic o kormoránech. To, že tam pořád nějaký lítal, mě nechávalo chladným. Ale když jsem došel na flek, kde jsem chtěl nebo doufal vytáhnout pořádnou rybu, tak jsem zjistil, že zrovna tam si ty ludry udělaly generální štáb. Smrky šedivé, guana po kolena, ryby v háji.
Zachraňovat si rybářskou čest pod výtokem z čističky, to mě moc nepotěšilo.
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:37profil byl smazán
-
Firetiger> Jedu už jenom co mi to píšeš
..Musim si dodělat domácí věci,který jsem si rozplánoval ještě před prázdninama a pak na to půjdu pěkně nesystematicky a né popořadě
. Ale fakt je ten,že už teď se mi to líbí a zdá se mi o tom jak když mi bylo 13
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:32® Firetiger
-
mannice> kormorány nemusím, ale dabing můžu. Mixér na dabing není, když už tak se to dělá v mlýnku na kafe (elektrickém
).
Kafemlejnek chlupy nerozšmelcuje, ale zhomogenizuje různé matroše do jednolité směsi. Hodí se na míchání chlupů z různých zvířátek (hrubé a jemné) nebo častěji pro zamíchání umělotiny (fleše) do přírodní srsti.
Když to chceš dělat v malém tak normálka vytrhneš z kožky kus chlupů rukou (nebo na to jsou takové maličké hrabičky, dej do gůglu „dubbing rake“) a jedeš
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:23profil byl smazán
-
osprey> Mi ani nemluv,taky to pak dopadlo a byl jsem za ambiciózního nováčka:).Jinak koukal jsem,že i ve videu si promluvil o kormoránech.Nechci to tu nějak rozebírat,ale zdá se mi že se o kormoránech mluví čím dál tim víc a to nemyslim chytej.Spíš celkově.Koupim,nákej dubbing atd a budu blbnout s muškama – chtěl bych si prubnout blešivce.Jako správnej blb,kterej začíná odzadu
- Pondělí 1. března 2010 ve 23:15® osprey
-
mannice> Jo, s tím rozpovídáním to bude potíž – na to musí být správná konstelace hvězd. Navíc kormorány jsme už pomluvili…
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:44profil byl smazán
-
osprey> Já to jen někde četl a tak mě to zajímalo jak to asi funguje.Taky sem to tu chtěl trochu oživit. Aby se kluci rozpovídali
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:34® osprey
-
mannice> Materiál na dubbing – prostě sešmelcujou materiály vícero barev a vlastností do homogenní směsi. To ale musíš mít představu, co od té směsi chceš.
Sám jsem do tohoto levelu ještě nedostoupal. Ale opravdu to dělá dost lidí.
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:30profil byl smazán
-
Heleďte nekde jsem četl,že se dá dělat dubbing i po domácku(mixérem)..Nevíte o tom něco ?
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:02® troutkiller
-
Piranha> Ten nick je jen prdel
Jinak žeru jen duhoně tečky pouštím
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:59® Piranha
-
troutkiller> s tim nikem co mas tak nevim nevim zda se nekdo odhodla
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 21:00:03 uživatelem Piranha. - Pondělí 1. března 2010 ve 21:52® troutkiller
-
Zdravím místní hmyzáky
Nalézá se tu někdo kolem Písku kdo by mně zasvětil do muškařiny?Proutek mám už dva roky ale ten co mně to měl naučit mi před rokem umřel a tim to zhaslo