Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 23. února 2010 ve 21:00® ZN
-
fikus> a nakonec po něm zbude pomníček v malé vesničce v Bolivíjském pralese.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:52® Tommy
-
fikus> Tys tomu dal korunu woe
- Úterý 23. února 2010 ve 20:52profil byl smazán
-
fikus> o to nejde co sem,já můžu být klidně pořád ten co stojí bokem a nemluvit..Ale svoje názory sem projevoval už dřív i jinde
.Jak sem říkal už revír Bělá atd..Ty co mě znaj,tak vědi. Prostě mi nepříjde dobrý jenom na něco koukat, když už tu jsme tak skusit něco změnit.. S muškařenim to nemá co dělat,jen aspon víš že nejsem dokonalej;)
- Úterý 23. února 2010 ve 20:52® Tommy
-
mannice> Toulovec má pravdu! Podívej se jenom na seznam kolik peticí už tam je
Pojďme se připojit k některé z aktuálních pokud jste se ještě nepřipojili !!!!
- Úterý 23. února 2010 ve 20:48® fikus
-
toulovec> nebrzdi toho mladého muže v iniciativě, předevčírem tazatel, včera pletl ujímané návazce a dnes je už předseda petičního výboru, tomu říkám kariérní postup vole a navíc se tu vyvíjí taková pěkná revoluce v boji s kormošem.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:48profil byl smazán
-
Víte co mě neuvěřitelně štve?Plno keců,ale místo toho nářeku jak je zle a jak je špatně,že ty nahoře atd. by si konečně mohli lidi uvědomit pár věcí.Nic s tim „hospodskym“ stěžovánim neudělá.Máme prostor,tak do toho pojďte!
- Úterý 23. února 2010 ve 20:45® Sander
-
mannice > mejl mám v kartě. Ten seznamáckej.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:44profil byl smazán
-
Sander> Klidně ti to pošlu ,neni problém
- Úterý 23. února 2010 ve 20:44® Tommy
-
Sander> Jo chápu,ale je to šitý horkou jehlou
Toť vše
- Úterý 23. února 2010 ve 20:43® Tommy
-
toulovec> No to je otázka a myslím,že to zřejmně bude boj s větrnými mlýny
Jak říkám,naši vrcholní představitelé na nás obyčejný lidi z vysoka serou!! A to mě sere nejvíc…
- Úterý 23. února 2010 ve 20:42® toulovec
-
mannice> držím palce.........
- Úterý 23. února 2010 ve 20:42® Sander
-
Tommy > myslím že nemá význam psát autorovi o tom, jak mu fandím a jak dělá dobře, že má zájem toto řešit a starat se o dobrou věc. V tomhle má drtivá většina rybářů jasno. Nečetl jsem celou debatu dole, nevím jakou formou a pokud vůbec chtěl autor tuto petici v takové podobě šířit. Chtěl jsem jen upozornit na skutečnost, že oficiální dokument, navíc s prosbou o neprodlené vyžízení problému a uhrazení škod, by měl být napsán spisovně, aby si adresát nemyslel, kdo že mu toto píše… Klidně mu to opravím (snad), když mi to pošle.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:41profil byl smazán
-
toulovec> aspon bude jistota že to máme v rukou my a ne někdo jinej.Navíc může se to řešit v rámci webů a po nějakym počtu to poslat na ministerstvo životního prostředí.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:40profil byl smazán
-
toulovec> no ale je vidět,že byli asi špatně směřovaný.Chtělo by to udělat s tim,že bych to publikoval jak tady na servru,tak na mrku..Mylsim si,že by možná bylo i možný dát to na stránky např. každé MO.Pokud teda můžou takhle jednat bez souhlasu vyšších orgánů.Jde o to dát tu petici do kupy a pak jí takhle rozkřiknout.Nebo aspon rozkřiknout nějakou petici co je na googlu aspon
- Úterý 23. února 2010 ve 20:39® toulovec
-
Tommy> a pokud neřeší – vyřešíme něco?
- Úterý 23. února 2010 ve 20:38® Tommy
-
toulovec> A řeší ty petice někdo?
- Úterý 23. února 2010 ve 20:36® toulovec
-
mannice> za nikoho to nepiš, zadej si do gůglu „petice kormorán“ a najdeš takových petic 10 ke kterým se můžeš připojit
- Úterý 23. února 2010 ve 20:35® Tommy
-
Sander> Ty koukáš na chyby,ale co říkáš nápadu nebo lépe iniciativě? Kritizovat umíme každý. Neber to ve zlém
- Úterý 23. února 2010 ve 20:25profil byl smazán
-
toulovec> jj to je mi jasný,sám sem nevěděl za koho to napsat,tak sem tam napsal příklad.Neber to vážně tohle.. Jde o tu podstatu.To po mě chcete všechno? Já se do toho rád zapojim,ale sám to dělat nebudu .. Když byl probléms bělou taky sem psal na různý emaily.Odepsal mi i tiskový mluvčí Chemopetrolu,nebo co to bylo za podnik.. Ale Předseda p.Semeniuk , bez odpovědi.To by měl někdo pomoct
- Úterý 23. února 2010 ve 20:25® Sander
-
mannice > upravit by to chtělo každopádně do spisovné podoby, je tam opravdu spousta chyb.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:23® Tommy
-
mannice>To vypadá velice slušně,ale nerozumím věcem okolo,tak by bylo dobrý aby se na to podíval někdo fundovaný. A doufám že se přidají i další a nebudou jen frkat
- Úterý 23. února 2010 ve 20:23® toulovec
-
mannice> především abys tam mohl napsat chytej, musíš se domluvit s HaDem, jinak je to fakt jak klukovina. Spíš se kontaktuj na lidi kteří se v tom již angažují.
- Úterý 23. února 2010 ve 20:20® Tommy
-
toulovec> Ach tak tak tomu rozumím,Ty chceš zase jenom chlastat
- Úterý 23. února 2010 ve 20:19profil byl smazán
-
Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to. Nevěděl jsem jak to ukázat,tak jsem to dal do obrázku,tak mluvte
- Úterý 23. února 2010 ve 20:17profil byl smazán
-
Tommy> Něco sem sepsal ,ale je to narychlo.Kdyby se do otoho někdo chtěl pustit.Upravit to,tak řekněte pošlu vám to
- Úterý 23. února 2010 ve 20:16® toulovec
-
Tommy> punč vole :o)
- Úterý 23. února 2010 ve 20:13® Tommy
-
toulovec>Jakej puk?
- Úterý 23. února 2010 ve 20:11® toulovec
-
Tommy>
mannice> takhle se revoluce nedělá kuci. To chce puč
- Úterý 23. února 2010 v 19:50® Tommy
-
mannice> S tím zkušenosti nemám,ale třeba někdo z kolegů se přidá néééé
- Úterý 23. února 2010 v 19:36profil byl smazán
-
Tommy> Určitě;) Škoda že nemá nákej rychlejší kontakt,kde se domluvit..Skusim se podívat na náký petice nebo tak na internetu a pokusim se to sepsat narychlo a společně to nák doplníme..Akorát nevim jestli se dá dělat petice v takhle celorepublikovym měřítku.Skus taky něco sepsat
Tento příspěvek byl editován 23.2.2010 18:38:31 uživatelem .