Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 23. února 2010 ve 21:00® ZN
ZN

fikus> a nakonec po něm zbude pomníček v malé vesničce v Bolivíjském pralese.

Úterý 23. února 2010 ve 20:52® Tommy
Tommy

fikus> Tys tomu dal korunu woe:-))

Úterý 23. února 2010 ve 20:52profil byl smazán

fikus> o to nejde co sem,já můžu být klidně pořád ten co stojí bokem a nemluvit..Ale svoje názory sem projevoval už dřív i jinde :-) .Jak sem říkal už revír Bělá atd..Ty co mě znaj,tak vědi. Prostě mi nepříjde dobrý jenom na něco koukat, když už tu jsme tak skusit něco změnit.. S muškařenim to nemá co dělat,jen aspon víš že nejsem dokonalej;)

Úterý 23. února 2010 ve 20:52® Tommy
Tommy

mannice> Toulovec má pravdu! Podívej se jenom na seznam kolik peticí už tam je:-(( Pojďme se připojit k některé z aktuálních pokud jste se ještě nepřipojili !!!!

Úterý 23. února 2010 ve 20:48® fikus
fikus

toulovec> nebrzdi toho mladého muže v iniciativě, předevčírem tazatel, včera pletl ujímané návazce a dnes je už předseda petičního výboru, tomu říkám kariérní postup vole a navíc se tu vyvíjí taková pěkná revoluce v boji s kormošem.

Úterý 23. února 2010 ve 20:48profil byl smazán

Víte co mě neuvěřitelně štve?Plno keců,ale místo toho nářeku jak je zle a jak je špatně,že ty nahoře atd. by si konečně mohli lidi uvědomit pár věcí.Nic s tim „hospodskym“ stěžovánim neudělá.Máme prostor,tak do toho pojďte!

Úterý 23. února 2010 ve 20:45® Sander
Sander

mannice > mejl mám v kartě. Ten seznamáckej.

Úterý 23. února 2010 ve 20:44profil byl smazán

Sander> Klidně ti to pošlu ,neni problém

Úterý 23. února 2010 ve 20:44® Tommy
Tommy

Sander> Jo chápu,ale je to šitý horkou jehlou :-) Toť vše

Úterý 23. února 2010 ve 20:43® Tommy
Tommy

toulovec> No to je otázka a myslím,že to zřejmně bude boj s větrnými mlýny :-(( Jak říkám,naši vrcholní představitelé na nás obyčejný lidi z vysoka serou!! A to mě sere nejvíc…

Úterý 23. února 2010 ve 20:42® toulovec
toulovec

mannice> držím palce.........

Úterý 23. února 2010 ve 20:42® Sander
Sander

Tommy > myslím že nemá význam psát autorovi o tom, jak mu fandím a jak dělá dobře, že má zájem toto řešit a starat se o dobrou věc. V tomhle má drtivá většina rybářů jasno. Nečetl jsem celou debatu dole, nevím jakou formou a pokud vůbec chtěl autor tuto petici v takové podobě šířit. Chtěl jsem jen upozornit na skutečnost, že oficiální dokument, navíc s prosbou o neprodlené vyžízení problému a uhrazení škod, by měl být napsán spisovně, aby si adresát nemyslel, kdo že mu toto píše… Klidně mu to opravím (snad), když mi to pošle.

Úterý 23. února 2010 ve 20:41profil byl smazán

toulovec> aspon bude jistota že to máme v rukou my a ne někdo jinej.Navíc může se to řešit v rámci webů a po nějakym počtu to poslat na ministerstvo životního prostředí.

Úterý 23. února 2010 ve 20:40profil byl smazán

toulovec> no ale je vidět,že byli asi špatně směřovaný.Chtělo by to udělat s tim,že bych to publikoval jak tady na servru,tak na mrku..Mylsim si,že by možná bylo i možný dát to na stránky např. každé MO.Pokud teda můžou takhle jednat bez souhlasu vyšších orgánů.Jde o to dát tu petici do kupy a pak jí takhle rozkřiknout.Nebo aspon rozkřiknout nějakou petici co je na googlu aspon

Úterý 23. února 2010 ve 20:39® toulovec
toulovec

Tommy> a pokud neřeší – vyřešíme něco?

Úterý 23. února 2010 ve 20:38® Tommy
Tommy

toulovec> A řeší ty petice někdo?

Úterý 23. února 2010 ve 20:36® toulovec
toulovec

mannice> za nikoho to nepiš, zadej si do gůglu „petice kormorán“ a najdeš takových petic 10 ke kterým se můžeš připojit

Úterý 23. února 2010 ve 20:35® Tommy
Tommy

Sander> Ty koukáš na chyby,ale co říkáš nápadu nebo lépe iniciativě? Kritizovat umíme každý. Neber to ve zlém :-)

Úterý 23. února 2010 ve 20:25profil byl smazán

toulovec> jj to je mi jasný,sám sem nevěděl za koho to napsat,tak sem tam napsal příklad.Neber to vážně tohle.. Jde o tu podstatu.To po mě chcete všechno? Já se do toho rád zapojim,ale sám to dělat nebudu .. Když byl probléms bělou taky sem psal na různý emaily.Odepsal mi i tiskový mluvčí Chemopetrolu,nebo co to bylo za podnik.. Ale Předseda p.Semeniuk , bez odpovědi.To by měl někdo pomoct

Úterý 23. února 2010 ve 20:25® Sander
Sander

mannice > upravit by to chtělo každopádně do spisovné podoby, je tam opravdu spousta chyb.

Úterý 23. února 2010 ve 20:23® Tommy
Tommy

mannice>To vypadá velice slušně,ale nerozumím věcem okolo,tak by bylo dobrý aby se na to podíval někdo fundovaný. A doufám že se přidají i další a nebudou jen frkat

Úterý 23. února 2010 ve 20:23® toulovec
toulovec

mannice> především abys tam mohl napsat chytej, musíš se domluvit s HaDem, jinak je to fakt jak klukovina. Spíš se kontaktuj na lidi kteří se v tom již angažují.

Úterý 23. února 2010 ve 20:20® Tommy
Tommy

toulovec> Ach tak tak tomu rozumím,Ty chceš zase jenom chlastat:-P

Úterý 23. února 2010 ve 20:19profil byl smazán

Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to. Nevěděl jsem jak to ukázat,tak jsem to dal do obrázku,tak mluvte

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31440.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img31441.jpg
Úterý 23. února 2010 ve 20:17profil byl smazán

Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to

Úterý 23. února 2010 ve 20:16® toulovec
toulovec

Tommy> punč vole :o)

Úterý 23. února 2010 ve 20:13® Tommy
Tommy

toulovec>Jakej puk? :-)

Úterý 23. února 2010 ve 20:11® toulovec
toulovec

Tommy>

mannice> takhle se revoluce nedělá kuci. To chce puč

Úterý 23. února 2010 v 19:50® Tommy
Tommy

mannice> S tím zkušenosti nemám,ale třeba někdo z kolegů se přidá néééé

Úterý 23. února 2010 v 19:36profil byl smazán

Tommy> Určitě;) Škoda že nemá nákej rychlejší kontakt,kde se domluvit..Skusim se podívat na náký petice nebo tak na internetu a pokusim se to sepsat narychlo a společně to nák doplníme..Akorát nevim jestli se dá dělat petice v takhle celorepublikovym měřítku.Skus taky něco sepsat

Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 18:38:31 uživatelem .