Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 23. února 2010 v 19:52® Tommy
Tommy

mannice> Toulovec má pravdu! Podívej se jenom na seznam kolik peticí už tam je:-(( Pojďme se připojit k některé z aktuálních pokud jste se ještě nepřipojili !!!!

Úterý 23. února 2010 v 19:48® fikus
fikus

toulovec> nebrzdi toho mladého muže v iniciativě, předevčírem tazatel, včera pletl ujímané návazce a dnes je už předseda petičního výboru, tomu říkám kariérní postup vole a navíc se tu vyvíjí taková pěkná revoluce v boji s kormošem.

Úterý 23. února 2010 v 19:48profil byl smazán

Víte co mě neuvěřitelně štve?Plno keců,ale místo toho nářeku jak je zle a jak je špatně,že ty nahoře atd. by si konečně mohli lidi uvědomit pár věcí.Nic s tim „hospodskym“ stěžovánim neudělá.Máme prostor,tak do toho pojďte!

Úterý 23. února 2010 v 19:45® Sander
Sander

mannice > mejl mám v kartě. Ten seznamáckej.

Úterý 23. února 2010 v 19:44profil byl smazán

Sander> Klidně ti to pošlu ,neni problém

Úterý 23. února 2010 v 19:44® Tommy
Tommy

Sander> Jo chápu,ale je to šitý horkou jehlou :-) Toť vše

Úterý 23. února 2010 v 19:43® Tommy
Tommy

toulovec> No to je otázka a myslím,že to zřejmně bude boj s větrnými mlýny :-(( Jak říkám,naši vrcholní představitelé na nás obyčejný lidi z vysoka serou!! A to mě sere nejvíc…

Úterý 23. února 2010 v 19:42® toulovec
toulovec

mannice> držím palce.........

Úterý 23. února 2010 v 19:42® Sander
Sander

Tommy > myslím že nemá význam psát autorovi o tom, jak mu fandím a jak dělá dobře, že má zájem toto řešit a starat se o dobrou věc. V tomhle má drtivá většina rybářů jasno. Nečetl jsem celou debatu dole, nevím jakou formou a pokud vůbec chtěl autor tuto petici v takové podobě šířit. Chtěl jsem jen upozornit na skutečnost, že oficiální dokument, navíc s prosbou o neprodlené vyžízení problému a uhrazení škod, by měl být napsán spisovně, aby si adresát nemyslel, kdo že mu toto píše… Klidně mu to opravím (snad), když mi to pošle.

Úterý 23. února 2010 v 19:41profil byl smazán

toulovec> aspon bude jistota že to máme v rukou my a ne někdo jinej.Navíc může se to řešit v rámci webů a po nějakym počtu to poslat na ministerstvo životního prostředí.

Úterý 23. února 2010 v 19:40profil byl smazán

toulovec> no ale je vidět,že byli asi špatně směřovaný.Chtělo by to udělat s tim,že bych to publikoval jak tady na servru,tak na mrku..Mylsim si,že by možná bylo i možný dát to na stránky např. každé MO.Pokud teda můžou takhle jednat bez souhlasu vyšších orgánů.Jde o to dát tu petici do kupy a pak jí takhle rozkřiknout.Nebo aspon rozkřiknout nějakou petici co je na googlu aspon

Úterý 23. února 2010 v 19:39® toulovec
toulovec

Tommy> a pokud neřeší – vyřešíme něco?

Úterý 23. února 2010 v 19:38® Tommy
Tommy

toulovec> A řeší ty petice někdo?

Úterý 23. února 2010 v 19:36® toulovec
toulovec

mannice> za nikoho to nepiš, zadej si do gůglu „petice kormorán“ a najdeš takových petic 10 ke kterým se můžeš připojit

Úterý 23. února 2010 v 19:35® Tommy
Tommy

Sander> Ty koukáš na chyby,ale co říkáš nápadu nebo lépe iniciativě? Kritizovat umíme každý. Neber to ve zlém :-)

Úterý 23. února 2010 v 19:25profil byl smazán

toulovec> jj to je mi jasný,sám sem nevěděl za koho to napsat,tak sem tam napsal příklad.Neber to vážně tohle.. Jde o tu podstatu.To po mě chcete všechno? Já se do toho rád zapojim,ale sám to dělat nebudu .. Když byl probléms bělou taky sem psal na různý emaily.Odepsal mi i tiskový mluvčí Chemopetrolu,nebo co to bylo za podnik.. Ale Předseda p.Semeniuk , bez odpovědi.To by měl někdo pomoct

Úterý 23. února 2010 v 19:25® Sander
Sander

mannice > upravit by to chtělo každopádně do spisovné podoby, je tam opravdu spousta chyb.

Úterý 23. února 2010 v 19:23® Tommy
Tommy

mannice>To vypadá velice slušně,ale nerozumím věcem okolo,tak by bylo dobrý aby se na to podíval někdo fundovaný. A doufám že se přidají i další a nebudou jen frkat

Úterý 23. února 2010 v 19:23® toulovec
toulovec

mannice> především abys tam mohl napsat chytej, musíš se domluvit s HaDem, jinak je to fakt jak klukovina. Spíš se kontaktuj na lidi kteří se v tom již angažují.

Úterý 23. února 2010 v 19:20® Tommy
Tommy

toulovec> Ach tak tak tomu rozumím,Ty chceš zase jenom chlastat:-P

Úterý 23. února 2010 v 19:19profil byl smazán

Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to. Nevěděl jsem jak to ukázat,tak jsem to dal do obrázku,tak mluvte

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31440.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img31441.jpg
Úterý 23. února 2010 v 19:17profil byl smazán

Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to

Úterý 23. února 2010 v 19:16® toulovec
toulovec

Tommy> punč vole :o)

Úterý 23. února 2010 v 19:13® Tommy
Tommy

toulovec>Jakej puk? :-)

Úterý 23. února 2010 v 19:11® toulovec
toulovec

Tommy>

mannice> takhle se revoluce nedělá kuci. To chce puč

Úterý 23. února 2010 v 18:50® Tommy
Tommy

mannice> S tím zkušenosti nemám,ale třeba někdo z kolegů se přidá néééé

Úterý 23. února 2010 v 18:36profil byl smazán

Tommy> Určitě;) Škoda že nemá nákej rychlejší kontakt,kde se domluvit..Skusim se podívat na náký petice nebo tak na internetu a pokusim se to sepsat narychlo a společně to nák doplníme..Akorát nevim jestli se dá dělat petice v takhle celorepublikovym měřítku.Skus taky něco sepsat

Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 18:38:31 uživatelem .
Úterý 23. února 2010 v 18:35® Tommy
Tommy

mannice> Dobrá dem do toho!!!

Úterý 23. února 2010 v 18:25profil byl smazán

Tommy> Tak náká petice nebo tak něco.Dit kolikrát nemusí souhlasit vedení,ale lidi se postavěj za to..Aspon petici bych udělal ,nebo tak něco

Úterý 23. února 2010 v 16:57® Tommy
Tommy

mannice> srdcař,nesrdcař o tom to není! Za to se musí hlavně postavit kompetentní orgány. Nás jednotlivce ač srdcaře nikdo poslouchat nebude,páč naši představitelé jsou tak arogantní!!!!!