Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 23. února 2010 ve 22:43® Sander
-
mannice > zítra odpoledne ti to pošlu zpět.
- Úterý 23. února 2010 ve 22:42® regulus
-
toulovec> Ivoši a není to jedno, jestli se nesmí střílet nebo je chráněnej, už je spousta vyjímek. průser je, jak se zbavit nebo aspoň zredukovat na jakous takous rozumnou mez.
- Úterý 23. února 2010 ve 22:35® stopař
-
Tak Ivošku tohle je už lepčí ? :- Ta fotka né ta muška.
Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 21:36:38 uživatelem stopař. - Úterý 23. února 2010 ve 22:31® OndruchM
-
brčal> a co takhle zkusit nějakou obyčejnou indii za pár šupů, ty se myslím rozevírají dost
- Úterý 23. února 2010 ve 22:27profil byl smazán
-
regulus> A s tim nastíněnim,mě napadá jediná věc a to uhrada a znovu nasazení ryby.Nic jinýho by asi nepomohlo a když by pomohlo,tak by to mohlo ovlivnit ekosystém víc než je teď.Jako třeba jejich přirozený nepřitel jestli nějaký je.Ale to je jen myšlenka z hlavy, toho co je tak moc naivní,a pro tebe asi i směšný.
- Úterý 23. února 2010 ve 22:16® toulovec
-
ZN> hochu tak takto hluboké lingvistické znalosti já nemám. Já jenom vím, že pět čtvrťáků je dobrej litr a ještě vím kde se kupujou broky
- Úterý 23. února 2010 ve 22:16profil byl smazán
-
regulus> A kdo říkal,říkal že tomu rozumim? Já jen chtěl dát podnět k tomu aby se to třeba nějak řešilo.Vim,že to je i u nás problém,viděl jsem pár videii a článků.Dal jsem nápad,to že ty jsi v tomhle chytřejší tak máš napsat něco navíc.Nechápu proč z toho děláš takovej boom,že se směješ zrovna mě.:( Neoznačuju se a nikdy nebudu „sečtělej“ tak jako ty třeba.:) To co se s tim má dělat,od toho sou jiný lidi.Právě proto když už,tak by se to neřešilo v rámci jednoho člověka a názoru jednotlivce,ale že každej něco přidá. Nemusíš se do mě navážet, jen sem chtěl nějak pomoct. Ještě předtim,než sem něco sepsal tak si přečti co sem napsal
Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 21:20:13 uživatelem . - Úterý 23. února 2010 ve 22:13® toulovec
-
regulus> jen bych tě poopravil ale nejsem si 100% jist, teď bych se hádat nemohl, třeba mě nějaký nimrod poopraví. – kormorán není chráněný, ale pouze v zákoně o myslivosti není zařazen ani mezi lovnou, ani mezi škodlivou zvěř. Proto se nesmí střílet.
Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 21:14:24 uživatelem toulovec. - Úterý 23. února 2010 ve 22:06® regulus
-
brčal> když se ti tam nevleze, tak máš asi malej svěráček, zkus větší …
- Úterý 23. února 2010 ve 22:02® ZN
-
toulovec> Ivošku, že jsi chtěl napsat, že zu grund jsou dvě slova a v prdeli se píše měkké i ?
- Úterý 23. února 2010 ve 22:02® brčal
-
Mám dilema kdo mi poradí ted jsem zkoušel dát do svěráčku háček 4/0 a pak 3/0 a nevleze tak co ted? Máte zkušenost co to skousne nebo si mám zajet doOBI
D
- Úterý 23. února 2010 ve 21:57® regulus
-
Ty woe to je teda nářez
mannice> za normálních okolností bych to asi přešel mávnutím ruky, ale vzhledem k tomu co jsi tu dneska napsal …
Máš aspoň trochu ánung o kormoránovi (teda kromě toho, že nám vyžírá ryby), zkus mi aspoň trochu nastínit jak bys to chtěl technicky řešit??? Postavit na hranicích kulometný hnízda a nenechat prolítnout ani jednoho???
Než začneš sepisovat nějakou petici, tak se zamysli, jak bys to, ALE OPRAVDU ÚČINNĚ, chtěl řešit, protože kormorán je průser jako sviňa a řekl bych, že celoevropskej. Tady většinou neškodí ti co u nás hnízdí, ale ti, kteří sem přilétají na zimu, jak je chceš donutit aby sem nepřilítli. Fakt, že je chráněnej, je sice smutnej, ale i kdyby nebyl, tak to stejně nic nevyřeší. Před třiceti rokama to ještě byl exotickej pták a když se tu náhodou objevil, tak ptákologové jásali jako sviňa. Použij strýčka google a počti si něco na netu, zjistíš že ho vůbec není jednoduchý zastřelit, že když ho nažranýho vyrušíš, tak to co nachytal vyvrhne a naloví si znovu jinde, takže když jednoho z hejna zastřelíš, tak těch zbývajících XXX to vyhodí a jdou si zarybařit jinam. Vlastně tím způsobíš ještě větší škodu a výsledek je možná jeden mrtvej a to jenom v případě, že se trefíš. Kapiš to, je to průser a dost blbě řešitelnej …
- Úterý 23. února 2010 ve 21:56profil byl smazán
-
Ale já se urážim.. Máte mě za blbce kterej nic neumí..Ale já su jen ambiciózní začátečník
- Úterý 23. února 2010 ve 21:51® toulovec
-
stopař> já se neurážím, šak mě taky chvíli znáš :o)))
- Úterý 23. února 2010 ve 21:48profil byl smazán
-
moje iniciativa je asi zbytečná koukám:D.. ok začnu se znovu ptát na uzly
- Úterý 23. února 2010 ve 21:47® stopař
-
toulovec> Ivošku neurážej se ,vím chceš mi pomoct a něco mně naučit ale Já ti říkal že na focení jsem STŘEVO.Nějakým přepalům a kdesi cosi fakt nerozumím a ani to nějak neřeším páč si myslím že tu vůbec nejde o nějaký přepal natož o fotku jako takovou ale jde o to co je na té fotce.V našem případě nebo alespoň ve většině na této diskuzi jde o MUŠKU tedy jestli se tomu dá říct muška.A to si myslím že z té mé ať už jaké koliv fotky zřejmé je.Tím ale neříkám a ani jsem to nikdy neřekl že si nenechám poradit,akorát mi to musíš říct nebo napsat drobet polopatyčtěji abych pochopil oč tu kráčí.A věř že jsem rád a vděčný všem co se mi snaží poradit.
- Úterý 23. února 2010 ve 21:45® jiris
-
toulovec> nemluv sprostě nebo řeknu hadovi, ať Ti umaže fišbóny.
Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 20:45:29 uživatelem jiris. - Úterý 23. února 2010 ve 21:35® toulovec
-
stopař> v ničem, neřeš to......... mohl jsem ti říct že máš moc přepálený záda, že v přepalech zaniklo pěkný kroužkování, že muška líp vypadá když je tělíčko rovně, vše jsem se pokusil napravit – nepochopil jsi, tož nic, omlouvám se, už na to fakt seru
- Úterý 23. února 2010 ve 21:33® Tommy
-
bubu> tak sláva
- Úterý 23. února 2010 ve 21:32® bubu
-
před pár lety jsem taky podepsal jednu petici a to děckám za zachování basket. koše u baráku. Do týdne byl v hajzlu,paní,které vadil hluk totiž pracovala na městském úřadě.
- Úterý 23. února 2010 ve 21:29® stopař
-
toulovec> A v čem je ta upravená fotka lepčí ? Že je víc oříznutá ? Že je tělíčko mušky v jiném sklonu ?
Vždyť jsem tam napsal že je to trošku starší.Je to upravené fotka z dřívjejška a tak s velikostí udělat už nic nejde a orygo fotku mám už někde na zálohovém CD. - Úterý 23. února 2010 ve 21:26profil byl smazán
-
fikus>
)
- Úterý 23. února 2010 ve 21:19® fikus
- mannice> pokud to chceš bolivijsky, tak zatím trénuj tohle:
- Úterý 23. února 2010 ve 21:13profil byl smazán
-
toulovec> Asi máš pravdu..
- Úterý 23. února 2010 ve 21:10® toulovec
-
mannice> ale já to taky nemyslím osobně, drželi bychom ti opravdu palce, ale jsme všichni dost zkušení a staří na to, abychom chápali tvé mladické nadšení............ Na rozdíl od tebe si ovšem uvědomujeme, že řešit kormorána v ČR je hloupost. Dokud se to nebude řešit v Bruselu, tak je to škoda aktivity. V bruselu se to nebude řešit do tý doby, dokud nezalobují gigantické rybí farmy. ČRS je každýmu u prdele. Už bych toto téma více nepitval......
- Úterý 23. února 2010 ve 21:06® Tommy
-
mannice> Myslím,že tady se posuneme leda do prdele
- Úterý 23. února 2010 ve 21:06profil byl smazán
-
fikus> Tak já budu taky asi mlčet,je to pohodlnější a ještě se dá zasmát z toho co by s tim chtěl neco udělat
- Úterý 23. února 2010 ve 21:05profil byl smazán
-
toulovec> nemyslel sem to na tebe ,ale obrazně
.. to se neuraž.. POdívej co píše fikus
.. tady řešíme problém ne a měli by jsme se nák posunout,třeba do tý Bolívie.:)
- Úterý 23. února 2010 ve 21:03® toulovec
-
mannice> tak jsem ti napsal sáhodlouhej příspěvek, ale seru na to............ mažu to
- Úterý 23. února 2010 ve 21:02® fikus
-
ZN> to by ho ale museli zastřelit v místní škole…